το κατεβαζω στο pc μου και το βαζω στο dropbox μαζι με τα shsh???Απλά κρατάς το αρχείο. Τίποτα άλλο.
Downgrade για 64/32bit συσκευές
Δημοσίευση 20/09/2016 - 11:24
Ad
Δημοσίευση 04/10/2016 - 10:31
Δημοσίευση 04/10/2016 - 11:15
Δημοσίευση 04/10/2016 - 11:20
Κανείς δεν καταλαβαίνει. Μην σε αγχώνει. Κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει. Είναι θολό το τοπίο. Το αρχείο θέλει ή mac ή linux εεεε ναι δεν τα κατάφερα και δεν βγάζουν άκρη οι οδηγίες.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 11:47
Μπορω να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν.για να σωσω τα shsh πρεπει να πηγενω στην καθε εκδοση που εχει jailbreak η μπορω να παραμεινω πχ σε αυτην που ειμαι και να σωσω τα shsh???κι αν καποια στιγμη καταφερουν και μπορουμε να γυρναμε πισω θα μπορω να γυρισω κανονικα πισω;;;
Δε χρειάζεται να πας στην εκάστοτε έκδοση για να σώσεις τα SHSH, ούτε να είναι η συσκευή με JB.
Όπως έχουμε πει πολλάκις εδώ, δεν αρκούν τα SHSH πλέον. Χρειάζεσαι το APTicket για μελλοντικό Downgrade.
Βασικά εγώ δεν έχω καταλάβει καν την διαδικασία! Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν αναλυτικό οδηγό για pc; Η έστω να με παραπεμψει σε Λίνκ! Δεν ξέρω καν τι είναι τα SHSH, blobs, apticket
Να γραφτεί οδηγός όταν δεν έχει δοθεί επίσημα εργαλείο για το Downgrade, λίγο δύσκολο.
Τα υπόλοιπα θα τα βρείς στις σελίδες πιο πίσω.
Κανείς δεν καταλαβαίνει. Μην σε αγχώνει. Κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει. Είναι θολό το τοπίο. Το αρχείο θέλει ή mac ή linux εεεε ναι δεν τα κατάφερα και δεν βγάζουν άκρη οι οδηγίες.
Μια χαρά ξεκάθαρο είναι το τοπίο. Εργαλείο επίσημα απλά δεν υπάρχει.
Μέχρι τότε απλά σώνεις τα SHSH με APTickets.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 11:49
Δημοσίευση 04/10/2016 - 12:18
αρα νικο πως μπορω να σωσω το apticket χωρις να ειμαι στην εκαστοτε εκδοση;;;Δε χρειάζεται να πας στην εκάστοτε έκδοση για να σώσεις τα SHSH, ούτε να είναι η συσκευή με JB.
Όπως έχουμε πει πολλάκις εδώ, δεν αρκούν τα SHSH πλέον. Χρειάζεσαι το APTicket για μελλοντικό
Μέχρι τότε απλά σώνεις τα SHSH με APTickets.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/10/2016 - 12:19.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 12:52
Έστω πως να σωσω αυτά που λέτε! Έχω διαβάσει όλο το θέμα! Ακόμα είμαι στο σκοτάδι! Μην θεωρείτε κάποια πράγματα αυτονόητα! Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις! Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση πάντα!
Γενικότερα, αν θες στο μέλλον να μπορέσεις να κάνεις Downgrade σε έκδοση που δεν υπογράφεται, χρειάζεσαι τα SHSH μαζί με το APTicket για εκεί.
Είναι η βασική προυπόθεση για την όλη διαδικασία. Χωρίς αυτά, Downgrade γιόκ.
αρα νικο πως μπορω να σωσω το apticket χωρις να ειμαι στην εκαστοτε εκδοση;;;
Αφού είχε μείνει για αρκετούς μήνες παρατημένο, το TU παίρνει το πρώτο Update για iOS 9+ και έρχεται να προστεθεί (ξανά) στα ήδη υπάρχοντα BeeHind & savethemblobs.
Σώνεται τα SHSH σας.. Αχρείαστα να 'ναι.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 12:55
δηλαδη πχ κι αν μην ειμαι στο ios 10 φιλε θα μπορω απο την 9.3.3 να σωσω και τα shsh και το apticket της 10 εκει που θα δωσουν κι οταν δωσουν το jailbreak!!!Γενικότερα, αν θες στο μέλλον να μπορέσεις να κάνεις Downgrade σε έκδοση που δεν υπογράφεται, χρειάζεσαι τα SHSH μαζί με το APTicket για εκεί.
Είναι η βασική προυπόθεση για την όλη διαδικασία. Χωρίς αυτά, Downgrade γιόκ.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:07
καλα γενικα μιλαω κι εγω γιατι σε πολλα ios εχουμε δει πχ το ios 8 πολυ καλυτερο απο το ios 9!!!ξερω οτι το ios 10 ειναι καλυτερο απο το ios 9 απλα εξαρταται οταν βγει το jailbreak στην δεκα ποσο σταθερη θα ειναι αν ειναι untethered κτλ κτλ και τοτε θα δουμε τι θα κανουμε!!!ευχαριστωΝαι. Αν και Downgrade απο iOS 10 σε iOS 9, είναι λίγο απίθανο να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/10/2016 - 13:09.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:11
Πλέον μπορούμε να κρατάμε Backup τα SHSH της συσκευής μπαίνοντας απλά εδώ. Η διαδικασία είναι απλή και προυποθέτει απλά την εισαγωγή του ECID και Device Identifier που και τα 2 τα βρίσκουμε στο Summary της συσκευής στο iTunes.
Πατώντας Save to Server θα δούμε όλα τα διαθέσιμα για τη συσκευή μας SHSH, όπου και θα μπορούμε να κατεβάσουμε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.
Δημοσίευση 08/10/2016 - 16:25
Πλέον μπορούμε να κρατάμε Backup τα SHSH της συσκευής μπαίνοντας απλά εδώ. Η διαδικασία είναι απλή και προυποθέτει απλά την εισαγωγή του ECID και Device Identifier που και τα 2 τα βρίσκουμε στο Summary της συσκευής στο iTunes.
Πατώντας Save to Server θα δούμε όλα τα διαθέσιμα για τη συσκευή μας SHSH, όπου και θα μπορούμε να κατεβάσουμε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.
Κάτι δεν πάει καλά. iphone 7,2 μου εμφάνισε 12 shsh ενώ εγώ έχω αποθηκεύσει μόνο 2 για την 9.3.5 και για την 10.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες