Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1186 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/03/2017 - 10:51

Δυο τρία θεματάκια vrachamis κ πάλι.

Προσπαθώ να κάνω αυτό το κολπάκι με το double tap σε εικονίδια, όπως το κάναμε για τις ταχείες κλήσεις, το κάνω τώρα για μηνύματα αλλά δοκίμασα εκτός από το double tap να το κάνω πρώτα με 3D Touch στο εικονίδιο. Με το double tap μου δούλεψε κανονικά, αλλά με το 3D Touch μου βγάζει το μενού το μητρικό, αυτό που έχει το κινητό από μόνο του. Δεν αλλάζει αυτό; Μήπως έχω λάθος εντολή;

Έχω την αίσθηση πως για να λειτουργήσει το 3D Touch event, πρέπει να απενεργοποιήσεις το "μητρικό" από Settings > General > Accessibility > 3D Touch >

Επίσης κατέβασα το εκπληκτικό σου tweak κ ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνουν τα αλλά που έχεις μέσα. Καλά προφανώς το ένα βγάζει φωτός με το sleep button και θα το περάσω σίγουρα και αυτό. Θέλει και αυτό αναθέσεις μέσα μετά ή δουλεύει αυτόματα; Τα υπόλοιπα tweak τι κάνουν;

Μέσα στο Description του SleepButtonShutter έχει Link που παραπέμπει στο αντίστοιχο thread του Forum με τις αντίστοιχες οδηγίες. Προφανώς το έφτιαξα μετά από κάποιο request. Επίσης και σε κάποια άλλα έχω Link με οδηγίες. Πατάς εκεί που λέει "Details"

Τέλος με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αυτό εδώ

Το Touch ID fingerprint sensor. Με το που βάζω το χέρι μου πάνω στο κουμπί και χωρίς να ψάχνει για δακτυλικά αποτυπώματα ή τέτοια και αφού το αφήσω ένα δευτερόλεπτο προσομοιώνει το home button. Μόλις το αγγίζω στα πεταχτά και πιο σύντομα μου κάνει το app switcher (το οποίο γενικά έχω αρρώστια και ότι χρησιμοποιώ πολύ-παρότι ξέρω ότι δεν χρειάζεται). Ωστόσο παρότι είναι πολύ βολικές συντομευσεις για μένα μου δημιουργούν το πρόβλημα ότι έχει αχρηστευτεί πλήρως το home button για οποιοδήποτε άλλη δουλειά. Πχ δεν μπορώ να βγάλω screenshot με το home+sleep button πατημένα, γιατί με το που αγγίζω το home και πριν βγει η φωτογραφία με πάει στη home screen και μετά βγαίνει το screenshot. Εννοείται πως έχω το screenshot συντόμευση και αλλού αλλά γενικά δεν μπορώ να αποφύγω κατι τέτοιο; Δεν μ αρέσει που έχει αχρηστευτεί το home button από άλλες διαδικασίες. Ουσιαστικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω και όλες τις συντομευσεις του activator που αφορούν στο home button γιατί με το που το αγγίζω είναι σαν να το έχω πατήσει.

Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Θα ήταν ωστόσο εύκολο να συνδέσεις το "take screenshot" με το Single Press & Hold του Touch ID. Δηλαδή "άγγιγμα στα πεταχτά" που λες και εσύ και ακαριαία μετά το ξανα ακουμπάς για 1sec.

Τέλος έχω το θέμα που σου έχω ξαναπεί. Με τα δακτυλικά αποτυπώματα. Όταν πάω να τα κανω ανάθεση σε μια διαδικασία (καλά εκτός του ότι μου ενεργοποιεί το home button από την ανάθεση που έχω κάνει παραπάνω) δεν δουλεύει και μου πετάει το εξής μήνυμα:

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πηγα να βάλω να μου ανοίγει το κουμπιουτεράκι με το αποτύπωμα (εντελώς τυχαία απλά για να το δεις).

Μήπως δεν έχω κάτι σωστό στις ρυθμίσεις;;;;

Για να σου λειτουργού σωστά όλα αυτά καλό θα ήταν.....

• Την Ανάθεση που αφορά το Home Button να το κάνεις από Activator >  In Application > (& όχι από  Activator > Anywhere)
  • Την Ανάθεση που αφορά το Switcher να το κάνεις από Activator > At Homescreen  & από Activator >  In Application  (& όχι από  Activator > Anywhere)
  • Την Ανάθεση που αφορά το Calculator να το κάνεις από Activator > At Lockscreen > & όχι από τα υπόλοιπα.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 02/03/2017 - 10:52

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/03/2017 - 10:59

Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Θα ήταν ωστόσο εύκολο να συνδέσεις το "take screenshot" με το Single Press & Hold του Touch ID. Δηλαδή "άγγιγμα στα πεταχτά" που λες και εσύ και ακαριαία μετά το ξανα ακουμπάς για 1sec.

Θα το δοκιμάσω αυτό αν και πολύ φοβάμαι ότι θα μου ενεργοποιεί το app switcher που έχω ήδη αναθέσει στο σύντομο άγγιγμα αλλά βλέπουμε.

Για όλα τα υπόλοιπα που γράφεις θα τα δω σταδιακά και θα σου πω.

Χίλια ευχαριστώ!

#1083   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 13:51

Μήπως μπορείς να μου πεις πως θα κάνω και τις φωτογραφίες με το sleep button; Μόλις το κατέβασα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1084   mkougis

mkougis

iPH Addict

• 703 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:04

Καλημέρα

Κατέβασε το AutoLocker από

vrachamis.yourepo.com/
και μετά πήγαινε

Activator>Anywhere> και πατάς "more" πάνω δεξιά, scroll down στην επιλογή Application Launch, επιλέγεις το Flickr, πατάς "save" και στην επόμενη οθόνη "done" πάνω δεξιά. Scroll down στο section "Application Launched", επέλεξε το Launch Flickr που έφτιαξες πριν και μετά πάτα πάλι "Build" πάνω δεξιά. Επιλέγεις Run Command και βάζεις για τίτλο autolocker και περιεχόμενο το:
autolocker
θα πατήσεις "save" πάνω δεξιά και "done" στην επόμενη οθόνη. Scroll down στο section Run Command και επιλέγεις το "autolocker" που έφτιαξες πριν.

Πλέον όταν θα ανοίγεις τo Flickr και για όσο θα βρίσκεται στην οθόνη σου, το Auto-Lock θα απενεργοποείται αυτόματα. Όταν θα εγκαταλείπεις την εφαρμογή θα επανενεργοποιείται πάλι αυτόματα. :)
Δεν μου δουλεύει. Έκανα όλη τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν λειτουργεί.

Τελευταία επεξεργασία από: mkougis, 02/03/2017 - 14:07

#1085   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:16

Μήπως μπορείς να μου πεις πως θα κάνω και τις φωτογραφίες με το sleep button; Μόλις το κατέβασα.

Δες εδώ:)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 02/03/2017 - 14:21

#1086   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:28

Δεν μου δουλεύει. Έκανα όλη τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν λειτουργεί.

Βεβαιώσου πως είναι σωστή η ονοματολογία και δεν παρεμβάλλεται έστω και ένα space 

Έχε υπ΄όψη πως το Autolock απενεργοποιείται 3 sec μετά την εκκίνηση της εφαρμογής.

Αν μετά από νέο έλεγχο που θα κάνεις εξακολουθεί να μην λειτουργεί, βεβαιώσου πως έχεις εγκατεστημένο το Flipswitch & το grep από Cydia.

Γράψε την παρακάτω εντολή στο Terminal και βάλε ένα screenshot να το δω

activator listeners | grep lock

#1087   mkougis

mkougis

iPH Addict

• 703 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:48

9d7aecd9ad8df5378518ddc73c95545c.jpg

#1088   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:53

Όλα σωστά φαίνονται.

Πήγαινε στην διαδρομή /usr/bin/ και βρες το αρχείο autolocker, πάτα το "i" δίπλα στην ονομασία και πήγαινε στην επιλογή sticky. Είναι το mask  0755 ; 

#1089   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 14:56

Δες εδώ. :)

Δεν μου δούλεψε.... Θα το ξαναδώ

#1090   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:17

1. Θα πας Activator>Profiles>Add New Profile, θα βάλεις τίτλο camera , θα πατήσεις add και θα το επιλέξεις. (θα εμφανιστεί ένα check δίπλα στο όνομα του)
  2. Θα πας Activator>In Application>Sleep Button Short Hold>Camera Shutter
  3. Θα πας Activator>Profiles> και θα επιλέξεις το Default profile πάνω πάνω. (θα εμφανιστεί ένα check δίπλα στο όνομα του)
  4. Θα πας Activator>Anywhere> , θα πατήσεις Build πάνω δεξιά, Application Launch, θα τσεκάρεις το Camera.app, θα πατήσεις save πάνω δεξιά και done στην επόμενη οθόνη. Scroll down στο section Application Launched, επέλεξε Launch Camera και μετά πάτα πάλι Build πάνω δεξιά. Επιλέγεις Run Command και βάζεις για τίτλο και περιεχόμενο το: SleepButtonShutter θα πατήσεις save πάνω δεξιά και done στην επόμενη οθόνη.Scroll down στο section Run Command και επιλέγεις το SleepButtonShutter.

Μήπως στο πρώτο βήμα πρέπει να γράψω Κάμερα και όχι camera; Έτσι το βλέπω μέσα στις εφαρμογές μου στα ελληνικά. Μήπως παίζει αυτό ρόλο;;;

EDIT. Τζίφος δεν έπαιξε ούτε ετσι!

Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 02/03/2017 - 15:24

#1091   mkougis

mkougis

iPH Addict

• 703 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:20

Όλα σωστά φαίνονται.

Πήγαινε στην διαδρομή /usr/bin/ και βρες το αρχείο autolocker, πάτα το "i" δίπλα στην ονομασία και πήγαινε στην επιλογή sticky. Είναι το mask 0755 ;

Ναι είναι 0755

#1092   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:24

• Θα πας Activator>Profiles>Add New Profile, θα βάλεις τίτλο camera , θα πατήσεις add και θα το επιλέξεις. (θα εμφανιστεί ένα check δίπλα στο όνομα του)
  • Θα πας Activator>In Application>Sleep Button Short Hold>Camera Shutter
  • Θα πας Activator>Profiles> και θα επιλέξεις το Default profile πάνω πάνω. (θα εμφανιστεί ένα check δίπλα στο όνομα του)
  • Θα πας Activator>Anywhere> , θα πατήσεις Build πάνω δεξιά, Application Launch, θα τσεκάρεις το Camera.app, θα πατήσεις save πάνω δεξιά και done στην επόμενη οθόνη. Scroll down στο section Application Launched, επέλεξε Launch Camera και μετά πάτα πάλι Build πάνω δεξιά. Επιλέγεις Run Command και βάζεις για τίτλο και περιεχόμενο το: SleepButtonShutter θα πατήσεις save πάνω δεξιά και done στην επόμενη οθόνη.Scroll down στο section Run Command και επιλέγεις το SleepButtonShutter.
Μήπως στο πρώτο βήμα πρέπει να γράψω Κάμερα και όχι camera; Έτσι το βλέπω μέσα στις εφαρμογές μου στα ελληνικά. Μήπως παίζει αυτό ρόλο;;;
Όχι. Πρέπει να τα γράψεις όλα ακριβώς όπως τα γράφω με την σειρά που τα γράφω. Ούτε μια τελεία ή κενό διαφορά.

Ναι είναι 0755

Βρε συ όλα είναι τέλεια.
Έχεις κάνει σωστή ανάθεση ;
Πήγαινε Activator > Anywhere > Flikr App Launch Event > ...
Πρέπει να είναι επιλεγμένο το autolocker

#1093   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:32

Δεν ξέρω αν βλέπεις εσυ κάποιο λάθος. Κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις

2c739f154f9864a5154b0d654ead3020.jpg
a7e3985703703ee2aadd086cff1cefdd.jpg
72cca394cd4ce924107646df802b7a1c.jpg
a4a78329e2d27f1e6b57bee0867ccce3.jpg

#1094   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:40

Δεν ξέρω αν βλέπεις εσυ κάποιο λάθος. Κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις

Δεν γίνεται να έχεις τσεκαρισμένα και το Rotation Disabler και το SleepButtonShutter.

Κρατάει μόνο το πρώτο. Θα διαλέξεις ένα από τα δυο

#1095   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2017 - 15:50

Ααα οκ. Γιατί όταν πάτησα την ανάθεση μου έγραψε μήνυμα ότι μπορούν να συνεργάζονται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10