Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!
Δημοσίευση 06/03/2015 - 14:44
Ad
Δημοσίευση 06/03/2015 - 15:33
Η μέθοδος του #21 post, βρίσκει εφαρμογή και στα native-icons του Mail και των μηνυμάτων, προκειμένου να αποστείλουμε πολύ γρήγορα ένα e-mail ή ένα SMS/iMessage σε μια από τις αγαπημένες μας επαφές. Ο τρόπος δημιουργίας είναι ακριβώς ο ίδιος. Βέβαια στην περίπτωση των μηνυμάτων, ξεκινάει μια καινούργια συνομιλία.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 06/03/2015 - 15:35
Δημοσίευση 08/03/2015 - 01:29
Δημοσίευση 08/03/2015 - 02:10
Τα πάντα γίνονται :Υπαρχει τροπος οταν κλειδωνει η συσκευη (ειτε απο μονη της ειτε πατωντας το sleep button) να κλεινει αυτονατα ολες τις εφερμογες απο το switcher??
Κατεβάζεις το Quit All App for Activator (free add on από Cydia), και θα σου προστεθεί το action "Quit all Apps" στις επιλογές του Activator.
Αμέσως μετά δημιουργείς :
Activator>Anyware>(Device) Locked (via Sleep Button or Time out)>Quit All Apps
......και είσαι έτοιμος.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 08/03/2015 - 02:10
Δημοσίευση 08/03/2015 - 05:58
Δημοσίευση 08/03/2015 - 06:45
Τα πάντα γίνονται :
Κατεβάζεις το Quit All App for Activator (free add on από Cydia), και θα σου προστεθεί το action "Quit all Apps" στις επιλογές του Activator.
......και είσαι έτοιμος.
Σε ευχαριστω, αλλα δεν δουλευει σωστα για καποιο λογο.. Μου τις κλεινει μια-μια, δηλαδη αν εχω ανοιχτες τρεις και το κλειδωσω μου κανει quit μια απο τις τρεισ, αν ξανα κανω lock αλλη μια κλπ.. Τι παιζει; Υπαρχει καποια ρυθμιση; Επισης μου κανει κ κατι περιεργο.. Μολις πατησω να κλειδωσει σβηνει η οθονη κ ξανα αναβει στην λοκσκριν αμεσως (παραμενοντας κλειδωμενο βεβαια).
5s 8.1.2
Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:26
εβαλα να κανει resprinh στο slide to unlock οποτε δεν μπορω να ανοιξω το τηλ.ξερεις κανεις πως το απενεργοποιω?
Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:32
Μετα βγαλε αυτο το gesture και κανε respring.
Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:39
hard reset και οταν δεις το μηλο πατα το + μεχρι να ανοιξει.
Μετα βγαλε αυτο το gesture και κανε respring.
και τωρα ξανα j/b απο την αρχη και το set up??
Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:41
Καλημέρα.Καλημερα υπαρχει τροπος οταν το 6 αρι το εχουμε βαλει σε πτηση να μπορει μα ανοιγει καποια ωρα που θα ορισουμε εμεις;
Activator>anywhere και πατάς "more" πάνω δεξιά, scroll down στην επιλογή Scheduled, επιλέγεις τις χρονικές παραμέτρους που θες και πατάς save.
Μετά φτιάχνεις :Activator>anywhere>Scheduled(αυτό που έφτιαξες)>Swiches(Deactivate) Airplane Mode
Δημοσίευση 08/03/2015 - 11:53
Σε ευχαριστω, αλλα δεν δουλευει σωστα για καποιο λογο.. Μου τις κλεινει μια-μια, δηλαδη αν εχω ανοιχτες τρεις και το κλειδωσω μου κανει quit μια απο τις τρεισ, αν ξανα κανω lock αλλη μια κλπ.. Τι παιζει; Υπαρχει καποια ρυθμιση; Επισης μου κανει κ κατι περιεργο.. Μολις πατησω να κλειδωσει σβηνει η οθονη κ ξανα αναβει στην λοκσκριν αμεσως (παραμενοντας κλειδωμενο βεβαια).
5s 8.1.2
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Tweak ( Ρυθμίσεις>Quit App for Activator) και πρόσθεσε στα exclude Apps τον Activator & το Exclude active playing App. Το στιγμιαίο άνοιγμα της οθόνης δεν το αποφεύγεις. Θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις το Kill για όταν ξεκλειδώνει το τηλ και όχι όταν κλειδώνει. Ποιο tweak χρησιμοποιείς για το CC;
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:04
και τωρα ξανα j/b απο την αρχη και το set up??
Σου είπε να το βάλεις σε safe mode. Δεν σου είπε σε DFU Mode και restore. Φυσικά και δεν χάνεις το Jailbrake. Κάνε ότι σου είπε.
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:26
καλημερα αυτο ειναι κατι σαν το smartclose του petrich?Τα πάντα γίνονται :
......και είσαι έτοιμος.
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:29
Σου είπε να το βάλεις σε safe mode. Δεν σου είπε σε DFU Mode και restore. Φυσικά και δεν χάνεις το Jailbrake. Κάνε ότι σου είπε.
Το εκανα μπαινω activator αλλα κολλαει στην ασπρη σελιδα του
Τελευταία επεξεργασία από: Dmtrs, 08/03/2015 - 12:32
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:31
Καλημέρα. Ναι, αλλά το SmartClose δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Ωστόσο απ´ότι ακούω και αυτό έχει θέματα.καλημερα αυτο ειναι κατι σαν το smartclose του petrich?
Καλύτερα άμα έχεις KillAll toggle από το CC tweak που χρησιμοποιείς, να το χρησιμοποιήσεις μέσω Activator.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες