Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:20

εχει παραλαβει κανεις στην Ελλαδα απο deals365 ή αλλου ?
Εχουμε ακουσει τιποτα για το ποτε θα ερθει εδω ?

Σήμερα έκανα κράτηση το Apple Watch Sport 42" space gray στο deal365, παραλαβή σε 20-25 ημέρες!
Υπάρχει τρόπος για αγορά από Apple Store Αγγλίας και Γερμανίας, μέσω μεταφορικής (aramex κλπ) με αντικαταβολή;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   magnet

magnet

iPH User

• 108 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:29

Ωραίο το νέο ρολοϊ αλλά θεωρώ ότι ακόμα έχει μέλλον μέχρι να φτάσει τις δυνατότητες του Samsung gear s όπου εκτός από όλα όσα κάνει (όσα ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για το Apple watch ) λειτουργεί και ως αυτόνομη συσκευή από την στιγμή που δέχεται και nanosim...
Θεωρώ ότι η δεύτερη γενιά που θα βγάλει η apple σαφώς θα είναι με υποδοχή κάρτας ώστε να είναι όντως πολυεργαλείο μια που ακόμα υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Όπως και να έχει καλοφόρετο σε όσους το πήραν ή σκοπεύουν να το πάρουν.

#168   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:31

Είπαμε να φάμε κανα ρολόι από εξτασιασμένο αγοραστη apple watch, τσουπ ο λουξους...

Δεν μου αρέσουν εμένα οι αδικίες, το ξέρεις.

&takisot έχεις πμ για το ρολογακι. Θα τα βρούμε μην ανησυχείς, είμαι σοβαρό άτομο εγώ, όχι σαν κάποιους κάποιους..! :Ρ

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#169   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:33

Ωραίο το νέο ρολοϊ αλλά θεωρώ ότι ακόμα έχει μέλλον μέχρι να φτάσει τις δυνατότητες του Samsung gear s όπου εκτός από όλα όσα κάνει (όσα ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για το Apple watch ) λειτουργεί και ως αυτόνομη συσκευή από την στιγμή που δέχεται και nanosim...
Θεωρώ ότι η δεύτερη γενιά που θα βγάλει η apple σαφώς θα είναι με υποδοχή κάρτας ώστε να είναι όντως πολυεργαλείο μια που ακόμα υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Όπως και να έχει καλοφόρετο σε όσους το πήραν ή σκοπεύουν να το πάρουν.

Φίλε μου την κάρτα δεν τη βλέπω ούτε στις 32 του μηνός.

Αφενως δεν θα θέλει να βαμπιρησει τα iPhone, αφετέρου η μπαταρία θα βγάλει χέρι να μας μουτζωσει αν μπει και νανοσιμ.

#170   magnet

magnet

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:40

Από γνωστούς που το έχουν ( το gear s ) την βγάζουν την ημέρα χαλαρά με λειτουργία και ως κινητου ... οπότε και η Apple αν θέλει το κάνει χαλαρά. ...
Απο την άλλη πιστεύω ότι λόγω μεγαλης ζήτησης θα κάνει την κίνηση η apple και θα βγάλει και ρολόγακι με κάρτα. ..

Τελευταία επεξεργασία από: magnet, 18/05/2015 - 17:40

#171   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:45

Δεν τους βγαίνει στα νούμερα φίλε μου.

Μακάρι να βρουν το ιερό γκραλ της μπαταρίας, αλλά και πάλι είναι ολόκληρο σκεπτικό πίσω από την Αππλ, και για το πιο πράγμα το έβγαλε.
Δεν είναι από της εταιρίες που λέει την επόμενη μέρα "α κοίτα έχουμε καλές πωλήσεις, κάτσε να του βάλουμε και μια σιμ να γίνει τηλέφωνο"!
Αυτά είναι ταρζανιες της Σαμυ.
Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ, αλλά προσωπικά ούτε το βλέπω να γίνεται, ούτε το εύχομαι να γίνει.

#172   magnet

magnet

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 17:50

Έτσι έλεγε και για το μέγεθος οθόνης και μετά βγήκε το 6+ το οποίο εκανε τρελλες πωλησεις... Η τεχνογνωσία πιστευω οτι υπάρχει ... απο εκεί και πέρα είναι τι αποφάσεις θα παρθούν κάτω στα κεντρικά ανάλογα με το feedback που θα πάρουν από τον κόσμο. ...

#173   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/05/2015 - 18:05

Άλλο το ένα άλλο το άλλο, μην τα μπερδεύουμε.

Η μιλάμε για τηλ. η για γκατζετ αλληλοεπιδρασης, που δεν είναι αυτόνομο, και έχει φτιαχτεί για βοηθητικό κι μόνο σκοπό.

Εγώ το 6αρακι το περίμενα πως και πως από τότε που είδα 5αρα οθόνη. Και για αυτό σε κάποια φάση πέρασα και σε ανδροιντ. (μαζί με το γκιαρ του)

Αλλά το ρολόι τον θέλω για τα νότιφικειτονς, (μειλ, ςμς, κτλ) κανά τρεξιματακι, και να σηκώνω και κάνα τηλ. οταν οδηγώ. Άντε και καμιά μουσικουλα με μπλουτουθ. Αυτά για μένα και την ηλικία μου
Αν θέλω κάτι παραπάνω, τότε αγοράζω το αντίστοιχο γκατζετ που έχει φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο, και δεν "ξεχειλωνω" το ρολογακι μου που έχει φτιαχτεί για άλλο σκοπό στη βάση.

Αλλά όπως προανέφερα, προσωπική άποψη, σύμφωνα με το πως βλέπω τα πράγματα, και σύμφωνα με τις ανάγκες μου.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/05/2015 - 18:08

#174   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/05/2015 - 19:40

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1431970758.986954.jpg   107,13KB   67 λήψεις
Είπανε σε μειλ για δυο τρεις βδομάδες και τώρα τα πήγανε παλι πίσω. Παραγγελία 12 Απρίλη. Αντε να δούμε.

#175   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/05/2015 - 23:57

Apple care από Αγγλία ισχύει για Ελλάδα 2 χρόνια αν πάρω για το ρολόι?

#176   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 19/05/2015 - 08:01

Σήμερα έκανα κράτηση το Apple Watch Sport 42" space gray στο deal365, παραλαβή σε 20-25 ημέρες!
Υπάρχει τρόπος για αγορά από Apple Store Αγγλίας και Γερμανίας, μέσω μεταφορικής (aramex κλπ) με αντικαταβολή;

To deals365 είναι αξιοπιστο; H τιμή που το δίνει λογικη είναι  νομίζω. Θα γίνει όμως η παραδοση πράγματι σε 25 μέρες. Απο Αγγλία συμφέρει περισσότερο αν υποθεσουμε ότι υπάρχει κάποιος να το παραλάβει κι αν ναι απο που συμφέρει να γίνει η παραγγελία ,απέυθειας απο apple ή απο κάποιον μεταπωλητη;

#177   Boran

Boran

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/05/2015 - 10:19

To deals365 είναι αξιοπιστο; H τιμή που το δίνει λογικη είναι νομίζω. Θα γίνει όμως η παραδοση πράγματι σε 25 μέρες. Απο Αγγλία συμφέρει περισσότερο αν υποθεσουμε ότι υπάρχει κάποιος να το παραλάβει κι αν ναι απο που συμφέρει να γίνει η παραγγελία ,απέυθειας απο apple ή απο κάποιον μεταπωλητη;

εγω ημουν απο τους πρωτους που το παραγγηλαν και σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα την παρασκευη μου ηπαν οτι εχουν γινει καποιες παραγγελιες και σε δεκα μερε θα εχουν καποια κομματια

#178   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/05/2015 - 14:51

Παρέλαβα σημερα το κλασικό link λουράκι για το ρολόι. Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής με αρκετά μικρό κόστος θα έλεγα, βέβαια καμία σχέση με το απίστευτο link της apple αλλα δεν παύει να ειναι ωραίο. Αρκετά πιο βαρύ από το Milanese loop που πήρα με το ρολόι αλλα άνετο κλασικό και ωραίο. Οι φωτό για ακόμα μια φορά από οτι φαίνεται θα ανέβουν πλαγι χωρίς να γνωρίζω τον λόγο όποτε ζητάω συγγνώμη για αυτό..

Συνημμένα αρχεία

#179   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 19/05/2015 - 16:11

Παρέλαβα σημερα το κλασικό link λουράκι για το ρολόι. Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής με αρκετά μικρό κόστος θα έλεγα, βέβαια καμία σχέση με το απίστευτο link της apple αλλα δεν παύει να ειναι ωραίο. Αρκετά πιο βαρύ από το Milanese loop που πήρα με το ρολόι αλλα άνετο κλασικό και ωραίο. Οι φωτό για ακόμα μια φορά από οτι φαίνεται θα ανέβουν πλαγι χωρίς να γνωρίζω τον λόγο όποτε ζητάω συγγνώμη για αυτό..

Απ' ότι φαίνεται η βιομηχανία αξεσουάρ γυρίζει τα γρανάζια με ταχείς ρυθμούς για το ρολόι της Apple.

Από εκεί που έλεγα να παω στο αλουμινένιο/αθλητικό, τώρα γλυκοκοιτάζω και το ασημένιο. Αφού υπαρχουν λουράκια ωραία...

Παράκληση - παρατήρηση:
Όποιος παίρνει τρίτου κατασκευαστή λουράκια, ας προσέχει και την λειτουργία παλμών

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 19/05/2015 - 16:13

#180   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/05/2015 - 17:06

Απ' ότι φαίνεται η βιομηχανία αξεσουάρ γυρίζει τα γρανάζια με ταχείς ρυθμούς για το ρολόι της Apple.
Από εκεί που έλεγα να παω στο αλουμινένιο/αθλητικό, τώρα γλυκοκοιτάζω και το ασημένιο. Αφού υπαρχουν λουράκια ωραία...
Παράκληση - παρατήρηση:
Όποιος παίρνει τρίτου κατασκευαστή λουράκια, ας προσέχει και την λειτουργία παλμών

η λειτουργία παλμών λειτουργεί κανονικά. Το λουράκι δεν παίζει κανένα ρόλο εκτός και αν το φοράς παρά πολυ χαλαρό..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες