Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

O Tim Cook ενάντια στη νέα νομοθεσία της Indiana κατά των ομοφυλόφιλων

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
81 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:36

Μάλλον ξεχνάτε, ή δεν έχετε δει τον Μπέζο στους "Απαράδεκτους"... απαράδεκτοι! :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:37

Συνεχίζεις να βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα, δεν μίλησα ούτε για μιάσματα ούτε για τέτοια μπαρμπούτσαλα. Κ στην τελική αν κάποτε με το καλό κάνεις παιδάκι εσύ πες του οτι δεν τρέχει κ τπτ αν σου αρέσει το ίδιο φύλο, φυσιολογικό είναι πες του κ μετά δώσε του κ την ευχή σου (με το καλό, κ καλούς απογόνους κτλ)

Εσυ κανεις διαχωρισμό ενώ εγώ οχι.
Εγώ, ευτυχισμένο και καλός άνθρωπος θελω να ειναι το παιδί μου, όλα τα αλλα ειναι λεπτομέρειες. Βλεπω την πετάς την μπηχτη "και καλούς απογόνους", δεν πειραζει, θα υιοθετήσει τα παιδιά που ειναι σε ορφανοτροφείο κλπ.

#18   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:39

Πραγματικά εν έτη 2015 υπάρχουν ακόμα τέτοιες αντιλλήψεις και τέτοια μυαλά. Σκοταδισμός.

Ο άλλος απο πάνω λέει αρρώστια. Θα κολλήσεις ναι.  Πάω να πετάξω τις τηλεοράσεις. Θα κόψω και το ιντερνετ ρε.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη διαφορετικότητα.

Διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς Νίκο κ εγώ μαζί σου, αλλά έχεις δίκιο πρέπει να εναρμονιστούμε με το 2015 που όλα πάνε τόσο καλά κ η κοινωνία κ οι άνθρωποι είναι τόσο αρμονικά. Δεν λες καλά που ξεφύγαμε απο τα μαύρα χρόνια των πατεράδων - παππούδων μας που ζούσανε την κόλαση του να κυκλοφορείς ελεύθερα, που η οικογένεια είχε πραγματική αξία, που έλεγες στον γείτονα μια καλημέρα απο καρδιάς. Δεν λέω οτι τότε δεν υπήρχαν κ άσχημα, κ τότε γινόταν φόνοι, κ βιασμοί, κ απ'όλα, αλλά σύγκρινε...

#19   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:41

Το να δει τον Ζιντάν απο μικρός κ να πάρει ένα γερό κίνητρο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ??

μη στεκεσαι στον Ζινταν...Η ουσια ειναι οτι ολα ξεκινανε απο την οικογενεια...ουτε απο τη τηλεοραση ουτε απο τα video games ουτε απο κατι αλλο παρομοιο...Και στη τελικη για ποιο λογο ειναι αφυσικο να ειναι ο αλλος η αλλη gay?

O καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και φυσικα δεν προκειται να τον κρινω

#20   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:41

Εσυ κανεις διαχωρισμό ενώ εγώ οχι.
Εγώ, ευτυχισμένο και καλός άνθρωπος θελω να ειναι το παιδί μου, όλα τα αλλα ειναι λεπτομέρειες. Βλεπω την πετάς την μπηχτη "και καλούς απογόνους", δεν πειραζει, θα υιοθετήσει τα παιδιά που ειναι σε ορφανοτροφείο κλπ.

A ωραία, ακόμα χειρότερα, να καταστρέψεις κ άλλη ψυχή, το βρίσκεις ωραίο ένα παιδί να μεγαλώνει με 2 άντρες ζευγάρι ή 2 γυναίκες, τέλεια....

#21   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:43

μη στεκεσαι στον Ζινταν...Η ουσια ειναι οτι ολα ξεκινανε απο την οικογενεια...ουτε απο τη τηλεοραση ουτε απο τα video games ουτε απο κατι αλλο παρομοιο...Και στη τελικη για ποιο λογο ειναι αφυσικο να ειναι ο αλλος η αλλη gay?

O καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και φυσικα δεν προκειται να τον κρινω

Ούτε εγώ το κρίνω, δες το πρώτο μου ποστ εδώ κ θα δεις. Απλά με ενοχλεί το οτι προβάλλεται κ προσπαθεί να περαστεί σαν κάτι φυσιολογικό

#22   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:45

A ωραία, ακόμα χειρότερα, να καταστρέψεις κ άλλη ψυχή, το βρίσκεις ωραίο ένα παιδί να μεγαλώνει με 2 άντρες ζευγάρι ή 2 γυναίκες, τέλεια....

Αν το πας ετσι και οι βρωμο-γκει παιδιά της alpha race ειναι!
Μάλλον δεν εχεις γνωρίσει ποτε γκει άνθρωπο και απλώς λες τα δικά σου.

#23   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:46

βέβαια γιατί την εποχή των παππούδων μου δεν υπήρχαν γκεί και ξαφνικά τους ανακαλύψαμε τώρα τι να πω πραγματικά είμαστε 300 χρόνια πίσω κρίμα!

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#24   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:48

Αν το πας ετσι και οι βρωμο-γκει παιδιά της alpha race ειναι!
Μάλλον δεν εχεις γνωρίσει ποτε γκει άνθρωπο και απλώς λες τα δικά σου.

Κάνεις λάθος, κ γνωστούς γκέι έχω κ τυχαίνει κ να βγαίνω κ σε παρέα μαζί τους. Δεν εννοείς να καταλάβεις την ένστασή μου, δεν επιτίθομαι σε κανέναν αν του αρέσει το ίδιο φύλο

#25   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:48

βέβαια γιατί την εποχή των παππούδων μου δεν υπήρχαν γκεί και ξαφνικά τους ανακαλύψαμε τώρα τι να πω πραγματικά είμαστε 300 χρόνια πίσω κρίμα!

Φυσικά κ υπήρχαν

#26   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:49

Διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς Νίκο κ εγώ μαζί σου, αλλά έχεις δίκιο πρέπει να εναρμονιστούμε με το 2015 που όλα πάνε τόσο καλά κ η κοινωνία κ οι άνθρωποι είναι τόσο αρμονικά. Δεν λες καλά που ξεφύγαμε απο τα μαύρα χρόνια των πατεράδων - παππούδων μας που ζούσανε την κόλαση του να κυκλοφορείς ελεύθερα, που η οικογένεια είχε πραγματική αξία, που έλεγες στον γείτονα μια καλημέρα απο καρδιάς. Δεν λέω οτι τότε δεν υπήρχαν κ άσχημα, κ τότε γινόταν φόνοι, κ βιασμοί, κ απ'όλα, αλλά σύγκρινε...

Πραγματικά απο τις πιο άσχετες συγκρίσεις.

Πιο πολύ θα τη καταρστρέψεις και θα τη διαπαιδαγωγήσεις με τις αντιλλήψεις που έχεις.

Ούτε εγώ το κρίνω, δες το πρώτο μου ποστ εδώ κ θα δεις. Απλά με ενοχλεί το οτι προβάλλεται κ προσπαθεί να περαστεί σαν κάτι φυσιολογικό

Το τι είναι φυσιολογικό δε θα το κρίνεις εσύ και 'γω. Και προφανώς δεν είναι απόλυτο. Διαπαιδαγωγούμαστε στο τι είναι "φυσιολογικό".

Άσχετα βέβαια που όλοι θέλουν να μπαίνουν σε καλούπια, πηγαίνουν με τη "μάζα" για να αισθάνονται φυσιολογικοί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#27   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:51

Κάνεις λάθος, κ γνωστούς γκέι έχω κ τυχαίνει κ να βγαίνω κ σε παρέα μαζί τους. Δεν εννοείς να καταλάβεις την ένστασή μου, δεν επιτίθομαι σε κανέναν αν του αρέσει το ίδιο φύλο

Δεν ξερω τωρα τι να πω.. Πραγματικά ομως..

#28   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 20:54

Πραγματικά απο τις πιο άσχετες συγκρίσεις.

Πιο πολύ θα τη καταρστρέψεις και θα τη διαπαιδαγωγήσεις με τις αντιλλήψεις που έχεις.

Το τι είναι φυσιολογικό δε θα το κρίνεις εσύ και 'γω. Και προφανώς δεν είναι απόλυτο. Διαπαιδαγωγούμαστε στο τι είναι "φυσιολογικό".

Άσχετα βέβαια που όλοι θέλουν να μπαίνουν σε καλούπια, πηγαίνουν με τη "μάζα" για να αισθάνονται φυσιολογικοί.

Δλδ δεν πιστεύεις οτι η κοινωνία διαμορφώνεται και με πρότυπα? Γιατί είναι άσχετη η σύγκριση?

Το οτι δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία κ δη με την τόση ακατανόητη προβολή της είναι καταστρεπτικό για μένα κ τους γύρω μου?

Νομίζω είμαι αρκετά νοήμων για να αποφασίσω (χωρίς να επιβάλλω τις απόψεις μου στους άλλους με το ζόρι) το τί είναι φυσιολογικό κ τι όχι σε τόσο σοβαρά ζητήματα

#29   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:03

Δυσκολο θεμα για συζήτηση πιάσατε, ο φίλος Iron Maiden δε μιλησε λαθος στην αρχη αλλα δέχτηκε μαλλον αναίτια επίθεση.
Εννοειται πως δεν τίθεται ζήτημα σωστού και λάθους στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός αλλα απο εκει και πέρα ποιος ο λόγος να διατυμπανίζεις και να δηλώνεις υπερήφανος που εισαι gay? Δηλδη τι το ιδιαίτερος εχει ενας/μια gay ώστε να δεχτεί συγχαρητήρια;;;
Αν ενας βγει και πει οτι ειναι υπερήφανος που ειναι straight δε θα θεωρηθεί κομπλεξικός, ομοφοβικός κτλ;

#30   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:13

Μονο που οι straight δεν έχουν τον πόλεμο που έχουν οι γκει όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Σωστές αρχές να εχει κάποιος και οι προτιμήσεις του περισσεύουν για εμένα προσωπικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες