Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 08/10/2015 - 19:39
Δοκιμάζουμε τις Scosche magicMOUNT, τις εκπληκτικές βάσεις στήριξης για iPhone/iPad και όχι μόνο…
Δημοσίευση 08/10/2015 - 19:39
Ad
Δημοσίευση 04/06/2016 - 08:51
Παιδιά επειδή άλλαξα κινητό και θέλω να αφαιρέσω το μαγνήτη από την πλάτη του κίνητού ξέρετε μήπως με ποιον τρόπο θα πρέπει να το κάνω για να βγει εύκολα και χωρίς να κινδυνεύω να το χαράξω
Δημοσίευση 04/06/2016 - 09:44
Δημοσίευση 04/06/2016 - 11:49
Παιδιά επειδή άλλαξα κινητό και θέλω να αφαιρέσω το μαγνήτη από την πλάτη του κίνητού ξέρετε μήπως με ποιον τρόπο θα πρέπει να το κάνω για να βγει εύκολα και χωρίς να κινδυνεύω να το χαράξω
Πάρε οδοντικό νήμα και προσπάθησε σιγά σιγά να το περάσεις απο κάτω για να το σηκώσεις, να βγεί προσεχτικά.
Με ένα πανάκι απο γυαλιά μπορείς να περάσεις πρώτα την άκρη που θα ξεκινήσεις με λίγο καθαρό οινόπνευμα.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 23:45
Τη magicmount pro την εχει δοκιμασει κανεις? Ισχυριζεται πως εχει 30% ισχυροτερο μαγνητη. Σκεφτομαι να το βαλω στο s6 edge. Αν το βαλω χωρις θηκη, ο μαγνητης θα ειναι τελειως αντιαισθητικος ή ειναι υπερλεπτος? Ο μικρος μαγνητης ειναι αυτος που κολλαει στο κινητο και ο μεγαλος μπαινει μεσα απο την θηκη. Με τον μικρο θα εχω καλα αποτελεσματα ή δραματα στην πρωτη λακούβα?
Δημοσίευση 08/11/2016 - 00:02
Ο μαγνήτης είναι στη βάση.
Μεταλλικές πλάκες είναι για τις συσκευές.
Ναι εχεις δικιο, λογω κεκτημενης ταχυτητας. Λες να παρω το pro? Η μικρη πλακα που κολλαει λες να μου κανει τη δουλεια μια χαρα ή να παρω θηκη και να βαλω τη μεγαλη? Η κολλα της μικρης ειναι ισχυρη? Απο τη μια θελω να ειναι, απο την αλλη να μπορω να το ξεκολλησω ανα πασα στιγμη Γενικα δεν ειμαι των θηκων η αληθεια ειναι.
Δημοσίευση 08/11/2016 - 00:11
Όποια και να πάρεις δε θα έχεις πρόβλημα.
Η μεγαλύτερη πλάκα είνα για μεγαλύτερες συσκευές και αυτή θα χρειαστείς.
Επίσης μη τη κολλήσεις στη συσκευή. Θα έχεις πρόβλημα να τη βγάλεις μετά..
Βαλ'το με κάποια θήκη.
Με το vet παιρνεις και τις 2 πλακες απο ο,τι λεει. Η vet ειναι πιο ευχρηστη μου φαινεται με την εννοια οτι μπαινοβγαινει και την πας απο το ενα αμαξι στο αλλο. Θα παω για το pro, 6€ παραπανω χαρα στο πραγμα. Κατι τελευταιο, η θηκη δεν θα μου περιορισει πολυ την ισχυ? Να διαλεξω καμια πολυ λεπτη λες?
Δημοσίευση 26/02/2017 - 15:25
2 μεταλλικές έχει μέσα έτσι και αλλιώς. 2 διαφορετικά μεγέθη.
Λεπτή θήκη σίγουρα είναι το καλύτερο, αν και εγώ δεν είχα γενικότερα πρόβλημα.
Ακόμα και με τη δερμάτινη της Apple που έχει πάχος όσο να 'ναι, ήταν μια χαρά.
το σήμα, το wifi το internet δεν τα επηρεάζει καθόλου ο μαγνήτης?
Δημοσίευση 04/04/2019 - 11:17
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες