Δυο τρία θεματάκια vrachamis κ πάλι.
Προσπαθώ να κάνω αυτό το κολπάκι με το double tap σε εικονίδια, όπως το κάναμε για τις ταχείες κλήσεις, το κάνω τώρα για μηνύματα αλλά δοκίμασα εκτός από το double tap να το κάνω πρώτα με 3D Touch στο εικονίδιο. Με το double tap μου δούλεψε κανονικά, αλλά με το 3D Touch μου βγάζει το μενού το μητρικό, αυτό που έχει το κινητό από μόνο του. Δεν αλλάζει αυτό; Μήπως έχω λάθος εντολή;
Έχω την αίσθηση πως για να λειτουργήσει το 3D Touch event, πρέπει να απενεργοποιήσεις το "μητρικό" από Settings > General > Accessibility > 3D Touch >
Επίσης κατέβασα το εκπληκτικό σου tweak κ ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνουν τα αλλά που έχεις μέσα. Καλά προφανώς το ένα βγάζει φωτός με το sleep button και θα το περάσω σίγουρα και αυτό. Θέλει και αυτό αναθέσεις μέσα μετά ή δουλεύει αυτόματα; Τα υπόλοιπα tweak τι κάνουν;
Μέσα στο Description του SleepButtonShutter έχει Link που παραπέμπει στο αντίστοιχο thread του Forum με τις αντίστοιχες οδηγίες. Προφανώς το έφτιαξα μετά από κάποιο request. Επίσης και σε κάποια άλλα έχω Link με οδηγίες. Πατάς εκεί που λέει "Details"
Τέλος με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αυτό εδώ
Το Touch ID fingerprint sensor. Με το που βάζω το χέρι μου πάνω στο κουμπί και χωρίς να ψάχνει για δακτυλικά αποτυπώματα ή τέτοια και αφού το αφήσω ένα δευτερόλεπτο προσομοιώνει το home button. Μόλις το αγγίζω στα πεταχτά και πιο σύντομα μου κάνει το app switcher (το οποίο γενικά έχω αρρώστια και ότι χρησιμοποιώ πολύ-παρότι ξέρω ότι δεν χρειάζεται). Ωστόσο παρότι είναι πολύ βολικές συντομευσεις για μένα μου δημιουργούν το πρόβλημα ότι έχει αχρηστευτεί πλήρως το home button για οποιοδήποτε άλλη δουλειά. Πχ δεν μπορώ να βγάλω screenshot με το home+sleep button πατημένα, γιατί με το που αγγίζω το home και πριν βγει η φωτογραφία με πάει στη home screen και μετά βγαίνει το screenshot. Εννοείται πως έχω το screenshot συντόμευση και αλλού αλλά γενικά δεν μπορώ να αποφύγω κατι τέτοιο; Δεν μ αρέσει που έχει αχρηστευτεί το home button από άλλες διαδικασίες. Ουσιαστικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω και όλες τις συντομευσεις του activator που αφορούν στο home button γιατί με το που το αγγίζω είναι σαν να το έχω πατήσει.
Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Θα ήταν ωστόσο εύκολο να συνδέσεις το "take screenshot" με το Single Press & Hold του Touch ID. Δηλαδή "άγγιγμα στα πεταχτά" που λες και εσύ και ακαριαία μετά το ξανα ακουμπάς για 1sec.
Τέλος έχω το θέμα που σου έχω ξαναπεί. Με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Όταν πάω να τα κανω ανάθεση σε μια διαδικασία (καλά εκτός του ότι μου ενεργοποιεί το home button από την ανάθεση που έχω κάνει παραπάνω) δεν δουλεύει και μου πετάει το εξής μήνυμα:
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πηγα να βάλω να μου ανοίγει το κουμπιουτεράκι με το αποτύπωμα (εντελώς τυχαία απλά για να το δεις).
Μήπως δεν έχω κάτι σωστό στις ρυθμίσεις;;;;
Για να σου λειτουργού σωστά όλα αυτά καλό θα ήταν.....
- Την Ανάθεση που αφορά το Home Button να το κάνεις από Activator > In Application > (& όχι από Activator > Anywhere)
- Την Ανάθεση που αφορά το Switcher να το κάνεις από Activator > At Homescreen & από Activator > In Application (& όχι από Activator > Anywhere)
- Την Ανάθεση που αφορά το Calculator να το κάνεις από Activator > At Lockscreen > & όχι από τα υπόλοιπα.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 02/03/2017 - 10:52