Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!

• Please log in to reply
1186 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   gakstel

gakstel

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 26/11/2015 - 20:30

Τέσταρε το σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή με:[/indent]

1. WiFi + Data = κλειστά
2. WiFi + Data = ανοιχτά
3. WiFi = ανοιχτό + Data = κλειστά..... και αντίστροφα

Φίλε μου κάνε τις απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε τα permissions να είναι όπως παρακάτω και είσαι έτοιμος να το τρέξεις.

attachicon.gifFilza.png

Σου θυμίζω τις αναθέσεις που μεταξύ των άλλων πρέπει να έχεις:

Left Wifi --> WiFier
Cosmote Launched --> gakstel

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2015 - 21:08

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Να ´σαι καλά. Εύχομαι να το χαρείς.
Οφείλω να ομολογήσω πως η ιδέα σου ήταν πολύ καλή.
Βασικά ενθαρρύνω οποιονδήποτε έχει μια καλή ιδέα, να προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε.
Big things have small beginnings

#498   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1,309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/11/2015 - 00:54

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1448837639.820888.jpg   36.87KB   26 downloads

#499   Six4Two

Six4Two

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 30/11/2015 - 22:15

Τι έχεις φτιάξει έως τώρα;
Πιο το νόημα να μεταπέφτεις σε 2G από 4G/3G, όταν τα data είναι κλειστά;

Λοιπόν έχω καταφέρει όταν κλείνω wifi να ενεργοποιούντε τα data και το αντίστροφο.

Δεν έχω καταφέρει όμως να το πέρνω απο 4G/3G σε 2G. Ο λόγος; Καλύτερο σήμα κάλυψης. Όταν είμαι με 4G/3G δεν έχω καλό σήμα. Ενώ με το 2G είναι στο full

#500   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 10:59

Λοιπόν έχω καταφέρει όταν κλείνω wifi να ενεργοποιούντε τα data και το αντίστροφο.

Δεν έχω καταφέρει όμως να το πέρνω απο 4G/3G σε 2G. Ο λόγος; Καλύτερο σήμα κάλυψης. Όταν είμαι με 4G/3G δεν έχω καλό σήμα. Ενώ με το 2G είναι στο full

Ενδιαφέρον επιχείρημα!!! 

Κάνε μια λεπτομερή περιγραφή του τι ακριβώς θες να συμβαίνει και πότε, αν θες να συμβαίνει σε συγκεκριμένα SSIDs ή όχι και θα το φτιάξουμε.

Επίσης, με αφορμή των παραπάνω να σου θυμίσω πως όταν βρίσκεσαι συνδεδεμένος σε WiFi και παράλληλα τα Data είναι ανοιχτά, δεν έχει καμία απολύτως αρνητική επίδραση στην μπαταρία σου. Αντιστρόφως όμως και όταν έχεις σύνδεση με δεδομένα και παράλληλα το WiFi ανοιχτό να προσπαθεί ακατάπαυστα να συνδεθεί με ένα γνωστό δίκτυο.... που ουσιαστικά δεν θα βρει ποτέ, έχει αντίκτυπο στην αυτονομία.

Τέλος, όσο αφορά το ζήτημα του 2G/3G/4G και την γνωστή επιρροή του στο σήμα του δικτύου, θα σου πρότεινα να το προσεγγίσουμε με έναν πιο "εκκεντρικό" & έξυπνο τρόπο.

Αν θέλεις να έχεις το μέγιστο δυνατό σήμα κατά την διάρκεια των συνομιλιών σου και ταυτόχρονα όταν δεν μιλάς, να παίρνεις το μέγιστο των ταχυτήτων που προσφέρεται από το 3G/4G (ανάλογα την τοποθεσία) για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της συσκευής σου τότε....

μπορούμε να φτιάξουμε ένα "σενάριο" σύμφωνα με το οποίο, όταν θα ξεκινάει μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη συνομιλία ( και για όσο αυτή διαρκεί), η συσκευή σου θα μεταπέφτει αυτομάτως σε 2G. Όταν τερματίζεται η κλήση, η συσκευή σου θα επιστρέφει σε 3G/4G αυτόματα και αθόρυβα.

Βεβαίως μπορούμε να φτιάξουμε διάφορες παραλλαγές των παραπάνω ανάλογα με αυτό που επιθυμείς. :)

#501   Six4Two

Six4Two

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 15:26

Τέλος, όσο αφορά το ζήτημα του 2G/3G/4G και την γνωστή επιρροή του στο σήμα του δικτύου, θα σου πρότεινα να το προσεγγίσουμε με έναν πιο "εκκεντρικό" & έξυπνο τρόπο.

Αν θέλεις να έχεις το μέγιστο δυνατό σήμα κατά την διάρκεια των συνομιλιών σου και ταυτόχρονα όταν δεν μιλάς, να παίρνεις το μέγιστο των ταχυτήτων που προσφέρεται από το 3G/4G (ανάλογα την τοποθεσία) για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της συσκευής σου τότε....

μπορούμε να φτιάξουμε ένα "σενάριο" σύμφωνα με το οποίο, όταν θα ξεκινάει μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη συνομιλία ( και για όσο αυτή διαρκεί), η συσκευή σου θα μεταπέφτει αυτομάτως σε 2G. Όταν τερματίζεται η κλήση, η συσκευή σου θα επιστρέφει σε 3G/4G αυτόματα και αθόρυβα.

Πολύ μου άρεσε το σενάριο σου!! Αυτό θα προτιμούσα!
Και όσον αφορά τη μπαταρία, δεν το κάνω για αυτό το σκοπό.
Το θέλω καθαρά για καλύτερη κάλυψη σήματος.
Πώς μπορούμε να προχωρήσουμε όπως είπες;
Επίσης, θα χρειαστώ κάποιο άλλο tweak εκτός απο Activator?

#502   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 18:09

Πολύ μου άρεσε το σενάριο σου!! Αυτό θα προτιμούσα!
Και όσον αφορά τη μπαταρία, δεν το κάνω για αυτό το σκοπό.
Το θέλω καθαρά για καλύτερη κάλυψη σήματος.
Πώς μπορούμε να προχωρήσουμε όπως είπες;
Επίσης, θα χρειαστώ κάποιο άλλο tweak εκτός απο Activator?

Βασικά πρέπει να κατεβάσεις το Call Events από το παρακάτω repo, το οποίο είναι addon του Activator και τον εμπλουτίζει με "τηλεφωνικά γεγονότα".

tateu.net/repo/

Χωρίς περαιτέρω* ρυθμίσεις, ορίζεις τις αναθέσεις όπως στην εικόνα**

Attached File  call events.png   700.64KB   33 downloads

** Στα "Disconnected" events, μπορείς εναλλακτικά να ενεργοποιείς το 4G switch, σε περίπτωση που θα ήθελες τις αντίστοιχες ταχύτητες.

Επίσης μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις από το ίδιο repo το CallEvents Flipswitch, το οποίο σου προσθέτει Toggle στο CC για να θέτεις σε ισχύ ή να απενεργοποιείς αυτά τα οποία έφτιαξες όποτε θέλεις.

*Τέλος το CallEvents έχει ρυθμίσεις μέσω των οποίων μπορείς να ορίσεις time delay στα actions του Activator, οι οποίες δεν έχουν χρησιμότητα στην παρούσα.  :)

#503   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/12/2015 - 18:59

Πολύ καλό το σενάριο αυτό αλλα έχω δει κάποιες φορές στην αλλαγή από 2G σε 3G και αντίστροφα μένεις για λίγο χωρίς σήμα ,πολύ πιθανό λοιπόν να χάνεις κλείσεις έτσι .

Sent from my iPhone using Tapatalk

#504   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 19:47

Πολύ καλό το σενάριο αυτό αλλα έχω δει κάποιες φορές στην αλλαγή από 2G σε 3G και αντίστροφα μένεις για λίγο χωρίς σήμα ,πολύ πιθανό λοιπόν να χάνεις κλείσεις έτσι .

Βασικά το τσέκαρα ότι λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Ακόμα όμως και να συμβαίνει αυτό , το παραπάνω εκκινείται μέσα σε ενεργή κλήση.

#505   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/12/2015 - 20:07

Βασικά το τσέκαρα ότι λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Ακόμα όμως και να συμβαίνει αυτό , το παραπάνω εκκινείται μέσα σε ενεργή κλήση.

Που σημαίνει ότι δεν θα κόβει η κλήση ;

#506   Six4Two

Six4Two

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 20:24

Οκ το έκανα και δουλεύει άψογα. Αν και δεν μου είχε πουθενά την επιλογή 3G, έβαλα το 4G...
Γιατί όμως δεν μου εμφανίζει την επιλογή 3G?
(iPhone 6 Plus)

#507   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 21:41

Που σημαίνει ότι δεν θα κόβει η κλήση ;

Όχι δεν την κόβει!! :)

Οκ το έκανα και δουλεύει άψογα. Αν και δεν μου είχε πουθενά την επιλογή 3G, έβαλα το 4G...
Γιατί όμως δεν μου εμφανίζει την επιλογή 3G?
(iPhone 6 Plus)

Γιατί πρέπει να κατεβάσεις το 3G Flipswitch (Legacy).
Είναι must. Χωρίς αυτό δεν σε πάει σε 2G.
Φτιάξε τις αναθέσεις στα Call Connected events με το 3G
Θα κερδίσεις επιπλέον 20dB σήμα.
Είχες δίκιο.
Όταν το τεστάρισα είχα βάλει το signal του δικτύου να μετράει σε decibels ( δες screenshots).
Από 4G σε 2G , μέσα στην κλήση, κέρδισα 38 dB.
Δεν θα ξανασχοληθώ. Θα τα φτιάχνει το Activator μόνο του.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 01/12/2015 - 21:49.

#508   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2015 - 22:14

Βασικά πρέπει να κατεβάσεις το Call Events από το παρακάτω repo, το οποίο είναι addon του Activator και τον εμπλουτίζει με "τηλεφωνικά γεγονότα".

tateu.net/repo/

Χωρίς περαιτέρω* ρυθμίσεις, ορίζεις τις αναθέσεις όπως στην εικόνα**

attachicon.gifcall events.png

** Στα "Disconnected" events, μπορείς εναλλακτικά να ενεργοποιείς το 4G switch, σε περίπτωση που θα ήθελες τις αντίστοιχες ταχύτητες.

Επίσης μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις από το ίδιο repo το CallEvents Flipswitch, το οποίο σου προσθέτει Toggle στο CC για να θέτεις σε ισχύ ή να απενεργοποιείς αυτά τα οποία έφτιαξες όποτε θέλεις.

*Τέλος το CallEvents έχει ρυθμίσεις μέσω των οποίων μπορείς να ορίσεις time delay στα actions του Activator, οι οποίες δεν έχουν χρησιμότητα στην παρούσα. :)

Εντάξει φίλε το έχεις κάνει δικό σου πλέον

 IPad air 2 μέσω tapatalk

#509   Six4Two

Six4Two

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 23:03

Σε υπέρ ευχαριστώ για όλα. Με τη βοήθεια σου κατάφερα επίσης να κάνω και αυτό που έψαχνα. Με το που ενώνετε το wifi να βγάζει και το 3G/4G.
Attached File  ImageUploadedByTapatalk1449003741.882315.jpg   127.09KB   28 downloads

Μία ερώτηση μόνο. Με τα Call Events στις ρυθμίσεις, είδα ότι όλα ήτανε στο 0,1s delay και τα πήγα όλα στο 0 delay. Ποιά η διαφορά;

Υ.Γ. Παρατήρησα μετά απο δοκιμές ότι όταν έπερνα τηλέφωνο και ήμουνα σε 4G ενώ άκουγα απο το ακουστικό ότι χτυπούσε, στο τηλέφωνο μου αργούσε να μου δείξει τη κλήση

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1449003771.370505.jpg   123.45KB   25 downloads

#510   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 23:25

Σε υπέρ ευχαριστώ για όλα. Με τη βοήθεια σου κατάφερα επίσης να κάνω και αυτό που έψαχνα. Με το που ενώνετε το wifi να βγάζει και το 3G/4G.
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1449003741.882315.jpg

Μία ερώτηση μόνο. Με τα Call Events στις ρυθμίσεις, είδα ότι όλα ήτανε στο 0,1s delay και τα πήγα όλα στο 0 delay. Ποιά η διαφορά;

Υ.Γ. Παρατήρησα μετά απο δοκιμές ότι όταν έπερνα τηλέφωνο και ήμουνα σε 4G ενώ άκουγα απο το ακουστικό ότι χτυπούσε, στο τηλέφωνο μου αργούσε να μου δείξει τη κλήση

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1449003771.370505.jpg

Να ´σαι καλά.
Το delay που άλλαξες δεν θα σου κάνει διαφορά στην πράξη, διότι 1 δέκατο του sec δεν είναι αντιληπτό από το οπτικό-ακουστικό σου πεδίο.

Αυτό που παρατήρησες δεν βλέπω να έχει συνάφεια με το Activator γιατί το σενάριο εκκινείται όταν θα το σηκώσει ο συνομιλητής σου και όχι όταν πραγματοποιείς την κλήση.

Παραταύτα, δεν αποκλείω να έχει να κάνει με το Call Events.
Ο μόνος τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι να κλείσεις τον διακόπτη του και να επαναλάβεις την κλήση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19