Βρε Χρήστο μου δεν θα ήθελα να σου απαντήσω με την πιπίλα που απαντάνε όλοι αλλά δυστυχώς θα το κάνω!
Η νοοτροπία μας είναι που μας φέρνει εδώ! Κάποιοι πέρνουν iPhone γιατί είναι in (κατά κάποιον τρόπο) να έχουν μια συσκευή τέτοια! Το αγοράζουν χωρίς να ξέρουν, χωρίς να ψάξουν και όλες τις ερωτήσεις τους της κάνουν μόλης καταλάβουν οτι δεν βρίσκει συσκευές το bluetooth δεν φορτώνει flash το safari δεν δεν δεν.... Πολλοί νομίζουν οτι το bluetooth τους είναι χαλασμένο
Μόλης καταλάβουν τι παίζει μπαίνουν στα φόρουμς και αρχίζουν και ρωτάνε πως μπορούν να αποφύγουν τους περιορισμούς της συσκευής! Κάποιοι που είναι πιο υπομονετικοί περιμένουν να βγεί κάτι σαν το iBlueNova, άλλοι αρχίζουν και τα ρίχνουν στον εαυτό τους γιατί πλήρωσαν τόσα λεφτά και δεν το έψαξαν όσο χρειαζόταν!
Τα ρίχνω σε αυτούς όπως και πολύς κόσμος γιατί είναι λάθος δικό τους! Δεν δέχομαι να μου πει κανείς οτι το πλήρωσε 600€ και θα έπρεπε να κάνει παπάδες γιατί πολύ απλά δεν κάνει! Αν το εψαχναν λίγο καλύτερα θα το ήξεραν τουλάχιστον οι μισοί απο αυτούς! Και μες τα τελευταία φίλε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την Apple για τις τιμές της! Αν έβγαζες μια συσκευή που να τα κάνει όλα θα είχες κάθε δικαίωμα να την κοστολογίσεις όσο θέλεις! Ακόμα και 5000€! Καλά κάνεις! Όλο το θέμα είναι οτι εγώ σαν αγοραστής θα κρίνω αν με καλύπτει ή όχι! Θα τα βάλω κάτω και θα πώ: με συμφαίρει να πάρω την συσκευή του Χρήστου ή καλύτερα να πάρω μια μηχανή με αυτά τα λεφτά; Και θα αποφασήσω!
Και αν θέλεις το συζητάμε πάλι λίγο καιρό απο όταν θα βγεί το iBlueNova και εκεί θα καταλάβεις οτι δεν το θεωρώ άχρηστο πρόγραμμα αλλά δεν είναι και κάτι τόσο μεγάλο ώστε να γίνεται έμμονη ιδέα του κόσμου!!! Καταλήγω πάλι πως κρίνεις που δίνεις τα λεφτά σου, μετράς τα υπέρ και τα κατά του προιόντος και προβαίνεις σε αγορά ή όχι!
Εγώ κάποια στιγμή στο βάθος βλέπω το τέλος του jailbreak και εκεί θα δούμε όλοι μας πόσο μονόδρομος είναι! Να λέμε και ευχαριστώ στον πιτσιρικά (που μακάρι να είχα τις γνώσεις του να το έκανα εγώ)! Να δούμε όταν θα πνίγεται στην δουλειά και δεν θα μπορεί να ασχοληθει τι θα κάνουμε. Μπορεί αυτό να αργήσει, Μπορει ναείανι και πολύ σύντομα! Όμως οφείλω να τα σκεφτώ όλα και να προετοιμαστώ για όλα!