Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 8.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
682 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 10/04/2015 - 20:46

Την καλησπέρα και απο μένα, έχω την 8.3 εγκατεστημένη στο iphone 6 μερικές ώρες, μεχρι στιγμής και το touch id δουλευει στο appstore και το σβησιμο σε μηνυματα λειτουργεί κανονικα (γράμμα γράμμα).
Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία κ χαρά!

Και εγώ με το 6 είμαι κομπλέ και το gps,χάρτες,,Touch ID και στα μηνύματα όλα κομπλέ ..!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   applyr

applyr

iPH Member

• 233 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/04/2015 - 21:28

Παρατήρησα ότι το κάνει μόνο με το ελληνικό πληκτρολόγιο. όσοι γράφουνε με greeklish ή τελοσπάντων με αγγλικούς χαρακτήρες δεν το κάνει. που σημαίνει οτι δεν προβλέπεται να διορθώνεται σύντομα

Και σε μένα μόνο με ελληνικό πληκτρολόγιο το κάνει. Και πάλι όχι πάντα.

#318   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 10/04/2015 - 21:35

Γ*** την αγανάκτηση και τα updates της apple...

Πήγα να κάνω το fix για το touch id, κλείνω το τηλέφωνο και δεν άνοιξε ποτέ ξανά.

Μετά το μήλο μαύρη οθόνη. update απο το itunes και τίποτα.. μαύρη οθόνη.

Ούτε μιλάει ούτε λαλάει.

Καμιά ιδέα εκτός απο restore? δυστυχώς ο χώρος στο icloud είχε γεμίσει εδώ και κανα μήνα... και δεν θα θελα να χάσω τις φωτο μου.

#319   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2015 - 21:50

Εκανα το fix σε iphone6 και ολα κομπλε. Touch id και παλι δουλευει!

#320   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 10/04/2015 - 22:25

Παρατήρησα ότι το κάνει μόνο με το ελληνικό πληκτρολόγιο. όσοι γράφουνε με greeklish ή τελοσπάντων με αγγλικούς χαρακτήρες δεν το κάνει. που σημαίνει οτι δεν προβλέπεται να διορθώνεται σύντομα

Και εγω σημερα το παρατηρησα και μου την δινει πραγμτκα..(αλλα δεν το κανει με ολες τις λεξεις) ακομα δεν κτλβα που ακριβως το κανει..!

#321   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/04/2015 - 22:38

Και σε μένα μόνο με ελληνικό πληκτρολόγιο το κάνει. Και πάλι όχι πάντα.

Και εγω σημερα το παρατηρησα και μου την δινει πραγμτκα..(αλλα δεν το κανει με ολες τις λεξεις) ακομα δεν κτλβα που ακριβως το κανει..!

Ναι δεν το κάνει πάντα...σε πιάνει απροετοίμαστο και κει που γράφεις τσουπ πάρτα! χχαχαχαχα

Mpa3 όταν γράφω μεγάλη λέξη πχ αναβάθμιση και κανω λαθος προς το τέλος της λέξης μου το κάνει. θα μας τρελάααααανει!

#322   Spiv4kl

Spiv4kl

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/04/2015 - 23:08

αυτο δεν ειναι σε ολους εμενα και στο ipad και στα δυο iphone δεν υπαρχει προβλημα.σιγα αστο ετσι και κατεβασε google maps

... Το gps δεν λειτουργεί ,ούτε στο google maps ,ούτε στο yahoo weather ,ούτε πουθενά ,νεκρό εντελώς το δοκίμασα σε 10 εφαρμογές ,ούτε τι βελάκι εμφανίζει,το έχω ενεργό εννοείται. Είδα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα και όλα αυτά με την 8.3..

#323   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2015 - 23:19

το carplay υπαρχει καπου μετα το 8.3 σαν εφαρμογη?πρεπει να το κατεβασουμε?η ενεργοποιειται μονο με τα αμαξια που το υποστηριζουν?

#324   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 10/04/2015 - 23:52

... Το gps δεν λειτουργεί ,ούτε στο google maps ,ούτε στο yahoo weather ,ούτε πουθενά ,νεκρό εντελώς το δοκίμασα σε 10 εφαρμογές ,ούτε τι βελάκι εμφανίζει,το έχω ενεργό εννοείται. Είδα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα και όλα αυτά με την 8.3..

Κανε ενα hard reset να δεις αν φτιαξει .

#325   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 11/04/2015 - 03:08

Έχει παρατηρήσει κανείς το download speed από τους server της Apple είναι εξευτελιστικά slow? Κατεβάζω π.χ το Ios και κατεβάζει με 30kb

#326   Spiv4kl

Spiv4kl

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/04/2015 - 07:33

Κανε ενα hard reset να δεις αν φτιαξει .

Το είχα κάνει και αυτό,μετά έκανα εκ νέου πέρασμα την 8.3 από iTunes ,με setup as new, αλλά αρνείται να διορθωθεί. Έχω την εντύπωση πως κάποιο πρόβλημα έχει ο διακόπτης των υπηρεσιών τοποθεσίας και είναι σαν να μην ανοίγει ποτέ. Ελπίζω να είναι bug του λειτουργικού μιας και εμφανίστηκε και σε κάνα δυο ακόμα, 1,5 χρόνο τώρα μια χαρά δούλευε.

#327   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 11/04/2015 - 09:09

Το είχα κάνει και αυτό,μετά έκανα εκ νέου πέρασμα την 8.3 από iTunes ,με setup as new, αλλά αρνείται να διορθωθεί. Έχω την εντύπωση πως κάποιο πρόβλημα έχει ο διακόπτης των υπηρεσιών τοποθεσίας και είναι σαν να μην ανοίγει ποτέ. Ελπίζω να είναι bug του λειτουργικού μιας και εμφανίστηκε και σε κάνα δυο ακόμα, 1,5 χρόνο τώρα μια χαρά δούλευε.

Σίγουρα ειναι bug μην σε ανησυχεί . Εγω πχ είχα πρόβλημα σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις με την δόνηση καθώς όποτε με καλούσαν δονούσε μια φορά και μετα τέλος σταματούσε , τωρα διορθώθηκε επιτέλους !!!!!!!

Υπομονή και θα το φτιάξουν και αυτό .

Μπες στις Apple το φόρουμ να δεις τι λένε για το πρόβλημα σου .

#328   k3rn3l

k3rn3l

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:k3rn3l

Δημοσίευση 11/04/2015 - 09:40

το carplay υπαρχει καπου μετα το 8.3 σαν εφαρμογη?πρεπει να το κατεβασουμε?η ενεργοποιειται μονο με τα αμαξια που το υποστηριζουν?

Ενεργοποιείτε αυτόματα μόλις συνδεθει με συσκευή που υποστηρίζει carplay.. Προς το παρόν μόνο κάποια μοντέλα απο Alpine και Pioneer που μπορεί να το βάλει ο καθένας στο αυτοκίνητο του... Σιγά σιγά θα το δούμε και σε αυτοκίνητα στο βασικό εξοπλισμό ή στον extra τέλος πάντων. :)

Τελευταία επεξεργασία από: k3rn3l, 11/04/2015 - 09:43

#329   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.591 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/04/2015 - 09:46

εμενα παλι γιατι μου θυμιζει 4s με το καμμενο wifi ;
ελπιζω οντως να προκειται περι bug και όχι μονιμης βλαβης.
Καλο θα ηταν οσοι εχετε προβλήματα να αναφερετε και το μοντελο της συσκευης, για να μπορέσουμε (αν) να βγαλουμε καποιο συμπερασμα και όχι απλα iPhone η ipad.

#330   aeras69

aeras69

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/04/2015 - 10:13

Προσπαθώ να συνδέσω μέσω bluetooth ένα macbook pro (2010) με ένα iphone 6 plus και δεν γίνεται pairing είναι bug; Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες