Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!
Δημοσίευση 02/12/2015 - 16:46
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν γινεται ενώ ειναι σε airplane mode και με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός να βγαίνει και να χτυπάει ώστε να το σηκώσω.
Δεν νομίζω να γινεται αλλα οποίος ξέρει κατι ας το γράψει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 02/12/2015 - 17:46
Καλησπέρα , έχω το activator και καθε βράδυ το βάζω σε λειτουργία πτήσης και το έχω το πρωι να βγαίνει απο αυτη και να ανοίγει wifi κτλ
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν γινεται ενώ ειναι σε airplane mode και με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός να βγαίνει και να χτυπάει ώστε να το σηκώσω.
Δεν νομίζω να γινεται αλλα οποίος ξέρει κατι ας το γράψει
Καλησπέρα.
Επειδή ουσιαστικά η λειτουργία πτήσης ισοδυναμεί με κλειστό τηλέφωνο, δεν θα αφιχθεί ποτέ η κλήση προκειμένου να την "φιλτράρει" το Activator.
Αν το παραπάνω το εφαρμόζεις μόνο και μόνο για να μην σ' ενοχλούν κατά την διάρκεια της νύχτας, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Do not disturb mode που είναι built in και φιλτράρει τις εισερχόμενες.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 02/12/2015 - 17:46
Δημοσίευση 02/12/2015 - 18:08
Το χρησιμοποιώ και για να μην με ενοχλούν αλλα και λόγω ραδιενέργειαςΚαλησπέρα.
Επειδή ουσιαστικά η λειτουργία πτήσης ισοδυναμεί με κλειστό τηλέφωνο, δεν θα αφιχθεί ποτέ η κλήση προκειμένου να την "φιλτράρει" το Activator.
Αν το παραπάνω το εφαρμόζεις μόνο και μόνο για να μην σ' ενοχλούν κατά την διάρκεια της νύχτας, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το Do not disturb mode που είναι built in και φιλτράρει τις εισερχόμενες.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 18:29
Το χρησιμοποιώ και για να μην με ενοχλούν αλλα και λόγω ραδιενέργειας
Βασικά τα τηλέφωνα δεν εκπέμπουν ραδιενέργεια, αλλά υπέρυθρη ακτινοβολία (infrared , >1064nm).
Δεδομένου ότι η κυματική φυσική είναι στο πεδίο των γνώσεων μου και χωρίς να σε εμπλέξω με όρους φωτομηχανικής, όταν το τηλ σου βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 0,4 μ. από το κεφάλι σου είναι σαν να μην το έχεις!
Ωστόσο μιας και το θίξαμε, τα iPhone έχουν από τις υψηλότερες τιμές SAR (Specific Absorption Rate) που πλησιάζει το 1W/Kg.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 18:37
Ναι,ε;!Βασικά τα τηλέφωνα δεν εκπέμπουν ραδιενέργεια, αλλά υπέρυθρη ακτινοβολία (infrared , >1064nm).
Δεδομένου ότι η κυματική φυσική είναι στο πεδίο των γνώσεων μου και χωρίς να σε εμπλέξω με όρους φωτομηχανικής, όταν το τηλ σου βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 0,4 μ. από το κεφάλι σου είναι σαν να μην το έχεις!
Ωστόσο μιας και το θίξαμε, τα iPhone έχουν από τις υψηλότερες τιμές SAR (Specific Absorption Rate) που πλησιάζει το 1W/Kg.
Βασικα μόνο το τελευταίο ήξερα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Δημοσίευση 02/12/2015 - 18:52
Λοιπόν μόλις το έκανα σε 6s με Vodafone ,αυτό που είδα είναι όταν είναι κλειδωμένο και έρχεται κλήση δεν αλλάζει και όταν είναι ξεκλείδωτο αλλάζει σε μόλις απαντήσεις την κλήση ,μετά όμως αφού τελειώσεις την ομιλία δεν γυρνάει ξανά σε 3G ενώ ρυθμίσεις δείχνει ότι έχει 3G δεν έχει αλλάξει .Βασικά πρέπει να κατεβάσεις το Call Events από το παρακάτω repo, το οποίο είναι addon του Activator και τον εμπλουτίζει με "τηλεφωνικά γεγονότα".
tateu.net/repo/Χωρίς περαιτέρω* ρυθμίσεις, ορίζεις τις αναθέσεις όπως στην εικόνα**
** Στα "Disconnected" events, μπορείς εναλλακτικά να ενεργοποιείς το 4G switch, σε περίπτωση που θα ήθελες τις αντίστοιχες ταχύτητες.
Επίσης μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις από το ίδιο repo το CallEvents Flipswitch, το οποίο σου προσθέτει Toggle στο CC για να θέτεις σε ισχύ ή να απενεργοποιείς αυτά τα οποία έφτιαξες όποτε θέλεις.
*Τέλος το CallEvents έχει ρυθμίσεις μέσω των οποίων μπορείς να ορίσεις time delay στα actions του Activator, οι οποίες δεν έχουν χρησιμότητα στην παρούσα.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 18:53
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:17
Λοιπόν μόλις το έκανα σε 6s με Vodafone ,αυτό που είδα είναι όταν είναι κλειδωμένο και έρχεται κλήση δεν αλλάζει και όταν είναι ξεκλείδωτο αλλάζει σε μόλις απαντήσεις την κλήση ,μετά όμως αφού τελειώσεις την ομιλία δεν γυρνάει ξανά σε 3G ενώ ρυθμίσεις δείχνει ότι έχει 3G δεν έχει αλλάξει .
Μήπως έχεις κλειδωμένα τα toggles από Lockscreen; (πχ με FlipControlCenter)
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:18
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:29
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:37
Ναι φίλε παίζει να είναι αυτό ;
Μόλις το ξανατέσταρα ως εξής:
Έκανα κλήση από Lockscreen, με ανοιχτή ακρόαση, κοιτώντας την οθόνη και έχοντας ανεβάσει το CC για να βλέπω παράλληλα το 3G toggle.
Ταυτόχρονα έχω αλλάξει το signal icon του δικτύου στην SB και βλέπω το σήμα σε Desibel με βαθμονόμηση ακριβείας.
Μόλις απαντήσει ο καλούμενος, κλείνει το toggle του 3G (το βλέπω) & το σήμα μέσα σε 5sec πάει από -111dB σε -73dB.
Μόλις τερματιστεί η κλήση γίνονται τα αντίστροφα.
Κάνε βρε συ ένα recheck όλο το configuraton.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:41
τα έχω δεκα φορές
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:45
τα έχω δεκα φορές
Κάνε όπως είσαι ένα downgrade το Activator στην 1.9.7 rc4
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:51
Δημοσίευση 02/12/2015 - 19:55
εκανα υποβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι .δεν μου κάθεται το activator με τίποτα λέμε
Αν κρίνω από το παρελθόν πράγματι.....
Θα φτιάξουμε όμως εκείνη την παλιά ιστορία με το WiFi left και την εναλλαγή των Data. Ελπίζω αυτό να σε παρηγορήσει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες