Ναι καταλαβα πως το ειπες μην ανησυχεις απλα λεω οταν βγει η επομενη εκδοση μηπως θα ηταν καλο να ειμασταν στην 8.1.2 εκτος και αν δεν παιζει ρολο
Δεν παίζει ρόλο. Μπορείς να πας κατευθείαν στην τελευταία με την προϋπόθεση να έχει βγει Jb.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 08:43
Ναι καταλαβα πως το ειπες μην ανησυχεις απλα λεω οταν βγει η επομενη εκδοση μηπως θα ηταν καλο να ειμασταν στην 8.1.2 εκτος και αν δεν παιζει ρολο
Δημοσίευση 21/01/2015 - 14:41
Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για το bite πέρα απο αυτό.
Νίκο θέλω μια διευκρίνηση σχετικά με το jb. Πρώτη φορά μπαίνω στα λημέρια του (αν μπω τελικα) και πριν το κανω θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει Tweak για αν μπορω να ανοιγοκλείνω το διακόπτη του 3G/4G από το control center. Υπάρχει τετοιο πραγμα?
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:17
Νίκο θέλω μια διευκρίνηση σχετικά με το jb. Πρώτη φορά μπαίνω στα λημέρια του (αν μπω τελικα) και πριν το κανω θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει Tweak για αν μπορω να ανοιγοκλείνω το διακόπτη του 3G/4G από το control center. Υπάρχει τετοιο πραγμα?
και βεβαια υπαρχει φιλε μου!! CCControls Λεγεται!! προχωρα ΑΦΟΒΑ σε jb
και αυτο θεωρειται απο τα πιο απλα tweaks που μπορεις να βαλεις.
Τελευταία επεξεργασία από: giwrgakis89, 21/01/2015 - 15:19.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:19
και βεβαια υπαρχει φιλε μου!! CCControls Λεγεται!! προχωρα ΑΦΟΒΑ σε jb
Συνονοματε σ'ευχαριστω καταρχας για την απάντηση. Θα μου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο μιας και αυτο ειναι που μου λειπει στην παρουσα φαση απο τη συσκευη. Τωρα επειδη δεν ξερω αν ειμαι offtopic εδω θα ηθελα ενα link για το πως ξεκινάω να κανω τη συσκευη jb κτλ...
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:30
Συνονοματε σ'ευχαριστω καταρχας για την απάντηση. Θα μου λυσει τα χερια το συγκεκριμενο μιας και αυτο ειναι που μου λειπει στην παρουσα φαση απο τη συσκευη. Τωρα επειδη δεν ξερω αν ειμαι offtopic εδω θα ηθελα ενα link για το πως ξεκινάω να κανω τη συσκευη jb κτλ...
1.αν εισαι στην 8.1.2 κανε ενα καθαρο restore για αρχη! set up as new. μετα απενεργοποιησε το passcode και κλεισε απο icloud το find my iphone.
2. μπες εδω κατεβασε το και τρεχτο σαν διαχειριστης. http://www.taig.com/en/
3. εισαι ετοιμος μετα ενργοποιησε passcode Και find my iphone αν θες
αν κατα τη διαδιακασια λεει δεν υπαρχει χωρος αγνοησε το πατα Τελος
Τελευταία επεξεργασία από: giwrgakis89, 21/01/2015 - 15:31.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:37
1.αν εισαι στην 8.1.2 κανε ενα καθαρο restore για αρχη! set up as new. μετα απενεργοποιησε το passcode και κλεισε απο icloud το find my iphone.
2. μπες εδω κατεβασε το και τρεχτο σαν διαχειριστης. http://www.taig.com/en/
3. εισαι ετοιμος μετα ενργοποιησε passcode Και find my iphone αν θες
αν κατα τη διαδιακασια λεει δεν υπαρχει χωρος αγνοησε το πατα Τελος
Θέλω αν γίνεται να επαναφερω backup που εχω κρατησει απ το icloud. Γινεται??
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:39
Οκ λοιπον αναμενουμεΔεν παίζει ρόλο. Μπορείς να πας κατευθείαν στην τελευταία με την προϋπόθεση να έχει βγει Jb.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:40
Θέλω αν γίνεται να επαναφερω backup που εχω κρατησει απ το icloud. Γινεται??
βασικα αν θες κανε ρεστορε, μετα κανε back up απο icloud και μετα προχωρα σε jb
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:43
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:45
Θα πρέπει να κάνεις Downgrade στα Carrier Settings για το 3G.
Αν περνάς αυτά που χρειάζεσαι, πρόβλημα δε θα έχεις.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:48
Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε restore?? 6 μέρες το έχω το τηλ που το πήρα από αντικατάσταση. Το κατέβασα το αρχείο που μου έδωσες. Το jb πως το περνάω;;
συνδεει το κινητο με το Pc κλινεις itunes και τρεχεις το προγραμμα οπως σου ειπα. ααα τοτε δεν χρειαζεσαι restore
απλα απενεργοποιησε αυτα που σου ειπα
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:48
Θα πρέπει να κάνεις Downgrade στα Carrier Settings για το 3G.
Αν περνάς αυτά που χρειάζεσαι, πρόβλημα δε θα έχεις.
Νίκο πρεπει να κανω και downgrade? Εγω μονο το διακοπτακι θελω στο control center θελω που γραφει lte για να μην μπαινο βγαινω στα settings ολη την ωρα για να το ανοιγοκλεινω.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:50
Νίκο πρεπει να κανω και downgrade? Εγω μονο το διακοπτακι θελω στο control center θελω που γραφει lte για να μην μπαινο βγαινω στα settings ολη την ωρα για να το ανοιγοκλεινω.
ο νικος ελεγε αμα θες να εχει 4g ή 3g οχι γενικα να εχεις το lte Που λες
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:55
Διακόπτη για το 4G θα έχεις.
Για να απεν/ποιείς το 3G θα πρέπει να κάνεις την αλλαγή των Carrier. Μιας και παραμένει εν/ποιημένο για τις κλήσεις.
Δημοσίευση 21/01/2015 - 15:56
ο νικος ελεγε αμα θες να εχει 4g ή 3g οχι γενικα να εχεις το lte Που λες
Δεν με χαλαει προς το παρόν το 4g εδω Αθηνα που ειμαι ακομα, και Λαρισα πιανει πλεον παντου που μένω μόνιμα οποτε δεν με ενοχλει εκτος αν στην πορεια δω τρελη καταναλωση στην μπαταρια σε σημειο που να μην την παλευω αλλο. Οποτε απενεργοποιω find iphone & passcode, συνδεω το τηλ στο pc κλεινω το itunes, ανοιγω το αρχειο, περναω το jb και ειμαι ΟΚ?
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες