Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Απο iphone 6 σε 6 plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
93 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 18/02/2015 - 21:25

Εγώ πάλι βλέπω τους 6αριδες να παραμυθιάζονται μόνοι τους ότι τάδε το plus δεν βολεύει είναι μεγάλο κτλ!!!!
Πάρτε το χαμπάρι αργά η γρήγορα εκεί στο plus δηλαδή θα πατε. Φιλικά παντα.

Προσωπικά με έχει βολέψει το iPhone 6 και το 6+ το θεωρώ τεράστιο. Η μπαταρία στο 6αρι για τη χρήση που του κάνω είναι μια χαρά και αν για κάποιο λόγο χρειαστώ κάτι παραπάνω έχω καβάντζα και το power bank από τότε που είχα το 5S. Ακόμα όμως δεν έχει προκύψει ανάγκη.

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   ilouko

ilouko

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2015 - 22:11

Έγω πήγα από το 5αρι στο 6 και μετάνιωσα που δεν πήγα στο plus. Είναι μονόδρομος. Σκέφτομαι να περάσει λίγο ο καιρός και να κάνω ανταλλαγή με κάποιον από αγγελία και να πάω στο plus.

#63   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2015 - 22:26

Προσωπικά με έχει βολέψει το iPhone 6 και το 6+ το θεωρώ τεράστιο. Η μπαταρία στο 6αρι για τη χρήση που του κάνω είναι μια χαρά και αν για κάποιο λόγο χρειαστώ κάτι παραπάνω έχω καβάντζα και το power bank από τότε που είχα το 5S. Ακόμα όμως δεν έχει προκύψει ανάγκη.

Πού την έχεις τη φωτεινότητα;

Ό,τι και να λέμε,καλό,χρυσό το 6 Plus,αλλά είναι τεράστιο.

#64   barbunis

barbunis

iPH Member

• 244 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:ούτε καν...

Δημοσίευση 18/02/2015 - 22:39

6 plus power μπαταρία

6 απλό στα νοσοκομειακά φορεία

#65   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 18/02/2015 - 22:50

Εγω εχω το plus. Δεν εχω κανενα θεμα με το κινητο απο αποψη μεγεθους, αλλά επειδη στο σπίτι εχω το ipad, νομιζω οτι αν το 6 ειχε την οθονη και τη μπαταρια του μεγάλου θα πήγαινα σε αυτό.

#66   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 18/02/2015 - 23:06

Πού την έχεις τη φωτεινότητα;

Ό,τι και να λέμε,καλό,χρυσό το 6 Plus,αλλά είναι τεράστιο.

Φωτεινότητα στο αυτόματο

#67   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/02/2015 - 00:21

Πως σου εμφανιζεται ο χρονος απο την τελευταία φόρτιση ? :o

Φωτεινότητα αυτόματο και το tweak είναι το batteryusageenchancer

#68   alxkon

alxkon

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2015 - 00:26

χαίρεται. 

θέλω και εγώ να πω την άποψη μου γιατί με απασχολεί πολύ αυτο το θεμα,ειμαι κάτοχος του 6 + και ακόμα δεν ξερω αν έκανα σωστή επιλογη.Το πήρα με την λογική παρτο να δεις πως είναι γιατί ούτος η αλλιώς δεν θα το κρατήσεις για μια ζωή.

Αnyways απολαμβάνω πολύ την οθόνη ,Εχω σχετικά μεγάλα χέρια και μπορώ μεν να το χειριστώ με το ενα χερι αλλά… οριακα.Με ενοχλεί  συνεχια στην καθημερινοτητα οταν το χρησιμοποιω με το ενα χερι ...να το βγάλω απο την τσέπη, να απαντήσω μια κλήση όταν οδηγαω η όταν παω να παρω τηλ,και εκει που θα γονατίσω είναι όταν θα έρθει το καλοκαιρι και θα πρέπει να το εχω στην τσέπη (δεν παίζει να κάτσεις με αυτο στην τσέπη),Εννοείται οτι κατι γυμναστήρια κάτι jogging απλα το ξεχνάς. πρέπει να παρεις κάτι άλλο για μουσικη όταν γυμναζεσαι.

Αλλά ειναι απόλαυση στην χρήση του. Οπου και να πας είναι σαν να εχεις ενα λαπτοπ μαζι δεν αισθάνεσαι αυτο το πράγμα οτι πρέπει να πας σπίτι σου για να κάνεις αυτο που θες με άνεση στο desktop.

Για εναν casual χρηστη η αντικειμενικά σωστή επιλογή είναι το 6, καποιος που το λιωνει καλυτερα το plus.

Αλλά και παλι μετα από τέτοια οθόνη δύσκολα πας πισω...νομιζω πρεπει να εχεις και τα 2 :P

Δυο αρνητικα που βρίσκω για το plus που δεν τα εχω δει να αναφέρονται κάπου είναι ότι

προτον εξαετίας του μεγέθους έχει χάσει στην ουσία το iconic σχήμα του iphone...προσωπικά όταν το κοιτάω δεν νιώθω σαν να βλεπω Iphone  αλλά απλα μια οθόνη με πλαστικο γύρω γυρω

Οσες φορές εχω δει 6αρι στον δρόμο το ζηλεύω για την ομορφιά του, μου φαινεται πιο κοσμημα ενω το plus κάπως πιο ξεχειλωμένο .Μπορει να με χαλαει που το δικο μου το εχω σε θηκη και χανει λιγο.

Δευτερον it still sucks  σε low light αυνθηκες.ειδκα αυτό είναι απαραδεκτο. Ειμουν σε ένα μαγαζι που ειχε χαμηλο μεν αλλα καλο φοτισμο και στο κιν ηταν λες και το δωμάτιο φωτιζόταν από ένα κερι..απαραδεκτο…

Αυτα ηθελα να πω.σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειχα μαζεψει πολλα. 

#69   ant0n1s

ant0n1s

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2015 - 14:22

η αληθεια ειναι πως οτι και να γραψουμε ειναι υποκειμενικο.

Εγω πηρα το 6 με το που βγηκε και πριν 15 μερες πηρα και το 6+.

Εχοντας πια και τα δυο, πραγματικα θεωρω το 6+ καλυτερη επιλογη. Εχει καλυτερη οθονη, πιο φωτεινη, με καλυτερη ευκρινια (τα βαζω διπλα-διπλα με ιδια φωτεινοτητα στο ιδιο background).

Εχει καλυτερη μπαταρια και λογω μεγεθους εχεις καλυτερη εμπειρι σε mail/surf κλπ.

Απο την αλλη, δουλευεται οριακα με το ενα χερι, οι πανω αριστερα εφαρμογες στην οθονη δεν παιζει να πιαστουν με τον αντιχειρα με τη χρηση ενος χεριου (εχω βαλει apps που δεν χρησιμοποιω συχνα εκει για να μην χρειαζεται να τα ανοιγω).

Το flip screen επισης πολυ χρησιμο που στο 6 δεν υπαρχει.

Overall και τα 2 ειναι αστερακια με προσωπικη προτιμηση στο 6+.

ps. απο τοτε που το πηρα σταματησα να χρησιμοποιω το ipad air ρε γμτ. Μου το εχει αντικαταστησει

#70   anderson

anderson

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/02/2015 - 14:43

Για τα πάνω apps, κάνεις ένα διπλό ταπ στο homebutton και σου έρχονται πιο κοντά...

#71   alxkon

alxkon

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2015 - 21:59

ps. απο τοτε που το πηρα σταματησα να χρησιμοποιω το ipad air ρε γμτ. Μου το εχει αντικαταστησει

Στο σπιτι εξακολουθω να χρησιμοποιω ipad κυριως για παιχνιδια γιατι δεν θελω να λιωνω την μπαταρια του iphone...

#72   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 19/02/2015 - 22:19

εγω πηγα σε πλας γιατι το εβλεπα σε αλλους και το ζηλευα. βεβαια δεν το εχω συνηθησει ακομα το μεγεθος αλλα το χω μια μερα μονο.

#73   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/02/2015 - 22:47

το εχει ενας γνωστος μου και το εχει βαλει σε μια θηκη folio και πραγματικα το κανει να φενεται τεραστιο.αλλα οπως και να το κανεις μονο για αυτη την οθοναρα και την μπαταρια αξιζει να το παρεις+οτι βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και βιντεο.

#74   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/02/2015 - 02:52

Και το ipad μίνι να ήταν κινητό θα το αγοράζετε .....
Μετά τις 5" δεν ειναι κινητό ειδικά με τα περιθώρια του iPhone πάνω κάτω !
Περιμένω για 6s γιατι θελω να έχω 2 gb ram , με το 1 το σκέφτομαι και ξενερώνω .

#75   alxkon

alxkon

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2015 - 19:42

Περιμένω για 6s γιατι θελω να έχω 2 gb ram , με το 1 το σκέφτομαι και ξενερώνω .

άστα....σέρνεται.... ‘P .αμα  σαρεσει πηγαινει παρτο δεν προκειται να καταλαβεις κατι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες