Στο δικό μου θέμα, υπάρχει λύση...;
Εννοείται πως ναι.
Φτιάχνεις ένα scheduled event στον Activator με την ίδια ώρα (και τις μέρες) που χτυπά το ξυπνητήρι σου, και το αναθέτεις στο action "switch off Airplane mode"
Δημοσίευση 19/07/2015 - 21:10
Στο δικό μου θέμα, υπάρχει λύση...;
Δημοσίευση 19/07/2015 - 21:51
Εννοείται πως ναι.
Φτιάχνεις ένα scheduled event στον Activator με την ίδια ώρα (και τις μέρες) που χτυπά το ξυπνητήρι σου, και το αναθέτεις στο action "switch off Airplane mode"
Δημοσίευση 20/07/2015 - 07:49
Δημοσίευση 20/07/2015 - 08:19
Δυστυχώς έτσι όπως το θέτεις, όχι.Καλημέρα. Έχω ενεργοποιήσει την εντολή με μήνυμα SMS για να ενεργοποιούνται το WiFi και το 3g Και δουλεύει άριστα. Γίνεται όταν πάει ένας ξένος να απενεργοποιήσει την συσκευή να ζητήσει δακτυλικό αποτύπωμα ή κωδικό πρώτα πριν κάνει απενεργοποίηση;
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/07/2015 - 08:20
Δημοσίευση 20/07/2015 - 08:36
Δυστυχώς έτσι όπως το θέτεις, όχι.
Γιατί όμως δεν απενεργοποιείς το power off από την LS μέσω Activator;
Το ίδιο αποτέλεσμα παράγεται.
Θα πρέπει να εισάγεις passcode και να ξεκλειδώσει η συσκευή προκειμένου να ανταποκριθεί το Sleep button και να απενεργοποιηθεί η συσκευή.
Δημοσίευση 20/07/2015 - 08:42
Όσο αφορά το πρώτο, έχει αναφερθεί στο #1 post αυτού του νήματος και γίνεται.Νομίζω είχε αναφερθεί κάπου ότι γίνεται να μην κλείσει το κινητό ώστε ο "κλέφτης ή αυτός που το βρήκε το κινητό" να μην προλάβει να το απενεργοποιήσει. Νομίζα γίνεται με το activator. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Και ακόμα μια ενέργεια. Μήπως μπορούμε να κάνουμε να αναβοσβήνει το φλας ή να ανοίγει η οθόνη όταν έχουμε μια αναπάντητη ή μήνυμα ή mail μετά από ένα λεπτό χωρίς να το έχουμε δει; Και σαν υπενθύμιση;
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/07/2015 - 08:47
Δημοσίευση 20/07/2015 - 09:08
Όσο αφορά το πρώτο, έχει αναφερθεί στο #1 post αυτού του νήματος και γίνεται.
Όσο αφορά το 2ο κάτι θα σκαρφιστώ και θα σου απαντήσω.
Δημοσίευση 20/07/2015 - 12:02
Είσαι αρχηγός
Προσυπογράφω. Είναι όντως.
Δημοσίευση 20/07/2015 - 12:52
Το θέμα είναι ότι δεν είναι ίδιες οι ώρες που χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα. Εξαρτώνται από τη δουλειά μου.
Γ' αυτό ρωτάω αν μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποιο άλλο τρόπο....
Αν παίξει π.χ. κάποιος συγκεκριμένος ήχος ή με τη δόνηση....
Καλημέρα. Ακόμα και αν είναι διαφορετικές οι ώρες που χρησιμοποιείς το ξυπνητήρι σου κάθε μέρα, είναι πάγιες ή τις τροποποιείς εσύ κάθε μέρα;
Αν είναι πάγιες, τότε θα είναι πάγιες και οι αναθέσεις στον activator και όλα καλά.
Αν πάλι τροποποιείς καθημερινά το ξυπνητήρι σου, τότε μπορείς να τροποποιείς και τα scheduled events του activator παράλληλα, χωρίς να χρειάζεται να ξαναφτιάξεις από την αρχή όλες τις αναθέσεις. Απλά πατάς το "i" δίπλα στο event και επαναρυθμίζεις την ώρα. Άλλωστε ξυπνητήρι είναι και αυτό.
Πάντως το Activator δεν μπορεί να εκκινήσει actions με ¨ακουστικό¨ερέθισμα. Εκτός και αν το τηλ σου παίζει μουσική από το Music App.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/07/2015 - 12:53
Δημοσίευση 22/07/2015 - 08:53
καλημερα , πως μπορω να κανω το shou να ξεκιναει να γραφει οταν ξεκλειδώνω το κινητο με passcode και να σταματαει οταν κλειδωνει παλι?
Δημοσίευση 22/07/2015 - 09:14
καλημερα , πως μπορω να κανω το shou να ξεκιναει να γραφει οταν ξεκλειδώνω το κινητο με passcode και να σταματαει οταν κλειδωνει παλι?
Καλημέρα.
Το εν λόγω screen recorder διαθέτει action ενεργοποίησης & απενεργοποίησης εγγραφής στο Activator;
Δημοσίευση 22/07/2015 - 09:18
Καλημέρα.
Το εν λόγω screen recorder διαθέτει action ενεργοποίησης & απενεργοποίησης εγγραφής στο Activator;
πως μπορω να το δω αυτο?
Δημοσίευση 22/07/2015 - 09:30
πως μπορω να το δω αυτο?
Πήγαινε Activator>Anywhere>(Device)Unlocked>, και σε όλη αυτή την λίστα που βλέπεις δες αν υπάρχει διακόπτης (action) start/stop recording.
Δημοσίευση 22/07/2015 - 10:08
οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο
Δημοσίευση 22/07/2015 - 10:09
οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες