Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Επέκταση μνήμης στο slot του Macbook air

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
33 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/11/2015 - 12:20

παίδες μια συμβουλή, στην SD μην αποθηκεύετε δεδομένα τα οποία δεν έχετε και σε κάποιο εφεδρικό αντίγραφο. 

πχ, αν βάλετε εκεί την library του photos, και κρασάρει η κάρτα πάνε οι φωτογραφίες. 

εγώ αγόρασα σε ένα 13αρι Air τη παρακάτω κάρτα: 

http://www.skroutz.g...d jetdrive lite

σε 128GB από πλαίσιο. Την αντικατέστησα 2 φορές δηλαδή τώρα χρησιμοποιώ την τρίτη κατά σειρά. Οι δύο πρώτες λειτούργησαν για μερικές μέρες και ύστερα παρέδωσαν πνεύμα. Μαζί και τα data που είχα βάλει. Ευτυχώς ήταν τα mp3 τα οποία  τα είχα σε εξωτερικό σκληρό. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/11/2015 - 12:34

2 φορές?? αλήθεια... γιατί??

Εγώ ένα χρόνο που είχα kingston 64gb είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά τώρα το αρχείο μου έφτασε 75 και θέλω 128αρα

Εννοείται ότι τις έχω και σε σκληρό + onedrive αλλά θέλω να τις έχω πάντα διαθέσιμες χωρίς να επιβαρύνω τον ssd

Εννοείται ότι θέλω να είναι αξιόπιστη, η αλήθεια είναι ότι αυτή που λες έχει καλές ταχύτητες αλλά δεν μπαίνει στο nifty και αμαρτία να μην το χρησιμοποιώ, εκτός το πρόβλημα που ανέφερες

Αρχικά πήρα της samsung microsdxc evo αλλά 45mb νομίζω είναι αργή και την ακύρωσα

Ποια λέτε να κοιτάξω?

#33   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/11/2015 - 15:50

την έβαζα στο MAC και ύστερα από λιγες ωρες χρήσης δεν την έβρισκε. 

Νομίζω η πρώτη κράσαρε σε μερικές ώρες. Η δεύτερη ύστερα από μερικές μέρες. Η τρίτη δουλεύει εδώ και μερικούς μήνες ΟΚ, αλλά που και που τη χάνει ο MAC και πετάει μήνυμα ότι κακώς την ξεσύνδεσα κτλ , αλλά δουλεύει καλά. 

εγώ ακολουθώ ακριβώς την αντίθετη λογική. Δεν θέλω να επιβαρύνω την SD. Δεν θέλω πολλά read-write. Δεν θεωρώ ότι ο SSD επιβαρύνεται αν τον φορτώσεις με data. 

έχω βάλει μόνο τα mp3 (τα οποία κι αν τα χάσω  τα έχω backup). Καταφέρνω ουσιαστικά να έχω περισσότερα read , χωρίς πολλά write στην SD αφού κυρίως τα παίζω μέσω itune. 

Από ταχύτητες, δεν είναι αυτές που διαφημίζει σίγουρα όχι 60Mbyte write. Αν και το SD slot είναι συνδεδεμένο στο motherobrad με USB3 οι ταχύτητες που είδα ήταν μάλλον γύρω στα 20-30Mb / second. Εξαρτάται και από το μέγεθος των αρχείων που αντιγράφεις. 

#34   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/11/2015 - 16:04

Ανάμεσα σε αυτές τις 2 είμαι:

http://www.digitalpa....cro-sd-128-gb/

ή 

http://www.amazon.co....dp_ob_title_ce
(Στα σχόλια βλέπω κάποιους προβληματισμούς αξιοπιστίας και ταχύτητας εγγραφής

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό που λες ( και είναι και ένα καλό θέμα συζήτησης γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να αποθηκεύσω περίπου 100gb από τα 200 ελεύθερα του ssd) αλλά και εγώ για πιο πολλά read την θέλω αφού θα περάσω μια φορά εικόνες + βίντεο και τέλος :)

Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 26/11/2015 - 16:06

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες