Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

O Tim Cook ενάντια στη νέα νομοθεσία της Indiana κατά των ομοφυλόφιλων

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
81 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:16

Μονο που οι straight δεν έχουν τον πόλεμο που έχουν οι γκει όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Σωστές αρχές να εχει κάποιος και οι προτιμήσεις του περισσεύουν για εμένα προσωπικά.

Πολύ σωστά, φυσικά κ υπάρχουν πολλοί γκέι πολύ καλύτεροι σαν άνθρωποι απο straight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:18

Δλδ δεν πιστεύεις οτι η κοινωνία διαμορφώνεται και με πρότυπα? Γιατί είναι άσχετη η σύγκριση?

Το οτι δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία κ δη με την τόση ακατανόητη προβολή της είναι καταστρεπτικό για μένα κ τους γύρω μου?

Νομίζω είμαι αρκετά νοήμων για να αποφασίσω (χωρίς να επιβάλλω τις απόψεις μου στους άλλους με το ζόρι) το τί είναι φυσιολογικό κ τι όχι σε τόσο σοβαρά ζητήματα

Διαμορφώνεται ναι. Τι κακό θα κάνουν οι διαφορετικοί δε καταλαβαίνω.

Σου ξαναλέω. Το "φυσιλογικό" πάντα ήταν συζητήσιμο. Δε μπορείς να το ορίσεις εσύ και 'γω, ο οποισδήποτε.

Αντίθετα, στη κοινωνία στην οποία ζούμε, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε "φυσιολογικοί". Καλούπια.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#33   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:19

Εφη, τι να πω; Λες δέχονται πόλεμο όπου σταθούν κι όπου βρεθούν; Δε νομιζω...
Συμφωνούμε παντως σιγουρα στο δεύτερο σκέλος της πρότασης σου :)

Σε οτι αφορά το ζήτημα υιοθεσίας ή τεκνοποίησης των gay ζευγαριών εκει πραγματικά νομιζω πως μπορω να αποδεχτώ όλες τις προτάσεις κι αυτούς που το δέχονται αλλα κι αυτούς που ανατριχιάζουν στην ιδεα αυτή...εξαιρετικά λεπτό θεμα.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 30/03/2015 - 21:20

#34   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:19

Πολύ σωστά, φυσικά κ υπάρχουν πολλοί γκέι πολύ καλύτεροι σαν άνθρωποι απο straight

Ωραία, το πρόβλημα σου ποιο ειναι; Εφόσον ειναι σωστοί άνθρωποι και με αρχές και με όλα. Ισως ειναι και αργα και ειχα μεγάλη μερα αλλα πραγματικά δεν μπορω να σε καταλάβω..

#35   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:22

Ωραία, το πρόβλημα σου ποιο ειναι; Εφόσον ειναι σωστοί άνθρωποι και με αρχές και με όλα. Ισως ειναι και αργα και ειχα μεγάλη μερα αλλα πραγματικά δεν μπορω να σε καταλάβω..

Σου είπα, το πρόβλημά μου είναι οτι προβάλλεται σαν φυσιολογικό κ σαν πρότυπο

#36   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:26

Σου είπα, το πρόβλημά μου είναι οτι προβάλλεται σαν φυσιολογικό κ σαν πρότυπο

Infinity loop μου φαίνεται θα ειναι αυτη η συζήτηση. Εφόσον ειναι εξαιρετικοί ποιο το πρόβλημα με τους καψερους; Οτι υπάρχουν; Αφού υπάρχουν θα έχουν και ερωτικες σχέσεις. Επειδή το δείχνουν στα media; Γιατι οχι;

#37   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:28

Infinity loop μου φαίνεται θα ειναι αυτη η συζήτηση. Εφόσον ειναι εξαιρετικοί ποιο το πρόβλημα με τους καψερους; Οτι υπάρχουν; Αφού υπάρχουν θα έχουν και ερωτικες σχέσεις. Επειδή το δείχνουν στα media; Γιατι οχι;

Γιατί προβάλλεται σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό κ λειτουργεί κ σαν πρότυπο για τα παιδιά  <_<  <_<

#38   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:29

Δεν πάμε καλα εδώ μέσα... Ποτέ δεν κατάλαβα όσους γίνονται επιθετικοί με το διαφορετικό . Για τα περί προπαγάνδας μέσα απο την υπερπροβολή των gay- αλήθεια βέβαια υπέρ του δέοντος - αποτελεί υπεραπλούστευση . Αλλά και αυτή η υπερπροβολή των gay δεν κάνουν τους straight gay απλά η εξοικείωση βοηθά την κοινωνία να ειναι πιο ανεκτική στο διαφορετικό . Δεν ειναι μόνο οι σεξουαλικές προτιμήσεις που μπορεί να καταπιέζονται . Αν θεωρηθούν οι gay μιάσματα και πρέπει να τιμωρούνται τότε όλοι ανεξαιρέτως κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να καταπιεστούμε για κάποιο άλλο λόγο: αισθητική δυσμορφία επάγγελμα κοινωνική θέση ιδεολογία χόμπι και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό καθώς η ανθρώπινη φύση δε χαρακτηρίζεται ΜΟΝΟ απο τη σεξουαλικότητα αλλά έχει πληθώρα χαρακτηριστικών ιδιαιτερότητας .

#39   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:33

Γιατί προβάλλεται σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό κ λειτουργεί κ σαν πρότυπο για τα παιδιά <_< <_<

Φυσιολογικό και μη φυσιολογικό, ταμπέλες ρε συ. Καλα την γνώμη δεν θα στην αλλάξω απλα και εγώ καπως ετσι ήμουν στο 1ο έτος, απο επαρχεια κλπ, οχι στον βαθμό βέβαια να το θεωρώ αρρώστια κλπ και εκανα παρέα με μια κοπέλα και σε καποια φάση μας είπε πως ειναι γκει και εκει κατάλαβα πως αν κάποιος εχει το "πρόβλημά" αυτη θα ήμουν εγώ. Εχω ταξιδέψει πολύ και εχω δει πολλά οποτε εχω μια σφαιρική άποψη για καποια πράγματα και όλοι είμαστε οι ίδιοι :)

#40   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:36

Κάνεις λάθος, κ γνωστούς γκέι έχω κ τυχαίνει κ να βγαίνω κ σε παρέα μαζί τους. Δεν εννοείς να καταλάβεις την ένστασή μου, δεν επιτίθομαι σε κανέναν αν του αρέσει το ίδιο φύλο

Λογικά δεν έχουν γνώση αυτών που γράφεις εδώ γιατί διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα ήθελαν να βγουν αυτοί μαζί σου.

#41   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:41

Φυσιολογικό και μη φυσιολογικό, ταμπέλες ρε συ. Καλα την γνώμη δεν θα στην αλλάξω απλα και εγώ καπως ετσι ήμουν στο 1ο έτος, απο επαρχεια κλπ, οχι στον βαθμό βέβαια να το θεωρώ αρρώστια κλπ και εκανα παρέα με μια κοπέλα και σε καποια φάση μας είπε πως ειναι γκει και εκει κατάλαβα πως αν κάποιος εχει το "πρόβλημά" αυτη θα ήμουν εγώ. Εχω ταξιδέψει πολύ και εχω δει πολλά οποτε εχω μια σφαιρική άποψη για καποια πράγματα και όλοι είμαστε οι ίδιοι :)

Κοίτα, όλοι ίδιοι απο ποια άποψη, οτι έχουμε 2 πόδια, 2 χέρια κτλ? Πίστεψέ με αν όλος ο κόσμος ήταν ίδιος θα ήταν πολύυυυυ βαρετός, η ομορφιά του κόσμου είναι στην διαφορετικότητα. Απλά υπάρχουν κ κάποια ηθικά κ αν θέλεις θεολογικά στάνταρ. Δεν είμαι κανένας παπαδίτσος όπως ίσως σκεφτείς, απλά πιστεύω. Κ αν το θέσουμε το θέμα κ απο άποψη θρησκείας η ομοφυλοφυλία είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γίνεται ανεκτό.

#42   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:43

Κοίτα, όλοι ίδιοι απο ποια άποψη, οτι έχουμε 2 πόδια, 2 χέρια κτλ? Πίστεψέ με αν όλος ο κόσμος ήταν ίδιος θα ήταν πολύυυυυ βαρετός, η ομορφιά του κόσμου είναι στην διαφορετικότητα. Απλά υπάρχουν κ κάποια ηθικά κ αν θέλεις θεολογικά στάνταρ. Δεν είμαι κανένας παπαδίτσος όπως ίσως σκεφτείς, απλά πιστεύω. Κ αν το θέσουμε το θέμα κ απο άποψη θρησκείας η ομοφυλοφυλία είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γίνεται ανεκτό.

Θες να μας πεις από που προκύπτει αυτό; Για να μάθουμε κι εμείς, δεν το λέω ειρωνικά.

#43   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:44

Λογικά δεν έχουν γνώση αυτών που γράφεις εδώ γιατί διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα ήθελαν να βγουν αυτοί μαζί σου.

Δλδ εγώ είμαι ο στενόμυαλος που λέω ευθέως την γνώμη μου οτι δεν συμφωνώ μ'αυτό κ όχι ο άλλος που θα μου κόψει την καλημέρα όπως λες επειδή θα διαφωνώ μαζί του? Ίσα ίσα ο σωστός κ εντάξει θα πρέπει να σου βγάζει το καπέλο αν είσαι ειλικρινείς μαζί του. Εσύ κάνεις παρέα μόνο με όσους συμφωνούν μαζί σου, οι άλλοι έξω απο δω? Ενδιαφέρουσα μορφή προοδευτισμού...

#44   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:46

Θες να μας πεις από που προκύπτει αυτό; Για να μάθουμε κι εμείς, δεν το λέω ειρωνικά.

Δεν είμαι ειδικός, ρώτα έναν ιερωμένο να σε διαφωτήσει, αναφέρεται κ στα ιερά κείμενα αλλά δεν μπορώ να σου πω σε ποιο βιβλίο κ ποιο κεφάλαιο μακάρι να θυμόμουν

#45   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:55

Δλδ εγώ είμαι ο στενόμυαλος που λέω ευθέως την γνώμη μου οτι δεν συμφωνώ μ'αυτό κ όχι ο άλλος που θα μου κόψει την καλημέρα όπως λες επειδή θα διαφωνώ μαζί του? Ίσα ίσα ο σωστός κ εντάξει θα πρέπει να σου βγάζει το καπέλο αν είσαι ειλικρινείς μαζί του. Εσύ κάνεις παρέα μόνο με όσους συμφωνούν μαζί σου, οι άλλοι έξω απο δω? Ενδιαφέρουσα μορφή προοδευτισμού...

Δεν σε χαρακτήρισα στενόμυαλο. Δεν σε ξέρω καν. Απλά η κλασική ατάκα "έχω στην παρέα γκέι άτομα και δεν έχω πρόβλημα... αλλά..." και μετά να γράφεις ότι γράφεις μου δείχνει ότι δεν ξέρεις και πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Συζήτησε το θέμα μαζί τους και άκουσε τι έχουν να σου πουν.

Δεν είμαι ειδικός, ρώτα έναν ιερωμένο να σε διαφωτήσει, αναφέρεται κ στα ιερά κείμενα αλλά δεν μπορώ να σου πω σε ποιο βιβλίο κ ποιο κεφάλαιο μακάρι να θυμόμουν

Και εφόσον δεν είσαι ειδικός και δεν έχεις πηγές να μας παραθέσεις, πως μπορείς να γράφεις κάτι τέτοιο; Τουλάχιστον ξεκαθάρισε ότι είναι προσωπική σου πεποίθηση/ερμηνεία και όχι κάτι που ισχύει γενικότερα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες