Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

FM Radio στο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/01/2010 - 13:52

Damgr κατι τετοιο επαθα και εγω.Ακουγα για αυτη τη συσκευη μονο τα προτερηματα.Δυστηχως για τα μειονεκτηματα δεν ακουσα κανεναν να λεει τιποτα και αυτο ειναι το λαθος και για αυτο καποιους τους αποκαλω fanboys.Eγω τη συσκευη θα τη ξεζουμισω στανταρ για να δω τις δυνατοτητες της αλλα τα μειονεκτηματα θα συνεχισω να τα λεω.Tilter δε σε αποκαλεσα fanboy εσενα.Για να ψαρωσες ομως πρεπει να σε εχουν πει καποιοι στο παρελθον ε?Δεν ειδα καναν αλλον να παρεξηγηται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:00

φιλε ktzaf συνφωνω με ολα οσα λες... η apple κανει σαν γυναικα μερικες φορες που αυτο που θες τοσο πολυ στο δινει με τα απο πολλα παρακαλια και αφου εχεις πειρασει αρκετος καιρος και μεις μενουμε ακομα πιστοι... αντι να παμε με την google :Pe....

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 11/01/2010 - 14:01

#33   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:05

Πολύ σωστή παρατήρηση, αλλά προσωπικά περιμένω να δω το Nexus από κοντά, να τρέξει και λίγο στην αγορά και μετά θα αναμένω την επιδότηση συσκευής. Αν η Apple δεν μπορεί να μου προσφέρει out of the box ότι προσφέρει το Android, its a no brainer για το που θα πάω. Φυσικά το iphone θα το κρατήσω αλλά θα έχει την μοίρα όλων των παλιών συσκευών μου, θα γίνει το εργοταξιακό.

#34   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:12

ktzaf συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. :D

Η άποψη μου είναι ότι η λογική αυτή του οικοσυστήματος κρατάει ακόμα την apple μακρυά από τον ανταγωνισμό. το hardware αλλάζει, το software κρατάει τον πελάτη.
Όπως είπα επειδή το βλέπω από τη μεριά του content maker τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Τέλος πάντων μέχρι τώρα το business model της Apple θριαμβεύει. Τώρα για το μέλλον θα δούμε...
Τώρα όσο αφορά για το OS επίσης διαφωνούμε. Σαν developer και χρήστης Wm και symbian συσκευών αυτό που παρουσίασε η apple ήταν ιδιοφυές. Φαντάσου ότι τόσο η MS όσο και η Symbian με 10 χρόνια και και στο χώρο δεν κατάφεραν να φτάσουν αυτό που έκανε η Apple μόλις σε 2.

Damgr μάλλον δεν άκουγες καλά διότι υπάρχουν αναρίθμητες πλέον φωνές αντίθετες ή σκεπτικές στο ρεύμα του iPhone. Δεν το πιστεύω ότι την σήμερον ημέρα δεν μπορούσες να ήσουν αντικειμενικά ενημερωμένος. Αποκλείεται χρήστης του IPhone Να μην σε ενημέρωσε για τις ιδιομορφίες του. Εγώ όποιος με ρωτάει για το κινητό μου το πρώτο που τον ρωτάω είναι τι χρήστης είναι και τι δεν μπορεί να κάνει με το τηλέφωνο.

Το δέχομαι πάντως ότι το iPhone έχει ένα marketing hype από πίσω του αλλά εν μέρει επειδή ήταν πρωτοποριακή συσκευή ήταν δικαιολογημένο.

#35   damgr

damgr

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2010 - 14:53

Φίλε ktzaf συμφωνώ και εγώ απόλυτα με όσα ανέφερες.

Damgr μάλλον δεν άκουγες καλά διότι υπάρχουν αναρίθμητες πλέον φωνές αντίθετες ή σκεπτικές στο ρεύμα του iPhone. Δεν το πιστεύω ότι την σήμερον ημέρα δεν μπορούσες να ήσουν αντικειμενικά ενημερωμένος. Αποκλείεται χρήστης του IPhone Να μην σε ενημέρωσε για τις ιδιομορφίες του. Εγώ όποιος με ρωτάει για το κινητό μου το πρώτο που τον ρωτάω είναι τι χρήστης είναι και τι δεν μπορεί να κάνει με το τηλέφωνο.

Πλέον ναι,αναφέρονται όλα του τα μειονεκτήματα γιατί πλέον υπάρχουν συσκευές οι οποίες μπορούν να ανταγωνιστούν το iphone σε πολλούς τομείς(μερικά το ξεπερνάνε κιόλας),αλλά όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το iphone,όλοι(και εννοώ ΟΛΟΙ) είχαν να λένε για την οθόνη αφής,την οποία δεν την είχε κανένα άλλο κινητό και για την αίσθηση που σου προκαλεί,οπότε δεν δίνανε τόσο βάση στο οτι δεν είχε bluetooth ή ραδιόφωνο.Τώρα όμως που όλες οι εταιρίες έχουν τέτοιες οθόνες κανείς δεν ασχολείται με αυτο το θέμα (γιατί δεν αποτελεί προτέρημα πλέον) αλλά με όλα τα άλλα features.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός γιατί τα έγραψα και κάπως περίεργα :P

#36   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/07/2010 - 12:31

Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό το αξεσουάρ Fm radio receiver.Το δούλεψε κανείς? Ξέρει κανείς τι παίζει?
Ευχαριστώ

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: anochampions, 27/07/2010 - 12:35

#37   gmazanakis

gmazanakis

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:27

Να ρωτήσω κάτι εχει δοκιμάσει κανεις να ακούσει ραδιο μέσω 3g πόσα ΜΒ κατεβάζει περιπου για μία ωρα. εγω πχ που εχω 350 mb DATA PLAN να δοκιμάσω η θα μου ρθει κανενα εγκεφαλικο με το λογαριασμο?

#38   ethnikos147

ethnikos147

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:38

Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό το αξεσουάρ Fm radio receiver.Το δούλεψε κανείς? Ξέρει κανείς τι παίζει?
Ευχαριστώ

το πηρα αυτο το μαραφετι αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...καλο ειναι για 2-3$ αλλα μην περιμενεις ποιοτητα!

αν ψαξεις υπαρχει κ αλλο ενα ψηφιακο λιγο καλυτερης ποιοτητας.

#39   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 04/05/2011 - 17:41

Ειναι αρκετα για ραδιο φιλε μου, τα ποσα mb κατεβαζει, εξαρταται απο το bitrate (αν το λεω σωστα) που μεταδιδει ο σταθμος.
Αμα ελεγχεις την χρηση net απο την συσκευη σου δεν θα χρεωθεις ποτε.
Ενα προγραμματακι που το χρησιμοποιουσα σε windows mobile συσκευες και ευτυχως υπαρχει και για iphone ειναι το WunderRadio.

#40   gmazanakis

gmazanakis

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 18:18

Ειναι αρκετα για ραδιο φιλε μου, τα ποσα mb κατεβαζει, εξαρταται απο το bitrate (αν το λεω σωστα) που μεταδιδει ο σταθμος.
Αμα ελεγχεις την χρηση net απο την συσκευη σου δεν θα χρεωθεις ποτε.
Ενα προγραμματακι που το χρησιμοποιουσα σε windows mobile συσκευες και ευτυχως υπαρχει και για iphone ειναι το WunderRadio.

σ ευχαριστώ

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες