Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

O Tim Cook ενάντια στη νέα νομοθεσία της Indiana κατά των ομοφυλόφιλων

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
81 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:56

Δλδ εγώ είμαι ο στενόμυαλος που λέω ευθέως την γνώμη μου οτι δεν συμφωνώ μ'αυτό κ όχι ο άλλος που θα μου κόψει την καλημέρα όπως λες επειδή θα διαφωνώ μαζί του? Ίσα ίσα ο σωστός κ εντάξει θα πρέπει να σου βγάζει το καπέλο αν είσαι ειλικρινείς μαζί του. Εσύ κάνεις παρέα μόνο με όσους συμφωνούν μαζί σου, οι άλλοι έξω απο δω? Ενδιαφέρουσα μορφή προοδευτισμού...

Και το να επικαλείσαι όμως την θρησκεία για να τεκμηριώσεις την επιχειρηματολογία σου, κάθε άλλο παρά μορφή προοδευτισμού είναι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:56

Δεν σε χαρακτήρισα στενόμυαλο. Δεν σε ξέρω καν. Απλά η κλασική ατάκα "έχω στην παρέα γκέι άτομα και δεν έχω πρόβλημα... αλλά..." και μετά να γράφεις ότι γράφεις μου δείχνει ότι δεν ξέρεις και πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Συζήτησε το θέμα μαζί τους και άκουσε τι έχουν να σου πουν.

Και εφόσον δεν είσαι ειδικός και δεν έχεις πηγές να μας παραθέσεις, πως μπορείς να γράφεις κάτι τέτοιο; Τουλάχιστον ξεκαθάρισε ότι είναι προσωπική σου πεποίθηση/ερμηνεία και όχι κάτι που ισχύει γενικότερα.

Σου λέω το έχω διαβάσει δεν είναι δική μου έμπνευση, απλά δεν θυμάμαι να σου πω σε ποιο κεφάλαιο κ τέτοια

#48   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:57

Και το να επικαλείσαι όμως την θρησκεία για να τεκμηριώσεις την επιχειρηματολογία σου, κάθε άλλο παρά μορφή προοδευτισμού είναι...

θρησκεία=οπισθοδρομισμός για σένα? (κ το λέω για οποιαδήποτε θρησκεία)

#49   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/03/2015 - 21:58

Το να είσαι γκέι είναι δικαίωμα ΑΛΛΑ ας κρατήσουμε τα επίπεδα χαμηλά.

Ας κρατηθούν οι ισορροπίες πριν να είναι αργά.  :)

#50   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:04

Θες να μας πεις από που προκύπτει αυτό; Για να μάθουμε κι εμείς, δεν το λέω ειρωνικά.

Δέν είμαι κατά τους γκέι αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη λόγο έξαρσης τις ομοφυλοφιλίας μετά το 2004 ξεκίνησαν απανωτά outbreaks περισσότερο σε HIV.

(Poder & Haldre, 2014)

#51   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:06

θρησκεία=οπισθοδρομισμός για σένα? (κ το λέω για οποιαδήποτε θρησκεία)

Όχι φίλε μου, δεν θα μου βάλεις ταμπέλα, με συγχωρείς πολύ.

Στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε, σου λέω ότι η αναφορά σου στη θρησκεία είναι τουλάχιστον ατυχής...

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν θες, σκέφτεσαι και λίγο.

#52   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:09

Όχι φίλε μου, δεν θα μου βάλεις ταμπέλα, με συγχωρείς πολύ.

Στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε, σου λέω ότι η αναφορά σου στη θρησκεία είναι τουλάχιστον ατυχής...

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν θες, σκέφτεσαι και λίγο.

Γιατί ατυχής φίλε μου, αφού κ η θρησκεία κάνει πολλές κ σαφείς αναφορές. Τώρα το ποιος τις πιστεύει κ ποιος όχι είναι άλλο θέμα

#53   imob

imob

iPH Member

• 321 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:11

Η φυση η ιδια εχει ορισει ως φυσιολογικο την διαιωνιση του ειδους (πιστευω πως εδω δεν διαφωνει κανενας; ). Και πως επιτυγχανεται αυτο; Μεσω ενος ανδρα και μιας γυναικας. Πως γινεται οταν κατι παει κοντρα στην ιδια τη φυση να θεωρειτε φυσιολογικο;(εκτος και αν φυσιολογικο ειναι το να μην υπαρχει ζωη). Σχετικα με το οτι υπερπροβαλλονται μερα-νυχτα απο ολα τα media, δε χωραει αμφιβολια. Ας κανουν οτι θελουν στο σπιτι τους, αλλα μεχρι εκει! Ενα παιδακι που θα ανοιξει την τηλεοραση κτλ, πιστευετε πως δεν θα επηρεαστει βλεποντας τετοια θεαματα; Εχει την σωστη κριση ωστε να μπορεσει να ''φιλτραρει'' αυτο που βλεπει; Η σιγα, σιγα μπαινουν ολα αυτα στο υποσυνειδητο; Ενα παιδι για να μεγαλωσει ''σωστα'', ειδικα στην παιδικη ηλικια (αν και το σωστα δεν ειναι μονο σε αυτο το θεμα, το δεχομαι) και να δημιουργησει σωστη ψυχοσυνθεση, χαρακτηρα πρεπει να παρει προτυπα και απο τα δυο φυλα.

Βλεπω υποστηριζετε την διαφορετικοτητα αλλα μολις ο wrathchild ειπε μια διαφορετικη αποψη σπευσατε ολοι να τον φατε

Τελευταία επεξεργασία από: imob, 30/03/2015 - 22:12

#54   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:16

Η φυση η ιδια εχει ορισει ως φυσιολογικο την διαιωνιση του ειδους (πιστευω πως εδω δεν διαφωνει κανενας ;). Και πως επιτυγχανεται αυτο; Μεσω ενος ανδρα και μιας γυναικας. Πως γινεται οταν κατι παει κοντρα στην ιδια τη φυση να θεωρειτε φυσιολογικο;(εκτος και αν φυσιολογικο ειναι το να μην υπαρχει ζωη). Σχετικα με το οτι υπερπροβαλλονται μερα-νυχτα απο ολα τα media, δε χωραει αμφιβολια. Ας κανουν οτι θελουν στο σπιτι τους, αλλα μεχρι εκει! Ενα παιδακι που θα ανοιξει την τηλεοραση κτλ, πιστευετε πως δεν θα επηρεαστει βλεποντας τετοια θεαματα; Εχει την σωστη κριση ωστε να μπορεσει να ''φιλτραρει'' αυτο που βλεπει; Η σιγα, σιγα μπαινουν ολα αυτα στο υποσυνειδητο; Ενα παιδι για να μεγαλωσει ''σωστα'', ειδικα στην παιδικη ηλικια (αν και το σωστα δεν ειναι μονο σε αυτο το θεμα, το δεχομαι) και να δημιουργησει σωστη ψυχοσυνθεση, χαρακτηρα πρεπει να παρει προτυπα και απο τα δυο φυλα.

Βλεπω υποστηριζετε την διαφορετικοτητα αλλα μολις ο wrathchild ειπε μια διαφορετικη αποψη σπευσατε ολοι να τον φατε

Εν μέρη συμφωνώ αλλά τι είναι το φυσιολογικό? πώς μπορείς να το ορίσεις?

Ναι μέσω ενός Άντρα και μιας γυναίκας αλλά γίνεται και έξω από την γυναίκα..και εδώ γεννιέται το ερώτημα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει παιδί? Ναί βεβαίως μπορεί αν και δεν είμαι υπέρ.

Το θέμα είναι πλέον ηθικό και δεοντολογικό.

#55   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:20

Γιατί ατυχής φίλε μου, αφού κ η θρησκεία κάνει πολλές κ σαφείς αναφορές. Τώρα το ποιος τις πιστεύει κ ποιος όχι είναι άλλο θέμα

Διότι όπως ξέρουμε( ; ), έχουν γίνει άπειρες αναθεωρήσεις σε δογματικές απόψεις του παρελθόντος.
Αυτή είναι άλλη μια. Τόσο απλό είναι.

Τελευταία επεξεργασία από: Stratos441, 30/03/2015 - 22:20

#56   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:25

Διότι όπως ξέρουμε( ; ), έχουν γίνει άπειρες αναθεωρήσεις σε δογματικές απόψεις του παρελθόντος.
Αυτή είναι άλλη μια. Τόσο απλό είναι.

Ο χριστιανισμός τουλάχιστον δεν έχει αλλάξει την άποψή του γι αυτό το θέμα, κ νομίζω ούτε το ισλάμ. Οι καθολικοί που κ που κάνουν κάτι εκλάμψεις όπως για ιερωσύνη των γυναικών κτλ. Κ το ταλμούδ αν θυμάμαι καλά είναι αντίθετο

#57   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:28

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αλλάξει και στο μέλλον.
Εδώ πήρε σχεδόν 1000 χρόνια να ζητήσει ο Πάπας συγνώμη για την άλωση της Πόλης από τους σταυροφόρους, τι περιμένεις; :)

#58   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:30

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αλλάξει και στο μέλλον.
Εδώ πήρε σχεδόν 1000 χρόνια να ζητήσει ο Πάπας συγνώμη για την άλωση της Πόλης από τους σταυροφόρους, τι περιμένεις; :)

Τι να σου πω, προφήτης δεν είμαι αλλά για τους ορθόδοξους δεν νομίζω να αλλάξει

#59   imob

imob

iPH Member

• 321 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:32

Εν μέρη συμφωνώ αλλά τι είναι το φυσιολογικό? πώς μπορείς να το ορίσεις?

Ναι μέσω ενός Άντρα και μιας γυναίκας αλλά γίνεται και έξω από την γυναίκα..και εδώ γεννιέται το ερώτημα αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει παιδί? Ναί βεβαίως μπορεί αν και δεν είμαι υπέρ.

Το θέμα είναι πλέον ηθικό και δεοντολογικό.

Εννοεις οτι μπορει με τη βοηθεια της επιστημης πλεον; Για να σου απαντησω ρωταω

#60   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:33

Εννοεις οτι μπορει με τη βοηθεια της επιστημης πλεον; Για να σου απαντησω ρωταω

Ναι αλλα τα θέματα και τα προβλήματα είναι πολλά.

Στο λέω γιατί είναι ο τομέας μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6