Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 8.3

• Please log in to reply
682 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/04/2015 - 13:46

εχει παρατηρησει κανεις ενα περιεργο animation καθως παταμε το home button για να βγουμε απο μια εφαρμογη? σαν να θολωνει καπως? δεν το κανει παντα τωρα ομως μολις το παρατηρησα παλι ποθυ το ειχα παρατηρησει και στην beta.. κυριως οταν ειμαι στο app store,βεβαια μπορει και αλλου απλα να το παρατηρησα σε αυτο τωρα...... περιμενα να διορθωθει αλλα τπτ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   arva

arva

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/04/2015 - 13:50

ρυθμίσεις-φορέας και κλείσε την αυτόματη αναζήτηση 

Ωραία! Θα το δοκιμάσω!

Από την στιγμή που υπάρχει 3G θα μπει! Αν δεν έχει πολύ απλά θα το γυρίσει σε edge. Τελευταίο ταξίδι που είχα κάνει πάντως με το blue star και μέσα στην καμπίνα είχα 3G σχεδον σε ολόκληρη την διαδρομή. Με το edge πάντως έστελνε μηνύματα με viber - Facebook messenger.

Εγώ ταξιδεύω μια φορά το μήνα πήγαινε - έλα με Blue Star Paros και Blue Star Naxos. Έχουν EDGE δυστυχώς κι όχι 3G. Και το EDGE που έχουν είναι απαίσιο! Το Facebook δεν παίζει! Μη προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο!

Κάτι τέτοιο αντίστοιχο δεν το έχει το κινητό μας όμως που στη περίπτωσή μου θα ήταν βολικό:

Screenshot_2013-01-31-12-57-23.png

Άρα δεν διορθώθηκε με την 8.3 το πρόβλημα! Θα ψάξω να βάλω app ή θα δοκιμάσω τη λύση του manosvitacar!

#198   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 09/04/2015 - 13:54

Μα ποτέ δεν έδινε την δυνατότητα για 3G only η Apple! Και σου ξαναλέω, και να βάλεις την επιλογή 3G only πάλι δεν θα μπαίνεις στο διαδύκτιο καθώς δεν θα έχεις καθόλου σήμα! Στην περίπτωσή σου που μπαίνει σε edge σημαίνει πως δεν βρίσκει καθόλου 3G!!

#199   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:02

Όταν σου βγάζει προτεινόμενη λέξη και πας να σβήσεις ένα γράμμα τότε σβήνει ολόκληρη την λέξη..

Δεν εχω ανοικτό λεξικό. Συμβαίνει και σε άλλους απο ότι βλέπω...είναι άκρως εκνευριστικό!

#200   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:04

Η μαμά Apple θέλει να μας μάθει ορθογραφία! Με αυτόν τον τρόπο της δεν θα κάνουμε κανένα ορθογραφικό λάθος!!! Πόσο μπροστά!!! :ρ

#201   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1,842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:20

Τι σημαίνουν αυτά που γράφετε στην πρώτη σελίδα του τοπικ για κάτι carrier settings και ενθουσιαστήκατε μερικοί; Μπορείτε να εξηγήσετε στα ελληνικά; Ρωτώ γιατί δεν εχω αναβαθμίσει ακόμα απο την 8.2

#202   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:22

Τι σημαίνουν αυτά που γράφετε στην πρώτη σελίδα του τοπικ για κάτι carrier settings και ενθουσιαστήκατε μερικοί; Μπορείτε να εξηγήσετε στα ελληνικά; Ρωτώ γιατί δεν εχω αναβαθμίσει ακόμα απο την 8.2

Στην 8.2 είχες την επιλογή για 3G - 4G τώρα στην 8.3 έχεις την επιλογή για 2G - 3G - 4G

#203   arva

arva

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:22

Μα ποτέ δεν έδινε την δυνατότητα για 3G only η Apple! Και σου ξαναλέω, και να βάλεις την επιλογή 3G only πάλι δεν θα μπαίνεις στο διαδύκτιο καθώς δεν θα έχεις καθόλου σήμα! Στην περίπτωσή σου που μπαίνει σε edge σημαίνει πως δεν βρίσκει καθόλου 3G!!

Αυτό ρωτάω ο κακομοίρης! Αν την έδωσε τελικά τώρα με την 8.3! Αλλά τελικά δεν την έδωσε αυτή τη δυνατότητα!

Και σου λέω είσαι λάθος! Βάζοντας την επιλογή 3G παρόλο που έχεις σήμα 3G πάει σε EDGE γιατί έχει παραπάνω σήμα το EDGE από το 3G! Σου λέω αναγκάζομαι να μπαινοβγαίνω σε "Flight Mode" Για να αναγκάσω το τηλέφωνό μου πάει σε 3G! Πάει σε 3G με σήμα πχ 3 στα 5 και μετά από 1 λεπτό περίπου ή και λιγότερο, πάει σε EDGE που έχει σήμα 5 στα 5! Μόλις μπω - βγω σε "Flight Mode" το τηλέφωνό μου πάει πάλι σε 3G αλλά πάλι για λίγο! Μετά κάνει μετάπτωση σε EDGE.

#204   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:26

Αυτό ρωτάω ο κακομοίρης! Αν την έδωσε τελικά τώρα με την 8.3! Αλλά τελικά δεν την έδωσε αυτή τη δυνατότητα!

Και σου λέω είσαι λάθος! Βάζοντας την επιλογή 3G παρόλο που έχεις σήμα 3G πάει σε EDGE γιατί έχει παραπάνω σήμα το EDGE από το 3G! Σου λέω αναγκάζομαι να μπαινοβγαίνω σε "Flight Mode" Για να αναγκάσω το τηλέφωνό μου πάει σε 3G! Πάει σε 3G με σήμα πχ 3 στα 5 και μετά από 1 λεπτό περίπου ή και λιγότερο, πάει σε EDGE που έχει σήμα 5 στα 5! Μόλις μπω - βγω σε "Flight Mode" το τηλέφωνό μου πάει πάλι σε 3G αλλά πάλι για λίγο! Μετά κάνει μετάπτωση σε EDGE.

Μα ποτέ δεν είπαμε πως θα δώσει επιλογή μόνο για 3G!

Όσο για το δευτερο που λες πως είμαι λάθος, το 3G δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή, έως καθόλου! Αν είχες την δυνατότητα να βάλεις μόνο 3G θα σου το εμφάνιζε για λίγα δευτερόλεπτα όπως τώρα και μετά θα εξαφανιζόταν! Δεν θα μπορούσες να συνδεθείς. Το κινητό δεν κοιτάει ποιο έχει την μεγαλύτερη.. Και επιλέγει την μεγαλύτερη.. Από την στιγμή που μπορεί να συνδεθεί θα είναι συνδεδεμένο, αλλιώς όχι.

#205   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:26

Και σου λέω είσαι λάθος! Βάζοντας την επιλογή 3G παρόλο που έχεις σήμα 3G πάει σε EDGE γιατί έχει παραπάνω σήμα το EDGE από το 3G! Σου λέω αναγκάζομαι να μπαινοβγαίνω σε "Flight Mode" Για να αναγκάσω το τηλέφωνό μου πάει σε 3G! Πάει σε 3G με σήμα πχ 3 στα 5 και μετά από 1 λεπτό περίπου ή και λιγότερο, πάει σε EDGE που έχει σήμα 5 στα 5! Μόλις μπω - βγω σε "Flight Mode" το τηλέφωνό μου πάει πάλι σε 3G αλλά πάλι για λίγο! Μετά κάνει μετάπτωση σε EDGE.

Όσο για το δευτερο που λες πως είμαι λάθος, το 3G δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή, έως καθόλου! Αν είχες την δυνατότητα να βάλεις μόνο 3G θα σου το εμφάνιζε για λίγα δευτερόλεπτα όπως τώρα και μετά θα εξαφανιζόταν! Δεν θα μπορούσες να συνδεθείς. Το κινητό δεν κοιτάει ποιο έχει την μεγαλύτερη.. Και επιλέγει την μεγαλύτερη.. Από την στιγμή που μπορεί να συνδεθεί θα είναι συνδεδεμένο, αλλιώς όχι.

#206   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1,439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:54

Στο App Store γιατί δεν μου δουλεύει το Touch ID ενώ είναι ενεργοποιημένο;

#207   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3,140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 09/04/2015 - 14:55

Στο App Store γιατί δεν μου δουλεύει το Touch ID ενώ είναι ενεργοποιημένο;

Επειδή παίζει αυτό

#208   arva

arva

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:01

Αυτό ήθελα να μάθω αν την έδωσε τώρα την επιλογή 3G!!!

Σου λέω έχω 3G αλλά "προτιμά" το EDGE γιατί έχει καλύτερο σήμα! Το κινητό κοιτάει απλά ποιο από τα 2 έχει καλύτερο σήμα! Γιατί δεν το αποδέχεσαι; Ήμαρτον πια!!!

Παλιά στη δουλειά μου, στο γραφείο, είχα internet μέσω USB stick. Όταν το είχα στο αυτόματο πήγαινε σε GPRS που είχε καλύτερο σήμα. Ενεργοποιώντας το 3G Only, είχα μονίμως 3G. Αυτήν την επιλογή είχαν και τα android τηλέφωνά μου. Θα ήθελα να το είχε και το iPhone μου!

Τελευταία επεξεργασία από: arva, 09/04/2015 - 15:02.

#209   BillakisKar

BillakisKar

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:02

Ένα πρόβλημα μόνο. Όταν σβήνα στα μηνύματα όπου βασικά και αν γράφω, με το backspace μου σβήνει ολόκληρη τη λέξη που έγραψα.

#210   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:08

Αδυνατώ να καταλάβω τι κερδίσαμε με την public beta.
Bug free λειτουργικό δεν υπαρχει, αλλα ενώ διορθώθηκαν-βελτιώθηκαν πολλά πράγματα, εμφανίστηκαν ή παρέμειναν και αρκετα θεματάκια που με τέτοιο feedback απο δεκάδες χιλιάδες χρήστες της beta θα έπρεπε να ειναι τωρα σαφώς λιγότερα.
Καλη ειναι η 8.3, δεν αντιλέγω, αλλα θα περίμενα να ειναι ακομα καλύτερη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες