χαίρεται.
θέλω και εγώ να πω την άποψη μου γιατί με απασχολεί πολύ αυτο το θεμα,ειμαι κάτοχος του 6 + και ακόμα δεν ξερω αν έκανα σωστή επιλογη.Το πήρα με την λογική παρτο να δεις πως είναι γιατί ούτος η αλλιώς δεν θα το κρατήσεις για μια ζωή.
Αnyways απολαμβάνω πολύ την οθόνη ,Εχω σχετικά μεγάλα χέρια και μπορώ μεν να το χειριστώ με το ενα χερι αλλά… οριακα.Με ενοχλεί συνεχια στην καθημερινοτητα οταν το χρησιμοποιω με το ενα χερι ...να το βγάλω απο την τσέπη, να απαντήσω μια κλήση όταν οδηγαω η όταν παω να παρω τηλ,και εκει που θα γονατίσω είναι όταν θα έρθει το καλοκαιρι και θα πρέπει να το εχω στην τσέπη (δεν παίζει να κάτσεις με αυτο στην τσέπη),Εννοείται οτι κατι γυμναστήρια κάτι jogging απλα το ξεχνάς. πρέπει να παρεις κάτι άλλο για μουσικη όταν γυμναζεσαι.
Αλλά ειναι απόλαυση στην χρήση του. Οπου και να πας είναι σαν να εχεις ενα λαπτοπ μαζι δεν αισθάνεσαι αυτο το πράγμα οτι πρέπει να πας σπίτι σου για να κάνεις αυτο που θες με άνεση στο desktop.
Για εναν casual χρηστη η αντικειμενικά σωστή επιλογή είναι το 6, καποιος που το λιωνει καλυτερα το plus.
Αλλά και παλι μετα από τέτοια οθόνη δύσκολα πας πισω...νομιζω πρεπει να εχεις και τα 2
Δυο αρνητικα που βρίσκω για το plus που δεν τα εχω δει να αναφέρονται κάπου είναι ότι
προτον εξαετίας του μεγέθους έχει χάσει στην ουσία το iconic σχήμα του iphone...προσωπικά όταν το κοιτάω δεν νιώθω σαν να βλεπω Iphone αλλά απλα μια οθόνη με πλαστικο γύρω γυρω
Οσες φορές εχω δει 6αρι στον δρόμο το ζηλεύω για την ομορφιά του, μου φαινεται πιο κοσμημα ενω το plus κάπως πιο ξεχειλωμένο .Μπορει να με χαλαει που το δικο μου το εχω σε θηκη και χανει λιγο.
Δευτερον it still sucks σε low light αυνθηκες.ειδκα αυτό είναι απαραδεκτο. Ειμουν σε ένα μαγαζι που ειχε χαμηλο μεν αλλα καλο φοτισμο και στο κιν ηταν λες και το δωμάτιο φωτιζόταν από ένα κερι..απαραδεκτο…
Αυτα ηθελα να πω.σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειχα μαζεψει πολλα.