Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!
Δημοσίευση 31/01/2016 - 12:53
Ad
Δημοσίευση 31/01/2016 - 13:44
Καλησπέρα,
προσπαθώ με το actif να σεταρω actions αλλα κατι δεν κανω καλα μαλλον
Θέλω οταν ανοιγω το NAVIGON να κλεινει το 3g κλπ, που το εχω σεταρει μια χαρα χωρις actif. Θέλω όμως οταν κλεινω το NAVIGON να ξανα ανοιγει τα δεδομενα και 3g/LTE...
Πως μπορώ να το κανω αυτό?
Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευει το actif...
Δημοσίευση 31/01/2016 - 13:49
Γεια σου φίλε.Καλησπέρα,
προσπαθώ με το actif να σεταρω actions αλλα κατι δεν κανω καλα μαλλον
Θέλω οταν ανοιγω το NAVIGON να κλεινει το 3g κλπ, που το εχω σεταρει μια χαρα χωρις actif. Θέλω όμως οταν κλεινω το NAVIGON να ξανα ανοιγει τα δεδομενα και 3g/LTE...
Πως μπορώ να το κανω αυτό?
Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευει το actif...
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει το ActIf, οπότε και μπορείς να το αφαιρέσεις.
Γίνεται με ένα απλό script, αλλά λόγω χρόνου θα στο γράψω αύριο.
Δημοσίευση 31/01/2016 - 14:03
Γεια σου φίλε.
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει το ActIf, οπότε και μπορείς να το αφαιρέσεις.
Γίνεται με ένα απλό script, αλλά λόγω χρόνου θα στο γράψω αύριο.
Καταφερα να βρω πως γινεται μεσω actif οταν ανοιγει το NAVIGON να κλεινει δεδομενα κλπ, αλλα δεν τα ενεργοποιει ξανα οταν βαζω στην επιλογη when app is not open να τα ενεργοποιει...
Ευχαριστώ παρόλα αυτα
Οταν εχεις χρονο μου λες
Δημοσίευση 31/01/2016 - 17:43
Καταφερα να βρω πως γινεται μεσω actif οταν ανοιγει το NAVIGON να κλεινει δεδομενα κλπ, αλλα δεν τα ενεργοποιει ξανα οταν βαζω στην επιλογη when app is not open να τα ενεργοποιει...
Ευχαριστώ παρόλα αυτα
Οταν εχεις χρονο μου λες
Εκτός από το να ανοίγει το 3G τι άλλο θα ήθελες να συμβαίνει για όσο το Navigon βρίσκεται στο προσκήνιο ;
Τι αντιστοίχως όταν φεύγει από το προσκήνιο;
Δημοσίευση 31/01/2016 - 20:13
Εκτός από το να ανοίγει το 3G τι άλλο θα ήθελες να συμβαίνει για όσο το Navigon βρίσκεται στο προσκήνιο ;
Τι αντιστοίχως όταν φεύγει από το προσκήνιο;
Θα ηθελα οταν ανοιγω το navigon, να ΚΛΕΙΝΕΙ δεδομενα, 3g, lte και wifi, και οταν κλεινω την εφαρμογη να ανοιγει δεδομενα και 3g...
Μεσω actif, γιατι δεν γινεται; Δεν μπορει να τσεκαρει αν ειναι ανοιχτη μια εφαρμογη και αν ειναι να κανει το χ ή αν δεν ειναι να κανει το ψ;; Ρωταω γιατι μεσω actif καταφερα οταν ανοιγει το navigon να κλεινει ολα τα παράπανω, αλλα οχι να τα ξανα ανοιγει οταν κλεινω την εφαρμογη...
Δημοσίευση 01/02/2016 - 10:42
Θα ηθελα οταν ανοιγω το navigon, να ΚΛΕΙΝΕΙ δεδομενα, 3g, lte και wifi, και οταν κλεινω την εφαρμογη να ανοιγει δεδομενα και 3g...
Μεσω actif, γιατι δεν γινεται; Δεν μπορει να τσεκαρει αν ειναι ανοιχτη μια εφαρμογη και αν ειναι να κανει το χ ή αν δεν ειναι να κανει το ψ;; Ρωταω γιατι μεσω actif καταφερα οταν ανοιγει το navigon να κλεινει ολα τα παράπανω, αλλα οχι να τα ξανα ανοιγει οταν κλεινω την εφαρμογη...
Καλό Μήνα!
Το ActIf χρησιμοποιεί την βιβλιοθήκη των events του Activator για να τρέξει ένα απλό if statement script:
if statement=true ; then do this ; else do that
Ενώ λοιπόν το Activator διαθέτει "App Launched" event για να πυροδοτήσει το σενάριο του ActIf ακριβώς όταν εκκινείται το Navigon.app, στερείται "App closed" event για να το ξανατρέξει κατά την έξοδο.
Ακόμα και αν φτιάξεις ένα custom gesture για να τρέχεις χειροκίνητα το σενάριο αμέσως μετά το κλείσιμο του Navigon, δεν θα λειτουργήσει γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί για iOS 9 ( έχει πρόβλημα ο listener του ActIf), συν το γεγονός πως το Navigon εξακολουθεί να τρέχει στο υπόβαθρο ακόμα και όταν το "πετάξεις" στο Switcher.
Σε ένα πρόσφατο διάλογο που είχα με τον dev είχε δηλώσει πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του για να το αναβαθμίσει καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες στο UI του tweak.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 01/02/2016 - 10:43
Δημοσίευση 01/02/2016 - 11:47
Κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το τοποθετείς "χύμα" στην διαδρομή /usr/bin/
Κατόπιν το εντοπίζεις, πατάς το "i" δεξιά και του δίνεις δικαιώματα όπως ακριβώς στην φωτό.
check.jpg 38,02KB 22 λήψεις
Τέλος δημιουργείς ένα Navigon launched event από Activator (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και το αντιστοιχίζεις στο παρακάτω shell command
checkprocess
Είσαι έτοιμος.
Πλέον όταν ανοίγεις το Navigon, Data &WiFi θα κλείνουν και όταν το εγκαταλείπεις θα ανοίγουν αυτόματα.
Υπ΄όψιν πως δεν χρειάζεται να αφαιρείς το Navigon από το switcher. Το script θα λειτουργεί και όταν το επαναφέρεις στο προσκήνιο από το Switcher.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:18
Κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το τοποθετείς "χύμα" στην διαδρομή /usr/bin/
Κατόπιν το εντοπίζεις, πατάς το "i" δεξιά και του δίνεις δικαιώματα όπως ακριβώς στην φωτό.
Τέλος δημιουργείς ένα Navigon launched event από Activator (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και το αντιστοιχίζεις στο παρακάτω shell command
checkprocessΕίσαι έτοιμος.
Πλέον όταν ανοίγεις το Navigon, Data &WiFi θα κλείνουν και όταν το εγκαταλείπεις θα ανοίγουν αυτόματα.
Υπ΄όψιν πως δεν χρειάζεται να αφαιρείς το Navigon από το switcher. Το script θα λειτουργεί και όταν το επαναφέρεις στο προσκήνιο από το Switcher.
Φοβερός!!! Ευχαριστώ πολύ!!
Που θα μπορούσα να πληροφορηθώ για αυτά τα commands και πως φτιαχνοναται? ίσως είναι ενδιαφέρον να μάθω να τα χρησιμοποιώ...
Και πάλι ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 02/02/2016 - 16:20
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:29
Οταν ανοιγω το navigon δεν κλεινει το lte (που δεν πειραζει βεβαια, γιατι κλεινει τα δεδομενα οποτε αναγκαστικα απενεργοποιειται το lte), αλλα οταν το κλεινω μου ανοιγει το 3g αλλα ΚΑΙ το wifi... Εγω θελω μονο το 3g...
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:38
Ενα προβλημα εχω μονο ακομα.
Οταν ανοιγω το navigon δεν κλεινει το lte (που δεν πειραζει βεβαια, γιατι κλεινει τα δεδομενα οποτε αναγκαστικα απενεργοποιειται το lte), αλλα οταν το κλεινω μου ανοιγει το 3g αλλα ΚΑΙ το wifi... Εγω θελω μονο το 3g...
Οκ, ξανακατέβασε το αρχείο από το ίδιο Link (το τροποποίησα) και κάνε το replace με αυτό που έχεις. Θυμήσου να αλλάξεις τα Permissions.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 22:35
Οκ, ξανακατέβασε το αρχείο από το ίδιο Link (το τροποποίησα) και κάνε το replace με αυτό που έχεις. Θυμήσου να αλλάξεις τα Permissions.
Ολα οκ τωρα με το wifi. Ευχαριστώ και πάλι.
Το θεμα με τον διακοπτη LTE παραμένει, αλλα δεν με πειράζει, μια χαρα!
Δημοσίευση 05/02/2016 - 00:30
Δημοσίευση 05/02/2016 - 10:35
Καλησπέρα! Γίνεται όταν βάζω το εξάρι για φόρτιση, να τρέχει αυτόματα κάποιο πρόγραμμα όπως πχ battery saver?
Καλημέρα
Βεβαίως και γίνεται. Αν θέλεις κάνε μια αναφορά του τι ακριβώς θέλεις και θα το επιχειρήσουμε....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες