Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Λοιπόόόν.. τα έκανα όλα όπως ακριβώς τα λες αλλά πάλι το ίδιο, δεν κάνει τίποτα.
Οπότε έψαξα μήπως κάποιο άλλο tweak κάνει conflict. Τα έκλεισα όλα και άφησα ανοιχτό μόνο activator και lastApp.
Με τον δικό σου τρόπο, δέχεται το fingerprint(fp) αλλά όταν βγαίνω από το AppStore δεν λειτουργεί το lastApp.
Ωραία λέω αφού δέχεται το fp ας δοκιμάσω με blacklist με αποτέλεσμα να λειτουργεί άψογα και το fp και το lastApp.
Έτσι άρχισα το "σαφάρι" να βρω ποιο tweak κάνει conflict. Και κατέληξα ότι φταίει το virtualHome, όπου για κάποιο
λόγο είχα εγκαταστήσει το vh7 και όχι το 8.
Τέλος έβαλα το vh8 και το AppStore blacklisted και λειτουργούν όλα μια χαρά..
Όπως και να'χει σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες και που με βοήθησες να βρω μια λύση..
Υ.Γ1 Αν σου'ρθει καμιά ιδέα για το μη "ξύπνημα" της οθόνης στην αλλαγή προφίλ, ξέρεις εε?? Εγώ εδώ είμαι.. Περιμένω..
Υ.Γ2 Ευχαριστώ επίσης που με έκανες command
Χαίρομαι που βρήκες την άκρη.
Ήταν οφθαλμοφανές πως ήταν conflict του VH7 & του Activator.
Όσο αφορά το wake up LS γεγονός και επειδή είχα επικοινωνήσει με Petrich γι ´ αυτό το λόγο, μου είχε εξηγήσει πως είναι συστημικά αδύνατο να μην συμβαίνει.
Παρόλα αυτά το μόνο "fix" που μπορώ να προσφέρω είναι ένα custom gesture για να κλειδώνεις την συσκευή σου και δεν πρόκειται να συμβαίνει.
Επίσης θα προσπαθήσω να διορίσω στο sleep button ένα νέο script που θα αναλαμβάνει να αλλάζει το profile πριν το τηλ μεταπέσει στην LS.
Με τους παραπάνω τρόπους θα το γλιτώσουμε το wake up
Όταν όμως το τηλ κλειδώσει από time out, θα είναι αναπόφευκτο.