Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1186 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:34

Το πακέτο Erica Utilities το έχεις εγκατεστημένο; 

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1.264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:40

Καλησπέρα vrachamis, 

σε άλλο thread εδώ στο φόρουμ πριν λίγες μέρες έγραψα πως ίσως το BioProtect να μην λειτουργεί ταυτόχρονα με το activator action που έχω σετάρει: άγγιγμα στο touch id κάνει simulate single press στο home button.

Το δοκίμασα και όντως δεν λειτουργεί. Το BioProtect λειτουργεί σωστά, αλλά το activator action δεν δουλεύει. Δοκίμασα respring, να βγάλω και να ξανα βάλω το activator action, αλλά τίποτα.

Το ίδιο συμβάινει και με το BioLockDown.

Έχουμε καμιά λύση?

#1038   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:44

Το πακέτο Erica Utilities το έχεις εγκατεστημένο;

Όχι, τι είναι αυτό; πρέπει να το περάσω;

#1039   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:48

Καλησπέρα vrachamis, 

σε άλλο thread εδώ στο φόρουμ πριν λίγες μέρες έγραψα πως ίσως το BioProtect να μην λειτουργεί ταυτόχρονα με το activator action που έχω σετάρει: άγγιγμα στο touch id κάνει simulate single press στο home button.

Το δοκίμασα και όντως δεν λειτουργεί. Το BioProtect λειτουργεί σωστά, αλλά το activator action δεν δουλεύει. Δοκίμασα respring, να βγάλω και να ξανα βάλω το activator action, αλλά τίποτα.

Το ίδιο συμβάινει και με το BioLockDown.

Έχουμε καμιά λύση?

Εμένα το παραπάνω setup λειτουργεί κανονικά με το Bioprotect. 

Βέβαια, είμαι λίγο πιο πίσω τόσο στην version του Activator, όσο και του BioProtect.

Πιθανολογώ λοιπόν πως έχει να κάνει με αυτό. Μήπως μας διαφωτίσει κάποιος φίλος με iOS 10

Όχι, τι είναι αυτό; πρέπει να το περάσω;

Είναι απαραίτητο. Είναι Command line utility. πέρασε το και ξαναδοκίμασε την εντολή

Edit: Επίσης υποτίθεται πως είναι προεγκατεστημένα τα παρακάτω πακέτα του Saurik

Core Utilities & Core Utilities (/bin)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/02/2017 - 13:54

#1040   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1.264 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:53

Εμένα το παραπάνω setup λειτουργεί κανονικά με το Bioprotect. 

Βέβαια, είμαι λίγο πιο πίσω τόσο στην version του Activator, όσο και του BioProtect.

Πιθανολογώ λοιπόν πως έχει να κάνει με αυτό. Μήπως μας διαφωτίσει κάποιος φίλος με iOS 10

Ποιές εκδόσεις έχεις στα δύο tweaks?

Εκτός εάν μιλάς για άλλο iOS εντελώς... γιατί εγώ είμαι σε 10.2

Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 20/02/2017 - 13:54

#1041   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:56

Είμαι ακόμα στο iOS 9  :rolleyes:

#1042   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1.264 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 13:58

Είμαι ακόμα στο iOS 9  :rolleyes:

Ε εσύ είσαι άρχοντας λοιπόν εκεί :P

Παιδιά εάν κάποιος είναι σε 10.2 ας δοκιμάσει να μου πεί...

#1043   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 14:27

Τώρα ναι δουκευει

#1044   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 14:27

Σε ικανοποιεί; 

#1045   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 14:31

Απολύτως! Θα κρατάω backup μια φορά την εβδομάδα και θα είμαι άρχοντας!

#1046   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 14:37

Απολύτως! Θα κρατάω backup μια φορά την εβδομάδα και θα είμαι άρχοντας!

1.  Πας Activator>Anywhere>Apple Watch Connected> , πατάς "Build" πάνω δεξιά. Επιλέγεις Run Command και βάζεις για τίτλο Email Cydia Sources και περιεχόμενο το: 

mailrepo

...θα πατήσεις "save" πάνω δεξιά και θα ξαναεπιλέξεις το Run Command. Βάζεις για τίτλο Email Cydia Packages και περιεχόμενο το: 

mailpack

...θα πατήσεις "save" πάνω δεξιά και "done" στην επόμενη οθόνη.

2. Επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του Activator>Menus> ,Πατάς πάνω στο μενού που είχες φτιάξει και επιλέγεις Add Action. Scroll down στο Section "Run Command" και τσεκάρεις το "Email Cydia Sources". Επιστρέφεις στο μενού σου και ξανα-επιλέγεις  Add Action.

Scroll down στο Section "Run Command" και τσεκάρεις το "Email Cydia Packages". 

Έτοιμος. Πήγαινε στο Springboard και κάνε Double Tap το εικονίδιο του Cydia. Θα πρέπει να σου έχουν προστεθεί οι επιλογές για αποστολή με mail.  :)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/02/2017 - 14:38

#1047   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 15:07

Τέλεια! Όλα τέλεια! Όλα λειτουργούν όπως θα ήθελα! Μια ερώτηση μόνο! Όταν έρθει η ώρα η οποία έχω ορίσει τι θα γίνει; έχω βάλει και ringtone!

#1048   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 15:14

Θα γίνει η διαδικασία του Backup τοπικά στην συσκευή σου (/Documents/) όπως το είχες ορίσει. 

Αν πλέον αυτό σου φαίνεται περιττό, θα πας Activator>Anywhere> , πατάς "Build" πάνω δεξιά. Scroll Down μέχρι το Scheduled Event, το οποίο και διαγράφεις.

Αν επίσης θέλεις να αφαιρέσεις από το Μενού σου τα Backup Cydia Packages, Backup Cydia Sources & Full Backup Cydia, θα πας Activator>Menus> ,Πατάς πάνω στο μενού που είχες φτιάξει και τα αφαιρείς.

#1049   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 15:16

Τελικά το δοκίμασα και είδα τι γίνεται! Θέλω να το τροποποιήσουμε λίγο και να το κάνουμε πιο απλό! Θέλω να καταργήσουμε την αυτόματη αποθήκευση ως scheduled! Θέλω αυγκεκριμενα κάθε Κυριακή βράδυ στις 9:45 να μου έρχεται μια ειδοποίηση σε στυλ reminder η οποία να εμφανίζεται και να μένει στο Notification Center ώστε να μου υπενθυμίζει να κάνω χειροκίνητα την όλη διαδικασία με double tap! Το έχουμε;; χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

#1050   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 15:21

Τελικά το δοκίμασα και είδα τι γίνεται! Θέλω να το τροποποιήσουμε λίγο και να το κάνουμε πιο απλό! Θέλω να καταργήσουμε την αυτόματη αποθήκευση ως scheduled! Θέλω αυγκεκριμενα κάθε Κυριακή βράδυ στις 9:45 να μου έρχεται μια ειδοποίηση σε στυλ reminder η οποία να εμφανίζεται και να μένει στο Notification Center ώστε να μου υπενθυμίζει να κάνω χειροκίνητα την όλη διαδικασία με double tap! Το έχουμε;; χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

Θα γίνει η διαδικασία του Backup τοπικά στην συσκευή σου (/Documents/) όπως το είχες ορίσει. 

Αν πλέον αυτό σου φαίνεται περιττό, θα πας Activator>Anywhere> , πατάς "Build" πάνω δεξιά. Scroll Down μέχρι το Scheduled Event, το οποίο και διαγράφεις.

Αν επίσης θέλεις να αφαιρέσεις από το Μενού σου τα Backup Cydia Packages, Backup Cydia Sources & Full Backup Cydia, θα πας Activator>Menus> ,Πατάς πάνω στο μενού που είχες φτιάξει και τα αφαιρείς.

Τίποτα πιο εύκολο από το να βάλεις ένα Reminder (κάθε πχ Κυριακή στις 20:00) από την native εφαρμογή της Apple (Reminders Aka Υπομνήσεις)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8