Από την λίστα των events θα πατήσεις built πάνω δεξιά και θα φτιάξεις τα events της μπαταρίας σου.
Μετά θα εμφανιστούν στην λίστα των events και θα τα αντιστοιχίσεις σε όποια actions θέλεις.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 29/07/2016 - 18:54
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:54
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 29/07/2016 - 18:54
Δημοσίευση 29/07/2016 - 19:00
Δημοσίευση 29/07/2016 - 19:04
Δημοσίευση 29/07/2016 - 19:22
οκ εβαλα,στα Failed password entry και failed Touch id τι να ρυθμισω να κανει;επισης μπορω με την δευτερη ή τρίτη φορα να ενεργοποιουντε αυτα που θ θεσω;μπορει καμια φορα να βαλω καταλαθος απο μονος μου γιαυτο ρωταω αν γινετε με την δευτερη,τριτη..Το Password Events χρειάζεσαι από BigBoss
Δημοσίευση 29/07/2016 - 20:14
Δημοσίευση 29/07/2016 - 20:46
οταν βαζεις λαθος δαχτυλικο ή λαθος κωδικο την τρίτη φορα να ανοιγουν δεδομενα και locations,σε περικτωση κλοπης να μπορω να το εντοπισωΤι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
Όλα θα τα φτιάξουμε.
Δημοσίευση 29/07/2016 - 23:39
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Όποιος θέλει προσωρινά να υιοθετήσει το παραπάνω, μπορεί να ακολουθήσει τα παρακάτω απλά βήματα:
1. Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε (μέσω iFile ή Filza) το παρακάτω .deb & μετά respring.
com.vrachamis.manosvitacar_1.0-1_iphoneos-arm
2. Βεβαιωνόμαστε ότι βλέπουμε το πακέτο μας στα προσφάτως εγκατεστημένα στο Cydia (όπως εδώ)
3. Πάμε στην διαδρομή /usr/bin/, εντοπίζουμε το αρχείο "byebye", και το κάνουμε rename σε "byebye.sh"
Ανοίγουμε το αρχείο με text editor και εντοπίζουμε την παρακάτω γραμμή/g' -e 's/^"IO80211SSID"=//')" == ""WIFI"" ]]Αντικαθιστούμε το λεκτικό WIFI και μόνο αυτό με το SSID που επιθυμούμε. (προσοχή να είναι μια λέξη + case sensitive).
Σώζουμε το αρχείο και το ξανακάνουμε rename σε "byebye".
Αυτό ήταν, τελειώσαμε!
Τώρα έμεινε να κάνουμε τις αναθέσεις μας:
1. Φτιάχνουμε στο Activator 2 commands. To ένα με τίτλο & περιεχόμενο: welcome & τo 2ο με τίτλο & περιεχόμενο:byebye
Τόσο απλά.
4. Από Activator>Anywhere>, Αναθέτουμε στο "Device unlocked" το "welcome" & στο Device locked το "byebye"
Enjoy
_____________________________________________________________________________________________________________
Σημαντικές σημειώσεις:
1. Πριν από οτιδήποτε βεβαιωθείτε πως έχετε εγκατεστημένα τα παρακάτω αρχεία συστήματος από Cydia. (Τα περισσότερα από αυτά θα τα έχετε ήδη εγκατεστημένα)2. όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού και κλειδώνει το τηλ και ταυτόχρονα κάνετε update ή κατεβάζετε από AppStore θα σας "τρώει" τα data έστω και με ρυθμό χελώνας εφόσον το τηλ θα έχει μεταπέσει σε 2G.
- Network Commands
- grep
- system-cmds
- IOKit tools
- Shell-cmds
- sed
Αυτό λύνεται από Ρυθμίσεις> mobile data> , scroll down και κλείστε τον διακόπτη του AppStore ή όποιας άλλης εφαρμογής δεν θέλετε να χρησιμοποιεί τα data κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Στο σπίτι δεν θα έχετε θέμα γιατί και να κλειδώσει η συσκευή θα εξακολουθείτε να έχετε σύνδεση WiFi.
Δημοσίευση 30/07/2016 - 01:01
Αν θέλουμε το βράδυ να μη έρχονται ειδοποιήσεις εκτός απο μια εφαρμογή μόνο; Γίνεται;Μπραβο ρε φιλαρακι εισαι ωραιος σ ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 30/07/2016 - 01:28
οταν βαζεις λαθος δαχτυλικο ή λαθος κωδικο την τρίτη φορα να ανοιγουν δεδομενα και locations,σε περικτωση κλοπης να μπορω να το εντοπισω
Vrachamis βοήθεια!!!
Έχω ολοκληρώσει τα βήματα με το deb αρχείο και έχω βάλει το SSID με text editor. Επίσης έχω φτιάξει τα commands welcome και byebye.
Δουλεύει σωστά το wifi όταν ξεκλειδώσει το τηλ αλλά δεν μου απενεργοποιεί το 3G. Υποθέτω ότι κάτι δεν πάει καλά με το 3G flipswitch legacy διακόπτη. Στο flipcontrolcenter το έχω ορίσει όταν είναι on να είναι σε 3G και off σε 2G (μια στο τόσο που θα χρειαστώ 4G θα πάω από ρυθμίσεις με παραδοσιακό τροπο)!
Υπάρχει άλλος τρόπος; Με άλλο CC tweak εκτός flipcontrolcenter;
Μόλις στρώσουμε αυτό θα περάσω στα call events!
Ευχαριστώ
Αν θέλουμε το βράδυ να μη έρχονται ειδοποιήσεις εκτός απο μια εφαρμογή μόνο; Γίνεται
Δημοσίευση 30/07/2016 - 01:51
Δημοσίευση 30/07/2016 - 02:07
εχω bioprotect και για να κανεις shutdown θελεις touchID.Γίνεται και αυτό. Πρέπει να φτιάξουμε 3 Profiles στο Αctivator για να λειτουργεί ρολόι.
Θα το φτιάξουμε από Δευτέρα μιας και το Σ/Κ θα είμαι μακριά από PC.
Από την στιγμή που το θέλεις για ασφάλεια πρέπει να μην επιτρέπεις στην συσκευή να κάνει Shutdown από την Lockscreen.
Αν δεν έχεις ήδη tweak γι αυτό, κάνε το από Activator. Δες το 1ο post.
Δημοσίευση 30/07/2016 - 09:45
Δημοσίευση 30/07/2016 - 11:35
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;Διαβάζω όλα αυτά που μπορεί να κάνει το activator και μου έχει πέσει το σαγόνι!
Αυτό το wifier που μπορώ να το βρω;
εχω bioprotect και για να κανεις shutdown θελεις touchID.
Δημοσίευση 30/07/2016 - 12:00
Τελευταία επεξεργασία από: mkougis, 30/07/2016 - 12:04
Δημοσίευση 30/07/2016 - 12:02
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες