Διαθέσιμο το iOS 8.3
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:10
Ad
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:10
Ένα πρόβλημα μόνο. Όταν σβήνα στα μηνύματα όπου βασικά και αν γράφω, με το backspace μου σβήνει ολόκληρη τη λέξη που έγραψα.
Το έχουμε όλοι αυτό το bug.
Αδυνατώ να καταλάβω τι κερδίσαμε με την public beta.
Bug free λειτουργικό δεν υπαρχει, αλλα ενώ διορθώθηκαν-βελτιώθηκαν πολλά πράγματα, εμφανίστηκαν ή παρέμειναν και αρκετα θεματάκια που με τέτοιο feedback απο δεκάδες χιλιάδες χρήστες της beta θα έπρεπε να ειναι τωρα σαφώς λιγότερα.
Καλη ειναι η 8.3, δεν αντιλέγω, αλλα θα περίμενα να ειναι ακομα καλύτερη.
Το παραπάνω bug ειναι αδιανόητο..και γράφω πολλά μηνύματα και εχω ξενερώσει...αντε τώρα να περιμένεις το επόμενο update και αν το φτιάξουν!
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:17
Σου λέω έχω 3G αλλά "προτιμά" το EDGE γιατί έχει καλύτερο σήμα! Το κινητό κοιτάει απλά ποιο από τα 2 έχει καλύτερο σήμα! Γιατί δεν το αποδέχεσαι; Ήμαρτον πια!!!
Παλιά στη δουλειά μου, στο γραφείο, είχα internet μέσω USB stick. Όταν το είχα στο αυτόματο πήγαινε σε GPRS που είχε καλύτερο σήμα. Ενεργοποιώντας το 3G Only, είχα μονίμως 3G. Αυτήν την επιλογή είχαν και τα android τηλέφωνά μου. Θα ήθελα να το είχε και το iPhone μου!
Μπορείς να πιστεύεις αυτό που λες, δεν σε κατηγορώ. Απλά σου λέω πως λειτουργεί το δίκτυο, από την στιγμή που μπορεί να συνδεθεί, θα συνδεθεί. Δεν θα κάτσω να σκάσω, ήμαρτον πια.
Σε άλλα νέα, η μπαταρία του plus μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο! Έχω την επιλογή για 2G σχεδόν όλη την ημέρα που είμαι σε ασύρματο και η μπαταρία πέφτει μόνο όταν παίζω κάποιο παιχνίδι!
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:21
Αυτό ρωτάω ο κακομοίρης! Αν την έδωσε τελικά τώρα με την 8.3! Αλλά τελικά δεν την έδωσε αυτή τη δυνατότητα!
Και σου λέω είσαι λάθος! Βάζοντας την επιλογή 3G παρόλο που έχεις σήμα 3G πάει σε EDGE γιατί έχει παραπάνω σήμα το EDGE από το 3G! Σου λέω αναγκάζομαι να μπαινοβγαίνω σε "Flight Mode" Για να αναγκάσω το τηλέφωνό μου πάει σε 3G! Πάει σε 3G με σήμα πχ 3 στα 5 και μετά από 1 λεπτό περίπου ή και λιγότερο, πάει σε EDGE που έχει σήμα 5 στα 5! Μόλις μπω - βγω σε "Flight Mode" το τηλέφωνό μου πάει πάλι σε 3G αλλά πάλι για λίγο! Μετά κάνει μετάπτωση σε EDGE.
Το EDGE (έως 350Kbps) είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 3G (έως 14,4Mbps). Αν δεν έχεις την απαιτούμενη κάλυψη δικτύου για να μπορέσεις να φτάσεις ταχύτητες 3G, η συσκευή γυρνάει αυτόματα σε EDGE. Δεν έχει νόημα να μένει σε 3G με χαμηλή κάλυψη καθώς η ταχύτητα μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη. Για παράδειγμα αν έχεις 1 γραμμή στις 5 σε 3G σημαίνει οτί οριακά μπορείς να πιάσεις ταχύτητες 3G (πάνω από 200Kbps) και συχνά γυρνάει σε EDGE στην προσπάθεια να κρατήσει τα 350Kbps τουλάχιστον! Οτι έχεις σήμα 3G δεν σημαίνει αυτόματα οτί θα έχεις και ταχύτητες 14,4Mbps (για την ακρίβεια ούτε στις 5 γραμμές μπορεί και να μην την φτάσεις), όσο μειώνεται το σήμα πέφτει και η ταχύτητα.
Στην περίπτωση σου, έχει μπει στο πλοίο αναμεταδότης EDGE για να να δίνει σήμα σε περίπτωση χαμηλής ή καθόλου κάλυψης με μέγιστη ταχύτητα 350Kbps, η συσκευή παίρνει δίκτυο 3G από τη στεριά, όμως επειδή είναι ασθενές η ταχύτητα μειώνεται κάτω από 350Kbps, οπότε αυτόματα γυρνάει σε EDGE και αρχίζει να λαμβάνει από τον αναμεταδότη του πλοίου όπως είπαμε και παραπάνω στην πρσπάθεια να πιάσει καλύτερη ταχύτητα. Αν επέλεγες μόνο 3G η ταχύτητα σου θα ήταν χαμηλότερη από του EDGE καθώς δεν θα επαρκούσε το σήμα από τη στεριά (και το πλοίο δεν μπορεί να σου δώσει 3G) ή μπορεί ανα σημεία να μην είχες και καθόλου σήμα (αν η κάλυψη δεν επαρκούσε ούτε για 200Kbps που χρειάζεται το 3G)!
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 09/04/2015 - 15:26.
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:32
εχει bug η καμερα... η οθονη στο κατω μερος ειναι "κομμενη" οταν μιλασ στο τηλεφωνο...
Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 09/04/2015 - 15:33.
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:52
Δημοσίευση 09/04/2015 - 15:54
Δημοσίευση 09/04/2015 - 16:05
Το έχουμε όλοι αυτό το bug.
Το παραπάνω bug ειναι αδιανόητο..και γράφω πολλά μηνύματα και εχω ξενερώσει...αντε τώρα να περιμένεις το επόμενο update και αν το φτιάξουν!
Εγω πάντως δεν το εχω αυτο το bug!! Το δοκίμασα παντού
Δημοσίευση 09/04/2015 - 16:52
Οσοι εχετε περασει 8.3 προλαβαινεται ακομη και τωρα να πατε πισω στην 8.2 που υπογραφεται.
Δημοσίευση 09/04/2015 - 16:52
Τελικα ρε παιδια για να καταλαβω,αξιζη να κανω το update;Ειμαι σε 8.1.2 iphone 6.Ευχαριστω
Αν θέλεις να έχεις jb περιμένεις! Αν δεν σε ενδιαφέρει το jb τότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δημοσίευση 09/04/2015 - 17:06
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Αν θέλεις να έχεις jb περιμένεις! Αν δεν σε ενδιαφέρει το jb τότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δημοσίευση 09/04/2015 - 17:17
Το EDGE (έως 350Kbps) είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 3G (έως 14,4Mbps). Αν δεν έχεις την απαιτούμενη κάλυψη δικτύου για να μπορέσεις να φτάσεις ταχύτητες 3G, η συσκευή γυρνάει αυτόματα σε EDGE. Δεν έχει νόημα να μένει σε 3G με χαμηλή κάλυψη καθώς η ταχύτητα μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη. Για παράδειγμα αν έχεις 1 γραμμή στις 5 σε 3G σημαίνει οτί οριακά μπορείς να πιάσεις ταχύτητες 3G (πάνω από 200Kbps) και συχνά γυρνάει σε EDGE στην προσπάθεια να κρατήσει τα 350Kbps τουλάχιστον! Οτι έχεις σήμα 3G δεν σημαίνει αυτόματα οτί θα έχεις και ταχύτητες 14,4Mbps (για την ακρίβεια ούτε στις 5 γραμμές μπορεί και να μην την φτάσεις), όσο μειώνεται το σήμα πέφτει και η ταχύτητα.
Στην περίπτωση σου, έχει μπει στο πλοίο αναμεταδότης EDGE για να να δίνει σήμα σε περίπτωση χαμηλής ή καθόλου κάλυψης με μέγιστη ταχύτητα 350Kbps, η συσκευή παίρνει δίκτυο 3G από τη στεριά, όμως επειδή είναι ασθενές η ταχύτητα μειώνεται κάτω από 350Kbps, οπότε αυτόματα γυρνάει σε EDGE και αρχίζει να λαμβάνει από τον αναμεταδότη του πλοίου όπως είπαμε και παραπάνω στην πρσπάθεια να πιάσει καλύτερη ταχύτητα. Αν επέλεγες μόνο 3G η ταχύτητα σου θα ήταν χαμηλότερη από του EDGE καθώς δεν θα επαρκούσε το σήμα από τη στεριά (και το πλοίο δεν μπορεί να σου δώσει 3G) ή μπορεί ανα σημεία να μην είχες και καθόλου σήμα (αν η κάλυψη δεν επαρκούσε ούτε για 200Kbps που χρειάζεται το 3G)!
Κατανοώ πλήρως αυτά που λες, όμως το πρόβλημά μου παρουσιάζεται εντονότερα όταν είμαι στα ανώτερα ή εξωτερικά καταστρώματα, που προφανώς κάπου εκεί βρίσκεται ο αναμεταδότης EDGE του πλοίου, όμως ταυτόχρονα εκεί λαμβάνω και το πιο ισχυρό σήμα από τη ξηρά. Όταν είμαι στο σαλόνι στα κατώτερα καταστρώματα, ναι μεν έχω λιγότερα ισχυρό σήμα στο 3G αλλά συνήθως υπερισχύει του EDGE του καραβιού κι εκεί δεν αποσυνδέομαι τόσο συχνά από το 3G και να μεταβαίνει σε EDGE το κινητό μου.
Όταν βρίσκομαι στα ανώτερα εξωτερικά καταστρώματα το κινητό μου προτιμά να συνδέεται στο EDGE του πλοίου ακόμα κι όταν το καράβι βρίσκεται εντός του λιμανιού του Πειραιά!
Έχοντας παρατηρήσει τα 2 παραπάνω συνεχίζω να πιστεύω πως το κινητό μου απλά προτιμά το ισχυρότερο σήμα!
Δημοσίευση 09/04/2015 - 18:47
" [–]akivafr123[S] 4 points 11 hours ago
Yup, I found that out the hard way while testing out this bug. Instead of asking for my fingerprint or password, any paid app I selected just automatically started downloading (I think this has to do with the new setting to remember your password for 15 minutes but I'm not sure). I had to request a refund, too scared to try it out again. "
Από εδώ : http://www.reddit.co...jor_ios_83_bug/
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 09/04/2015 - 18:50.
Δημοσίευση 09/04/2015 - 19:30
λοιπον εχω το εξης θεμα,απο χτες το βραδυ εχω κατεβασει πανω απο 6 φορες απο διαφορετικα σαιτ το firmware για το 6+ αλλα οταν παω να κανω την αναβαθμηση μου εβγαζε μη συμβατο υλικολογισμικο,σημερα λοιπον παρατηρησα οτι ενω πλησιαζει προς το τελος το κατεβασμα και θελει περιπου 100-150 mb για να τελειωσει ξαφνικα σταματαει και φαινεται οτι η ληψη ολοκληρωθηκε!!!ξερει κανεις τιποτε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες