Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1186 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   james

james

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/12/2015 - 18:44

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε vrachamis

την εντολη την έγραψα ενταξει και εκανα κάποιες δοκιμές βαζοντάς την όπου νόμιζα αλλά σίγουρα κάτι δεν έχω κάνει καλά , αφου και συνδεμένο που είναι καθε 1 λεπτό κλείνει το bluetooth.

εάν μπορείς και όποτε μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι ..

Να είσαι καλά master chef του activator :D

Τελευταία επεξεργασία από: james, 29/12/2015 - 18:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2015 - 18:57

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε vrachamis

την εντολη την έγραψα ενταξει και εκανα κάποιες δοκιμές βαζοντάς την όπου νόμιζα αλλά σίγουρα κάτι δεν έχω κάνει καλά , αφου και συνδεμένο που είναι καθε 1 λεπτό κλείνει το bluetooth.

εάν μπορείς και όποτε μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι ..

Να είσαι καλά master chef του activator :D

Να΄σαι καλά. 

Βασικά πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι το Bluetooth feature του ActIf λειτουργεί κανονικά, διότι το τελευταίο δεν είναι ενημερωμένο για iOS 9. Πριν από 1 μήνα περίπου είχα μιλήσει με τον Jay και μου είχε πει πως δεν είχε χρόνο να το ενημερώσει. Του είχα δώσει 2 listeners για τους προσθέσει στο UI του ActIf.

Big things have small beginnings

#588   james

james

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2015 - 22:31

Ειμαι με ενα iphone 6 plus ios εκδοση 8.3 και activator εκδοση 1.9.7

Sent from my iPhone using Tapatalk

#589   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2015 - 23:50

Ειμαι με ενα iphone 6 plus ios εκδοση 8.3 και activator εκδοση 1.9.7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια χαρά δουλεύει στην 8.3.
Οπότε κάτι δεν γίνεται σωστά με τις αναθέσεις.
Αν θέλεις κάνε μια περιγραφή του τι έχεις φτιάξει και θα το κοιτάξουμε από την βάση του.

#590   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/12/2015 - 12:38

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1451558313.239808.jpg   251,65KB   24 λήψεις

 6s plus μέσω tapatalk

#591   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 31/12/2015 - 12:53

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1451558313.239808.jpg

 6s plus μέσω tapatalk

Λίγο εκτός θέματος αλλα μπορείς να μου πεις πως έχει βάλει να εμφανίζεται και η ημέρα εκτός απο την ημερομηνία στη statusbar? Ευχαριστώ!

#592   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/12/2015 - 12:55

Hidemex Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1451559290.584519.jpg   140,73KB   22 λήψεις

 6s plus μέσω tapatalk

#593   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/01/2016 - 13:03

Έδωσε fix για τα call actions
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1451557820.718280.jpg

Εβακα 1.9.8b6 δε κανει ρεσπρινγκ τωρα, αλλα σαν εντολη απλα δε λειτουργει

#594   james

james

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2016 - 15:52

Καλησπερα Χρονια πολλά σε όλους με Υγεία και Ευτυχισμένο το νεο έτος!!

Στο θέμα μου όμως...

έχω φτιάξει ακριβός αυτό :

Δημοσίευση 03/06/2015 - 09:30

Ο χρήστης KatiaSr, στις 02 Jun 2015 - 21:47, έγραψε:snapback.png

Άρα τι κάνω με το actif? Γράφω στο πλαίσιο για το Bluetooth την ονομασία της συσκευής, και μετά;

Καλημέρα. Εφόσον λοιπόν καταχωρήσεις την ονομασία της συσκευής στο αντίστοιχο πεδίο (case sensitive) στο settings menu του ActIf, πας στον Activator και με την σειρά φτιάχνεις τα παρακάτω:

1. Activator>Anywhere>Shake Device*** >(ActIf) Bluetooth Condition

2. Activator>Anywhere> (ActIf conditions) Bluetooth Device Condition Passed>(Switches Deactivate) Bluetooth

3. Activator>Anywhere> (ActIf conditions) Bluetooth Device Condition Failed>(Switches Activate) Bluetooth

Με τον παραπάνω τρόπο δημιουργήσαμε τα εξής:

Όταν θα κάνεις Shake Device από οπουδήποτε, ακόμα και όταν το τηλ σου είναι κλειδωμένο (αρκεί να είναι φωτισμένη η LS)... και ταυτόχρονα η συσκευή Bluetooth είναι συνδεδεμένη, τότε... θα απενεργοποιείται το Bluetooth. Αν η συσκευή Bluetooth δεν είναι συνδεδεμένη θα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο, δηλ το Bluetooth θα ενεργοποιείται. (Εννοείται πως αν είναι ήδη ενεργοποιημένο δεν θα συμβεί τίποτα)

Χωρίς να είναι απαραίτητο θα σου πρότεινα στο τέλος του 2ου & 3ου βήματος, όταν δηλ. θα επιλέξεις το τελικό action (Activate/Deactivate Bluetooth) να επιλέξεις ταυτόχρονα και ένα σύντομο ήχο της επιλογής σου όπου θα ακούγεται όταν ενεργοποιείται και έναν διαφορετικό όταν απενεργοποιείται το Bluetooth (multiple assignment).

Όταν λοιπόν θα πας στο section Switches Deactivate και τσεκάρεις το Bluetooth, αμέσως μετά θα κάνεις scroll up στο section ringtones και θα τσεκάρεις και έναν σύντομο ήχο. Ο Activator θα σου εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα και συ θα επιλέξεις "assign multiple". Το ίδιο θα κάνεις με το Activate Bluetooth αλλά με διαφορετικό ήχο.

post-61356-0-61261600-1433316734_thumb.p

*** Το Shake Device είναι ενδεικτικό και μπορείς να το αντικαταστήσεις με οποιοδήποτε άλλο gesture. Παρόλα αυτά το Shake Device είναι το μόνο "gesture" που θα σου επιτρέπει να πυροδοτήσεις όλο αυτό χωρίς καν να κοιτάξεις το τηλ σου. Αρκεί να πατήσεις μια φορά το Sleep ή Home Button για να ξυπνήσεις την LS, να κάνεις shake την συσκευή και ο χαρακτηριστικός σύντομος ήχος που θα ακολουθήσει θα σε ενημερώσει ότι αφενός το action πραγματοποιήθηκε και αφετέρου αν το Bluetooth ενεργοποιήθηκε ή απενεργοποιήθηκε αντιστοίχως.

την εντολή για να κλείνει το bluetooth από μόνο του εάν παραμείνει ανοιχτό χωρίς να είναι με κάποια συσκευή συνδεδεμένο που θα την βάλουμε?

#595   james

james

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2016 - 15:52

Καλησπερα Χρονια πολλά σε όλους με Υγεία και Ευτυχισμένο το νεο έτος!!

Στο θέμα μου όμως...

έχω φτιάξει ακριβός αυτό :

Δημοσίευση 03/06/2015 - 09:30

Ο χρήστης KatiaSr, στις 02 Jun 2015 - 21:47, έγραψε:snapback.png

Καλημέρα. Εφόσον λοιπόν καταχωρήσεις την ονομασία της συσκευής στο αντίστοιχο πεδίο (case sensitive) στο settings menu του ActIf, πας στον Activator και με την σειρά φτιάχνεις τα παρακάτω:

1. Activator>Anywhere>Shake Device*** >(ActIf) Bluetooth Condition

2. Activator>Anywhere> (ActIf conditions) Bluetooth Device Condition Passed>(Switches Deactivate) Bluetooth

3. Activator>Anywhere> (ActIf conditions) Bluetooth Device Condition Failed>(Switches Activate) Bluetooth

Όταν θα κάνεις Shake Device από οπουδήποτε, ακόμα και όταν το τηλ σου είναι κλειδωμένο (αρκεί να είναι φωτισμένη η LS)... και ταυτόχρονα η συσκευή Bluetooth είναι συνδεδεμένη, τότε... θα απενεργοποιείται το Bluetooth. Αν η συσκευή Bluetooth δεν είναι συνδεδεμένη θα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο, δηλ το Bluetooth θα ενεργοποιείται. (Εννοείται πως αν είναι ήδη ενεργοποιημένο δεν θα συμβεί τίποτα)

Χωρίς να είναι απαραίτητο θα σου πρότεινα στο τέλος του 2ου & 3ου βήματος, όταν δηλ. θα επιλέξεις το τελικό action (Activate/Deactivate Bluetooth) να επιλέξεις ταυτόχρονα και ένα σύντομο ήχο της επιλογής σου όπου θα ακούγεται όταν ενεργοποιείται και έναν διαφορετικό όταν απενεργοποιείται το Bluetooth (multiple assignment).

Όταν λοιπόν θα πας στο section Switches Deactivate και τσεκάρεις το Bluetooth, αμέσως μετά θα κάνεις scroll up στο section ringtones και θα τσεκάρεις και έναν σύντομο ήχο. Ο Activator θα σου εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα και συ θα επιλέξεις "assign multiple". Το ίδιο θα κάνεις με το Activate Bluetooth αλλά με διαφορετικό ήχο.

post-61356-0-61261600-1433316734_thumb.p

*** Το Shake Device είναι ενδεικτικό και μπορείς να το αντικαταστήσεις με οποιοδήποτε άλλο gesture. Παρόλα αυτά το Shake Device είναι το μόνο "gesture" που θα σου επιτρέπει να πυροδοτήσεις όλο αυτό χωρίς καν να κοιτάξεις το τηλ σου. Αρκεί να πατήσεις μια φορά το Sleep ή Home Button για να ξυπνήσεις την LS, να κάνεις shake την συσκευή και ο χαρακτηριστικός σύντομος ήχος που θα ακολουθήσει θα σε ενημερώσει ότι αφενός το action πραγματοποιήθηκε και αφετέρου αν το Bluetooth ενεργοποιήθηκε ή απενεργοποιήθηκε αντιστοίχως.

την εντολή για να κλείνει το bluetooth από μόνο του εάν παραμείνει ανοιχτό χωρίς να είναι με κάποια συσκευή συνδεδεμένο που θα την βάλουμε?

Τελευταία επεξεργασία από: james, 02/01/2016 - 15:57

#596   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2016 - 01:34

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Σύμφωνα με το σενάριο που ακολούθησες παραπάνω, όταν η συσκευή Bluetooth είναι συνδεδεμένη, τότε... θα απενεργοποιείται το Bluetooth. Αν η συσκευή Bluetooth δεν είναι συνδεδεμένη θα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο, δηλ το Bluetooth θα ενεργοποιείται.
Εσύ ουσιαστικά επιζητάς το αντίθετο:
Δηλαδή όταν μετά από 1' η συσκευή Bluetooth δεν είναι συνδεδεμένη, το Bluetooth να απενεργοποιείται.
Κάπου εδώ μπερδεύομαι και δεν κατανοώ τι ακριβώς θέλεις να γίνεται και πότε. Έρχεται σε αντίθεση με το σενάριο που υιοθέτησες εξ´αρχής. :)

#597   james

james

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2016 - 09:30

Οντως έγραψα το σενάριο αυτό που είχες φτιάξει αλλά μάλλον δεν μου αρέσει και τόσο τελικά με την εκτέλεση αυτή!

εγώ θα ήθελα να μπαίνω πχ στο αμαξι κουνόντας το κινητό να ενεργοποιήτε το bluetooth ετσι θα κάνει συνδεση με το αμάξι και μετά βγαίνοντας απο το αμάξι αφού έχει αποσυνδεθεί ,άν για ένα λεπτό δεν υπάρχει σύνδεση bluetooth τότε να απενεργοποιήτε το bluetooth.

Αυτό θα ήθελα , συγνωμη εάν σε κούρασα Σεφ :-)

#598   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2016 - 12:42

Οντως έγραψα το σενάριο αυτό που είχες φτιάξει αλλά μάλλον δεν μου αρέσει και τόσο τελικά με την εκτέλεση αυτή!

εγώ θα ήθελα να μπαίνω πχ στο αμαξι κουνόντας το κινητό να ενεργοποιήτε το bluetooth ετσι θα κάνει συνδεση με το αμάξι και μετά βγαίνοντας απο το αμάξι αφού έχει αποσυνδεθεί ,άν για ένα λεπτό δεν υπάρχει σύνδεση bluetooth τότε να απενεργοποιήτε το bluetooth.

Αυτό θα ήθελα , συγνωμη εάν σε κούρασα Σεφ :-)

Ok. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Ξεκινάς αναθέτοντας στο Shake Device gesture την ενεργοποίηση του Bluetooth.
Αμέσως μετά...ενεργοποιείς το Bluetooth (χωρίς απαραίτητα να συνδεθείς με κάποια συσκευή), εγκαθιστάς το ActIf και εφόσον καταχωρήσεις την ονομασία της Car Bluetooth συσκευής στο αντίστοιχο πεδίο (case sensitive) στο settings menu του ActIf, πας στον Activator και με την σειρά φτιάχνεις τα παρακάτω:

1. Activator>Anywhere>Disconnected from your Bluetooth device > Run Shell Command

Shell Command=
sleep 60 && activator send jzplusplus.ActIf.bluetooth

[b]2. Activator>Anywhere> (ActIf conditions) Bluetooth Device Condition Failed>(Switches Deactivate) Bluetooth

Όταν θα κάνεις Shake Device από οπουδήποτε, ακόμα και όταν το τηλ σου είναι κλειδωμένο (αρκεί να είναι φωτισμένη η LS)... τότε... θα ενεργοποιείται το Bluetooth και κατ´ επέκταση θα συνδέεται στο car Bluetooth device εφόσον βρίσκεται σε εμβέλεια.

Όταν αποσυνδέεται το car Bluetooth device, τότε το τηλ θα επανελέγχει αν υφίστανται επανασύνδεση εντός 1' και εφόσον όχι, θα απενεργοποιείται το Bluetooth.

Enjoy :)

#599   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2016 - 18:17

Υπάρχει δυνατότητα σε συσκευή Bluetooth Headset το κουμπί που έχει για να απαντάμε σε μια κλήση η να τη απορρίπτουμε, να μην κάνει τίποτα αν πετιέται το κουμπί 2 φορές;
Τώρα για παράδειγμα αν πατήσω 2 φορές το κουμπί της συσκευής, καλεί την τελευταία μου κλήση.
Αυτο ακριβώς θέλω να αποφύγω.
Ευχαριστώ!
"Vrachamis σώσε με"

#600   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1.309 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2016 - 18:31

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1452184185.390599.jpg   384,59KB   19 λήψεις

Κάνει ακριβώς αυτά.
Εγώ αυτο που θέλω ειναι μόνο να απαντάει και να απορρίπτει τις κλήσεις.
Γιατί ακόμη και κλειδωμένη να ειναι η συσκευή και πατηθεί το κουμπί 2 φορές, και πάλι καλεί.

Αν υπάρχει κάποια λύση θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες