Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBlueNova - The new iBluetooth Application

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/02/2010 - 16:24

Μέσω του site του MeDevil με πιστωτική θα το κατεβάζουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 17:28

μονο με πιστωτικη?pay pall η prepaid δεν παιζει?

#153   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 17:34

Παίζει παιζει, μην ανησυχείς, τουλάχιστον εγώ όσες εφαρμογές έχω αγοράσει από το Cydia με prepaid τις έχω πληρώσει. :)

#154   frostman

frostman

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2010 - 19:11

Ισχύει ότι όσοι είχαν αγοράσει το ibluetooth θα το πάρουν δωρεάν το bluenova σαν update??

#155   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 19:51

Ναι ισχύει.

#156   kostasvas

kostasvas

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 21:36

πολυ παλιομ@λ@κ@ς μας τα εχει κανει καμπανες με την αναμονη,γκαστρωμενες να ειμασταν τωρα θα ειχαμε γεννησει

#157   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/02/2010 - 21:44

πολυ παλιομ@λ@κ@ς μας τα εχει κανει καμπανες με την αναμονη,γκαστρωμενες να ειμασταν τωρα θα ειχαμε γεννησει

Φιλε μου δεν το κάνει για εσένα η για μένα τι κάνει για όλους και δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι δυσκολίες αντιμετώπισε το παλικάρι για να κάνει κάτι τέτοιο...
Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει κάτι καλο...
Ήξερες από την αρχή ότι το iPhone δεν έχει bluetooth οποτε το πήρες εν γνώση σου.
Είναι άδικο να βρίζουμε κάποιον που πάει να μας εξυπηρέτηση

#158   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/02/2010 - 21:51

Φιλε μου δεν το κάνει για εσένα η για μένα τι κάνει για όλους και δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι δυσκολίες αντιμετώπισε το παλικάρι για να κάνει κάτι τέτοιο...
Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει κάτι καλο...
Ήξερες από την αρχή ότι το iPhone δεν έχει bluetooth οποτε το πήρες εν γνώση σου.
Είναι άδικο να βρίζουμε κάποιον που πάει να μας εξυπηρέτηση

να μας εξυπηρετήση?την τσέπη του κοιτάει ο καθένας.ήξερε πως δεν υπάρχη Bluetooth για αυτό και έβγαλε την εφαρμογή για να τα αρπάξη.αν ήθελε να μας εξυπηρετήση θα την έδινε δωρεάν

#159   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/02/2010 - 21:58

να μας εξυπηρετήση?την τσέπη του κοιτάει ο καθένας.ήξερε πως δεν υπάρχη Bluetooth για αυτό και έβγαλε την εφαρμογή για να τα αρπάξη.αν ήθελε να μας εξυπηρετήση θα την έδινε δωρεάν

Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες...
Το θέμα είναι ότι είναι ο μονος που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο οποτε γιατί να μην δόση την εφαρμογή έναντι αμοιβής αν ήταν εύκολο θα το είχαν κάνει κι άλλοι και θα υπήρχε δωρεάν η με μικρότερο κόστος!
Αυτός κοιτάει την πάρτι του και εμείς θέλουμε bluetooth η apple δεν μας το δίνει οποτε το πληρώνουμε...
Επίση αν περιμένεις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του θα υπάρχει και cr@cked οποτε μην σκας!

Τελευταία επεξεργασία από: XCoNaN, 07/02/2010 - 21:59

#160   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 07/02/2010 - 22:03

Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες...
Το θέμα είναι ότι είναι ο μονος που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο οποτε γιατί να μην δόση την εφαρμογή έναντι αμοιβής αν ήταν εύκολο θα το είχαν κάνει κι άλλοι και θα υπήρχε δωρεάν η με μικρότερο κόστος!
Αυτός κοιτάει την πάρτι του και εμείς θέλουμε bluetooth η apple δεν μας το δίνει οποτε το πληρώνουμε...
Επίση αν περιμένεις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του θα υπάρχει και cr@cked οποτε μην σκας!

τέτοιου ίδους εφαρμογές δεν της βάζω crack γιατι δουλεύουν όποτε θέλουν.καλύτερα να δώσω 3 ευρώ και να είμαι οκ.πές πως ήπια έναν καφφε

#161   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 07/02/2010 - 23:21

να το κατηγορησουμε το παλικαρι που προσπαθει και καταφερε να ξεκλειδωσει το bluetooth ? ο οποιοσδηποτε το κανει αυτο ?καθε μερα συμβαινει ?....επισης αν δεν σας αρεσει η σας φαινετε ακριβο μην το αγορασετε....αυτο ειναι το ευχαριστω .

την παρτη του την κοιταει και εκμεταλευετε καταστασεις για να πουλησει ναι συμφωνω το ιδιο κανει ομως και η apple και γενικα ολες οι εταιριες απανω στην τεχνολογια ....

γιατι πηρατε iphone ? για κατι που κανει καλυτερα απο καποια αλλη συσκευη αρα ειναι και αυτο εκμεταλευση καταστασεων απεναντι στον καταναλωτη... π.χ το web browsing

συγνωμη για το ολιγον off topic αλλα δεν καταλαβαινω πως σκεφτομαστε μερικες φορες......

εχετε σκεφτει γιατι μπορει να αργει ? θα υπαρχουν ασυμβατοτητες με μοντελα γιαυτο εβγαλε και τις beta εκδοσεις...

τι θελατε δηλαδη να το εβγαζε ετσι και να μην δουλευε π.χ με καποια μοντελα νοκια , να τον βριζαμε και να του ζητουσαμε και τα λεφτα μας πισω ? (οσοι θα το ειχαν αγορασει) χιχι....

αυτα φιλια και υπομονη φιλαρακια !!!

#162   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2010 - 23:38

να το κατηγορησουμε το παλικαρι που προσπαθει και καταφερε να ξεκλειδωσει το bluetooth ? ο οποιοσδηποτε το κανει αυτο ?καθε μερα συμβαινει ?....επισης αν δεν σας αρεσει η σας φαινετε ακριβο μην το αγορασετε....αυτο ειναι το ευχαριστω .

την παρτη του την κοιταει και εκμεταλευετε καταστασεις για να πουλησει ναι συμφωνω το ιδιο κανει ομως και η apple και γενικα ολες οι εταιριες απανω στην τεχνολογια ....

γιατι πηρατε iphone ? για κατι που κανει καλυτερα απο καποια αλλη συσκευη αρα ειναι και αυτο εκμεταλευση καταστασεων απεναντι στον καταναλωτη... π.χ το web browsing

αυτα φιλια και υπομονη φιλαρακια !!!

Συμφωνώ με αυτά που λες!!! υπομονή!!!!!

#163   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:NEEMOS

Δημοσίευση 08/02/2010 - 14:10

Καλημέρα. Πήρε κάτι το μάτι μου ότι το έριξε στο Cydia Store? Αυτό μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα για όσους έχουν αγοράσει το iBluetooth. Το Cydia Store θα βγάζει μόνο την επιλογή PURCHASE και θα ζητάει σύνδεση μέσω facebook Η google για να προχωρήσει στο Paypal κτλ κτλ. Εντάξει αν έχω ήδη εγκατεστημένη την προηγούμενη έκδοση θα μου το βγάλει ως αναβάθμιση αλλά αν την έχω σβήσει? Πως θα ξέρουν στο Cydia Store ότι το έχω αγοράσει από πέρυσι (από την 1.0.8) πριν περαστεί στο Cydia Store? Από το email του license μου? Κι αν έχω δηλώσει διαφορετικό email? Κακώς το έβαλε εκεί το παλικάρι νομίζω. Μπέρδεμα μυρίζομαι... Αν γνωρίζει κάποιος γι αυτο σας παρακαλώ ας γράψει κάτι. Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: KAGOURAS, 08/02/2010 - 14:13

#164   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2010 - 14:23

δηλαδη που να το εβγαζε?τι εναλλακτικη ειχε?δεν εχει μπερδεμα απο οσο γνωριζω εχεις δωσει το email σου τωρα αν εσβησες την εφαρμογη(δεν μιλαω σε σενα προσωπικα) και εχασες και το email που εχεις δηλωσει δεν φταιει σιγουρα ο Medevil

#165   KAGOURAS

KAGOURAS

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:NEEMOS

Δημοσίευση 08/02/2010 - 14:34

Έχω το ίδιο email για το license μου και αυτό σκοπεύω να βάλω στην εφαρμογή. Παρόλα αυτά ΜΗΠΩΣ πρόκειται να υπάρχει και σκέτο στο ispazio repo για κατέβασμα και τοποθέτηση του email μέσα στην εφαρμογή όπως και με την 1.0.8 έκδοση? (αν αναγκαστώ να περάσω μέσω Cydia Store θα χρειαστεί να το ξανα-αγοράσω :( ) και θέλω να μάθω αν το έχει προβλέψει αυτό ο medevil.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες