iBlueNova - The new iBluetooth Application
Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:03
Ad
Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:08
Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 13/01/2010 - 23:10
Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:17
Δημοσίευση 13/01/2010 - 23:47
Δημοσίευση 14/01/2010 - 16:09
μπας και βγει bluetooth απο την apple?και του βγει αχρηστο το ibluenova??χαχαχα
Αυτό μπορείς να το ξεχάσεις (δυστυχώς)!... Το bluetooth δεν το απελευθερώνει η Apple γιατί, όπως έχουμε πει εδώ μέσα πολλές φορές, δεν θέλει να μπορούμε να ανταλλάσουμε μεταξύ μας αρχεία, άλμπουμ, κτλ., που έχουμε κατεβάσει κάποιοι από εμάς μέσω του iTunes store, οπότε δεν θα τα αγοράζουμε όλοι δηλαδή, αλλά αν π.χ. το έχω αγοράσει εγώ θα μπορώ να στο δώσω (μέσω bluetooth) εσένα χωρίς να πληρώσεις εσύ πάλι για το πάρεις μόνος σου από το iTunes. Έτσι πιστεύουν ότι θα χάσουν πολλά λεφτά και τα κέρδη της εταιρίας από το iTunes store θα μειωθούν κατά πολύ.
Επίσης, γενικά όσα γράφονται για το OS 4.0 στις 27 του μήνα είναι για γέλια!!
Δεν έχετε μάθει ακόμη την Apple μετά από τόσο καιρό;;
Για το OS 4.0 θα είχε ενημερώσει η Apple ότι έπεται η κυκλοφορά του σύντομα, γιατί απλά είναι μεγάλες οι αλλαγές που θα φέρει, δεν μιλάμε για OS 3.2, αλλά για OS 4.0!!
Επίσης το πιο πιθανό είναι να βγει περίπου μαζί με τη κυκλοφορά του καινούριου iPhone, όπως επίσης έκανε η Apple με τη κυκλοφορία του OS 3.0 και του 3GS.
Δημοσίευση 14/01/2010 - 17:09
Δημοσίευση 14/01/2010 - 18:49
Αυτό μπορείς να το ξεχάσεις (δυστυχώς)!... Το bluetooth δεν το απελευθερώνει η Apple γιατί, όπως έχουμε πει εδώ μέσα πολλές φορές, δεν θέλει να μπορούμε να ανταλλάσουμε μεταξύ μας αρχεία, άλμπουμ, κτλ., που έχουμε κατεβάσει κάποιοι από εμάς μέσω του iTunes store, οπότε δεν θα τα αγοράζουμε όλοι δηλαδή, αλλά αν π.χ. το έχω αγοράσει εγώ θα μπορώ να στο δώσω (μέσω bluetooth) εσένα χωρίς να πληρώσεις εσύ πάλι για το πάρεις μόνος σου από το iTunes. Έτσι πιστεύουν ότι θα χάσουν πολλά λεφτά και τα κέρδη της εταιρίας από το iTunes store θα μειωθούν κατά πολύ.
Επίσης, γενικά όσα γράφονται για το OS 4.0 στις 27 του μήνα είναι για γέλια!!
Δεν έχετε μάθει ακόμη την Apple μετά από τόσο καιρό;;
Για το OS 4.0 θα είχε ενημερώσει η Apple ότι έπεται η κυκλοφορά του σύντομα, γιατί απλά είναι μεγάλες οι αλλαγές που θα φέρει, δεν μιλάμε για OS 3.2, αλλά για OS 4.0!!
Επίσης το πιο πιθανό είναι να βγει περίπου μαζί με τη κυκλοφορά του καινούριου iPhone, όπως επίσης έκανε η Apple με τη κυκλοφορία του OS 3.0 και του 3GS.
Διαφωνω.. Δηλαδη δεν θα βαλει ποτε bluetooth η Apple στα κινητα που βγαζει?? Δεν το νομιζω.. Καλα τωρα, σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος αφου βαλουν bluetooth, να επιτρεπουν στους χρηστες να στειλουν μονο αρχεια τα οποια εχουν βαλει στο iPhone αλλα δεν τα εχουν κατεβασει απο iTunes.. Τραγουδια για παραδειγμα. Τα περναμε μεσω του iTunes αλλα πιθανοτατα δεν τα εχουμε αγορασει απο εκει.. Οποτε σιγουρα θα υπαρχει τροπος να βαλουν bluetooth και τα αρχεια τα οποια αγορασαμε απο το iTunes Store να μην αποστελνονται..
Δημοσίευση 14/01/2010 - 19:11
Δημοσίευση 14/01/2010 - 19:31
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα για να μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω bluetooth θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο filesystem (εν μέρη) κάτι το οποίο δεν υποστηρίζεται από την Apple. Εκτός αν προσθέσουν την δυνατότητα στις εφαρμογές να καταχωρούν κάποια εγγραφή σε κάποια "registry" όπου θα υπάρχουν οι κατάλογοι και συνεπώς τα αρχεία τα οποία μπορούν να σταλούν μέσω bluetooth.
Οπότε ΑΝ ήθελε η Apple θα μπορούσε να μας δώσει bluetooth, το θέμα είναι το γιατί δεν το κάνει, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το ραδιόφωνο το οποίο έχουν και αυτό κλειδωμένο.
Δημοσίευση 14/01/2010 - 20:42
Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:13
Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:25
Εγω παντως αν το επομενο μοντελο iPhone δεν εχει Bluetooth για αποστολη αρχειων δεν νομιζω να το αγορασω..
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ έχω ένα 3gs και ένα Omnia ii και αναγκάζομαι να βάζω όλα τα αρχεία μου στο Omnia ii για να μπορώ να τα στειλω...
Επίσης αυτό που έχω κάνει η μαμά Apple είναι μεγάλη κουταμάρα, αν πιστεύει πως έτσι χάνει λεφτά θα μπορούσε να κλειδώσει την αποστολή mp3 και όχι τα πάντα.
Εγώ ας πούμε που θέλω να στείλω εικόνες, pdf, έγγραφα κειμένου γιατί να μην μπορώ?
Τελευταία επεξεργασία από: XCoNaN, 14/01/2010 - 21:27
Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:48
iPhone για παντα...
και κατι που ειδα και μου αρεσε και θα το χρησιμοποιω αν με αφηνει αυτος που το εγραψε(tillter)
Eχετε υπόψη πως το μηλόφωνο είναι σαν την σικάτη γκόμενα: έχει απαιτήσεις, σε θέλει αποκλειστικά δικό της, και δεν ανέχεται να ξενοκοιτάς. Και θέλει τα δωράκια της για να είναι καλή μαζί σου...
Δημοσίευση 14/01/2010 - 21:58
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ έχω ένα 3gs και ένα Omnia ii και αναγκάζομαι να βάζω όλα τα αρχεία μου στο Omnia ii για να μπορώ να τα στειλω...
Επίσης αυτό που έχω κάνει η μαμά Apple είναι μεγάλη κουταμάρα, αν πιστεύει πως έτσι χάνει λεφτά θα μπορούσε να κλειδώσει την αποστολή mp3 και όχι τα πάντα.Εγώ ας πούμε που θέλω να στείλω εικόνες, pdf, έγγραφα κειμένου γιατί να μην μπορώ?
Και οπως ειπα σιγουρα θα υπαρχει τροπος να κλειδωσει μονο τα αρχεια τα οποια καναμε download απο το iTunes Store..
Οταν με το καλο κυκλοφορησει και το επομενο, θα ειναι το τεταρτο iPhone που κυκλοφορει.. Αν και σε αυτο λειπουν βασικα features, τοτε θα το εχουν σιγουρα παρακανει. Αν και πιστευω οτι το επομενο που θα βγει θα εχει μεγαλες διαφορες.. Γιατι ετσι οι περισσοτεροι που εχουν 2G και 3G και δεν αναβαθμισαν σε 3GS θα το αγορασουν, αλλα και πολλοι απο αυτους που εχουν 3GS θα πουλησουν το δικο τους για να παρουν το καινουργιο, απο την στιγμη που θα μπορεσουν να το πουλησουν και σε μια πολυ καλη τιμη.. Αν βγαλει τωρα κατι παρομοιο με 3GS, αυτοι που εχουν iPhone 2G/3G δεν τους βλεπω μονο να μην το αγοραζουν, αλλα να αγοραζουν κανενα HTC..
Δημοσίευση 15/01/2010 - 16:10
Και οπως ειπα σιγουρα θα υπαρχει τροπος να κλειδωσει μονο τα αρχεια τα οποια καναμε download απο το iTunes Store..
Οταν με το καλο κυκλοφορησει και το επομενο, θα ειναι το τεταρτο iPhone που κυκλοφορει.. Αν και σε αυτο λειπουν βασικα features, τοτε θα το εχουν σιγουρα παρακανει. Αν και πιστευω οτι το επομενο που θα βγει θα εχει μεγαλες διαφορες.. Γιατι ετσι οι περισσοτεροι που εχουν 2G και 3G και δεν αναβαθμισαν σε 3GS θα το αγορασουν, αλλα και πολλοι απο αυτους που εχουν 3GS θα πουλησουν το δικο τους για να παρουν το καινουργιο, απο την στιγμη που θα μπορεσουν να το πουλησουν και σε μια πολυ καλη τιμη.. Αν βγαλει τωρα κατι παρομοιο με 3GS, αυτοι που εχουν iPhone 2G/3G δεν τους βλεπω μονο να μην το αγοραζουν, αλλα να αγοραζουν κανενα HTC..
εδω θα ειμαστε ολοι και θα δουμε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες