Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBlueNova - The new iBluetooth Application

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:40

σκαλομενα ατομα κανανε μια πρωτοπορια αλλα μετα τιποτα και θελουν να αποδειξουν κατα την γνωμη μου ειτε οτι κανουν την (ηληθια) διαφορα ειτε οτι δεν θελουν να προχορησουν λες και καποιος τους εχει πει οτι τα πραγματα που λειπουν απο το iphone μας κανει να το αγαπαμε τοσο πολυ

Ακριβώς αυτό!!!! Θέλουν να μας πείσουν ότι αυτά που λείπουν από τη συσκευή την κάνουν περισσότερο ποθητή!!!
Αμ δε... ίσα-ίσα δείχνουν το πόσο κόμπλεξ έχουν!!!
Καλό είναι στη ζωή σου να παραδέχεσαι ελλείψεις και λάθη που κάνεις για να μπορείς να βελτιώνεσαι και κατ'εμέ έτσι γίνεσαι πιο ανταγωνιστικός παρά να προσπαθείς αποτυχημένα να μετατρέψεις-αποτυχημένα-το μειονέκτημά σου ως πλεονέκτημα και να προβάλλεις ότι εξ'αιτίας αυτού σε θέλουν περισσότερο κάποιοι! Τι καφρίλα είναι αυτή? ? ?
Τέλος πάντων, καλή Καθαρά Δευτέρα να έχουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 15/02/2010 - 01:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:40

Βρε Χρήστο μου δεν θα ήθελα να σου απαντήσω με την πιπίλα που απαντάνε όλοι αλλά δυστυχώς θα το κάνω!

Η νοοτροπία μας είναι που μας φέρνει εδώ! Κάποιοι πέρνουν iPhone γιατί είναι in (κατά κάποιον τρόπο) να έχουν μια συσκευή τέτοια! Το αγοράζουν χωρίς να ξέρουν, χωρίς να ψάξουν και όλες τις ερωτήσεις τους της κάνουν μόλης καταλάβουν οτι δεν βρίσκει συσκευές το bluetooth δεν φορτώνει flash το safari δεν δεν δεν.... Πολλοί νομίζουν οτι το bluetooth τους είναι χαλασμένο :D

Μόλης καταλάβουν τι παίζει μπαίνουν στα φόρουμς και αρχίζουν και ρωτάνε πως μπορούν να αποφύγουν τους περιορισμούς της συσκευής! Κάποιοι που είναι πιο υπομονετικοί περιμένουν να βγεί κάτι σαν το iBlueNova, άλλοι αρχίζουν και τα ρίχνουν στον εαυτό τους γιατί πλήρωσαν τόσα λεφτά και δεν το έψαξαν όσο χρειαζόταν!

Τα ρίχνω σε αυτούς όπως και πολύς κόσμος γιατί είναι λάθος δικό τους! Δεν δέχομαι να μου πει κανείς οτι το πλήρωσε 600€ και θα έπρεπε να κάνει παπάδες γιατί πολύ απλά δεν κάνει! Αν το εψαχναν λίγο καλύτερα θα το ήξεραν τουλάχιστον οι μισοί απο αυτούς! Και μες τα τελευταία φίλε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την Apple για τις τιμές της! Αν έβγαζες μια συσκευή που να τα κάνει όλα θα είχες κάθε δικαίωμα να την κοστολογίσεις όσο θέλεις! Ακόμα και 5000€! Καλά κάνεις! Όλο το θέμα είναι οτι εγώ σαν αγοραστής θα κρίνω αν με καλύπτει ή όχι! Θα τα βάλω κάτω και θα πώ: με συμφαίρει να πάρω την συσκευή του Χρήστου ή καλύτερα να πάρω μια μηχανή με αυτά τα λεφτά; Και θα αποφασήσω!

Και αν θέλεις το συζητάμε πάλι λίγο καιρό απο όταν θα βγεί το iBlueNova και εκεί θα καταλάβεις οτι δεν το θεωρώ άχρηστο πρόγραμμα αλλά δεν είναι και κάτι τόσο μεγάλο ώστε να γίνεται έμμονη ιδέα του κόσμου!!! Καταλήγω πάλι πως κρίνεις που δίνεις τα λεφτά σου, μετράς τα υπέρ και τα κατά του προιόντος και προβαίνεις σε αγορά ή όχι!

Εγώ κάποια στιγμή στο βάθος βλέπω το τέλος του jailbreak και εκεί θα δούμε όλοι μας πόσο μονόδρομος είναι! Να λέμε και ευχαριστώ στον πιτσιρικά (που μακάρι να είχα τις γνώσεις του να το έκανα εγώ)! Να δούμε όταν θα πνίγεται στην δουλειά και δεν θα μπορεί να ασχοληθει τι θα κάνουμε. Μπορεί αυτό να αργήσει, Μπορει ναείανι και πολύ σύντομα! Όμως οφείλω να τα σκεφτώ όλα και να προετοιμαστώ για όλα!

#273   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:43

φιλε Χρηστο ουτε εγω πιστευω οτι οι αλλες εταιριες θα αφησουν να πεσουν οι πωλησεις τους.Σε αντιθεση η apple ειναι ικανη να βγαλει αυτο το προσον που εχει βαλει στο iphone για να ξεχωρισει απο το μπουλουκι το φανταζεσαι?

Συμφωνώ!!!Η Apple μπορεί να πρωτοπόρησε αρχικά αλλά η ξεροκεφαλιά της στο τέλος θα τη ζημιώσει εκτιμώ...

#274   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:46

Βρε Χρήστο μου δεν θα ήθελα να σου απαντήσω με την πιπίλα που απαντάνε όλοι αλλά δυστυχώς θα το κάνω!

Η νοοτροπία μας είναι που μας φέρνει εδώ! Κάποιοι πέρνουν iPhone γιατί είναι in (κατά κάποιον τρόπο) να έχουν μια συσκευή τέτοια! Το αγοράζουν χωρίς να ξέρουν, χωρίς να ψάξουν και όλες τις ερωτήσεις τους της κάνουν μόλης καταλάβουν οτι δεν βρίσκει συσκευές το bluetooth δεν φορτώνει flash το safari δεν δεν δεν.... Πολλοί νομίζουν οτι το bluetooth τους είναι χαλασμένο :D

Μόλης καταλάβουν τι παίζει μπαίνουν στα φόρουμς και αρχίζουν και ρωτάνε πως μπορούν να αποφύγουν τους περιορισμούς της συσκευής! Κάποιοι που είναι πιο υπομονετικοί περιμένουν να βγεί κάτι σαν το iBlueNova, άλλοι αρχίζουν και τα ρίχνουν στον εαυτό τους γιατί πλήρωσαν τόσα λεφτά και δεν το έψαξαν όσο χρειαζόταν!

Τα ρίχνω σε αυτούς όπως και πολύς κόσμος γιατί είναι λάθος δικό τους! Δεν δέχομαι να μου πει κανείς οτι το πλήρωσε 600€ και θα έπρεπε να κάνει παπάδες γιατί πολύ απλά δεν κάνει! Αν το εψαχναν λίγο καλύτερα θα το ήξεραν τουλάχιστον οι μισοί απο αυτούς! Και μες τα τελευταία φίλε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την Apple για τις τιμές της! Αν έβγαζες μια συσκευή που να τα κάνει όλα θα είχες κάθε δικαίωμα να την κοστολογίσεις όσο θέλεις! Ακόμα και 5000€! Καλά κάνεις! Όλο το θέμα είναι οτι εγώ σαν αγοραστής θα κρίνω αν με καλύπτει ή όχι! Θα τα βάλω κάτω και θα πώ: με συμφαίρει να πάρω την συσκευή του Χρήστου ή καλύτερα να πάρω μια μηχανή με αυτά τα λεφτά; Και θα αποφασήσω!

Και αν θέλεις το συζητάμε πάλι λίγο καιρό απο όταν θα βγεί το iBlueNova και εκεί θα καταλάβεις οτι δεν το θεωρώ άχρηστο πρόγραμμα αλλά δεν είναι και κάτι τόσο μεγάλο ώστε να γίνεται έμμονη ιδέα του κόσμου!!! Καταλήγω πάλι πως κρίνεις που δίνεις τα λεφτά σου, μετράς τα υπέρ και τα κατά του προιόντος και προβαίνεις σε αγορά ή όχι!

Εγώ κάποια στιγμή στο βάθος βλέπω το τέλος του jailbreak και εκεί θα δούμε όλοι μας πόσο μονόδρομος είναι! Να λέμε και ευχαριστώ στον πιτσιρικά (που μακάρι να είχα τις γνώσεις του να το έκανα εγώ)! Να δούμε όταν θα πνίγεται στην δουλειά και δεν θα μπορεί να ασχοληθει τι θα κάνουμε. Μπορεί αυτό να αργήσει, Μπορει ναείανι και πολύ σύντομα! Όμως οφείλω να τα σκεφτώ όλα και να προετοιμαστώ για όλα!

Μιχαλη εμεις οι δυο πρεπει να κανουμε παρεα λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου τα ιδια ακριβως πιστευω και εγω και ειδικα οταν βλεπω κατι ηθοποιους και περνουν το iphone και οπως ειπες το περνουν απλα για να ειναι "in" τρομαρα τους που μολις τους πεις τι ειναι το firmware θα πουν "ε?"

#275   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:49

Σέβομαι τις απόψεις σου Μιχάλη αλλά και πάλι διαφωνώ. Δεν έχει σημασία,να αντιπαραβάλλουμε συνεχώς τη διαφορετικότητα των απόψεών μας. Εξάλλου, ξημερώνει η Ξεκάθαρη Δευτέρα!!!!
Μόνο κάτι τελευταίο...κάτσε να "χαλάσει" η διαδικασία του jailbreak και θα δεις τι θα γίνει με τις πωλήσεις του!!Η' νομίζεις ότι πολλοί είναι οι γαλαντόμοι που θα πληρώνουν αβέρτα-κουβέρτα την κάθε εφαρμογή????Εδώ είσαι και εδώ θα είμαι να τα ξαναλέμε...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 15/02/2010 - 01:51

#276   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 01:58

Συμφωνώ!!!Η Apple μπορεί να πρωτοπόρησε αρχικά αλλά η ξεροκεφαλιά της στο τέλος θα τη ζημιώσει εκτιμώ...

Εγώ θα διαφωνήσω και εδώ! Κάποτε υπήρχε ένα ποστ από κάποια εταιρία που άνοιξε το iPhone και κοστολόγισε κάθε μικρό εξαρτηματάκι που έχει μέσα! Το έβγαλά γύρο στα 192$ αν θυμάμαι καλά! Δεν σημαίνει οτι η κατασκευή μιας συσκευής κοστίζει τόσο γιατί δεν βάλαμε μέσα το προσωπικό που δούλεψε, τα έξοδα της συσκευασίας, τα εργοστάσια, το ρέυμα, την πατέντα, την αποστολή της συσκευής και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο!

Πιστέυω πως τα λεφτά που δίνουμε εμείς κατά την αγορά ενώς iPhone φτάνουν στην Apple πολύ πιο κάτω αν υπολογίσουμε όλα αυτά! Το χοντρό χρήμα λοιπόν είναι στο AppStore, στο iTunes και τώρα με το iPad στο iBook... Σκεφτήτε το! είναι πηγή χρημάτων απο τους ήδη υπάρχοντες κατόχους!

Εκεί στηρίζεται όλη η Apple και αυτά προσπαθεί να προστατέψει! Από την άλλη το ποσοστό του jailbreak είναι μικρό ακόμα για να την ανησυχήσει! Εξάλλου είναι και μια τζάμπα διαφήμηση! Δεν θυμάμαι να άκουσα ποτέ την microsoft να παραπονεθεί για την πειρατεία! Προσπαθεί ναι μεν αλλά ίσως για αυτό να είναι και το πιό γνωστό λειτουργικό σύστημα στον κόσμο! Δεν παραπονιέται απλά έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση! Τώρα αν πας να πάρεις pc απο τα multirama, e-shop, Πλαίσιο, έρχεται με τα γνήσια windows 7! Διαφημήζεται απο τα αντιγραμμένα και κάνει μια συμψωνία για να καλυψει τα σπασμένα!

Η κάθε εταιρία κοιτάζει τι την συμφαίρει να κάνει! Εγώ αυτό βλέπω! Και η Apple δεν ξεκλειδώνει το bluetooth γιατί δεν την συμφαίρει!

#277   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 02:10

Mήπως -λέω, γω, τώρα- περιμένει την περίφημη "ενοποίηση" των φορτιστών; Γιατί η Apple είναι μέσα στις 10 εταιρείες που συγκαταλέγονται σε αυτές που έχουν αποφασίσει για τη δημιουργία του κοινού φορτιστή. Μια σκέψη κάνω...

xilaren

#278   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/02/2010 - 03:26

Mήπως -λέω, γω, τώρα- περιμένει την περίφημη "ενοποίηση" των φορτιστών; Γιατί η Apple είναι μέσα στις 10 εταιρείες που συγκαταλέγονται σε αυτές που έχουν αποφασίσει για τη δημιουργία του κοινού φορτιστή. Μια σκέψη κάνω...

xilaren

και τι σχέση έχουν οι φορτιστες με το μπλε δόντι που δεν μας δίνει απλαχερα η apple όπως εμείς τις δίνουμε τα ωραία 600 ευρακια....
Που και οι συσκευές τω 50 εύρο εχουν bluetooth :(

#279   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 03:30

και τι σχέση έχουν οι φορτιστες με το μπλε δόντι που δεν μας δίνει απλαχερα η apple όπως εμείς τις δίνουμε τα ωραία 600 ευρακια....
Που και οι συσκευές τω 50 εύρο εχουν bluetooth :(

Έλα ντε???? Με άλλα λόγια αυτά εννοώ παραπάνω!!!!Δηλαδή θα πρέπει για τα αυτονόητα
να συζητάμε???Και όχι τίποτα άλλο, να τα μετατρέπουμε και σε πλεονέκτημα εν τέλει,
ε όχι, δεν θα παίξω το παιχνιδάκι αυτό των κρετίνων στην Apple!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 15/02/2010 - 03:32

#280   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 03:40

Τί σχέση έχουν...
Ας υποθέσουμε ότι η Apple δεν κάνει καμμιά ενέργεια πάνω στο κεφάλαιο bluetooth και συνεχίζει να αδιαφορεί.
Η ενοποίηση των φορτιστών, θα είναι, ουσιαστικά, η πρώτη φορά που Θα έρθει η Apple έμμεσα σε επαφή με τις υπόλοιπες εταιρείες. Σωστά; Μέχρι τώρα, η έλλειψη υποστήριξης bluetooth την έχει "αποξενωμένη". Επομένως, δε θα είναι λογικό ν' αποδεχτεί, έστω και αναγκαστικά, την υποστήριξή του, μετά από αυτό το μεγάλο "τραστ", να το πούμε κι έτσι;
Κι αν με ρωτήσετε γιατί είπε το "ναι" σε αυτή την ενοποίηση... ε, οι λόγοι είναι προφανείς: Δεν την "έπερνε" με τίποτα να συνεχίσει να κρατά αυτή την απόμακρη θέση ισχυρογνωμοσύνης. Θα έχανε το τρένο και πολλούς, μα πάρα πολλούς πελάτες!
(Επαναλαμβάνω: Γνώμη μου, πάντα, έτσι;...) :)

xilaren

#281   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 03:43

τελικα δεν θα βγει...του τα καναν τσουρεκια του sauric με τα email λεει ο medevil :D :D πλακα κανω...αυριο ειναι λογικα η επισημη μερα....ααααα με paysafe αγοραζω?να απαντησει καποιος που ξερει 100% παρακαλω πολυ

#282   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/02/2010 - 03:52

..............Δηλαδή θα πρέπει για τα αυτονόητα
να συζητάμε???Και όχι τίποτα άλλο, να τα μετατρέπουμε και σε πλεονέκτημα εν τέλει,
ε όχι, δεν θα παίξω το παιχνιδάκι αυτό των κρετίνων στην Apple!!!!!!!!

Συμφωνώ 100% φίλε ... δεν μπορώ να καταλάβω αρκετούς που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους (και μας) , ότι τα μειονεκτήματα που έχει το iPhone είναι τελικά πλεονεκτήματα!!!
Έλεος πια με την apple και τους περιορισμούς της!
Σε λίγο θα πρέπει να κάνουμε jailbreak για να στείλουμε ένα mail!!!
Το κακό είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει ακόμα αντάξιος ανταγωνιστής, οπότε έχοντας το μονοπώλιο η Apple κάνει ότι γουστάρει!!! Για κάτσε όμως να εμφανιστεί ένα παρόμοιο τηλέφωνο χωρίς περιορισμούς και θα σου πω σε πόσα δευτερόλεπτα θα βγει αναβάθμιση για το iPhone που θα το κάνει Free as a bird... :P

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 15/02/2010 - 03:53

#283   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 04:40

Εγώ προσωπικά αν συνεχίσει τέτοιου είδους άθλια τερτύπια η Apple δεν θα διστάσω να περάσω στον
ανταγωνισμό!!! Δεν είμαι μέτοχος καμιάς εταιρείας αλλά αν μου δυσκολεύει τη ζωη καθημερινά και στα
απλά,ποιος ο λόγος να δίνω τον οβολό μου εκεί και όχι κάπου αλλού που και τη δουλειά μου θα κάνω
και δεν θα έχω τον πονοκέφαλο κάθε τρεις και λίγο..."Α βγήκε αναβάθμιση, μη τυχόν και ξεχαστώ και
κάνω upgrade και μετά το j/b??? Πάει έκανε φτερά και φτου και από την αρχή" ! Ε μα δεν είναι κατάσταση
αυτή, αυτή είναι ψυχοφθορά!Τέλος πάντων, έφυγα εκτός θέματος και αν μη τι άλλο ξημερώνει Καθαρά Δευτέρα!!!
Καλημέρα σε όλους σας και να έχετε μία όμορφη πεντακάθαρη Δευτέρα!!!!!

#284   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 11:00

καλημερα και σε σενα χρηστο και σε ολο το forum..καθαρη ειναι η δευτερα αλλα εχει ηλιο με δοντια (ασχετο)...10.57 τελευταιο refresh στο cydia και τιποτα...αναμενουμε λοιπον... ::)

#285   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2010 - 11:04

Καλή Καθαρά Δευτέρα σε όλους...Αθήνα έχει μία υπέρχοη-θα έγραφα-ανοιξιάτικη λιακάδα!!!Πεντακάθαρη Δευτέρα εδώ τουλάχιστον...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες