Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Solved] Βοηθεια για απατη εισαγωγης iPhone 6 απο μεγαλη ελληνικη εταρεια ηλεκτρικων ειδων

Η καλύτερη απάντηση

Larsad , 24/02/2015 - 07:47

Ενταξει παιδια. Ο Κωτσοβολος μου εδωσε καινουριο ελληνικο iphone το οποιο μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα απλα δεν το εγραψα γιατι εχω καποια αλλα προβληματα οικογενειακα. Ο προμηθευτης εφταιγε μαλλον και οχι ο ιδιος ο Κωτσοβολος. Σας ευχαριστω ολους
Δείτε το πλήρες μήνυμα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
318 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2015 - 00:11

Το θέμα το έχω διαβάσει από το πρώτο ποστ . Πραγματικά είναι πολύ περίεργα όλα αυτά περί αμερικανικού και ανοίγματος του κινητού . Δεν θα προσθέσω τα ίδια που είπαν οι συμφορουμιτες παραπάνω .Οσο αφορά us η eu δεν έχεις θέμα με το us, το θέμα είναι ότι η αγορά θα μπορούσε να είχε γίνει από skroutz σε μικρότερη τιμή. Το κινητό το άνοιξε ο Κωτσόβολος τον λόγο δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω( ; ) Στο επίσημο service μπορει να το κάνουν για να πουλήσουν τις δικές τους συσκευές αφού λες ότι σου πουλάνε iPhone σε τιμή 650 euro ( ; ) Αυτές τις απορίες μπορεί να μου τις εξηγήσει κάποιος ; Γιατί να ανοίξει το κινητό ο Κωτσόβολος ; Στο επίσημο service όπως έχει αναφερθεί εδώ για το Γερμανό ότι είναι εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας γιατί και εδώ να μην είναι το ίδιο με την διαφορά να πουλάνε "δικές" τους συσκευές ???

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 09/02/2015 - 00:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 00:38

Πέρα από τις υποθέσεις που κάνουμε εμείς σαν απλά μέλη , γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς πραγματικά έχει συμβεί , να πω καλή επιτυχία στο φίλο .

#93   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/02/2015 - 00:42

Να κάνω τον δικηγόρο του διαβολου, θα σου πει όταν το πήρες δεν είδες ότι ο φορτιστής δεν ταιριάζει στο κουτι, δεν ξέρω μπορεί να είμαι ο μόνος περίεργος που τα ψάχνω όλα όταν παραλαμβάνω, από καναπέ μέχρι φιλαράκι του 10ευρου...! Ποςο μάλλον το πανάκριβο iPhone ...
Επίσης έχω υποστηρίξει με επιχειρήματα γιατι δεν αξίζει να αγοράζουμε us αντί eu στην ίδια τιμή...να που χω δίκαιο κ ας μην κολλάει..τεσπα, ο φίλος τουλάχιστον για ελληνικό πήγαινε...όποτε δεν ισχύει στην περίπτωση του

#94   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 00:50

Να κάνω τον δικηγόρο του διαβολου, θα σου πει όταν το πήρες δεν είδες ότι ο φορτιστής δεν ταιριάζει στο κουτι, δεν ξέρω μπορεί να είμαι ο μόνος περίεργος που τα ψάχνω όλα όταν παραλαμβάνω, από καναπέ μέχρι φιλαράκι του 10ευρου...! Ποςο μάλλον το πανάκριβο iPhone ...
Επίσης έχω υποστηρίξει με επιχειρήματα γιατι δεν αξίζει να αγοράζουμε us αντί eu στην ίδια τιμή...να που χω δίκαιο κ ας μην κολλάει..τεσπα, ο φίλος τουλάχιστον για ελληνικό πήγαινε...όποτε δεν ισχύει στην περίπτωση του

Όχι φίλε δεν είσαι περίεργος τουλάχιστον ο μόνος και θα πρέπει να πραγματοποιείται έλεγχος . Δεν κατάλαβα πάντως γιατί να υπάρχει διαφορά στην τιμή από us και eu αφού σου εξήγησαν και πιο πάνω οι mods ότι δεν υπάρχει διαφορά παρά μόνο σε ορισμένες χώρες .Αν ΕΣΥ ζητήσεις eu και σου πουλήσει us τότε έχεις δίκιο ότι υπάρχει θέμα .

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 09/02/2015 - 00:54

#95   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/02/2015 - 02:13

Προτιμήστε Ευρωπαϊκό , έχει κάνει λιγότερα χιλιόμετρα για να έρθει .

Αναρτημένη εικόνα

#96   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/02/2015 - 02:19

Αν και offtopic κανένα δίκιο δεν έχεις. Όταν αγοράζεις US εν γνώση σου από Ελλάδα, καμία διαφορά δεν έχει με το ευρωπαϊκό σε τίποτα. Αδιαπραγμάτευτο και δε σηκώνει πολλές ερμηνείες το συγκεκριμένο.

#97   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:27

Κ μόνο που έχεις τον γνήσιο φορτιστή eu κ όχι το μαϊμού η που θα χρειάζεται να κουβαλάς το ανταπτορακι μαζί σου αν κρατήσεις τον αμερικανό, βλεπω 30 ευρώ κέρδος...

#98   gmakris

gmakris

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:45

Διαβάζοντας τις σχετικές διευκρινήσεις περί καταγωγής του τηλ και όλο το ιστορικό δεν βλεπω να υπαρχει υπόθεση κοροϊδίας. Εαν το τηλ ειχε επισκευαστεί απο το service της quest δεν θα ασχολούμασταν με US και φορτιστές. Όλη η ιστορία αναδείχτηκε επειδη το επίσημο service αρνήθηκε να επισκευάσει το τηλ επειδη ηταν πειραγμένο.

Το θεμα λοιπόν ειναι σε όλη την ιστορία ειναι πραγματικά πειραγμένο η έγινε λάθος διάγνωση; Εαν ειναι πειραγμένο αυτο θα έγινε μετα την αγορά αλλα το service θεωρεί οτι ο αγοραστής ισχυρίζεται άγνοια για να μην χάσει την εγγύηση . Επίσης η στάση του αγοραστή να διαμαρτύρεται συνεχώς για την καταγωγή του κινητου και να μην ασχολειται με την διάγνωση του οτι ειναι πείραγμενο αποπροσανατολίζει απο το ουσιαστικό προβλημα και φαινεται ύποπτο στη quest και την Apple.

Εφόσον ο αγοραστής δεν ξέρει πως ανοίχτηκε το κινητό δεν σημαινει οτι το εκανε το καταστημα εδω ιςως εκανε λάθος το service της quest. Εαν παει Κωτσόβολο να ζητήσει άλλη συσκευή δεν βλεπω πολυ σοβαρά επιχειρήματα του αγοραστή για να συμβεί αυτο. Εαν γινει τελικα αντικατάσταση θα εχει ενδιαφέρον να μάθουμε γιατι το επραξε το καταστημα.

Τελευταία επεξεργασία από: gmakris, 09/02/2015 - 07:53

#99   Larsad

Larsad

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:51

Οταν παιρνεις σφραγισμενο κινητο απο μεγαλο καταστημα δεν παει το μυαλο καποιου οταν το ανοιγει να δει αν ο φορτιστης ταιριαζει ακριβως μεσα στο κουτι του. Πλακα μου κανεις??Σιγα με το που το αγοραζα να μην το πηγαινα και στην infoquest να δω αν ειναι μεσα πειραγμενο

#100   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 08:01

Οταν παιρνεις σφραγισμενο κινητο απο μεγαλο καταστημα δεν παει το μυαλο καποιου οταν το ανοιγει να δει αν ο φορτιστης ταιριαζει ακριβως μεσα στο κουτι του. Πλακα μου κανεις??Σιγα με το που το αγοραζα να μην το πηγαινα και στην infoquest να δω αν ειναι μεσα πειραγμενο

Καλά ναι για αυτο λέω πρέπει να είσαι πολυ περίεργος σαν εμένα πχ...
Πάντως περιμένω να δω τι κομπίνα πράγματι παίχτηκε με το αμερικανικό γιατι αν ΕΙναι όπως τα λέει η ινφο κ ανοίγουν τα κινητά για να κάνουνε τροποποιήσεις hardware (κ πάλι λέω δεν το πιστεύω. ) για λόγω ξεκλείδωματος πχ που λες κ συ, θα ειναι καραμπινάτη δικαίωση μια κ κάτι δεν μ αρέσει με την όλη ιστορία, μια κ δεν ειναι πια διαφορά στις τιμές με δολάριο στο 1.13 πια...

Πάντως εχε υπόψιν σου ότι την "δουλειά" μπορεί να μην την κάνει ο Κώτσο, πχ να λέει φέρε μου μια παρτίδα όσο φθηνά γίνετε, κ να του στέλνει ο προμηθευτής το πειραγμένο φορτίο.. Λέμε τωρα ε...σενάρια μια κ δεν υπάρχει λογική στο περιστατικό σου! Περιμένουμε με αγωνία την λύση στο μυστήριο

#101   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/02/2015 - 08:09

Κ μόνο που έχεις τον γνήσιο φορτιστή eu κ όχι το μαϊμού η που θα χρειάζεται να κουβαλάς το ανταπτορακι μαζί σου αν κρατήσεις τον αμερικανό, βλεπω 30 ευρώ κέρδος...

αυτον που βαζει μεσα ο Κωτσοβολος δεν ειναι μαιμου,ειναι ο γνησιος αρα και εδω λαθος εισαι.μην ψαχνεις να βρεις πραγματα για να δικαιολογησεις πως τα eu ειναι πιο καλα απο τα us.

#102   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 08:21

αυτον που βαζει μεσα ο Κωτσοβολος δεν ειναι μαιμου,ειναι ο γνησιος αρα και εδω λαθος εισαι.μην ψαχνεις να βρεις πραγματα για να δικαιολογησεις πως τα eu ειναι πιο καλα απο τα us.

Καλά άκυρο αυτο, δεν μιλάω για αυτόν , άσε που αν πράγματι ανοίγει κ σου πουλάει για σφραγισμένο δεν θελω ούτε κ χρυσό φορτιστή να έβαζε μέσα..
Μιλάω για δυο ίδιας τιμής σε δυο μαγαζιά Σκρουτζ, 700 ευρώ κ τα δυο πες κούτα, eu κ us, ποιο θα αγόραζες

#103   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 08:49

Το περίεργο στην όλη υπόθεση ειναι οτι οτι κάποιος άνοιξε το κουτί, αλλά κάποιος άνοιξε καινούρια συσκευή για επισκευή? Εγώ εκεί θα εστίαζα αρχικά. Επίσης η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι αυτή που αγόρασες το κινητό? Το οτι άλλαξε adaptoraki είναι το 2ο περίεργο, που δε σου είχανε αναφέρει, αλλά επειδή όλα τα iphone είναι ίδια, δεν έχεις θέμα.

#104   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/02/2015 - 09:29

Κακως εμπλεξες εξ αρχης με InfoQuest, απο εκει που το αγορασες επρεπε απο την πρωτη στιγμη να πας να ζητησεις εξηγησεις/αλλαγη/επιστροφη χρηματων κ.ο.κ, γιατι δεν το εκανες αληθεια?

#105   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2015 - 09:58

Γεια σε ολους

Θα ηθελα τυχον βοηθεια απο οποιονδηποτε,σε σχεση με απιστευτη απατη που εγινε απο πολυ μεγαλο ελληνικο πολυκαταστημα/αλυσιδα ηλεκτρικων και ηλεκτρονικων ειδων. Η ιστορια εχει ως εξης. Αγορασα πριν απο 2 μηνες περιπου ενα iphone 6 64GB στην τιμη των 860 ευρω με αποδειξη φυσικα και σφραγισμενο στο κουτι του απο το ελληνικο πολυκαταστημα που προανεφερα. Οσο περνουσε ο καιρος τοσο δεν κρατουσε η μπαταρια με αποτελεσμα τον τελευταιο μηνα να μην κραταει πανω απο 2-3 ωρες standby παρολο που το ειχα κανει "set up as new phone". Το πηγα στην infoquest στο Ρεντη πριν απο 3 ημερες και μου ειπαν οτι το κινητο ειναι αμερικανικο!!!Εδω ηταν το πρωτο σοκ γιατι εγω το κινητο το αγορασα για Ελληνικο (αφου δεν μου γνωστοποιηθηκε το αντιθετο) και ηταν σφραγισμενο με ευρωπαικο φορτιστη μεσα!!! Παρολα αυτα μου ειπαν στην infoquest οτι το καλυπτουν απο εγγυηση και οτι το πιθανοτερο παει για αντικατασταση. Αφου επικοινωνησα μαζι τους μετα απο 2 ημερες σκαει η δευτερη βομβα.Μου λεει μια υπαλληλος της infoquest οτι το κινητο ειναι ανοιγμενο απο μεσα και οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση και οτι αν θελω μπορω να παρω καινουριο απο αυτους με μονο 650 ευρω(ψιχουλα δηλαδη)!!!Απαιτησα να μιλησω με τον τεχνικο τους ο οποιος μου ειπε τα ιδια ακριβως και οτι εστειλε φωτογραφιες στην apple απο το εσωτερικο του κινητου το οποιο ειχε γρατζουνιες και οτι η ιδια η apple δεν εδωσε εγκριση. Μιλησα με την τηλεφωνικη υποστηριξη της apple στην Ελλαδα με καποια κυρια οποια δεν μου προσφερε καμια ουσιαστικη βοηθεια. Της ειπα οτι προκειται περι απατης παραεισαγωγης που ζημιωνει το κυρος της εταιρειας της οποιας πρεσβευει και μου ειπε να μιλησω με το πολυκαταστημα αφου δεν αφορα την apple!!Σημειωση οτι και στην infoquest και στην apple πετουσαν υπονοιες οτι το ανοιξα το κινητο εγω. Λες και ειμαι τοσο ηλιθιος να αγορασω κινητο αμερικανικο απο μεγαλο πολυκαταστημα σε τιμη ελληνικη 860 ευρω και να το ανοιξω μεσα κιολας για να χασω την εγγυηση. Τη Δευτερα θα παω και απο το πολυκαταστημα απο το οποιο αγορασα τη συσκευη, δηλαδη στους απατεωνες. Αυτο που νομιζω εγω οτι εγινε ειναι οτι αυτο το μεγαλο πολυκαταστημα κανει παραεισαγωγη απο Αμερικη,ανοιγει μεσα το κινητο και κανει τροποποιησεις,βαζει στο κουτι και ευρωπαικο φορτιστη και ξανασυσκευαζει με ναυλον ολο το πακετο και το πουλαει για ελληνικο σε τιμη Ελληνικη με τεραστιο επιπλεον κερδος!!!!Ολο αυτο αν υποθεσουμε οτι η infoquest λεει αληθεια οτι το κινητο ειναι οντως πειραγμενο αφου και αυτη εχει οφελος να μου πουλησει καινουριο κινητο οπως ειπανε.Οι συνομιλιες υπαρχουν καταγεγραμενες αφου τα τηλεφωνικα τους κεντρα και στην infoquest και στην apple υπαρχει καταγραφη. Εχω απευθυνθει σε δικηγορο για την υποθεση και εχω και καποιον φιλο δημοσιογραφο ο οποιος ενδιαφερεται.Εχω παρει και ονοματα απο τους τηλεφωνικους συνομιλητες μου. Θα το παω μεχρι τελους.Οποια βοηθεια η οδηγια μπορειτε να μου προσφερετε στο Forum εδω θα το εκτιμουσα πολυ. Σας ευχαριστω για το χρονο σας και τον κοπο σας να διαβασετε το κατεβατο μου

Δεν ξέρω γιατί η μπαταρία σου ήταν τόσο χάλια, αλλά σε πληροφορώ ότι τα αμερικάνικα μοντέλα είναι μακράν καλύτερα (στο θέμα μπαταρίας).
Αμερικάνικο αγόρασα εγώ (6άρι) και με νορμά χρήση μου κρατά...2-2.5 μέρες!!!!!!!!!!!!! Όταν φίλοι μου με ελληνικά ή ευρωπαικά τους κρατά με τα βίας 1 μέρα το πολύ.
Δεν είναι - δηλαδή, για μένα - ζήτημα μπαταρίας το ότι το δικό σου είναι αμερικάνικο.

Αλλά ΣΑΦΩΣ και είναι θέμα, να σου πλασάρουν εισαγωγής για "ελληνικό" (δηλαδή προορισμένο για την ελληνική αγορά) και πρέπει να τους κυνηγήσεις.

Πάντως, επαναλαμβάνω, ουδέποτε με ενδιέφερε να 'ναι "ελληνικό". Αν μπορούσα να βρω αμερικάνικο, έπαιρνα πάντα αμερικάνικο. Το παμπάλαιο HTC Leo που 'χα, ήταν απ' την T-Mobile (αμερικάνικο φυσικά) και είχε διπλάσια εσωτερική μνήμη απ' το ίδιο μοντέλο που προοριζόταν για τις υπόλοιπες αγορές.

Τελευταία επεξεργασία από: crisk, 09/02/2015 - 09:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14