Άρχοντα πάει καλά στη αποσύνδεση αλλά στη σύνδεση δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:07
Άρχοντα πάει καλά στη αποσύνδεση αλλά στη σύνδεση δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ;;
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:38
Πχ όταν το έβαλα να κάνει την αλλαγής όταν συνδεθεί με wifi να κλείνει το 3G και να μπαίνει στο 2G την μια πιάνει και μια όχι .
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:46
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:59
Το θέλω κι εγώ αυτό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν τα καταφέρνω.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Θέλω όταν συνδεθώ στο WiFi του σπιτιού μου να κλείνει αμέσως τα Data κι επίσης εάν είμαι με 3G/4G να το πέρνει στο 2G
Πολύ σωστά το έχεις φτιάξει και λειτουργεί τέλεια.ImageUploadedByTapatalk1448310881.384079.jpg
Λοιπόν το έχω ορίσει έτσι.
Όταν είμαι σπίτι είναι συνδεδεμένο σε γνωστό δίκτυο όταν βγαίνω έξω χάνεται το wifi λέει enable wifi και μετά από λίγο (περίπου μισό λεπτό) disable wifi στο καπάκι enable cellular.
Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα.
Όταν έρθω σπίτι και έχω γνωστό δίκτυο δεν ανοίγει το wifi αυτόματα.
Δημοσίευση 23/11/2015 - 23:16
Πολύ σωστά το έχεις φτιάξει και λειτουργεί τέλεια.
Αλλά πως να καταλάβει το τηλ πότε να επανελέγξει για Wifi ή πότε έφτασες σπίτι σου;
Πρέπει λοιπόν εκτός των άλλων να συνδέσεις το WiFier με το unlock phone event, έτσι ώστε κάθε φορά που ξεκλειδώνεις το τηλ ( είτε είσαι σπίτι ή βόλτα ή καφετέρια), να κάνει στο background τον έλεγχο αθόρυβα.
Πήγαινε επίσης Activator>Action Banners> και τσέκαρε το never για να μην σε ενοχλούν !
Δημοσίευση 23/11/2015 - 23:35
Σωστά είμαι τώρα ;
Να ρωτήσω και κάτι το πρώτο σκέλος που είπα πριν λειτουργεί και όταν είναι κλειδωμένη συσκευή ;
Δημοσίευση 24/11/2015 - 00:29
Σωστά είναι.
Ναι, λειτουργεί και όταν είναι κλειδωμένη.
Φαντάσου πως κάποιοι άλλοι, όταν κλειδώνει η συσκευή ( ακόμα και όταν είναι σπίτι τους ) έχουν βάλει μέσω Activator να απενεργοποιείται το WiFi και όταν ξεκλειδώνει να τρέχει το WiFier. ( Για extra οικονομία)
Ότι θες κάνεις, όπως σε βολεύει
Δημοσίευση 24/11/2015 - 11:34
Σε έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά...
Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά θέλω να είναι ολοκληρωμένη για κάθε περίπτωση.
Δεν με ζαλίζεις καθόλου. Είναι λογικό να θες να παίζει τέλεια και σε όλες τις περιπτώσεις!!
Δε θέλω να απενεργοποιείται σε γνωστά συνδεδεμένα δίκτυα γιατί χρησιμοποιώ συχνά whatsapp κτλ.
Δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, ούτε θα έχεις κατανάλωση δεδομένων. Μόνο κάτι λίγα bytes για να σου έρθει η ειδοποίηση στην Lockscreen (πχ από whatsup) ότι και αν σου έχουν στείλει. Όταν θα ξεκλειδώσεις και μέχρι ν΄ανοίξει η εφαρμογή για να δεις τι σου έχουν στείλει, το WiFier θα ΄χει φροντίσει να έχεις WiFi.
Λοιπόν όταν είναι συνδεδεμένη σε wifi και κλειδωμένη κάθε φορά που ξεκλείδωνω λέει enable wifi και disable cellular γίνεται να μη το κάνει αυτό όταν ξεκλείδωνω;
Κάνε το παρακάτω για να μην ενοχλείσαι κάθε λίγο και λιγάκι από τα Banners
Activator.png 166,09KB 19 λήψεις
Και κάτι άλλο όταν έχει γνωστό δίκτυο γίνεται να βγάλουμε εκτός το wifier με κάποιο τρόπο ώστε να δουλεύει με cellular;
Το ρωτάω επειδή κάποιες φορές στις καφετέριες, το app της cosmote πχ. να περάσουμε σε cellular.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που ζητάς. Τα πάντα γίνονται στο iOS.... ότι μπορείς να σκεφτείς. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι χρήσιμο ανεξάρτητα από το WiFier σε πολλούς χρήστες.
Πάντα είναι "σπαστικό" όταν ανοίγεις εφαρμογές του στυλ... Cosmote, Cosmote What's up κτλ, να σε υποβάλουν στην διαδικασία αποστολής SMS ή να "κάθεσαι" να ανοιγο-κλείνεις διακόπτες στο CC (WiFi-Data) πριν και μετά.
Οπότε θα φτιάξουμε ένα script , θα του δώσουμε το όνομα σου (@gakstel - μιας και ήταν δική σου ιδέα) και:
Κάθε φορά που θα εκκινείται μια τέτοιου είδους εφαρμογή, αυτομάτως το τηλ θα κλείνει το WiFi και θα ενεργοποιεί τα δεδομένα.
Το "καθεστώς" αυτό θα ισχύει για όσο η εφαρμογή βρίσκεται στο προσκήνιο. Όταν θα την εγκαταλείψουμε και με οποιοδήποτε τρόπο (Homebutton, Switcher, "σκότωμα" ή κλείδωμα), το σύστημα αθόρυβα & ακαριαία, θα αποκαθιστά το δικτυακό status της συσκευής στην αρχική της κατάσταση. Αυτό θα μπορεί να το υιοθετήσει οποιοσδήποτε και για παραπάνω από 1 εφαρμογές (αν θέλει).
Τώρα όσο αφορά εσένα.... όταν θα εκκινείς πχ το Cosmote.app, το σύστημα θα "παγώνει" το WiFier, δεν θα σου κλείνει δηλαδή τα δεδομένα, θα ισχύουν τα παραπάνω και όταν εγκαταλείψεις την εφαρμογή τότε θα ενεργοποιείται.
Αν δεν θες κάθε φορά να εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις σου η παραπάνω υπογραφή, πήγαινε στο Tapatalk.app στο tab "Me" > Settings>Signature> και κλείσε τον διακόπτη ή τροποποίησε το κείμενο.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 24/11/2015 - 11:36
Δημοσίευση 24/11/2015 - 21:43
Δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, ούτε θα έχεις κατανάλωση δεδομένων. Μόνο κάτι λίγα bytes για να σου έρθει η ειδοποίηση στην Lockscreen (πχ από whatsup) ότι και αν σου έχουν στείλει. Όταν θα ξεκλειδώσεις και μέχρι ν΄ανοίξει η εφαρμογή για να δεις τι σου έχουν στείλει, το WiFier θα ΄χει φροντίσει να έχεις WiFi.
Κάνε το παρακάτω για να μην ενοχλείσαι κάθε λίγο και λιγάκι από τα Banners
ξέρω να κλείνω τα banners επειδή τώρα το τεστάρω για αυτό έχω ανοιχτό τα banners
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που ζητάς. Τα πάντα γίνονται στο iOS.... ότι μπορείς να σκεφτείς. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι χρήσιμο ανεξάρτητα από το WiFier σε πολλούς χρήστες.
Πάντα είναι "σπαστικό" όταν ανοίγεις εφαρμογές του στυλ... Cosmote, Cosmote What's up κτλ, να σε υποβάλουν στην διαδικασία αποστολής SMS ή να "κάθεσαι" να ανοιγο-κλείνεις διακόπτες στο CC (WiFi-Data) πριν και μετά.
Οπότε θα φτιάξουμε ένα script , θα του δώσουμε το όνομα σου (@gakstel - μιας και ήταν δική σου ιδέα) και
Κάθε φορά που θα εκκινείται μια τέτοιου είδους εφαρμογή, αυτομάτως το τηλ θα κλείνει το WiFi και θα ενεργοποιεί τα δεδομένα.[
Το "καθεστώς" αυτό θα ισχύει για όσο η εφαρμογή βρίσκεται στο προσκήνιο. Όταν θα την εγκαταλείψουμε και με οποιοδήποτε τρόπο (Homebutton, Switcher, "σκότωμα" ή κλείδωμα), το σύστημα αθόρυβα & ακαριαία, θα αποκαθιστά το δικτυακό status της συσκευής στην αρχική της κατάσταση. Αυτό θα μπορεί να το υιοθετήσει οποιοσδήποτε και για παραπάνω από 1 εφαρμογές (αν θέλει).
Τώρα όσο αφορά εσένα.... όταν θα εκκινείς πχ το Cosmote.app, το σύστημα θα "παγώνει" το WiFier, δεν θα σου κλείνει δηλαδή τα δεδομένα, θα ισχύουν τα παραπάνω και όταν εγκαταλείψεις την εφαρμογή τότε θα ενεργοποιείται.
είσαι μεγάλος επιστήμονας δεν έχω κάτι άλλο να σου πω
Δημοσίευση 25/11/2015 - 10:45
Και κάτι άλλο όταν έχει γνωστό δίκτυο γίνεται να βγάλουμε εκτός το wifier με κάποιο τρόπο ώστε να δουλεύει με cellular;
Το ρωτάω επειδή κάποιες φορές στις καφετέριες, το app της cosmote πχ. να περάσουμε σε cellular.
Οπότε θα φτιάξουμε ένα script , θα του δώσουμε το όνομα σου (@gakstel - μιας και ήταν δική σου ιδέα) και:
Κάθε φορά που θα εκκινείται μια τέτοιου είδους εφαρμογή, αυτομάτως το τηλ θα κλείνει το WiFi και θα ενεργοποιεί τα δεδομένα.
Καλημέρα. Πάμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Όσο αφορά το WiFier κρατάς τις αναθέσεις σου ως έχουν.
Ακολουθείς τα παρακάτω απλά βήματα:
1. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το τοποθετείς "χύμα" στην διαδρομή /usr/bin/
2. Τρέχεις από ένα terminal την παρακάτω εντολή και μετά απλά βγαίνεις.
chmod +x /usr/bin/gakstel
3. Πας Activator>Anywhere>, πατάς το "Built" πάνω δεξιά, επιλέγεις "Application Launch" και τσεκάρεις την εφαρμογή του παρόχου που έχεις (πχ Cosmote.app). Πατάς "save" πάνω δεξιά και στην επόμενη οθόνη "Done" επίσης πάνω δεξιά.
Πλέον στην λίστα των events του Activator (πάνω πάνω) θα έχει προστεθεί ένα section με τίτλο "Application Launched" και θα περιλαμβάνει το launched event της εφαρμογής που τσέκαρες.
4. Αντιστοιχίζεις το παραπάνω launched event στο εικονιζόμενο Shell Command και είσαι έτοιμος.
gakstel.png 24,33KB 22 λήψεις
Τέσταρε το σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή με:
1. WiFi + Data = κλειστά
2. WiFi + Data = ανοιχτά
3. WiFi = ανοιχτό + Data = κλειστά..... και αντίστροφα
Δημοσίευση 25/11/2015 - 23:16
Δούλευα φίλε γι αυτο άργησαchmod +x /usr/bin/gakstel
Τελευταία επεξεργασία από: gakstel, 25/11/2015 - 23:19
Δημοσίευση 25/11/2015 - 23:27
Δούλευα φίλε γι αυτο άργησα
Είσαι άψογος αλλά έκανα πατάτα
ImageUploadedByTapatalk1448485945.143299.jpg
Κάτι με δικαιώματα μου λέει αλλά δεν καταλαβαίνω από αυτά.
Edit: sudo μπροστά από την εντολή και
Command not found.
Δημοσίευση 26/11/2015 - 08:58
ImageUploadedByTapatalk1448521099.284365.jpg 78,61KB 24 λήψειςΠήγαινε στην διαδρομή του αρχείου, βρες το , πάτα το "i" δεξιά και βεβαιώσου πως στα Αction Permissions / owner, είναι τσεκαρισμένα Read+Write+Execute
Δημοσίευση 26/11/2015 - 09:01
ImageUploadedByTapatalk1448521099.284365.jpg
Πάλι τα ίδια.
Δημοσίευση 26/11/2015 - 17:27
ImageUploadedByTapatalk1448521099.284365.jpg
Πάλι τα ίδια.
Φίλε μου κάνε τις απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε τα permissions να είναι όπως παρακάτω και είσαι έτοιμος να το τρέξεις.
Filza.png 47,66KB 30 λήψεις
Σου θυμίζω τις αναθέσεις που μεταξύ των άλλων πρέπει να έχεις:
Left Wifi --> WiFier
Cosmote Launched --> gakstel
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 26/11/2015 - 17:28
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες