Καλημέρα.. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις..
• Θέλω να βάλω ένα χρονικό ώστε μόλις συνδέω τα bluetooth ακουστικά μου να ανεβαίνει η φωνή εκεί που θελω μετα από 5 δευτερόλεπτα ας πούμε..
• Θέλω να κλείνει το Bluetooth μετα απο ενα λεπτό μόλις αποσυνδεθούν τα ακουστικά μου.. Αυτο το προσπάθησα λίγο κ το έγραψα κάπως ετσι αλλα δν το δοκίμασα.
sleep 60&& activator send switch-off.com.ps.bluetoothSwitch
• Κ τέλος θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως μπορούμε να γράψουμε τέτοιους κώδικες στο activator..
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Το προγραμμα δούλεψε!!! Η επανεγκατάσταση του activator διόρθωσε το πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Αναλυτικά η ρύθμιση για την απενεργοποίηση του Bluetooth μετά από 1 λεπτό από την στιγμή που θα πάψει να υπάρχει σύνδεση με την συγκεκριμένη συσκευή:
Activator -> anywhere -> bluetooth devices -> disconnect της συγκεκριμένης συσκευής -> more -> run command -> και γράφουμε "sleep 60 && activator send switch-off.com.a3tweaks.switch.bluetooth"
Αναλυτικά η ρύθμιση για την αύξηση της έντασης ήχου κλήσης στο 100% μετά από 10 δευτερόλεπτα από την σύνδεση της συσκευής:
Πρώτα
Activator -> anywhere -> bluetooth devices -> connect της συγκεκριμένης συσκευής -> more -> set ringer volume -> επιλέγουμε το 100% αποθηκεύουμε χωρίς να το αναθέσουμε.
Μετά πάμε...
Activator -> anywhere -> bluetooth devices -> connect της συγκεκριμένης συσκευής -> more -> run command -> και γράφουμε "sleep 10 && activator send libactivator.audio.volume.ringer.100"