Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBlueNova - The new iBluetooth Application

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
352 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:03

αν ομως η Ελενη και η πρωινη Μελετη βγουν αληθινες τοτε θα βρεθουμε "βλακες" ολοι μας :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:08

οπως παντα στο περιθωριο των νεων χαρακτηριστηκων θα μεινουν το 2g και 3g...σωστα δε τα λεω????τις 4.0

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 13/01/2010 - 23:10.

#48   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:17

για το 3g δεν νομιζω αλλα για το 2g ειναι 90% σιγουρο

#49   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:47

αδικια δε ειναι...αλλα και τι να κανεις....

#50   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 14/01/2010 - 16:09

μπας και βγει bluetooth απο την apple????και του βγει αχρηστο το ibluenova??χαχαχα

Αυτό μπορείς να το ξεχάσεις (δυστυχώς)!... Το bluetooth δεν το απελευθερώνει η Apple γιατί, όπως έχουμε πει εδώ μέσα πολλές φορές, δεν θέλει να μπορούμε να ανταλλάσουμε μεταξύ μας αρχεία, άλμπουμ, κτλ., που έχουμε κατεβάσει κάποιοι από εμάς μέσω του iTunes store, οπότε δεν θα τα αγοράζουμε όλοι δηλαδή, αλλά αν π.χ. το έχω αγοράσει εγώ θα μπορώ να στο δώσω (μέσω bluetooth) εσένα χωρίς να πληρώσεις εσύ πάλι για το πάρεις μόνος σου από το iTunes. Έτσι πιστεύουν ότι θα χάσουν πολλά λεφτά και τα κέρδη της εταιρίας από το iTunes store θα μειωθούν κατά πολύ.

Επίσης, γενικά όσα γράφονται για το OS 4.0 στις 27 του μήνα είναι για γέλια!!
Δεν έχετε μάθει ακόμη την Apple μετά από τόσο καιρό;;
Για το OS 4.0 θα είχε ενημερώσει η Apple ότι έπεται η κυκλοφορά του σύντομα, γιατί απλά είναι μεγάλες οι αλλαγές που θα φέρει, δεν μιλάμε για OS 3.2, αλλά για OS 4.0!!
Επίσης το πιο πιθανό είναι να βγει περίπου μαζί με τη κυκλοφορά του καινούριου iPhone, όπως επίσης έκανε η Apple με τη κυκλοφορία του OS 3.0 και του 3GS.

#51   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 17:09

Καλα...ας βγει το iBlueNova και εχει ο Θεος μεχρι να βγει η OS4.0 ...εχουμε καιρο μεχρι τοτε.Εξαλλου οι περισσοτεροι απο εμας σχεδον ποτε δεν αναβαθμιζουμε επιτοπου.Μετα...το 90% των ατομων που ξερω εγω και εχουν iPhone δεν ξερουν καν τι ειναι το jailbreak οποτε η συμβατοτητα του iBluenova με την OS4.0 δεν νομιζω οτι καιει και πολυ.Κατι θα βρουν να βγαλουν και για την 4.0 εξαλλου!!Ακουγεται πολυ καλο το iBlueNova και ειναι κατι που ενδιαφερει την αποστολη αρχειων κυριως με αλλες μαρκες κινητων!!

#52   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 18:49

Αυτό μπορείς να το ξεχάσεις (δυστυχώς)!... Το bluetooth δεν το απελευθερώνει η Apple γιατί, όπως έχουμε πει εδώ μέσα πολλές φορές, δεν θέλει να μπορούμε να ανταλλάσουμε μεταξύ μας αρχεία, άλμπουμ, κτλ., που έχουμε κατεβάσει κάποιοι από εμάς μέσω του iTunes store, οπότε δεν θα τα αγοράζουμε όλοι δηλαδή, αλλά αν π.χ. το έχω αγοράσει εγώ θα μπορώ να στο δώσω (μέσω bluetooth) εσένα χωρίς να πληρώσεις εσύ πάλι για το πάρεις μόνος σου από το iTunes. Έτσι πιστεύουν ότι θα χάσουν πολλά λεφτά και τα κέρδη της εταιρίας από το iTunes store θα μειωθούν κατά πολύ.

Επίσης, γενικά όσα γράφονται για το OS 4.0 στις 27 του μήνα είναι για γέλια!!
Δεν έχετε μάθει ακόμη την Apple μετά από τόσο καιρό;;
Για το OS 4.0 θα είχε ενημερώσει η Apple ότι έπεται η κυκλοφορά του σύντομα, γιατί απλά είναι μεγάλες οι αλλαγές που θα φέρει, δεν μιλάμε για OS 3.2, αλλά για OS 4.0!!
Επίσης το πιο πιθανό είναι να βγει περίπου μαζί με τη κυκλοφορά του καινούριου iPhone, όπως επίσης έκανε η Apple με τη κυκλοφορία του OS 3.0 και του 3GS.

Διαφωνω.. Δηλαδη δεν θα βαλει ποτε bluetooth η Apple στα κινητα που βγαζει?? Δεν το νομιζω.. Καλα τωρα, σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος αφου βαλουν bluetooth, να επιτρεπουν στους χρηστες να στειλουν μονο αρχεια τα οποια εχουν βαλει στο iPhone αλλα δεν τα εχουν κατεβασει απο iTunes.. Τραγουδια για παραδειγμα. Τα περναμε μεσω του iTunes αλλα πιθανοτατα δεν τα εχουμε αγορασει απο εκει.. Οποτε σιγουρα θα υπαρχει τροπος να βαλουν bluetooth και τα αρχεια τα οποια αγορασαμε απο το iTunes Store να μην αποστελνονται..

#53   franklin512

franklin512

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/01/2010 - 19:11

Κατα ενα μερος καλα κανει και προστατευει τα τραγουδια απο πειρατεια αλλα σιγουρα θα υπαρχει τροποσ να αυξησει τν προστασια στα αγορασμενα απο itunes.Απο την αλλη ασ ενεργοποιησει μονο για φοτο βιντεο και αρχεια word κλπ.δν γινετε ενα κινητο 600 euro να μν μπορει να στειλει σε κινητα ανεξαρτητου μαρκασ μια απλη φοτο τουλαχιστον αυτεσ τραβηγμενεσ απο την καμερα και οχι με επιπλεον εφαρμογη αλλα με υπομενου απο τη στιγμη που αυτο γινετε απο τοτε που βγηκε το bluetooth στα κινητα.γελαει ο κοσμοσ δλδ με αυτο το θεμα.

#54   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/01/2010 - 19:31

Το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα με τα τραγούδια και γενικώς ότι κατεβαίνει από Appstore αντιμετωπίζεται με κατάλληλα μέτρα οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη όταν μιλάμε για bluetooth.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα για να μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω bluetooth θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο filesystem (εν μέρη) κάτι το οποίο δεν υποστηρίζεται από την Apple. Εκτός αν προσθέσουν την δυνατότητα στις εφαρμογές να καταχωρούν κάποια εγγραφή σε κάποια "registry" όπου θα υπάρχουν οι κατάλογοι και συνεπώς τα αρχεία τα οποία μπορούν να σταλούν μέσω bluetooth.

Οπότε ΑΝ ήθελε η Apple θα μπορούσε να μας δώσει bluetooth, το θέμα είναι το γιατί δεν το κάνει, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το ραδιόφωνο το οποίο έχουν και αυτό κλειδωμένο.

#55   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 20:42

Εγω παντως αν το επομενο μοντελο iPhone δεν εχει Bluetooth για αποστολη αρχειων δεν νομιζω να το αγορασω..

#56   .Username.

.Username.

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:13

Άλλος ένας που δεν θα ξαναπάρει iPhone! ;) LoL !...

#57   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:25

Εγω παντως αν το επομενο μοντελο iPhone δεν εχει Bluetooth για αποστολη αρχειων δεν νομιζω να το αγορασω..

Αυτό το σκέφτομαι και εγώ έχω ένα 3gs και ένα Omnia ii και αναγκάζομαι να βάζω όλα τα αρχεία μου στο Omnia ii για να μπορώ να τα στειλω...
Επίσης αυτό που έχω κάνει η μαμά Apple είναι μεγάλη κουταμάρα, αν πιστεύει πως έτσι χάνει λεφτά θα μπορούσε να κλειδώσει την αποστολή mp3 και όχι τα πάντα.
Εγώ ας πούμε που θέλω να στείλω εικόνες, pdf, έγγραφα κειμένου γιατί να μην μπορώ?

Τελευταία επεξεργασία από: XCoNaN, 14/01/2010 - 21:27.

#58   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:48

διαβαζοντας αυτα που γραφονται εδω να εκφρασω και εγω την αποψη μου.ειχα το 3G με το οποιο μπορουσα να στειλω οτιδηποτε μεσω iBluetooth.δεν το πολυχρησιμοποιησα να πω την αληθεια.σπανια πραγματικα το λειτουργησα.εχω συνηθισει στην ιδεα αυτη και δεν με πειραζει καθολου το γεγονος οτι δεν εχει bluetooth για αποστολη δεδομενων παρολο που το κινητο εχει 569 ευρω.αυτο που με πειραζει σε αυτο το κινητο ειναι οτι δεν flash και με πειραζει πολυ αλλα εχω και παλι συνηθισει.να πω βεβαια οτι ημουν απο αυτους που κατηγορουσαν το iPhone για το τι δεν προσφερει με βαση τα χρηματα που εχει αλλα ποτε δεν μπηκα στον κοπο να πω γιατι εδωσα λεφτα για την αγορα του Nokia Sapphire Arte.οποτε και να βγει το επομενο iPhone θα το παρω ειτε βγει jb ειτε οχι.εχω ηρεμησει απο τοτε που το πηρα και δεν εχω ξαναενδιαφερθει για αγορα αλλου κινητου οπως παλια που καθε μηνα αγοραζα κινητο...

iPhone για παντα...

και κατι που ειδα και μου αρεσε και θα το χρησιμοποιω αν με αφηνει αυτος που το εγραψε(tillter)

Eχετε υπόψη πως το μηλόφωνο είναι σαν την σικάτη γκόμενα: έχει απαιτήσεις, σε θέλει αποκλειστικά δικό της, και δεν ανέχεται να ξενοκοιτάς. Και θέλει τα δωράκια της για να είναι καλή μαζί σου...

#59   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:58

Αυτό το σκέφτομαι και εγώ έχω ένα 3gs και ένα Omnia ii και αναγκάζομαι να βάζω όλα τα αρχεία μου στο Omnia ii για να μπορώ να τα στειλω...
Επίσης αυτό που έχω κάνει η μαμά Apple είναι μεγάλη κουταμάρα, αν πιστεύει πως έτσι χάνει λεφτά θα μπορούσε να κλειδώσει την αποστολή mp3 και όχι τα πάντα.Εγώ ας πούμε που θέλω να στείλω εικόνες, pdf, έγγραφα κειμένου γιατί να μην μπορώ?

Και οπως ειπα σιγουρα θα υπαρχει τροπος να κλειδωσει μονο τα αρχεια τα οποια καναμε download απο το iTunes Store..

Οταν με το καλο κυκλοφορησει και το επομενο, θα ειναι το τεταρτο iPhone που κυκλοφορει.. Αν και σε αυτο λειπουν βασικα features, τοτε θα το εχουν σιγουρα παρακανει. Αν και πιστευω οτι το επομενο που θα βγει θα εχει μεγαλες διαφορες.. Γιατι ετσι οι περισσοτεροι που εχουν 2G και 3G και δεν αναβαθμισαν σε 3GS θα το αγορασουν, αλλα και πολλοι απο αυτους που εχουν 3GS θα πουλησουν το δικο τους για να παρουν το καινουργιο, απο την στιγμη που θα μπορεσουν να το πουλησουν και σε μια πολυ καλη τιμη.. Αν βγαλει τωρα κατι παρομοιο με 3GS, αυτοι που εχουν iPhone 2G/3G δεν τους βλεπω μονο να μην το αγοραζουν, αλλα να αγοραζουν κανενα HTC.. :P

#60   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 15/01/2010 - 16:10

Και οπως ειπα σιγουρα θα υπαρχει τροπος να κλειδωσει μονο τα αρχεια τα οποια καναμε download απο το iTunes Store..

Οταν με το καλο κυκλοφορησει και το επομενο, θα ειναι το τεταρτο iPhone που κυκλοφορει.. Αν και σε αυτο λειπουν βασικα features, τοτε θα το εχουν σιγουρα παρακανει. Αν και πιστευω οτι το επομενο που θα βγει θα εχει μεγαλες διαφορες.. Γιατι ετσι οι περισσοτεροι που εχουν 2G και 3G και δεν αναβαθμισαν σε 3GS θα το αγορασουν, αλλα και πολλοι απο αυτους που εχουν 3GS θα πουλησουν το δικο τους για να παρουν το καινουργιο, απο την στιγμη που θα μπορεσουν να το πουλησουν και σε μια πολυ καλη τιμη.. Αν βγαλει τωρα κατι παρομοιο με 3GS, αυτοι που εχουν iPhone 2G/3G δεν τους βλεπω μονο να μην το αγοραζουν, αλλα να αγοραζουν κανενα HTC.. :P

εδω θα ειμαστε ολοι και θα δουμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3