Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 8.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
682 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   vkouk

vkouk

iPH Contributor

• 951 μηνύματα
  • Twitter:@vkoukoutis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:v.kouk

Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:35

ρυθμισεις-γενικα-ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο

ρυθμισεις-απορρητο-υπ.τοποθεσιας-υπ.συστηματος.

το ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο ειναι και καλα οταν εχεις κλειδωμενη οθονη και με ανοιχτο δικτυο αυτο λειτουργει και παιρνει νεα εμαιλ κτλπ ;

το δευτερο το ειχα ηδη απενεργοποιημενο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:42

το ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο ειναι και καλα οταν εχεις κλειδωμενη οθονη και με ανοιχτο δικτυο αυτο λειτουργει και παιρνει νεα εμαιλ κτλπ ;

το δευτερο το ειχα ηδη απενεργοποιημενο.

Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να κοιταξεις εδω.

Τελευταία επεξεργασία από: lefteristz, 22/04/2015 - 23:42

#498   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2015 - 10:28

εμενα χθες μου εκανε το εξης παραξενο ενω ηταν φορτισμενο κοντα στο 80% και οπως εχουμε κλειστα τα περισσοτερα και γυρισμενο σε 2g και μεσα σε wifi και χωρις να το χρησιμοποιει κανεις το πρωι το βρηκα κλειστο χωρις καθολου μπαταρια και δεν ξερω τι να κανω να το παω για ελεγχο?να δω αν το ξανακανει?

μεχρι τωρα απο τον δεκεμβριο δεν το ειχε κανει ποτε και μιλαμε για μαι διαρκεια αναμονης τουλαχιστον 2 μερες πρωτη φορα κανει κατι τετοιο

Iphone 6 no jb ios 8.3

εχει κανεις καποια ιδεα?

#499   jimiraklio

jimiraklio

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Twitter:@dimitris_giak
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/04/2015 - 10:41

εμενα χθες μου εκανε το εξης παραξενο ενω ηταν φορτισμενο κοντα στο 80% και οπως εχουμε κλειστα τα περισσοτερα και γυρισμενο σε 2g και μεσα σε wifi και χωρις να το χρησιμοποιει κανεις το πρωι το βρηκα κλειστο χωρις καθολου μπαταρια και δεν ξερω τι να κανω να το παω για ελεγχο?να δω αν το ξανακανει?

μεχρι τωρα απο τον δεκεμβριο δεν το ειχε κανει ποτε και μιλαμε για μαι διαρκεια αναμονης τουλαχιστον 2 μερες πρωτη φορα κανει κατι τετοιο

Iphone 6 no jb ios 8.3

εχει κανεις καποια ιδεα?

δες αρχικα απο τη χρηση μπαταριας πια εφαρμογη σου εφαγε περισσοτερη μπαταρια, ειδικα αν πιστευεις πως δεν τη χρησιμοποιησες τοσο οσο δειχνει, αφαιρεσε την και τσεκαρε την πορεια της μπαταριας. επισης τσεκαρε τις τελευταιες εφαρμογες που κατεβασες μηπως καποια προκαλεσε drain battery. κανε και ενα hard reset και τσεκαρε μπαταρια. αν στο ξανακανει πας για ελεγχο

#500   vtsotras335

vtsotras335

iPH Member

• 343 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2015 - 13:15

Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα εχω και εγώ μου γράφει χρόνους χρήσης σε κατάσταση αναμονής πολύ περισσότερους από ότι πριν την 8.3 . Δεν εχω βρει λύση όσο κ να το εχω ψάξει . Μέχρι κ restore setups as new έκανα τρεις φορές αλλά δεν διορθώθηκε

Τελικά η λύση βρέθηκε μετά από πολύ ψάξιμο .

Let your phone battry drain fully until your phone turns off and you can not turn it back on
Plug it in to your charger until it come on again (about 6%)
Turn it back off using the top button and the slider on the phone
Leave it off on the charger for 2 or 3 hours (or until it may have reached 100%)
Unplug from charger and turn it on
Now reboot your device (turn it off and back on again)

#501   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/04/2015 - 18:50

Κλείνοντας κάμποσες μέρες με το 8.3 και εγώ να πω 2-3 παραπονάκια.

1) Αυτό με το σβήσιμο του γράμματος "ς" αρχίζω πλέον και το παρατηρώ, ενώ στην αρχή δεν έδινα ιδαίτερη σημασία και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλήτικό.

2) Έχω άλλα δύο θέματα που δεν ξέρω αν έχουν να κάνουν με το 8.3 ή είναι άσχετα, αλλά πριν δε συνέβαιναν. Το πρώτο είναι ότι αν ανοίξω τη φωτπγραφική μηχανή για να βγάλω μια σειρά φωτογραφιών η πρώτη φορά που πατάω το κουμπί της λήψης δεν ακούγεται το κλικ, από τη δεύτερη και τρίτη φορά και μετά που θα το ξαναπατήσω ακούγεται κανονικά. Πολύ περίεργο.

3) Το ίδιο συμβαίνει και με τα μηνύματα. Έρχονται χωρίς να χτυπήσουν. Εννοείται ότι δεν έχω το κινητό στο αθόρυβο. 

#502   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 23/04/2015 - 21:10

Κλείνοντας κάμποσες μέρες με το 8.3 και εγώ να πω 2-3 παραπονάκια.

1) Αυτό με το σβήσιμο του γράμματος "ς" αρχίζω πλέον και το παρατηρώ, ενώ στην αρχή δεν έδινα ιδαίτερη σημασία και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλήτικό.
2) Έχω άλλα δύο θέματα που δεν ξέρω αν έχουν να κάνουν με το 8.3 ή είναι άσχετα, αλλά πριν δε συνέβαιναν. Το πρώτο είναι ότι αν ανοίξω τη φωτπγραφική μηχανή για να βγάλω μια σειρά φωτογραφιών η πρώτη φορά που πατάω το κουμπί της λήψης δεν ακούγεται το κλικ, από τη δεύτερη και τρίτη φορά και μετά που θα το ξαναπατήσω ακούγεται κανονικά. Πολύ περίεργο.
3) Το ίδιο συμβαίνει και με τα μηνύματα. Έρχονται χωρίς να χτυπήσουν. Εννοείται ότι δεν έχω το κινητό στο αθόρυβο.

Μηνυματα χωρις να χτυπησει;;πρωτη φορα το ακουω εμενα μονο το ς με ενοχλει πολυ παντως..

#503   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 23/04/2015 - 21:29

Καλησπέρα σας. Μόλις κατέβασα μια εφαρμογή από το App Store και ξαφνικά, χωρις να κάνω κάτι από όσα έχουν αναφερθεί, δούλεψε το touch ID για την αγορά. !!! Μπορεί να το στεκάρει και κάποιος άλλος μήπως διορθώθηκε από την μερία του App Store και δεν βγει νέα έκδοση!

#504   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2015 - 10:14

Καλησπέρα σας. Μόλις κατέβασα μια εφαρμογή από το App Store και ξαφνικά, χωρις να κάνω κάτι από όσα έχουν αναφερθεί, δούλεψε το touch ID για την αγορά. !!! Μπορεί να το στεκάρει και κάποιος άλλος μήπως διορθώθηκε από την μερία του App Store και δεν βγει νέα έκδοση!

Ενδεχομένως να "φταίει" το ότι ενεργοποίηση την οικογενειακή κοινή χρήση ...

#505   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/04/2015 - 10:38

Στις δωρεαν εφαρμογες π το χω τσεκαρει, λειτουργει κανονικα!!

#506   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2015 - 10:41

Στις δωρεαν εφαρμογες π το χω τσεκαρει, λειτουργει κανονικα!!

Σε εμένα δεν λειτουργούσε ούτε στις δωρεάν.

#507   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/04/2015 - 19:25

Ερώτηση:σε iPad Air 2 οι 3 επιλογές 2g 3G 4g δεν υπάρχουν;;;Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1429982725.865988.jpg   154,93KB   66 λήψεις

#508   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 25/04/2015 - 19:33

Στα iPad δεν υπάρχει

#509   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 25/04/2015 - 19:35

Οοοοοοκ!!

#510   gtpaonik

gtpaonik

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/04/2015 - 19:52

Εγώ ένα πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι ενώ μιλάω στη κινητό αν χτυπήσει δεύτερη γραμμή δεν μπορώ να το σηκώσω και αναγκάζομαι να κλείσω την πρώτη γραμμή...το έχει παρατηρήσει κανένας;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες