Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBlueNova - The new iBluetooth Application

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:16

Για να πώ την αλήθεια, το τελευταίο μου όνειρο (ξέρετε αυτό πριν ξυπνήσετε), εδώ και 2 μέρες είναι ότι βγήκε το iBlueNova! Και μετά που ξυπνάω αμέσως κάνω update το Cydia με την τσίμπλα στο μάτι!Χαχα! Σήμερα δε στο Cydia Store βγήκε ένα update (Το "New!" που βγαίνει σε κόκκινο πλαισιάκι) και πριν πατήσω απάνω του έκανα την προσευχή μου αλλά μπαα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:20

@michaelkrtikos: Μόλις χθές μου έτυχε να μου πουν: «Κάτσε να σου στείλω τις φωτογραφίες από το πάρτυ» και εγώ ήμουν στη δυσάρεστη θέση να ξανα-ξανα-ξανα(x1000)-πω «Δεν έχω Bluetooth!».

#258   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:24

@michaelkrtikos: Μόλις χθές μου έτυχε να μου πουν: «Κάτσε να σου στείλω τις φωτογραφίες από το πάρτυ» και εγώ ήμουν στη δυσάρεστη θέση να ξανα-ξανα-ξανα(x1000)-πω «Δεν έχω Bluetooth!».

Και να ήταν το μαναδικό βράδυ που θα έπρεπε να το πεις,καλά θα ήταν!!!!Όποτε και να το πεις
αυτό απίστευτο ακουγόταν!!!Τέτοιο τηλέφωνο και να μην έχει μπλε δόντι????Είναι φοβερό!!!!
Είναι σχεδόν απίστευτο,όπου και να το πεις είναι προς χλευασμό... :(

#259   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:25

και η χαζομαρα ειναι οτι σε κοροιδευουν και πολλοι οξυθημοι που εχουν το μηλαρακι τα περνουν και τσακονονται και με τους καλυτερους τους φιλους.Πρωσοπικα ειμαι οξυθημο ατομο αλλα ηξερα οτι το μηλο δεν ειχε bluetooth και τους ειπα την κλασσικη μου απαντηση γι αυτο εδωσα 570 ευροπουλα για να μην εχω bluetooth και με πριζετε

#260   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:27

Ναι φίλε μου συμφωνώ με αυτό απλά θυμάμαι παλιότερα που δεν είχα ίντερνετ στο σπίτι ψάχναμε ο καθένας το κινητό του άλλου μήπως έχει κανένα κομμάτι που μας άρεσε και ανταλλάζαμε. Μετά τα στέλναμε στο pc μας πάλι με Bluetooth και τα γράφαμε σε cd!

Τώρα για να έχεις το iBlueNova σημαίνει πως το iPhone σου είναι jailbroaken. Αφού είναι jailbroaken μπορείς να χρησιμοποιήσεις το OpenSSH για να ανταλάζεις αρχεία με το pc σου, και αν κάποιος φίλος σου έχει ένα κομμάτι που σου αρέσει απλά ζητάς τον τίτλο και το κατεβάζεις! Δεν ξέρει τον τίτλο? χρησιμοποιείς το Shazam!

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η συσκευή μας, μας προσφέρει 1002 τρόπους να κάνουμε την δουλειά μας! Μην το παίρνεις οτι είναι άχρηστο πρόγραμμα το iBlueNova δεν εννοώ αυτό! Λέω απλά πως έχεις και άλλους τρόπους να κάνεις αυτό που θες που άλλα κινητά δεν τους έχουν!

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο που θες να στείλεις ή να πάρεις τα οποία είναι προσωπικά.

#261   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:29

iPod Φιλικά πάντα αλλά είμαι σίγουρος πως απόψε το βράδυ θα τις κατεβάσεις απο το facebook :)

Σίγουρα είναι καλό! Αλλά δεν ανακαλυψαμε και την Αμερική ούτε ήρθε το τέλος του κόσμου! Σας λέω και εγώ σπάνια το χρησιμοποιώ!

#262   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:29

και η χαζομαρα ειναι οτι σε κοροιδευουν και πολλοι οξυθημοι που εχουν το μηλαρακι τα περνουν και τσακονονται και με τους καλυτερους τους φιλους.Πρωσοπικα ειμαι οξυθημο ατομο αλλα ηξερα οτι το μηλο δεν ειχε bluetooth και τους ειπα την κλασσικη μου απαντηση γι αυτο εδωσα 570 ευροπουλα για να μην εχω bluetooth και με πριζετε

Χαχαχαχαχα.....έτσι!!!! Επί της ουσίας αυτό είναι ελεϊνό και συνάμα τρισάθλιο αλλά τι να κάνουμε???Αμ το άλλο με το flash?????
Τι κουλό και αυτό πάλι????? Και όχι τίποτα άλλο...αυτό που μου τη δίνει είναι ότι δεν φαίνονατι διατεθιμένοι να το διορθώσουν
κιόλας αλλά βγάλανε και το ipad με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!!!!!Ξεροκέφαλα είναι αρκετοί από εκεί πέρα...

#263   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:43

Και να ήταν το μαναδικό βράδυ που θα έπρεπε να το πεις,καλά θα ήταν!!!!Όποτε και να το πεις
αυτό απίστευτο ακουγόταν!!!Τέτοιο τηλέφωνο και να μην έχει μπλε δόντι????Είναι φοβερό!!!!
Είναι σχεδόν απίστευτο,όπου και να το πεις είναι προς χλευασμό... :(

Χρήστο την καλησπέρα μου!

Το καταλαβαίνω φίλε μου αλλά είναι απο πια μεριά το κοιτάς το θέμα! Αν είναι αξιο χλευασμού που το iPhone δεν έχει bluetooth τοτε και εμείς οι χρήστες τους έχουμε πολλά να χλευάζουμε για τις συσκευές των φίλων μας! Έλεος έποιασα στα χέρια μου ένα htc Tytn 2 και αν δείτε τον explorer του δεν έχει καμοιά σχέση με το safari! Κοντεψα να του το πετάξω στην μούρη! Κακά τα ψέματα το iPhone είναι αγιο! Μπορείς να διαβάσεις ακόμα και 3gp που θα σου στέλνουν αλλά αν πάς να στείλεις εσύ ενα βιντεο που κατέβασες με το yourtube που είναι σε mp4 και δεν του το παίζει τοτε να δούμε ποιός θα χλευάζει ποιόν!

Αυτό που λατρεύω στο iPhone είναι οτι κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύαμε με τον κινητό μας! Αν δεν ήταν έτσι δεν θα προσπαθούσαν να το αντιγράψουν! Αυτή η αλλαγή λοιπον έχει τα υπέρ και τα κατά της! Κάποια πράγματα στο τηλεφωνο μας είναι απλά τέλεια και κάποια όχι! Με λιγο υπομονή όμως όλα θα φτιάξουν!

Μακάρι να βγεί αύριο ρε παιδιά γιατί πραγματικά είναι κάτι που λείπει απο το iPhone αλλά ξαναλέω θα το χρησιμοποιήσετε λίγο στην αρχή και μετά το πολύ που λέω μία φορά το μήνα! Το ξέρω γιατί έχω την προηγούμενη έκδοση! Μετά απο μια βδομάδα που θα το έχουμε θα μπαίνουμε σε αυτό το topic και πραγματικά θα γελάμε με όσα γραφαμε! Θα δείτε!

Το iBlueNova θα είναι ένα εργαλείο! Αν η δουλειά σας δεν απαιτεί το εργαλείο αυτό τότε απλά θα κάθεται στην αποθήκη σας (springboard) Πόσες φορές ένας δημόσιος υπάλληλος χρησιμοποίησε μία πένσα για Ethernet καλώδια?

#264   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:50

Χρήστο την καλησπέρα μου!

Το καταλαβαίνω φίλε μου αλλά είναι απο πια μεριά το κοιτάς το θέμα! Αν είναι αξιο χλευασμού που το iPhone δεν έχει bluetooth τοτε και εμείς οι χρήστες τους έχουμε πολλά να χλευάζουμε για τις συσκευές των φίλων μας! Έλεος έποιασα στα χέρια μου ένα htc Tytn 2 και αν δείτε τον explorer του δεν έχει καμοιά σχέση με το safari! Κοντεψα να του το πετάξω στην μούρη! Κακά τα ψέματα το iPhone είναι αγιο! Μπορείς να διαβάσεις ακόμα και 3gp που θα σου στέλνουν αλλά αν πάς να στείλεις εσύ ενα βιντεο που κατέβασες με το yourtube που είναι σε mp4 και δεν του το παίζει τοτε να δούμε ποιός θα χλευάζει ποιόν!

Αυτό που λατρεύω στο iPhone είναι οτι κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύαμε με τον κινητό μας! Αν δεν ήταν έτσι δεν θα προσπαθούσαν να το αντιγράψουν! Αυτή η αλλαγή λοιπον έχει τα υπέρ και τα κατά της! Κάποια πράγματα στο τηλεφωνο μας είναι απλά τέλεια και κάποια όχι! Με λιγο υπομονή όμως όλα θα φτιάξουν!

Μακάρι να βγεί αύριο ρε παιδιά γιατί πραγματικά είναι κάτι που λείπει απο το iPhone αλλά ξαναλέω θα το χρησιμοποιήσετε λίγο στην αρχή και μετά το πολύ που λέω μία φορά το μήνα! Το ξέρω γιατί έχω την προηγούμενη έκδοση! Μετά απο μια βδομάδα που θα το έχουμε θα μπαίνουμε σε αυτό το topic και πραγματικά θα γελάμε με όσα γραφαμε! Θα δείτε!

Το iBlueNova θα είναι ένα εργαλείο! Αν η δουλειά σας δεν απαιτεί το εργαλείο αυτό τότε απλά θα κάθεται στην αποθήκη σας (springboard) Πόσες φορές ένας δημόσιος υπάλληλος χρησιμοποίησε μία πένσα για Ethernet καλώδια?

Την καλησπέρα μου και εμένα Μιχάλη! Συμφωνώ σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στα άνωθεν γραφόμενά σου αλλά στις εν λόγω ελλείψεις δυστυχώς δεν θα υπαναχωρήσω αγαπητέ... Μπορεί όλα τα τηλέφωνα να έχουν...τα "περίεργά" τους αλλά θεωρώ ότι το bluetooth είναι μία βασική δυνατότητα ενός σημερινού τηλεφώνου! Δεν σου αναφέρω διπλές κάμερες και video κλήσεις,αυτά είναι υπερβολές,αλλά αυτό και το flash είναι βαικότατες ελλείψεις που όχι μόνο δεν τις διορθώνουν αλλά-σε ότι αφορά το flash-βγάζουν και το ipad με τα ίδια "χάλια"! Ε αυτό σημαίνει ξεροκεφαλιά κατ'εμέ...αν μη τι άλλο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 15/02/2010 - 00:51

#265   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:59

Την καλησπέρα μου και εμένα Μιχάλη! Συμφωνώ σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στα άνωθεν γραφόμενά σου αλλά στις εν λόγω ελλείψεις δυστυχώς δεν θα υπαναχωρήσω αγαπητέ... Μπορεί όλα τα τηλέφωνα να έχουν...τα "περίεργά" τους αλλά θεωρώ ότι το bluetooth είναι μία βασική δυνατότητα ενός σημερινού τηλεφώνου! Δεν σου αναφέρω διπλές κάμερες και video κλήσεις,αυτά είναι υπερβολές,αλλά αυτό και το flash είναι βαικότατες ελλείψεις που όχι μόνο δεν τις διορθώνουν αλλά-σε ότι αφορά το flash-βγάζουν και το ipad με τα ίδια "χάλια"! Ε αυτό σημαίνει ξεροκεφαλιά κατ'εμέ...αν μη τι άλλο!!!

Σίγουρα είναι! Και υπάρχουν πολλά ποστς που όλοι μας παραδεχόμαστε πόσο ξεροκέφαλη είναι η apple! Αν όμως πάλι το δείς και απο την δική της πλευρά δεν σου δίνει bluetooth γιατί είμαι σίγουρος οτι θα στέλνεις κομμάτια που κατέβασες απο το iTunes και έτσι θα χάνει λεφτά! Καλός η κακός όλα για αυτά γίνονται!

Και ξέρεις κάτι? Δεν είναι αυτοί ξεροκέφαλοι και χαζοί, εμείς είμαστε! Γιατί τα ζητάμε όλα απο μια συσκευή! Και δεν είναι οτι δεν μπορούν να το κάνουν! Μπορόυν αλλά δεν τους συμφαίρει! Να λέμε και δόξα το θεό που γίνεται jailbreak στην συσκευή μας γιατί αν μια μέρα κοπεί αυτό δεν θα έχουμε τπτ να γρινιάζουμε :P

Τεσπα το αφήνω εδώ για να μην δημιουργήσω ίντριγκες!

#266   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/02/2010 - 00:59

Παιδια εγω θελω να δω την φατσα καποιον που δεν θα μπορουν στο μελον να διαβασουν οι συσκευες τους το Ηtml5 (που προς τα εκι παει το θεμα με σκοπο το flash να μπει στο χρονο ντουλαπο) και θα μας λενε μου δινεις λιγο το iPhone να δω κατι...

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 15/02/2010 - 01:02

ezgif_com_crop_2.gif

#267   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:13

Σίγουρα είναι! Και υπάρχουν πολλά ποστς που όλοι μας παραδεχόμαστε πόσο ξεροκέφαλη είναι η apple! Αν όμως πάλι το δείς και απο την δική της πλευρά δεν σου δίνει bluetooth γιατί είμαι σίγουρος οτι θα στέλνεις κομμάτια που κατέβασες απο το iTunes και έτσι θα χάνει λεφτά! Καλός η κακός όλα για αυτά γίνονται!

Και ξέρεις κάτι? Δεν είναι αυτοί ξεροκέφαλοι και χαζοί, εμείς είμαστε! Γιατί τα ζητάμε όλα απο μια συσκευή! Και δεν είναι οτι δεν μπορούν να το κάνουν! Μπορόυν αλλά δεν τους συμφαίρει! Να λέμε και δόξα το θεό που γίνεται jailbreak στην συσκευή μας γιατί αν μια μέρα κοπεί αυτό δεν θα έχουμε τπτ να γρινιάζουμε :P

Τεσπα το αφήνω εδώ για να μην δημιουργήσω ίντριγκες!

Μην ανησυχείς Μιχάλη και δεν δημιουργούμε εντάσεις, απλά παραθέτουμε την διαφορετικότητα των απόψεών μας σε κάποια θέματα!
Δεν αποδέχομαι σαφώς το γεγονός ότι μπορούν να το κάνουν αλλά θα χάσουν λεφτά και δεν το κάνουν...και λοιπόν???Αν θέλανε
να περιφρουρήσουν δεόντως το θέμα της κλοπής όπως και το jailbreak αν θέλανε θα το είχαν πράξει ήδη χωρίς να μας ρωτήσουν!!
Επί της ουσίας δεν θέλουν γιατί μέσα από αυτό έχουν αυξημένες πωλήσεις και το ξέρουν! Κάτσε να κοπεί αυτό και θα δεις στροφή μίας μεγάλη μερίδας του κόσμου και προς άλλα επιτεύγματα της τεχνολογίας!!!!Εγώ τουλάχιστον δεν τα θέλω όλα από το κινητό μου και αποδέχομαι τις ελλείψεις που μπορεί να έχει μία οποιαδήποτε "τέλεια" συσκευή, αλλά όχι βρε αδερφέ να θέλω να στείλω κάτι-που μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές-και να μην μπορώ!!!!
Και να έχω μία παλαιότερη και σαφώς κατώτερη συσκευή (Sony Ericson) μοντέλο 2007 τέλη και να έχει flash για φωτό και bluetooth
και κάνεις τη δουλειά σου anytime!!!!Σαφώς και πολλοί είναι δυσαρεστημένοι άλλοι πάλι το προσπερνούν γιατί έτσι θέλουν να δικαιολογούν
τα λεφτά που έδωσαν μη σκεπτόμενοι τα αρνητικά απλώς...αυτό εμένα δεν με εκφράζει!!! Μία συσκευή που αξίζει όσα αξίζει πρέπει τουλά-
χιστον τα βασικά να τα πληρεί, από εκεί και μετά το συζητάμε και πάλι!!!
Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ Μιχάλη, δεν υπάρχει κανένας λόγος για κόντρα ή ίντριγκες επί του θέματος,απλά παράθεση διαφορετικών απόψεων κάνουμε και βεβαίως είναι τι δέχεται και τι δεν δέχεται ο καθένας μας από αυτό που έχει πληρώσει!!!!!

#268   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:14

Παιδια εγω θελω να δω την φατσα καποιον που δεν θα μπορουν στο μελον να διαβασουν οι συσκευες τους το Ηtml5 (που προς τα εκι παει το θεμα με σκοπο το flash να μπει στο χρονο ντουλαπο) και θα μας λενε μου δινεις λιγο το iPhone να δω κατι...

Μέχρι τότε και οι άλλοι θα έχουν φροντίσει να εξελίξουν και τις δικές τους συσκευές! Θεωρείς να αφήσουν ένα τέτοιο πελονέκτημα
στους άλλους??? Με τέτοιο ανταγωνισμό???Δεν νομίζω πάντως...

#269   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:36

Χαχαχαχαχα.....έτσι!!!! Επί της ουσίας αυτό είναι ελεϊνό και συνάμα τρισάθλιο αλλά τι να κάνουμε???Αμ το άλλο με το flash?????
Τι κουλό και αυτό πάλι????? Και όχι τίποτα άλλο...αυτό που μου τη δίνει είναι ότι δεν φαίνονατι διατεθιμένοι να το διορθώσουν
κιόλας αλλά βγάλανε και το ipad με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!!!!!Ξεροκέφαλα είναι αρκετοί από εκεί πέρα...

σκαλομενα ατομα κανανε μια πρωτοπορια αλλα μετα τιποτα και θελουν να αποδειξουν κατα την γνωμη μου ειτε οτι κανουν την (ηληθια) διαφορα ειτε οτι δεν θελουν να προχορησουν λες και καποιος τους εχει πει οτι τα πραγματα που λειπουν απο το iphone μας κανει να το αγαπαμε τοσο πολυ

#270   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:39

Μέχρι τότε και οι άλλοι θα έχουν φροντίσει να εξελίξουν και τις δικές τους συσκευές! Θεωρείς να αφήσουν ένα τέτοιο πελονέκτημα
στους άλλους??? Με τέτοιο ανταγωνισμό???Δεν νομίζω πάντως...

φιλε Χρηστο ουτε εγω πιστευω οτι οι αλλες εταιριες θα αφησουν να πεσουν οι πωλησεις τους.Σε αντιθεση η apple ειναι ικανη να βγαλει αυτο το προσον που εχει βαλει στο iphone για να ξεχωρισει απο το μπουλουκι το φανταζεσαι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες