Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 18/05/2015 - 04:02

Μεγειες, και καλοφόρετο.

Ήσουν στο γκρουπ του Ιουνίου;  σου ήρθε μειλ ότι θα το παραλάβεις νωρίτερα; 

(λογικά θα προϋπήρξε μειλ αποστολής)

Σ' ευχαριστω. Ημουν στο  group 13-27 μαϊου και μου αποσταλθηκε στις 4/5. Μου ηρθε μειλ απο την apple οτι αλλαξε το status σε "prepare for shipping"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 18/05/2015 - 07:01

Καλησπέρα. Ευτυχης κατοχος Apple watch Stanless steel.Προπαραγγελια 10/4 απο αμερική. Το παρελαβα αθηνα 15/5

Οσο για την αυτονομία που ενδιαφέρει τους περισσότερους:

10 το πρώι μεχρι τις 5 τα ξημερώματα υπολοιπόμενη μπαταρία 28% με πλήρη χρήση, (χωρις workout, αλλα με activity)

και στις 1.30 το μεσημέρι που ξυπνησα ηταν 21%.Παρα πολυ καλη αυτονομία

Όσοι εχετε κάνει προπαραγγελια, εμενα μου ηρθε πολυ πιο πριν απο τον εκτιμώμενο χρονο που μου εδωσε η apple.

Μεγιές φίλε μου!!! 

Μεγειες, και καλοφόρετο.

Ήσουν στο γκρουπ του Ιουνίου;  σου ήρθε μειλ ότι θα το παραλάβεις νωρίτερα; 

(λογικά θα προϋπήρξε μειλ αποστολής)

Αστό εσύ μην το ψάχνεις μαζί θα παραλάβουμε και ίσως εσύ πιο νωρίς.. :P

Έτσι όπως πάνε θα μας στείλουν το 2... χα χάχα!!! 

Απορώ πως επέτρεψα εγώ να γίνει κάτι τέτοιο!  :D  :lol:  :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 18/05/2015 - 07:03

@CaLi@

#153   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 18/05/2015 - 07:55

Πάψει εσύ βρε γκαντέμη... :Ρ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. :)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#154   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 18/05/2015 - 13:33

Πάψει εσύ βρε γκαντέμη... :Ρ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. :)

Αυτή πέθανε και δεν το ξέρεις!!! Χά Χά Χά

@CaLi@

#155   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2015 - 14:25

Να μεταφέρω και εγώ τις πρώτες μου εντυπωσεις μετα απο λιγες μέρες χρήσης του 42mm με milanese loop όπως τις έγραψα στο avclub που συχνάζω πιο πολύ :)

Οπως ολα τα προιοντα της apple, το watch προσφερει σε ενα μεγαλο ποσοστο «απολαυση χρησης».
It’s the little things που λενε και οι αγγλοσαξωνες.
Πχ ήμουν προχθες στο αεροδρομιο και για την επικυρωση του boarding pass απλα ακουμπησα το ρολοι στο τερματικο της Aegean μπροστα στα εκπληκτα ματια της αεροσυνοδου. Η το οτι ξεκλειδωνω το mac κανοντας ενα tap στο watch οταν ειμαι κοντα του μεσω της εφαρμογης Mac ID. Το οτι μπορω να χρησιμοποιησω το watch σαν viewfinder για την camera του iphone, οταν θελω να τραβηξω φωτο εξ αποστασεως. Το οτι μπορω να το χρησιμοποιησω σαν remote control του apple tv ή της μουσικης βιβλιοθηκης του mac. Το οτι μπορω να αναψω και να σβησω τα φωτα του σπιτιου μου οπου και αν ειμαι μεσω του Philips hue app. Οτι μπορω να το χρησιμοποιησω σαν ipod για το γυμναστηριο ή σαν remote control του ipod app του iphone το οποιο εχω κλειδωμενο στο locker, χρησιμοποιώντας το digital crown ως sound volume knob. Οτι αν το τηλεφωνο ειναι μακρια (πχ φορτιζει) ή χωμενο σε μια τσαντα, μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κληση μεσω του watch. Οτι μπορω να εχω οδηγιες πλοηγησης μεσω ελαφρων taps οταν περπατω στην πολη χωρις να χρειαζεται να κοιτω το iphone. Οτι με παροτρύνει στο να κινουμαι περισσοτερο δινοντας μου αμεσα στατιστικα υγειας. Οτι παρακολουθω αμεσα την καρδιακη μου δραστηριοτητα . Οτι στο αμεσο (ευχομαι) μελλον θα μπορω να ψωνιζω στο supermarket ή να βαζω βενζινη χωρις να εχω μαζι μου την πιστωτικη παρα μονο το watch. 

Και ολα αυτα χωρις να εχω αναφερει τον μπαναλ τομεα οπου το watch λαμπει:
Στα notifications, οπου αντι να αναβει και τιτιβιζει η οθονη του iphone, το watch σου χτυπα διακριτικα τον καρπο και εσυ με μια ματια βλεπεις αν ειναι κατι σημαντικο ή οχι. Αν ειναι και δεν μπορεις να απαντησεις μονολεκτικα μεσω των περιορισμενων canned responses του watch, μπορεις να μεταφερεις το πχ email αυτοματα στο iphone μεσω του continuity. Για την δουλεια μου, οπου ειναι απαραιτητο το να μπορω να εχω αμεση πληροφορηση πανω σε επειγοντα emails, ειναι παρα πολυ χρησιμο και σιγουρα λιγοτερο ενοχλητικο απο το να τσεκαρω διαρκως το κινητο μηπως εχασα καποιο email, μήνυμα ή κληση. 
Στα θετικα το οτι συνεργαζεται αψογα και απροβληματιστα με το iphone χωρις απωλειες συνδεσης, κρεμασματα, glitches κλπ. Ειδικα οι native εφαρμογες της apple λειτουργουν πολυ καλα.  
Επισης, η διαρκεια της μπαταριας ειναι πολυ υψηλοτερη απο οτι περιμενα.
Η ημερα βγαινει ανετα ακομα και αν το σκαλιζεις συνεχεια. Πχ την πρωτη ημερα μετα την πληρη φορτιση οπου επαιζα συνεχεια μαζι του, πηγα γυμναστηριο μια ωρα χρησιμοποιώντας το ως ipod, heart & fitness tracker, βαζοντας το να μου δινει gps οδηγιες, χρησιμοποιωντας το για κλησεις κλπ, τελειωσα την μερα με 24% μπαταρια. Χθες που δεν το πολυσκαλιζα και ειχα μια normal χρηση με notifications, μουσικη κλπ , στις 11:00 το βραδυ ειχα 50% υπολοιπο μπαταριας.
Και δεν με ενοχλει το να το φορτιζω καθε βραδυ, ισως γιατι εχω συνηθισει απο το smartphone. Οταν δε, θα εχω και το night stand που εχω παραγγειλει για iphone/watch, τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο απλα.

Ειναι ολα ροδινα λοιπον; Οχι βεβαια, υπαρχουν τομεις που χρηζουν βελτιωσης.
Πρωτα απο ολα οι 3rd party εφαρμογες οπου καποιες απο αυτες αργουν αρκετα δευτερα μεχρι να τραβηξουν data απο το iphone. Ισως να φταίει το οτι δεν ειναι πραγματικα apps (οπως τα αντιστοιχα watch apps της apple) αλλα extensions εφαρμογων του iphone. Φανταζομαι οταν ανοιξει και αλλο τα api η apple θα δουμε βελτιωση στον τομεα αυτο. Παντως καποιες απο αυτες δουλευουν ικανοποιητικα οπως αυτες που προανεφερα (mac id, Philips hue).
Επισης, το user interface, αν και λειτουργικο και εξυπνο αν το κατανοησεις, χρειαζεται ενα learning curve. Δεν ειναι τοσο απλο σαν το iphone, αλλα σιγουρα οχι τοσο μπερδεψουάρ οπως το android. Πχ. πολυς κοσμος νομιζει πως το folder με τις εφαρμογες ειναι το home screen του watch οπως στο iphone. Δεν ειναι. Αυτο ειναι το watch face που απο εκει εχεις direct access σε καποιες προκαθορισμενες εφαρμογες που χρησιμοποιεις πιο πολυ (οπως πχ καιρος, ημερολογιο, fitness tracker ) και απο εκει και περα οριζεις τα glances που βαζεις τις αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιεις πολυ και τις βλεπεις με ενα swipe down.
Για να καταλαβεις ομως πληρως την λογικη του, καλο ειναι να διαβασεις το manual ή να δεις εστω αυτα μικρα video που εφτιαξε η apple. Δεν ειναι παντως πυρηνικη φυσικη, απλα εχει λιγο διαφορετικη λογικη απο του IOS.
Τελος, υπαρχουν καποιες εφαρμογες οπως του iphoto στο watch που πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης τους. Τι φωτο να δεις σε μια τοσο μικρη οθονη;! 
Μιλωντας για οθονη, εχει πολυ ικανοποιητικη αποδοση με sharp εικονα, εντονα χρωματα και εξαιρετικο μαυρο. Οταν ομως ειναι κοντρα στον ηλιο δυσκολεύεσαι να διαβασεις οπως ειναι λογικο...

Αυτα για την ωρα. Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το watch το οποιο βρηκα εξαιρετικα polished για first gen προιον. Ισως βεβαια αυτο οφειλεται στο οτι ξεκινησα με χαμηλες προσδοκιες αφου δεν ειχα ποτε την απαιτηση αυτο να υποκαταστησει το iphone μου απλα να παιξει τον ρολο ενος supercharged κομψου ρολογιου χειρος. Αυτο περιμενα, αυτο ελαβα και με το παραπανω...

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: takisot, 18/05/2015 - 14:27

#156   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 14:41

Και μερικές φωτό με το μαυρο sports band λουράκι:

Συνημμένα αρχεία

#157   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 14:45

Τέλος, μια σύγκριση παχους/μεγεθους με ένα tag heuer carrera:

Συνημμένα αρχεία

#158   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 15:39

Να μεταφέρω και εγώ τις πρώτες μου εντυπωσεις μετα απο λιγες μέρες χρήσης του 42mm με milanese loop όπως τις έγραψα στο avclub που συχνάζω πιο πολύ :)

Οπως ολα τα προιοντα της apple, το watch προσφερει σε ενα μεγαλο ποσοστο «απολαυση χρησης».
It’s the little things που λενε και οι αγγλοσαξωνες.
Πχ ήμουν προχθες στο αεροδρομιο και για την επικυρωση του boarding pass απλα ακουμπησα το ρολοι στο τερματικο της Aegean μπροστα στα εκπληκτα ματια της αεροσυνοδου. Η το οτι ξεκλειδωνω το mac κανοντας ενα tap στο watch οταν ειμαι κοντα του μεσω της εφαρμογης Mac ID. Το οτι μπορω να χρησιμοποιησω το watch σαν viewfinder για την camera του iphone, οταν θελω να τραβηξω φωτο εξ αποστασεως. Το οτι μπορω να το χρησιμοποιησω σαν remote control του apple tv ή της μουσικης βιβλιοθηκης του mac. Το οτι μπορω να αναψω και να σβησω τα φωτα του σπιτιου μου οπου και αν ειμαι μεσω του Philips hue app. Οτι μπορω να το χρησιμοποιησω σαν ipod για το γυμναστηριο ή σαν remote control του ipod app του iphone το οποιο εχω κλειδωμενο στο locker, χρησιμοποιώντας το digital crown ως sound volume knob. Οτι αν το τηλεφωνο ειναι μακρια (πχ φορτιζει) ή χωμενο σε μια τσαντα, μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κληση μεσω του watch. Οτι μπορω να εχω οδηγιες πλοηγησης μεσω ελαφρων taps οταν περπατω στην πολη χωρις να χρειαζεται να κοιτω το iphone. Οτι με παροτρύνει στο να κινουμαι περισσοτερο δινοντας μου αμεσα στατιστικα υγειας. Οτι παρακολουθω αμεσα την καρδιακη μου δραστηριοτητα . Οτι στο αμεσο (ευχομαι) μελλον θα μπορω να ψωνιζω στο supermarket ή να βαζω βενζινη χωρις να εχω μαζι μου την πιστωτικη παρα μονο το watch. 

Και ολα αυτα χωρις να εχω αναφερει τον μπαναλ τομεα οπου το watch λαμπει:
Στα notifications, οπου αντι να αναβει και τιτιβιζει η οθονη του iphone, το watch σου χτυπα διακριτικα τον καρπο και εσυ με μια ματια βλεπεις αν ειναι κατι σημαντικο ή οχι. Αν ειναι και δεν μπορεις να απαντησεις μονολεκτικα μεσω των περιορισμενων canned responses του watch, μπορεις να μεταφερεις το πχ email αυτοματα στο iphone μεσω του continuity. Για την δουλεια μου, οπου ειναι απαραιτητο το να μπορω να εχω αμεση πληροφορηση πανω σε επειγοντα emails, ειναι παρα πολυ χρησιμο και σιγουρα λιγοτερο ενοχλητικο απο το να τσεκαρω διαρκως το κινητο μηπως εχασα καποιο email, μήνυμα ή κληση. 
Στα θετικα το οτι συνεργαζεται αψογα και απροβληματιστα με το iphone χωρις απωλειες συνδεσης, κρεμασματα, glitches κλπ. Ειδικα οι native εφαρμογες της apple λειτουργουν πολυ καλα.  
Επισης, η διαρκεια της μπαταριας ειναι πολυ υψηλοτερη απο οτι περιμενα.
Η ημερα βγαινει ανετα ακομα και αν το σκαλιζεις συνεχεια. Πχ την πρωτη ημερα μετα την πληρη φορτιση οπου επαιζα συνεχεια μαζι του, πηγα γυμναστηριο μια ωρα χρησιμοποιώντας το ως ipod, heart & fitness tracker, βαζοντας το να μου δινει gps οδηγιες, χρησιμοποιωντας το για κλησεις κλπ, τελειωσα την μερα με 24% μπαταρια. Χθες που δεν το πολυσκαλιζα και ειχα μια normal χρηση με notifications, μουσικη κλπ , στις 11:00 το βραδυ ειχα 50% υπολοιπο μπαταριας.
Και δεν με ενοχλει το να το φορτιζω καθε βραδυ, ισως γιατι εχω συνηθισει απο το smartphone. Οταν δε, θα εχω και το night stand που εχω παραγγειλει για iphone/watch, τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο απλα.

Ειναι ολα ροδινα λοιπον; Οχι βεβαια, υπαρχουν τομεις που χρηζουν βελτιωσης.
Πρωτα απο ολα οι 3rd party εφαρμογες οπου καποιες απο αυτες αργουν αρκετα δευτερα μεχρι να τραβηξουν data απο το iphone. Ισως να φταίει το οτι δεν ειναι πραγματικα apps (οπως τα αντιστοιχα watch apps της apple) αλλα extensions εφαρμογων του iphone. Φανταζομαι οταν ανοιξει και αλλο τα api η apple θα δουμε βελτιωση στον τομεα αυτο. Παντως καποιες απο αυτες δουλευουν ικανοποιητικα οπως αυτες που προανεφερα (mac id, Philips hue).
Επισης, το user interface, αν και λειτουργικο και εξυπνο αν το κατανοησεις, χρειαζεται ενα learning curve. Δεν ειναι τοσο απλο σαν το iphone, αλλα σιγουρα οχι τοσο μπερδεψουάρ οπως το android. Πχ. πολυς κοσμος νομιζει πως το folder με τις εφαρμογες ειναι το home screen του watch οπως στο iphone. Δεν ειναι. Αυτο ειναι το watch face που απο εκει εχεις direct access σε καποιες προκαθορισμενες εφαρμογες που χρησιμοποιεις πιο πολυ (οπως πχ καιρος, ημερολογιο, fitness tracker ) και απο εκει και περα οριζεις τα glances που βαζεις τις αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιεις πολυ και τις βλεπεις με ενα swipe down.
Για να καταλαβεις ομως πληρως την λογικη του, καλο ειναι να διαβασεις το manual ή να δεις εστω αυτα μικρα video που εφτιαξε η apple. Δεν ειναι παντως πυρηνικη φυσικη, απλα εχει λιγο διαφορετικη λογικη απο του IOS.
Τελος, υπαρχουν καποιες εφαρμογες οπως του iphoto στο watch που πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης τους. Τι φωτο να δεις σε μια τοσο μικρη οθονη;! 
Μιλωντας για οθονη, εχει πολυ ικανοποιητικη αποδοση με sharp εικονα, εντονα χρωματα και εξαιρετικο μαυρο. Οταν ομως ειναι κοντρα στον ηλιο δυσκολεύεσαι να διαβασεις οπως ειναι λογικο...

Αυτα για την ωρα. Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το watch το οποιο βρηκα εξαιρετικα polished για first gen προιον. Ισως βεβαια αυτο οφειλεται στο οτι ξεκινησα με χαμηλες προσδοκιες αφου δεν ειχα ποτε την απαιτηση αυτο να υποκαταστησει το iphone μου απλα να παιξει τον ρολο ενος supercharged κομψου ρολογιου χειρος. Αυτο περιμενα, αυτο ελαβα και με το παραπανω...

Αν και γενική, και ειδικά προσωπική η παραπάνω άποψη για το apple watch (μίνι ριβιου), με κάλυψες αρκετά μπορώ να πω πάνω στο θέμα.

Ειδικά επειδή λίγο πολύ σκέφτομαι κατά τον ίδιο τρόπο, και δεν έχω great expectetion που λεμε από ένα γκατζετ που φτιάχτηκε για να υποστηρίζει το iPhone (και όχι να το αντικαταστήσει), θέλω να πιστεύω κατά τον ίδιο τρόπο θα μείνω και εγώ ικανοποιημένος από την λειτουργία του όταν με το καλό το παραλάβω. :)

#159   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:06

takisot βαρεθηκα να διαβασω το κατεβατο που εγραψες, αλλα ρε φιλε θα βγαλεις το tag και θα κυκλοφορεις με αυτο το πραμα στο χερι;

You'll Never Walk Alone

#160   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:26

Προφανώς. Διάβασε το κατεβατό για να καταλάβεις το γιατί :P

#161   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:27

Βαριεμαι, πόσο πουλας το carrera; :P

You'll Never Walk Alone

#162   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:41

Δεν το πουλάω, το κρατώ για μπιζουδάκι :P

#163   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:45

Να τον προσέχεις τον @atari4.
Μου είχε τάξει για ένα iPhone 4 μια γιδα πουρναροπηδηχτρα, και τελικά πήρα το δεύτερο σκέλος από τη παραπάνω λέξη! :Ρ

#164   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:54

Είπαμε να φάμε κανα ρολόι από εξτασιασμένο αγοραστη apple watch, τσουπ ο λουξους...

You'll Never Walk Alone

#165   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 16:56

Πλάκα έχετε... :P

Ad

Ad