FM Radio στο iPhone
Δημοσίευση 11/01/2010 - 13:52
Ad
Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:00
Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 11/01/2010 - 14:01
Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:05
Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:12

Η άποψη μου είναι ότι η λογική αυτή του οικοσυστήματος κρατάει ακόμα την apple μακρυά από τον ανταγωνισμό. το hardware αλλάζει, το software κρατάει τον πελάτη.
Όπως είπα επειδή το βλέπω από τη μεριά του content maker τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Τέλος πάντων μέχρι τώρα το business model της Apple θριαμβεύει. Τώρα για το μέλλον θα δούμε...
Τώρα όσο αφορά για το OS επίσης διαφωνούμε. Σαν developer και χρήστης Wm και symbian συσκευών αυτό που παρουσίασε η apple ήταν ιδιοφυές. Φαντάσου ότι τόσο η MS όσο και η Symbian με 10 χρόνια και και στο χώρο δεν κατάφεραν να φτάσουν αυτό που έκανε η Apple μόλις σε 2.
Damgr μάλλον δεν άκουγες καλά διότι υπάρχουν αναρίθμητες πλέον φωνές αντίθετες ή σκεπτικές στο ρεύμα του iPhone. Δεν το πιστεύω ότι την σήμερον ημέρα δεν μπορούσες να ήσουν αντικειμενικά ενημερωμένος. Αποκλείεται χρήστης του IPhone Να μην σε ενημέρωσε για τις ιδιομορφίες του. Εγώ όποιος με ρωτάει για το κινητό μου το πρώτο που τον ρωτάω είναι τι χρήστης είναι και τι δεν μπορεί να κάνει με το τηλέφωνο.
Το δέχομαι πάντως ότι το iPhone έχει ένα marketing hype από πίσω του αλλά εν μέρει επειδή ήταν πρωτοποριακή συσκευή ήταν δικαιολογημένο.
Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:53
Damgr μάλλον δεν άκουγες καλά διότι υπάρχουν αναρίθμητες πλέον φωνές αντίθετες ή σκεπτικές στο ρεύμα του iPhone. Δεν το πιστεύω ότι την σήμερον ημέρα δεν μπορούσες να ήσουν αντικειμενικά ενημερωμένος. Αποκλείεται χρήστης του IPhone Να μην σε ενημέρωσε για τις ιδιομορφίες του. Εγώ όποιος με ρωτάει για το κινητό μου το πρώτο που τον ρωτάω είναι τι χρήστης είναι και τι δεν μπορεί να κάνει με το τηλέφωνο.
Πλέον ναι,αναφέρονται όλα του τα μειονεκτήματα γιατί πλέον υπάρχουν συσκευές οι οποίες μπορούν να ανταγωνιστούν το iphone σε πολλούς τομείς(μερικά το ξεπερνάνε κιόλας),αλλά όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το iphone,όλοι(και εννοώ ΟΛΟΙ) είχαν να λένε για την οθόνη αφής,την οποία δεν την είχε κανένα άλλο κινητό και για την αίσθηση που σου προκαλεί,οπότε δεν δίνανε τόσο βάση στο οτι δεν είχε bluetooth ή ραδιόφωνο.Τώρα όμως που όλες οι εταιρίες έχουν τέτοιες οθόνες κανείς δεν ασχολείται με αυτο το θέμα (γιατί δεν αποτελεί προτέρημα πλέον) αλλά με όλα τα άλλα features.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός γιατί τα έγραψα και κάπως περίεργα

Δημοσίευση 27/07/2010 - 12:31
Ευχαριστώ
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: anochampions, 27/07/2010 - 12:35
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:27
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:38
Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό το αξεσουάρ Fm radio receiver.Το δούλεψε κανείς? Ξέρει κανείς τι παίζει?
Ευχαριστώ
το πηρα αυτο το μαραφετι αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...καλο ειναι για 2-3$ αλλα μην περιμενεις ποιοτητα!
αν ψαξεις υπαρχει κ αλλο ενα ψηφιακο λιγο καλυτερης ποιοτητας.
Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:41
Αμα ελεγχεις την χρηση net απο την συσκευη σου δεν θα χρεωθεις ποτε.
Ενα προγραμματακι που το χρησιμοποιουσα σε windows mobile συσκευες και ευτυχως υπαρχει και για iphone ειναι το WunderRadio.
Δημοσίευση 04/05/2011 - 18:18
Ειναι αρκετα για ραδιο φιλε μου, τα ποσα mb κατεβαζει, εξαρταται απο το bitrate (αν το λεω σωστα) που μεταδιδει ο σταθμος.
Αμα ελεγχεις την χρηση net απο την συσκευη σου δεν θα χρεωθεις ποτε.
Ενα προγραμματακι που το χρησιμοποιουσα σε windows mobile συσκευες και ευτυχως υπαρχει και για iphone ειναι το WunderRadio.
σ ευχαριστώ
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες