[Solved] Βοηθεια για απατη εισαγωγης iPhone 6 απο μεγαλη ελληνικη εταρεια ηλεκτρικων ειδων
Η καλύτερη απάντηση
Larsad , 24/02/2015 - 07:47
Ενταξει παιδια. Ο Κωτσοβολος μου εδωσε καινουριο ελληνικο iphone το οποιο μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα απλα δεν το εγραψα γιατι εχω καποια αλλα προβληματα οικογενειακα. Ο προμηθευτης εφταιγε μαλλον και οχι ο ιδιος ο Κωτσοβολος. Σας ευχαριστω ολους
Δείτε το πλήρες μήνυμα
Δημοσίευση 15/02/2015 - 18:47
Ps κ γω το θεωρώ απίθανο να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά αλλα αν θέλει για πλάκα γίνεται...
Ad
Δημοσίευση 15/02/2015 - 19:00
Εσείς τι νομίζετε τυχαια χρησιμοποιώ Κώτσο ινφο κλπ, ποτέ ολόκληρα ονόματα μια κ έχω δει περιπτώσεις να ασκούνται διώξεις κ κατηγορίες για εξύβριση κ συκοφαντική δυσφήμιση από ιδιώτη σε ιδιώτη σε ένα φόρουμ πολυ μικρότερο κ για άσχετα θέματα συζήτησης όχι εμπορικά όπως εδώ όπου εμπλέκουν μεγάλες εταιρίες...είστε πιτσιρίκοι πολλοί. Εδώ κ δεν υπάρχει η αίσθηση του κινδυνου...
Ps κ γω το θεωρώ απίθανο να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά αλλα αν θέλει για πλάκα γίνεται...
Και το και το γράφεις "κ" για να μη σου κάνει μήνυση ο Μπαμπινιώτης. Είσαι πολύ μπροστά.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/02/2015 - 20:05
Δημοσίευση 15/02/2015 - 20:07
Δημοσίευση 15/02/2015 - 20:14
Δημοσίευση 15/02/2015 - 21:00
Παιδιά τι λέτε;;; Το απόρρητο αίρεται μόνο σε περιπτώσεις παιδοφιλίας, κατασκοπείας και αλλά τέτοια...όχι για iPhone που είχε λάθος φορτιστή...αν ήταν τόσο απλό ζήτω που καήκαμε
Εξαιρεση ο γέροντας παστιτσιος
[offtopic] Δυστυχώς άρση γίνεται και για πολύ λιγότερα... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν το ΣΔΟΕ πήγε στο σπίτι τεχνικού που δραστηριοποιείται στο φόρουμ και τον έψαχνε έχοντας μάλιστα εκτυπωμένη τη σελίδα του προφίλ του εδώ στο φόρουμ και λέγοντας στους οικείους του να μην τον κρύβουν γιατί είδαν ότι πριν 1-2 ώρες ήταν online...
Δημοσίευση 15/02/2015 - 21:07
[offtopic] Δυστυχώς άρση γίνεται και για πολύ λιγότερα... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν το ΣΔΟΕ πήγε στο σπίτι τεχνικού που δραστηριοποιείται στο φόρουμ και τον έψαχνε έχοντας μάλιστα εκτυπωμένη τη σελίδα του προφίλ του εδώ στο φόρουμ και λέγοντας στους οικείους του να μην τον κρύβουν γιατί είδαν ότι πριν 1-2 ώρες ήταν online...
[Offtopic] για ποιο λογο τον εψαχναν αν επιτρεπεται?μηπως για το αν κοβει αποδειξεις?
Δημοσίευση 15/02/2015 - 21:55
Είχε γίνει άρση απορρήτου όμως επίσημα ή απλά τον εκφοβισανε με τον τροπο αυτο;
Δημοσίευση 15/02/2015 - 22:11
επίσης ντόρος είχε γίνει με τη σ.........φ και ένα παλικάρι που έκανε επώνυμα παράπονο σε κάποιο φόρουμ χρονια πριν και αν θυμάμαι καλά τον είχανε μηνύσει για 200 χιλιάδες ευρώ...
τότε είχε σύσσωμη την κοινότητα υπέρ του.
Τελευταία επεξεργασία από: astalavista, 15/02/2015 - 22:12
Δημοσίευση 16/02/2015 - 00:00
Είχε γίνει άρση απορρήτου όμως επίσημα ή απλά τον εκφοβισανε με τον τροπο αυτο;
Δεν έγινε άρση απορρήτου στο φόρουμ τότε, δεν έχω τέτοια αίσθηση δλδ. Το να μπουν σε ένα φόρουμ και να τυπώσουν τη σελίδα του προφίλ του δε λέει κάτι..Μόνο για εκφοβισμό ήτανε.
Αν σου κάνουν μήνυση για δυσφήμιση, ευσταθεί ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ δεν έχεις κατηγορίες να τους προσάψεις για το πράγμα που τους συκοφαντείς. Αν έχεις, τότε δεν είναι συκοφαντία αλλά δυσφήμιση και αν πάνε σε δικαστήριο και ευσταθεί θα πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο.
Δημοσίευση 16/02/2015 - 00:28
Δεν έγινε άρση απορρήτου στο φόρουμ τότε, δεν έχω τέτοια αίσθηση δλδ. Το να μπουν σε ένα φόρουμ και να τυπώσουν τη σελίδα του προφίλ του δε λέει κάτι..Μόνο για εκφοβισμό ήτανε.
Αυτό ακριβώς. Δεν έγινε καμία άρση απορρήτου στο forum. Απλά κάνανε print screen τη σελίδα του προφίλ του.
Δημοσίευση 16/02/2015 - 01:18
Φιλε μου το κουτί απο πίσω είχε ελληνικά? Η τα κόλλησαν αυτοι? προσωπικά κ το δικό μ Iphone (5s) απο εκεί το πήρα αλλα δεν έχει παρουσιάσει καποιο πρόβλημα... τωρα πηγαινε να δεις τη θα σου πουν κ εκει..
Δημοσίευση 16/02/2015 - 01:43
Διεύθυνση κλπ πως την βρήκαν;Αυτό ακριβώς. Δεν έγινε καμία άρση απορρήτου στο forum. Απλά κάνανε print screen τη σελίδα του προφίλ του.
Εννοώ με ip ή καμία σχέση;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες