Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 6 - Σχετικά με οθόνη...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
130 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/03/2015 - 21:12

http://www.isquare.gr/isquare-iphone

Σε Apple Stores προφανώς γίνεται αντικατάσταση χωρίς 2η κουβέντα. Μίλα πάντως και με κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο, Document π.χ και βλέπεις τι θα σου πουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα
  • Twitter:@chriskaramitso
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/03/2015 - 21:17

Κάπως έτσι είναι. Δε μπορώ να πω οτι απεικονίζεται και τέλεια....

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   62,64KB   34 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   63,97KB   33 λήψεις

#78   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 22/03/2015 - 22:25

Τι να σου πω.. Στη 1η φώτο είναι πιο έντονο.

Γνώμη μου μη το αφήσεις και μη συμβιβαστείς με αυτό. Ειδικά όταν σκάς τόσα λεφτά.

LG8ISzO.gif

#79   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2015 - 20:31

Τι να σου πω.. Στη 1η φώτο είναι πιο έντονο.

Γνώμη μου μη το αφήσεις και μη συμβιβαστείς με αυτό. Ειδικά όταν σκάς τόσα λεφτά.

Μ' έπεισες.... οχι οτι ήθελα και πολύ γιατί μ' έτρωγε... ακόμα με τρώει δλδ. Έστειλα mail στην infoquest, με πήραν τηλ... τα είπαμε όμορφα κι ωραία, παραδέχθηκαν για άλλη μια φορά οτι το ποσοστό με τις κιτρινίλλες έχει ξεφύγει και τελικά μου είπαν να τους το ξαναστείλω. Όταν τους ρώτησα μήπως είναι καλύτερο-πιο άμεσο να το πάω στο istorm στη Θεσσαλονίκη, μου είπαν όχι, γιατί το πιο πιθανό είναι να το στείλουν αυτοί στην Αθήνα.... Κοινώς μπλέξαμε πάλι..... Πριν λίγο τους το ξαναέκανα δέμα και έφυγε με κούριερ. Για να δούμε τη ψάρια θα πιάσουμε πάλι.............

.......... σας έχω πει οτι έχω ξενερώσει ε?? ε σας το ξαναλέω.  :P

και δεν έχω και καμιά συσκευή της προκοπής να κάνω τη δουλειά μου.... μ' ενα galaxy fit το παλεύω... κι αυτό δε παλεύει ουτε τον εαυτό  του...

Στο τέλος θα τους πώ δώστε μου ένα 5s 64g μπας και ηρεμήσουμε!!!   :wacko:   :blush:

#80   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2015 - 20:47

Πιο άμμεσο είναι να το στείλεις εσύ όπως και έκανες. Είσαι άτυχος δυστυχώς..

Θα το στείλεις όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να πάρεις σωστή συσκευή.

LG8ISzO.gif

#81   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/03/2015 - 21:28

Μ' έπεισες.... οχι οτι ήθελα και πολύ γιατί μ' έτρωγε... ακόμα με τρώει δλδ. Έστειλα mail στην infoquest, με πήραν τηλ... τα είπαμε όμορφα κι ωραία, παραδέχθηκαν για άλλη μια φορά οτι το ποσοστό με τις κιτρινίλλες έχει ξεφύγει και τελικά μου είπαν να τους το ξαναστείλω. Όταν τους ρώτησα μήπως είναι καλύτερο-πιο άμεσο να το πάω στο istorm στη Θεσσαλονίκη, μου είπαν όχι, γιατί το πιο πιθανό είναι να το στείλουν αυτοί στην Αθήνα.... Κοινώς μπλέξαμε πάλι..... Πριν λίγο τους το ξαναέκανα δέμα και έφυγε με κούριερ. Για να δούμε τη ψάρια θα πιάσουμε πάλι.............
.......... σας έχω πει οτι έχω ξενερώσει ε?? ε σας το ξαναλέω. :P
και δεν έχω και καμιά συσκευή της προκοπής να κάνω τη δουλειά μου.... μ' ενα galaxy fit το παλεύω... κι αυτό δε παλεύει ουτε τον εαυτό του...
Στο τέλος θα τους πώ δώστε μου ένα 5s 64g μπας και ηρεμήσουμε!!! :wacko: :blush:

χαρα στο κουράγιο σου πάντως φίλε που μέσα στην ατυχία σου διατηρεισαι τόσο ψύχραιμος και διακωμωδείς το θέμα

#82   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2015 - 21:50

χαρα στο κουράγιο σου πάντως φίλε που μέσα στην ατυχία σου διατηρεισαι τόσο ψύχραιμος και διακωμωδείς το θέμα

Νομίζεις δεν έχω σκάσει εδώ και 20 μέρες?? Αλλά και στην τελική τι να κάνω?? Είτε μου δώσουν ικανοποιητική λύση, είτε όχι, θα πρέπει κάπως να το αποδεχθώ. 'Ουτε έχω ξαναφάει τέτοια πατάτα, αλλά ούτε και μου τρέχει το χρήμα από τα μπατζάκια, για να πω...δε βαριέσαι. Απλά εύχομαι την ήττα που έχουμε φάει ψυχολογικά και οικονομικά, όσοι έχουμε μπλέξει μ αυτό το πρόβλημα, να τη βρεί μπροστά της η Apple. Είναι απλά αδιανόητο να αφήνουν τέτοιο πρόβλημα να είναι στον αέρα και απλά να περιφανεύονται για τις πωλήσεις τους. Αν το πάνε έτσι το παραμύθι αυτοί θα χάσουν.

Τέλος πάντων, ελπίζω για το καλύτερο. Θα το πάω λοτταρία φάση τώρα..... περιμένω-βλέπω-δε μου κάνει-ξανά πίσω. Ε πού θα πάει!!!

#83   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/03/2015 - 00:51

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου..δεν γινεται να πληρωνεις 2 μισθους για να αγορασεις μια τετοια συσκευη και θες να ειναι τελεια.

Φυσικα καταλαβαινω οτι αυτο ειναι αδυνατο για μια συσκευη μαζικης παραγωγης οπως το iphone με εκκατομυρια κομματια που βγαινουν θα υπαρχει σε καποια παρτιδα αστοχια υλικου η καποιο προβλημα.σε αυτη την περιπτωση πρεπει να στην αντικαθιστουν χωρις δευτερη κουβεντα.να ευχομαστε παλι καλα που ανελαβε η Infoquest και φυγαμε ολοι απο γερμανο,arvato κλπ.

#84   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2015 - 01:12

Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την infoquest. Αυριο θα φανει αν θα παραμεινω. Παντως απο μερια της apple, θα επρεπε ηδη να ειχαν βγαλει καποια ανακληση, μιας και τα ποσοστα αστοχιας ειναι μεγαλα και υπαρχουν εδω και μηνες, απο τα πρωτα κιολας που κυκλοφορισαν.

#85   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/03/2015 - 01:19

Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την infoquest. Αυριο θα φανει αν θα παραμεινω. Παντως απο μερια της apple, θα επρεπε ηδη να ειχαν βγαλει καποια ανακληση, μιας και τα ποσοστα αστοχιας ειναι μεγαλα και υπαρχουν εδω και μηνες, απο τα πρωτα κιολας που κυκλοφορισαν.

η Apple αργει να ξυπνησει συνηθως η κανει πως δεν τα βλεπει.να θυμισω οτι οταν ειχε βγει το iphone 5 ειχε τεραστιο θεμα με την μπαταρια ειχε βουιξει ολος ο κοσμος,το αποτελεσμα μετα απο 1,5 2 χρονια εβγαλε προγραμμα αντικαταστασης ελλατωματικης μπαταριας.

Να μην θυμιθω το αχνο wi-fi σε 4s μετα απο καθε αναβαθμιση που εξαφανιζοταν.εκει ακομα κανει σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Καμια φορα αναρωτιεμαι μηπως ολα αυτα εχουν μοναδικο σκοπο να αυξησει τις πωλησεις των καινουργιων μοντελων.αν εχεις δει 4s με iOS 8 θα με καταλαβεις.απλα δεν βλεπεται.

#86   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2015 - 15:40

Έχουμε και λέμε...... πριν λίγο μίλησα με τον τεχνικό της info. Αυτός με κάλεσε. Το παλικάρι ήταν ωραίο... Η μαμά apple έχει δώσει το OK για αντικατάσταση μόνο μια φορά (πλέον για απ'ευθείας από distributors)  σε περίπτωση που αυτή η ανομοιομορφία στην οθόνη είναι πολύ μεγάλη. (μιλάμε μόνο για το συγκερκιμένο πρόβλημα). Αυτός μου είπε οτι τελείως απρόσωπα και χωρις τηλέφωνα, θα μπορούσε να κάνει την αντικατάσταση με ανακασκευασμένο αυτή τη φορά, αλλα με πήρε τηλ για να το συζητήσουμε λίγο και να επιλέξω εγώ τι θέλω. Σχεδόν όλα τα ανακασκευασμένα που τους στέλνουν από Ολλανδία έχουν αυτού του είδους το θέμα (το οποίο δε το θεωρεί η apple καν σα πρόβλημα), αλλά σε διαφορετικό βαθμό. Τουλάχιστον απ αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια του, σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, το δικό μου είναι κάπου στο 2. (όντως σε σχέση με το πρώτο που πέρασε DOA και με άλλα που έχω δει) . Έχει δει και πολυ πιο έντονα και σπάνια καθαρά.

Ρώτησα αν είναι εφικτό να ελέγξει το ανακατσκευασμένο. Αλλά μου είπε όπως και να έχει θα πρέπει να το πάρω στα χέρια μου ακόμα και χειρότερο να είναι, γιατί η επόμενη κίνηση μπορεί να γίνει μόνο από μένα, προς το call center της apple, για άνοιγμα case (αν αφορά το ίδιο θέμα πάντα)....κτλ κτλ κτλ.... και σε περίπτωση που το δεχθούν σα πρόβλημα, ξανά αντικατασταση με ανακασκευασμένο κτλ..... 

Πραγματικά δε μπαίνω σε τέτοια λούπα..... μ αυτά που έχω δει κι έχω διαβάσει, δε θα περιμένω 5-6 αντικαταστάσεις για να έρθω πάλι σε μια κλίμακα, που είμαι και τώρα. Μ έχει κουράσει ήδη η υπόθεση. Του είπα να στείλει πίσω το δικό μου, που τουλάχιστον είναι σε καλύτερη μοίρα και οχι ανακατασκευής. Απ ότι είπε, η apple δε το θεωρεί πρόβλημα μιας και κατασκευαστικά από εκείνο το σημείο βγαίνει το baklight και μιας και είναι η πιό λεπτή οθόνη της αγοράς, λογικό είναι να φαίνεται κάπως διαφορετικά...(μεγαλύτερη @α@ριά δε θα μπορούσαν να έχουν πει!!!!!)  Στην ερώτηση γιατί σε άλλες σχεδόν καθόλου και σε άλλες χάλι μαύρο, δεν εχουν απαντήσει ούτε στους συνεργάτες τους!!!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την infoquest και απόλυτα απογοητευμένος με την apple.

Το ξαναπεριμένω κατα την Πέμπτη το "κουκλί" και άντε πάλι απ την αρχή restore και σεταρε... και τα κλασσικά! Κούραση!!

Εύχομαι να "χαλάσει" σε κανα εξάμηνο, ΑΝ βέβαια έχει φιάξει η apple τις οθόνες τις, για να το αλλάξω τότε! Αλλά σιγά... είπαμε γι αυτούς δεν είναι πρόβλημα.

Να δείτε που στο 6s (ή 7 τεσπα), που θα βγάλει το Σεπτέμβρη, θα βάλει αυτές τις καταπληκτικές οθόνες...

#87   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/03/2015 - 16:05

Έχουμε και λέμε...... πριν λίγο μίλησα με τον τεχνικό της info. Αυτός με κάλεσε. Το παλικάρι ήταν ωραίο... Η μαμά apple έχει δώσει το OK για αντικατάσταση μόνο μια φορά (πλέον για απ'ευθείας από distributors)  σε περίπτωση που αυτή η ανομοιομορφία στην οθόνη είναι πολύ μεγάλη. (μιλάμε μόνο για το συγκερκιμένο πρόβλημα). Αυτός μου είπε οτι τελείως απρόσωπα και χωρις τηλέφωνα, θα μπορούσε να κάνει την αντικατάσταση με ανακασκευασμένο αυτή τη φορά, αλλα με πήρε τηλ για να το συζητήσουμε λίγο και να επιλέξω εγώ τι θέλω. Σχεδόν όλα τα ανακασκευασμένα που τους στέλνουν από Ολλανδία έχουν αυτού του είδους το θέμα (το οποίο δε το θεωρεί η apple καν σα πρόβλημα), αλλά σε διαφορετικό βαθμό. Τουλάχιστον απ αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια του, σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, το δικό μου είναι κάπου στο 2. (όντως σε σχέση με το πρώτο που πέρασε DOA και με άλλα που έχω δει) . Έχει δει και πολυ πιο έντονα και σπάνια καθαρά.

Ρώτησα αν είναι εφικτό να ελέγξει το ανακατσκευασμένο. Αλλά μου είπε όπως και να έχει θα πρέπει να το πάρω στα χέρια μου ακόμα και χειρότερο να είναι, γιατί η επόμενη κίνηση μπορεί να γίνει μόνο από μένα, προς το call center της apple, για άνοιγμα case (αν αφορά το ίδιο θέμα πάντα)....κτλ κτλ κτλ.... και σε περίπτωση που το δεχθούν σα πρόβλημα, ξανά αντικατασταση με ανακασκευασμένο κτλ..... 

Πραγματικά δε μπαίνω σε τέτοια λούπα..... μ αυτά που έχω δει κι έχω διαβάσει, δε θα περιμένω 5-6 αντικαταστάσεις για να έρθω πάλι σε μια κλίμακα, που είμαι και τώρα. Μ έχει κουράσει ήδη η υπόθεση. Του είπα να στείλει πίσω το δικό μου, που τουλάχιστον είναι σε καλύτερη μοίρα και οχι ανακατασκευής. Απ ότι είπε, η apple δε το θεωρεί πρόβλημα μιας και κατασκευαστικά από εκείνο το σημείο βγαίνει το baklight και μιας και είναι η πιό λεπτή οθόνη της αγοράς, λογικό είναι να φαίνεται κάπως διαφορετικά...(μεγαλύτερη @α@ριά δε θα μπορούσαν να έχουν πει!!!!!)  Στην ερώτηση γιατί σε άλλες σχεδόν καθόλου και σε άλλες χάλι μαύρο, δεν εχουν απαντήσει ούτε στους συνεργάτες τους!!!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την infoquest και απόλυτα απογοητευμένος με την apple.

Το ξαναπεριμένω κατα την Πέμπτη το "κουκλί" και άντε πάλι απ την αρχή restore και σεταρε... και τα κλασσικά! Κούραση!!

Εύχομαι να "χαλάσει" σε κανα εξάμηνο, ΑΝ βέβαια έχει φιάξει η apple τις οθόνες τις, για να το αλλάξω τότε! Αλλά σιγά... είπαμε γι αυτούς δεν είναι πρόβλημα.

Να δείτε που στο 6s (ή 7 τεσπα), που θα βγάλει το Σεπτέμβρη, θα βάλει αυτές τις καταπληκτικές οθόνες...

Τωρα θα σου στειλουν πισω την ανακατασκευη ή το δικο σου που ειχες αρχικα?? γιατι μπερδευτικα καθως διαβαζα το post σου. Οπως και να χει τσεκαρε το μην στο στειλουν με γρατσουνιες τιποτα το δικο σου και ολα καλα. Της κοπελας μου το 6 η οθονη ειναι γενικως ολη πιο κιτρινη/κατουρημενη σε σχεση με το δικο μου που ειναι πιο ψυχρη και δεν της εκανα ουτε λογο για αντικατασταση γιατι θα με επρηζε (δεν μπορω τη γκρινια :P ) και δεν το παρατηρησε καν. Μονος μου το ειδα και εκανα τουμπεκι  :P . Δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο που σου λεω απλως επειδη ειναι πολυ ψυχοφθορα ολη η φαση κρατα το και πηγαινε το πιο μετα να το χαρεις λιγο τωρα.  :)

#88   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 24/03/2015 - 16:07

Έχουμε και λέμε...... πριν λίγο μίλησα με τον τεχνικό της info. Αυτός με κάλεσε. Το παλικάρι ήταν ωραίο... Η μαμά apple έχει δώσει το OK για αντικατάσταση μόνο μια φορά (πλέον για απ'ευθείας από distributors) σε περίπτωση που αυτή η ανομοιομορφία στην οθόνη είναι πολύ μεγάλη. (μιλάμε μόνο για το συγκερκιμένο πρόβλημα). Αυτός μου είπε οτι τελείως απρόσωπα και χωρις τηλέφωνα, θα μπορούσε να κάνει την αντικατάσταση με ανακασκευασμένο αυτή τη φορά, αλλα με πήρε τηλ για να το συζητήσουμε λίγο και να επιλέξω εγώ τι θέλω. Σχεδόν όλα τα ανακασκευασμένα που τους στέλνουν από Ολλανδία έχουν αυτού του είδους το θέμα (το οποίο δε το θεωρεί η apple καν σα πρόβλημα), αλλά σε διαφορετικό βαθμό. Τουλάχιστον απ αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια του, σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, το δικό μου είναι κάπου στο 2. (όντως σε σχέση με το πρώτο που πέρασε DOA και με άλλα που έχω δει) . Έχει δει και πολυ πιο έντονα και σπάνια καθαρά.
Πραγματικά δε μπαίνω σε τέτοια λούπα..... μ αυτά που έχω δει κι έχω διαβάσει, δε θα περιμένω 5-6 αντικαταστάσεις για να έρθω πάλι σε μια κλίμακα, που είμαι και τώρα. Μ έχει κουράσει ήδη η υπόθεση. Του είπα να στείλει πίσω το δικό μου, που τουλάχιστον είναι σε καλύτερη μοίρα και οχι ανακατασκευής. Απ ότι είπε, η apple δε το θεωρεί πρόβλημα μιας και κατασκευαστικά από εκείνο το σημείο βγαίνει το baklight και μιας και είναι η πιό λεπτή οθόνη της αγοράς, λογικό είναι να φαίνεται κάπως διαφορετικά...(μεγαλύτερη @α@ριά δε θα μπορούσαν να έχουν πει!!!!!) Στην ερώτηση γιατί σε άλλες σχεδόν καθόλου και σε άλλες χάλι μαύρο, δεν εχουν απαντήσει ούτε στους συνεργάτες τους!!!

φιλε παρακολουθώ το θέμα σου και ειλικρινά σε συμμερίζομαι αφάνταστα...αυτο που προτεινω εγω (και ουσιαστικά αυτο που πράττω) ειναι οτι παντα πρέπει να προτιμάμε τις s εκδόσεις κάθε μοντέλου ,που ουσιαστικά ειναι οι τελειοποιημενες εκδοχές του αρχικού μοντέλου...το ιδιο συνέβη και στο 4 και στο 5 και τώρα στο 6...ξέρω δεν ειναι δικαιολογία για την apple σε καμια περίπτωση αλλα αφού έτσι γίνεται στην πράξη τοτε κι εμείς σαν καταναλωτές των προϊόντων της πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τροπο...ελπίζω παντως να το ξεπεράσεις το ξενέρωμα γρήγορα και να χαρείς τη συσκευή σου!!!!

#89   ChrisGrcck

ChrisGrcck

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2015 - 18:08

Τωρα θα σου στειλουν πισω την ανακατασκευη ή το δικο σου που ειχες αρχικα?? γιατι μπερδευτικα καθως διαβαζα το post σου. Οπως και να χει τσεκαρε το μην στο στειλουν με γρατσουνιες τιποτα το δικο σου και ολα καλα. Της κοπελας μου το 6 η οθονη ειναι γενικως ολη πιο κιτρινη/κατουρημενη σε σχεση με το δικο μου που ειναι πιο ψυχρη και δεν της εκανα ουτε λογο για αντικατασταση γιατι θα με επρηζε (δεν μπορω τη γκρινια :P ) και δεν το παρατηρησε καν. Μονος μου το ειδα και εκανα τουμπεκι  :P . Δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο που σου λεω απλως επειδη ειναι πολυ ψυχοφθορα ολη η φαση κρατα το και πηγαινε το πιο μετα να το χαρεις λιγο τωρα.  :)

Το πρώτο είχε μεγάλο θέμα.... είχε ακόμα και λεκέδες στην οθόνη. Το δεύτερο ήταν καινούριο-σφραγισμένο (λογω DOA). Το συγκεκριμένο έστειλα πάλι πίσω γιατί έχει ενα βαθμό πιό θερμό-κίτρινο στο πάνω μέρος της οθόνης, που φαίνεται μόνο σε landscape. Αν δεχόμουν την άλλαγη τώρα, θα έπαιρνα ανακατασκευασμένο. Το πρόβλημα βέβαια δε θα ήταν αυτό....θα ήταν αν τελικά ήταν χειρότερο. 

Ετσι θα γίνει...... το κρατάω, ηρεμώ, το χαίρομαι και άμα μου τη δώσει βλέπουμε.

Πάντως κίτρινο ξεκίτρινο, αν είναι ομοιογεννής και δε βλέπεις διαφορά μια χαρά είναι..... ασε που και η γυναίκα μου ας πούμε, σ αυτό που "έχω" τώρα, της το είπα για να το δεί.

Τι διάολο.... γυναίκες!! :P

#90   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/03/2015 - 18:20

Το πρώτο είχε μεγάλο θέμα.... είχε ακόμα και λεκέδες στην οθόνη. Το δεύτερο ήταν καινούριο-σφραγισμένο (λογω DOA). Το συγκεκριμένο έστειλα πάλι πίσω γιατί έχει ενα βαθμό πιό θερμό-κίτρινο στο πάνω μέρος της οθόνης, που φαίνεται μόνο σε landscape. Αν δεχόμουν την άλλαγη τώρα, θα έπαιρνα ανακατασκευασμένο. Το πρόβλημα βέβαια δε θα ήταν αυτό....θα ήταν αν τελικά ήταν χειρότερο. 

Ετσι θα γίνει...... το κρατάω, ηρεμώ, το χαίρομαι και άμα μου τη δώσει βλέπουμε.

Πάντως κίτρινο ξεκίτρινο, αν είναι ομοιογεννής και δε βλέπεις διαφορά μια χαρά είναι..... ασε που και η γυναίκα μου ας πούμε, σ αυτό που "έχω" τώρα, της το είπα για να το δεί.

Τι διάολο.... γυναίκες!! :P

Σε τετοια θεματα οι πιο ευτυχισμενες.... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;