Δε παίζει κανένα ρόλο το Conduit στην όλη διαδικασία.
Στα 32άρια βγαίνει το παραπάνω με το OpenSSL.
Δημοσίευση 09/07/2015 - 11:48
Νικολα θελω να σου στειλω ενα πμ να σε ρωτησω κατι,αλλα μου λεει οτι δεν δεχεσαι μηνυματα...
Δημοσίευση 03/09/2015 - 20:14
Telemachus για όσους είναι με Windows και Downgrade στην 6.1.3. Απο τύπους που είναι ερωτευμένοι με την ελληνική μυθολογία.
Θα χρειαστείτε:
- iTunes 12.0.1
- JB συσκευή και OpenSSH
To Telemachus to κατεβάζουμε απο εδώ. Τα IPSW για τις συσκευές παρακάτω. Αφού γίνει το Downgrade, JB με p0sixspwn.
Δημοσίευση 04/09/2015 - 00:36
Telemachus για όσους είναι με Windows και Downgrade στην 6.1.3. Απο τύπους που είναι ερωτευμένοι με την ελληνική μυθολογία.
Θα χρειαστείτε:
- iTunes 12.0.1
- JB συσκευή και OpenSSH
To Telemachus to κατεβάζουμε απο εδώ. Τα IPSW για τις συσκευές παρακάτω. Αφού γίνει το Downgrade, JB με p0sixspwn.
Δημοσίευση 04/09/2015 - 07:41
Όχι. Μετά JB με p0sixspwn.
Δημοσίευση 04/09/2015 - 12:16
Δεν χρειαζονται SHSH γιατι χρησημοποιουνται αυτα της OTA 6.1.3 και η Apple υπογραφει ακομα, για ποσο καιρο δεν ξερουμε, αλλα οσο αυτο ισχυει οσοι εχουν 4S και iPad 2 και ειναι jb μπορουνε να πανε σε 6.1.3 ειτε με Οdysseus ειτε με Telemachus.
Δημοσίευση 04/09/2015 - 17:41
Το Downgrade γίνεται και απο iOS 7.1.2 σε iOS 6.1.3 ή πρέπει να είμαι αναγκαστικά σε iOS 8?Ακούγεται χαζή ερώτηση αλλά καλύτερα να μην έχω απορίες γιατί μόλις ξεκινήσει μετά ποιος το σταματάει!!!
Δημοσίευση 04/09/2015 - 18:38
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Αρκεί να είσαι με JB και OpenSSH εγκατεστημένο.
ξεκίνησα την διαδικασία αλλα κολλάει στο access denied όταν και καλά πρέπει να συνδεθει σαν root στην ip που του έχω δώσει.Έχω εγκαταστήσει OpenSSH και έχω αλλάξει και τον κωδικό αλλα δεν μου ζητάει κατα την διάρκεια του tool τον κωδικό.Κάποια λύση?
Δημοσίευση 04/09/2015 - 18:45
ξεκίνησα την διαδικασία αλλα κολλάει στο access denied όταν και καλά πρέπει να συνδεθει σαν root στην ip που του έχω δώσει.Έχω εγκαταστήσει OpenSSH και έχω αλλάξει και τον κωδικό αλλα δεν μου ζητάει κατα την διάρκεια του tool τον κωδικό.Κάποια λύση?
Εκανες respring μετα την εγκατασταση του OpenSSH?
Δημοσίευση 04/09/2015 - 18:47
Εκανες respring μετα την εγκατασταση του OpenSSH?
ναι...και μέσω terminal άλλαξα και κωδικό.Δεν έπρεπε να τον αλλαξω?Έπρεπε να αφήσω τον κωδικό Alpine?
Δημοσίευση 04/09/2015 - 18:51
ναι...και μέσω terminal άλλαξα και κωδικό.Δεν έπρεπε να τον αλλαξω?Έπρεπε να αφήσω τον κωδικό Alpine?
Ναι μαλλον γιατι με το Telemachus δεν σου ζηταει κωδικο οπως οταν το κανεις με Odysseus, οποτε βαλτον παλι alpine.
Ειτε το αλλαζεις στο kLoadMeRessource+Restore.bat αρχειο μεσα στον φακελο kDFU_Ressorces
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες