Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1186 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/02/2017 - 17:35

Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Χίλια ευχαριστώ αλήθεια! Το ρύθμισα κάθε δυο εβδομάδες Κυριακή στις 21:30! Καλά δεν είναι ;;

Τελευταία επεξεργασία από: Makavelli, 20/02/2017 - 17:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2017 - 17:56

Να ΄σαι καλά! Μια χαρά είναι. Χαίρομαι που εν τέλει το φτιάξαμε!

Big things have small beginnings

#1053   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/02/2017 - 18:07

Το έφτιαξες θέλεις να πεις! Πάντα μου Κάνει εντύπωση που τόσο καιρό κανείς δεν το είχε χρειαστει

#1054   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/02/2017 - 11:13

Λοιπόν όπως είχα πει πριν λίγες μέρες έχω ξεκινήσει να διαβάζω αυτό το υπεραγαπημένο τόπικ από την πρώτη σελίδα, για να επαναφέρω τις συντομεύσεις που είχα στο παλιό μου κινητό και να βάλω και άλλες καινούριες που με το πέρασμα των μηνών έχουν εμφανιστεί.

Μια από αυτές που είχαν προταθεί στα πρώτα ποστ και είχα χρησιμοποιήσει γιατί βόλευε ήταν η ακόλουθη:

Να χτυπαει μολις φορτισει.

Activator/anywhere/battery charges past 99%/select ringtone

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον;

#1055   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 11:41

Βεβαίως και υπάρχει. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις το battery Event από Activator>Anywhere> , πατώντας το "Build" πάνω δεξιά. Μετά θα το δεις να εμφανίζεται στην λίστα των Events.

Επί τη ευκαιρία να θυμίσω πως μπορείς πάντα να παίρνεις backup το σύνολο των αναθέσεων του Activator και να τις επαναφέρεις κάθε φορά που κάνεις ένα νέο Jb, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να τις χτίζεις από την αρχή.

Activator > Assignments > Backup/Restore Assignments

#1056   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 11:57

Το βρήκα πως ναι το έγραφε κάποιος σε μεταγενέστερη σελίδα.

Καλά vrachamis έχω διαβάσει τις πρώτες 7-8 σελίδες του τόπικ, μιλάμε έχω κλάψει από συγκίνηση. Έχω κάνει τις πρώτες 7-8 αναθέσεις/συντομεύσεις και καποιες δε τις θυμόμουν καν. Αποκορύφωμα μία που γράφεις στη δεύτερη σελίδα που με double tap στο εικονίδιο του τηλεφώνου έχω τις ταχείες κλήσεις σε όποια νούμερα θέλω. Δεν υπάρχει, δε θα το θυμόμουν μόνος μου ούτε σε 1000 χρόνια παρότι το είχα και στο παλιό μου κινητό. Τώρα που το θυμήθηκα το είχα και στη lockscreen οταν έκανα swipe down το ρολόι. Θα το κάνω και αυτό.

Αν και σκέφτομαι να το κάνω με 3d touch στο εικονίδιο του τηλεφώνου αντί για double tap γιατί δε μ αρέσει τώρα που το 3d touch εμφανίζει τα favorites. Εμφανίζει τα favorites αλλά μόνο τα 4 πρώτα και εγώ έχω παραπάνω οπότε κάποια τα χάνω. Όποτε θα κάνω μάλλον την προηγούμενη ανάθεση σε 3d touch στο εικονίδιο του τηλεφώνου αντί για douple tap, θα είναι πιο βολικό. Φαντάζομαι γίνεται έτσι;

Επίσης τρομερη άνεση το kill all aps που μόλις πέρασα με απλό 3d touch στο screen right edge (αριστερά είχε από default το app switcher). Θα βάλω και ένα 3d touch σε άλλο σημείο να κάνει προσομοίωση το home button και είμαστε άρχοντες.

Επίσης θέλω να ψαχτώ με τα αποτυπώματα touch id λίγο όπως σου έχω ξαναπει γιατί μέχρι τώρα δε τα χρησιμοποιούσα αλλά από αύριο αυτό.

Να ρωτήσω και κάτι με αυτό για την μπαταρία που χτυπάει όταν φορτίζει. Μπορώ να χτυπάει όταν φορτίζει και όταν το έχω στο αθόρυβο και φορτίζει να δονείται αντί να χτυπάει κάποιος ήχος; Θέλω όταν κοιμάμαι και το βάζω για φόρτισμα στο αθόρυβο να ακουω μόνο εγώ τη δόνηση και να μην παίζει ήχος και ξυπνάει η γυναίκα μου. Δύσκολο;

Συγκλονιστικό τόπικ πάραυτα. Ένος λόγος από μόνος του για Jailbreak το Activator. Και εγώ το ξέρω να το δουλεύω μόνο στο 5%. Δε θέλω να φανταστώ τι θα κάνει κάποιος σαν εσένα vrachamis που εκμεταλλεύεσαι όλες τις δυνατότητες του!!!

#1057   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:10

Να ρωτήσω και κάτι με αυτό για την μπαταρία που χτυπάει όταν φορτίζει. Μπορώ να χτυπάει όταν φορτίζει και όταν το έχω στο αθόρυβο και φορτίζει να δονείται αντί να χτυπάει κάποιος ήχος; Θέλω όταν κοιμάμαι και το βάζω για φόρτισμα στο αθόρυβο να ακουω μόνο εγώ τη δόνηση και να μην παίζει ήχος και ξυπνάει η γυναίκα μου. Δύσκολο;

Πράγματι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα και για όλα τα γούστα που μπορείς να καταφέρεις με το Activator. Είναι κάτι σαν "Φτιάξτο μόνο σου"  ;)

Όσο αφορά την δόνηση δεν έχεις παρά να πας Activator>AnyWhere>Battery Charges Past 99%> , και στην επόμενη οθόνη - (θα δεις την ανάθεση του Ringtone πάνω πάνω) - θα κάνεις scroll down τέρμα κάτω στο section "Vibration" και θα τσεκάρεις ένα Pattern της αρεσκείας σου. Θα σου πετάξει ένα παράθυρο επιλογών και εσύ θα επιλέξεις "Assign multiple'

#1058   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:13

Πράγματι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα και για όλα τα γούστα που μπορείς να καταφέρεις με το Activator. Είναι κάτι σαν "Φτιάξτο μόνο σου"  ;)

Όσο αφορά την δόνηση δεν έχεις παρά να πας Activator>AnyWhere>Battery Charges Past 99%> , και στην επόμενη οθόνη - (θα δεις την ανάθεση του Ringtone πάνω πάνω) - θα κάνεις scroll down τέρμα κάτω στο section "Vibration" και θα τσεκάρεις ένα Pattern της αρεσκείας σου. Θα σου πετάξει ένα παράθυρο επιλογών και εσύ θα επιλέξεις "Assign multiple'

Λογικό ναι απορώ πως δεν το σκέφτηκα. Και αυτό στο αθόρυβο θα μου κάνει κατευθείαν τη συντόμευση με τη δόνηση ε; 

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που σκέφτηκα. Ακούω μουσική με ασύρματα ακουστικά. Καμια φορά τα κλείνω και ξεχνάω να κλείσω το Bluetooth από το κινητό. Υπάρχει τρόπος με το που αποσυνδέονται τα ακουστικά να κλείνει και το Bluetooth από το κινητό μόνο του;

υγ. Σε πρήζω τώρα αλλά δεν μπορώ να μην εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι ξέρεις τα πάντα!  :)

#1059   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:19

Δεν με πρήζεις καθόλου.

Άνοιξε το Bluetooth χωρίς να συνδεθείς με κάποια συσκευή.

Πήγαινε Activator > Anywhere > [Bluetooth devices] Disconnected from "your BT Device" > [Switches( Deactivate)]  Bluetooth  :)

#1060   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:21

Δεν με πρήζεις καθόλου.

Άνοιξε το Bluetooth χωρίς να συνδεθείς με κάποια συσκευή.

Πήγαινε Activator > Anywhere > [Bluetooth devices] Disconnected from "your BT Device" > [Switches( Deactivate)]  Bluetooth  :)

Πίστευα μέχρι πρόσφατα ότι ο Νίκος είναι ο θεός αυτού του φόρουμ και εσύ ο ημίθεος αλλά παίζει να είναι και αντίστροφα τελικά....!!!  :D  :D  :D

#1061   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:27

Δεν τίθεται σε καμία περίπτωση τέτοιο θέμα ή κάποιο μέτρο σύγκρισης. Είναι πρεσβύτερος και πιο έμπειρος.

Δεν κρατάει ένα Topic μόνος του... κρατά ένα Forum μόνος του.

Ο καθένας βοηθάει με αυτά που γνωρίζει. 

#1062   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:36

Δεν τίθεται σε καμία περίπτωση τέτοιο θέμα ή κάποιο μέτρο σύγκρισης. Είναι πρεσβύτερος και πιο έμπειρος.

Δεν κρατάει ένα Topic μόνος του... κρατά ένα Forum μόνος του.

Ο καθένας βοηθάει με αυτά που γνωρίζει. 

Εντάξει προφανώς και αστειευόμουν. Ας πούμε ότι είσαι εσύ ο ημίθεος!!!  :D

Ρωτάω και ένα τελευταίο για σήμερα τώρα που σε βρήκα μίας και κουράστηκα λίγο, μιας διάβασα εξονυχιστικά τις πρώτες 10 σελίδες βήμα βήμα και σημειώνω κάθε συντόμευση που έκανα σε χαρτί. Βέβαια από ότι λες πιο πάνω μπορώ να τις κάνω back up αλλά θα το κάνω αυτό μόλις φτάσω διαβάζοντας στο αντίστοιχο σημείο.

Λοιπόν τελευταίο. Είμαι σε κλειστή οθόνη μαυρισμένα όλα. Μπορώ να βάλω κάποια συντόμευση εκεί πχ triple tap να ανοίγει το κινητό να με πετάει homescreen ή lockscreen ή δεν ξέρω εγώ που;

#1063   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:56

Να και κάτι που δεν γίνεται  :D  :lol:

Όταν η οθόνη κοιμάται δεν αντιλαμβάνεται ερεθίσματα αφής. Αλλά ακόμα και να το καταφέρναμε θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ζωή της μπαταρίας.

Το Activator φτιάχτηκε για να σου εξοικονομεί ενέργεια και όχι για να την καταναλώνει.

Κάποτε είχα ρωτήσει τον Ryan γιατί έφτιαξε το Activator να είναι Ουδέτερος ως προς την κατανάλωση (Battery Neutral).

vrachamis:   Is iOS itself capable to interrupt the sequence of a custom script (containing Activator listeners) that started running before the device "go to sleep" ?

What is the time limit for an action to be completed, that was triggered with the "device locked" event?
Petrich:  Yes, definitely. The custom script is run in the background
vrachamis:   Designing Activator to be battery neutral... was a choice or respect and obedience to a sort of "software ethics" ?
Petrich:  It's my default position when building tweaks, doubly so for libraries that other developers can integrate with. Exceptions are of course made when the core purpose of the tweak requires power, like how HapticPro engages the vibration hardware.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 23/02/2017 - 12:56

#1064   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 13:03

Μάλιστα.... Vrachamis είσαι απίστευτα ψαγμενος. Παρόλα αυτα υπάρχουν στιγμές που πιάνω το κινητό και φωτίζει η οθόνη από μόνο του ενώείναι σβηστό, χωρίς να πατήσω κουμπί εννοώ. Κάτι έχουν βάλει στο 6s plus που έχω που δεν έχω μπορέσει να καταλάβω τι είναι και φωτίζει η οθόνη. Στην αρχή νόμιζα με shale αλλά όχι... Για αυτό σκέφτηκα μήπως γίνεται και με activator.

Θα επιστρέψω αύριο με νέες απορίες!!!

#1065   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2017 - 13:10

Προφανώς έχεις ενεργό το Raise to Wake feature.

Settings > Display and Brightness > Raise To Wake

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;