Να ορίστε βάλτε Mega να θαυμάσετε!!!! χαχαχαχα
O Tim Cook ενάντια στη νέα νομοθεσία της Indiana κατά των ομοφυλόφιλων
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:36
Ad
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:42
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα που υπαρχει...Δεν λεω..παντα φοβομασταν το διαφορετικο..αλλα ρε παιδια...?Γιατι σας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του?
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:44
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα που υπαρχει...Δεν λεω..παντα φοβομασταν το διαφορετικο..αλλα ρε παιδια...?Γιατι σας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του?
Προφανώς δεν διάβασες τα προηγούμενα, είναι κ πολλά μαζεμένα. Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, το θέμα είναι οτι υπερπροβάλλεται απο τα media κ πάει να περαστεί σαν κάτι φυσιολογικό κ σαν πρότυπο
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:45
Μιλάμε σε κοινωνικό όχι προσωπικό επίπεδο
Τελευταία επεξεργασία από: technomonster, 30/03/2015 - 22:45
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:46
Να ορίστε βάλτε Mega να θαυμάσετε!!!! χαχαχαχα
Μπα! Αισθάνομαι σαν prodigal son, πάω να ακούσω ένα purgatory να εξιλεωθώ
Τελευταία επεξεργασία από: Stratos441, 30/03/2015 - 22:47
Προφανώς δεν διάβασες τα προηγούμενα, είναι κ πολλά μαζεμένα. Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, το θέμα είναι οτι υπερπροβάλλεται απο τα media κ πάει να περαστεί σαν κάτι φυσιολογικό κ σαν πρότυπο
ισχυει...Διαβασα μερικες απαντησεις μονο..λαθος μου
Δέν είμαι κατά τους γκέι αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη λόγο έξαρσης τις ομοφυλοφιλίας μετά το 2004 ξεκίνησαν απανωτά outbreaks περισσότερο σε HIV.
(Poder & Haldre, 2014)
Ναι ΟΚ δεν διαφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό σε οτιδήποτε είπα εγώ και μου το κοτσάρεις.
Σου λέω το έχω διαβάσει δεν είναι δική μου έμπνευση, απλά δεν θυμάμαι να σου πω σε ποιο κεφάλαιο κ τέτοια
Καλά προφανώς και κάπου θα το λέει... και αυτό αλλά εσύ είπες "η ομοφυλοφυλία είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γίνεται ανεκτό." Δηλαδή αν σε καταλαβαίνω καλά μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο θέλω και να συγχωρεθώ από την θρησκεία σου αλλά άμα είμαι ομοφυλόφιλος δεν την γλυτώνω την κόλαση;
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:48
Λάθος η παράθεση.
Γενικό σχόλιο ήταν.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:49
Ναι ΟΚ δεν διαφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό σε οτιδήποτε είπα εγώ και μου το κοτσάρεις.
Καλά προφανώς και κάπου θα το λέει... και αυτό αλλά εσύ είπες "η ομοφυλοφυλία είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γίνεται ανεκτό." Δηλαδή αν σε καταλαβαίνω καλά μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο θέλω και να συγχωρεθώ από την θρησκεία σου αλλά άμα είμαι ομοφυλόφιλος δεν την γλυτώνω την κόλαση;
Χαχα σου είπα δεν είμαι ειδικός. Πάντως για την συγχώρεση θέλει 2 πράγματα πρώτον να μην πας με την κουτοπονηριά οτι οκ θα κάνω ότι θέλω κ στο τέλος θα μετανιώσω κ οκ κ δεύτερον απαιτεί πραγματική μετάνοια
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:49
Μπα! Αισθάνομαι σαν prodigal son, πάω να ακούσω ένα purgatory να εξιλεωθώ
Καλή επιλογή αν κ θα προτιμούσα ένα aces high
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:58
Η φυση η ιδια εχει ορισει ως φυσιολογικο την διαιωνιση του ειδους (πιστευω πως εδω δεν διαφωνει κανενας; ). Και πως επιτυγχανεται αυτο; Μεσω ενος ανδρα και μιας γυναικας. Πως γινεται οταν κατι παει κοντρα στην ιδια τη φυση να θεωρειτε φυσιολογικο;(εκτος και αν φυσιολογικο ειναι το να μην υπαρχει ζωη). Σχετικα με το οτι υπερπροβαλλονται μερα-νυχτα απο ολα τα media, δε χωραει αμφιβολια. Ας κανουν οτι θελουν στο σπιτι τους, αλλα μεχρι εκει! Ενα παιδακι που θα ανοιξει την τηλεοραση κτλ, πιστευετε πως δεν θα επηρεαστει βλεποντας τετοια θεαματα; Εχει την σωστη κριση ωστε να μπορεσει να ''φιλτραρει'' αυτο που βλεπει; Η σιγα, σιγα μπαινουν ολα αυτα στο υποσυνειδητο; Ενα παιδι για να μεγαλωσει ''σωστα'', ειδικα στην παιδικη ηλικια (αν και το σωστα δεν ειναι μονο σε αυτο το θεμα, το δεχομαι) και να δημιουργησει σωστη ψυχοσυνθεση, χαρακτηρα πρεπει να παρει προτυπα και απο τα δυο φυλα.
Βλεπω υποστηριζετε την διαφορετικοτητα αλλα μολις ο wrathchild ειπε μια διαφορετικη αποψη σπευσατε ολοι να τον φατε
Και η φύση μας έχει δώσει παραπάνω μυαλό και μας έχει ξεχωρίσει από τα ζώα που κάνουν πράγματα μηχανικά για την διαιώνιση του είδους τους. Με την λογική σου θα έπρεπε να κάνουμε σεξ μόνο για να τεκνοποιήσουμε αλλά δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να λειτουργεί έτσι, άρα μας λες όλους μη φυσιολογικούς κατά τον ορισμό σου.
Επίσης η ομοφυλοφιλία υπάρχει και σε άλλα είδη ζώων.
Πολλά πράγματα υπερπροβάλλονται στα media αλλά δεν βλέπω να σε ενοχλούν όλα. Και η βία υπερπροβάλλεται, και το σεξ, και τα μεγάλα βυζιά και κώλοι κτλ κτλ. Αυτά δεν έχουν περάσει στο υποσυνείδητο των παιδιών τόσα χρόνια; Κι εγώ μεγάλωσα παίζοντας βίαια παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να απαγορεύσουν τώρα αλλά δεν έγινα ούτε δολοφόνος ούτε μπούκαρα σε κάποιο σχολείο και άρχισα να πυροβολώ όποιον βρω μπροστά μου.
Και κάτι τελευταίο, τα γκέι άτομα από στρέιτ οικογένειες προέρχονται και μάλιστα πολλές από αυτές είναι άκρως συντηρητικές και αυστηρές που δεν νομίζω ότι άφηναν τα παιδιά τους να βλέπουν στην TV αυτά που λέτε.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:59
Ναι αλλα τα θέματα και τα προβλήματα είναι πολλά.
Στο λέω γιατί είναι ο τομέας μου.
Ως φυσιολογικο θεωρω αυτο το οποιο μπορει να δημιουργησει μια ζωη, εναν ζωντανο οργανισμο χωρις καμια ''εξωτερικη βοηθεια''. Αυτο ως γνωστον επιτυγχανεται μεσα απο ενα ετεροφυλο ζευγαρι.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 23:04
Ως φυσιολογικο θεωρω αυτο το οποιο μπορει να δημιουργησει μια ζωη, εναν ζωντανο οργανισμο χωρις καμια ''εξωτερικη βοηθεια''. Αυτο ως γνωστον επιτυγχανεται μεσα απο ενα ετεροφυλο ζευγαρι.
Σωστά...είναι θέμα που δεν μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ
Δημοσίευση 30/03/2015 - 23:08
Και η φύση μας έχει δώσει παραπάνω μυαλό και μας έχει ξεχωρίσει από τα ζώα που κάνουν πράγματα μηχανικά για την διαιώνιση του είδους τους. Με την λογική σου θα έπρεπε να κάνουμε σεξ μόνο για να τεκνοποιήσουμε αλλά δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να λειτουργεί έτσι, άρα μας λες όλους μη φυσιολογικούς κατά τον ορισμό σου.
Επίσης η ομοφυλοφιλία υπάρχει και σε άλλα είδη ζώων.
Πολλά πράγματα υπερπροβάλλονται στα media αλλά δεν βλέπω να σε ενοχλούν όλα. Και η βία υπερπροβάλλεται, και το σεξ, και τα μεγάλα βυζιά και κώλοι κτλ κτλ. Αυτά δεν έχουν περάσει στο υποσυνείδητο των παιδιών τόσα χρόνια; Κι εγώ μεγάλωσα παίζοντας βίαια παιχνίδια που κάποιοι θέλουν να απαγορεύσουν τώρα αλλά δεν έγινα ούτε δολοφόνος ούτε μπούκαρα σε κάποιο σχολείο και άρχισα να πυροβολώ όποιον βρω μπροστά μου.
Και κάτι τελευταίο, τα γκέι άτομα από στρέιτ οικογένειες προέρχονται και μάλιστα πολλές από αυτές είναι άκρως συντηρητικές και αυστηρές που δεν νομίζω ότι άφηναν τα παιδιά τους να βλέπουν στην TV αυτά που λέτε.
Λογική έχουμε περισσότερη από τα ζώα.
Δεν έγινες δολοφόνος αλλά υπάρχει κάτι που λέγετε υποσυνείδητο, δεν το βλέπεις, δεν το ακούς
Άσε είναι μεγάλη συζήτηση α την κάνουμε εδώ.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 23:08
Σύμφωνα με το πιστεύω σου δηλαδή, ένα ετερόφυλο ζευγάρι που τεκνοποιεί με τη μέθοδο της εξωσωματικής, αποκτά ένα μη φυσιολογικό παιδί.
Πολύ ωραία πράγματα διαβάζουμε σήμερα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες