Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/06/2015 - 00:08

Εγώ πάντως δεν το βγάζω από το χέρι μου, με έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό ελευθερώνοντας τα χέρια μου από το κινητό !! Περιμένω τις επόμενες εκδόσεις του να είναι το ίδιο τεχνολογικά εξελισσόμενες οπως έγινε με το iPhone.. Προς το παρών εχω θετική άποψη ... Για να δούμε τι έχει να μας δείξει στον μέλλον.. :-)

Θα συμφωνήσω απολύτως.. Με εχει καλύψει και μένα και με το παραπάνω.. Και προσωπικα δεν το πήρα ούτε για την μόδα, ούτε για να δείξω κατι όπως λέει ο φίλος μας παραπάνω..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 06/06/2015 - 00:11

Εγώ από το 1995 δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ξέρω πολύ καλά τις κινήσεις μου με αυτή την εταιρία ! :·)

@CaLi@

#333   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/06/2015 - 09:57

Θα συμφωνήσω απολύτως.. Με εχει καλύψει και μένα και με το παραπάνω.. Και προσωπικα δεν το πήρα ούτε για την μόδα, ούτε για να δείξω κατι όπως λέει ο φίλος μας παραπάνω..

Αν εννοείς εμένα, θα κάνεις λάθος. Γιατί εγώ το έγραψα για τον "τύπο" που έκανε το review που βάλατε πιο πάνω. Ισα ισα που είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που θέλουν το "iWatch". 

Απο την αλλη πολλοί "πέφτουν στην παγίδα" να πάρουν κάτι επειδή το διαβάσανε ή επειδή είναι διάσημο χωρίς πραγματικά να ξέρουν τι θέλουν. Αποτέλεσμα να αλλάζουν κινητα κλπ αντικείμενα σαν πουκάμισα. Κάποτε περνούσαμε ώρες ψάχνοντας και μαθαίνοντας για αυτό που θέλαμε να πάρουμε. 

Προσωπικα, είχα το moto 360 που παροτι ήταν πολύ όμορφο και μου άρεσε σαν ιδέα, οι αποσυνδέσεις του αλλά και το interaction που είχε το android wear με έκαναν να το πουλήσω και με αποτρέπουν ακόμα και σήμερα να πάρω κάτι παρόμοιο (εκτός ίσως απο το apple που έχει τελείως διαφορετική λογική και UI). 

#334   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/06/2015 - 11:03

Παιδια αν ήταν να το παίρνουν μόνο όσοι το εχουν "απόλυτη ανάγκη" και "τους βοηθά στην δουλειά ή στην παραγωγικότητα τους" τότε θα πουλούσε πολύ λιγότερο. Προσωπικά δεν θέλω να κανω επίδειξη αφού το ρολόι που εχω στο χερι μου συνήθως εχει πολύ μεγαλύτερη αξία απο το ακριβότερο steel αλλα θέλω να το δοκιμάσω. Το θέμα ειναι αν οντως θα με ικανοποιήσει η αγορά αλλα δεν ειναι θέμα προϊόντος αλλα καθαρά των δικών μου αναγκών.. Προσωπικά θεωρώ οτι η κατηγορία εχει μέλλον αλλα επισης να πω οτι αρκετοί άντρες κυριως που φοράνε ρολογια αξίας δεν νιώθουν και άνετα να βγάλουν το Rolex για το Apple watch ή αντίστοιχο wearable.. Προσωπικά θα πάρω το sport να το δοκιμάσω αφού το steel νομιζω χαράσσεται εύκολα συν οι επόμενες γενιές σίγουρα θα φέρουν περισσότερα στον καταναλωτή

#335   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2015 - 11:38

Παιδια αν ήταν να το παίρνουν μόνο όσοι το εχουν "απόλυτη ανάγκη" και "τους βοηθά στην δουλειά ή στην παραγωγικότητα τους" τότε θα πουλούσε πολύ λιγότερο. Προσωπικά δεν θέλω να κανω επίδειξη αφού το ρολόι που εχω στο χερι μου συνήθως εχει πολύ μεγαλύτερη αξία απο το ακριβότερο steel αλλα θέλω να το δοκιμάσω. Το θέμα ειναι αν οντως θα με ικανοποιήσει η αγορά αλλα δεν ειναι θέμα προϊόντος αλλα καθαρά των δικών μου αναγκών.. Προσωπικά θεωρώ οτι η κατηγορία εχει μέλλον αλλα επισης να πω οτι αρκετοί άντρες κυριως που φοράνε ρολογια αξίας δεν νιώθουν και άνετα να βγάλουν το Rolex για το Apple watch ή αντίστοιχο wearable.. Προσωπικά θα πάρω το sport να το δοκιμάσω αφού το steel νομιζω χαράσσεται εύκολα συν οι επόμενες γενιές σίγουρα θα φέρουν περισσότερα στον καταναλωτή

Προσωπικά από μικρός είχα αδυναμία στα ρολόγια και είχα την μανία να τα ανοίγω ακόμα και μέσα στην τάξη στο δημοτικό και να αλλάζω  μπαταρίες, σήμερα έχω φτάσει να έχω μια καλή συλλογή και αλλάζω ανάλογα την περίσταση και την διάθεση, δεν έχει σημασία αν είναι ακριβά, καλά, φθηνά, η οτιδήποτε άλλο αλλά πάντα ήθελα να αλλάζω και να μην μένω σε ένα, έτσι θα γίνει και με το συγκεκριμένο ρολόι, όταν πιστεύω ότι χρειάζεται λόγο των τεχνολογικών δυνατοτήτων θα το έχω στο χέρι.

Προς το παρών δοκιμάζεται και δείχνει για μένα καλά στοιχεία γιαυτό που περιορίζεται..

Οπως έχω πει και στο παρελθόν ο καθένας πράττει ανάλογα με αυτό που του αρέσει και του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του, δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους κάτι που δεν τους αρέσει και δεν προσπαθώ να μυθοποιήσω κάτι που διάλεξα εγώ και τους πείσω πως αυτό είναι το καλύτερο.. ...Για μένα αυτό είναι μεγάλο λάθος..

Οσο για την μόδα η την φιγούρα το αφήνω ασχόλειαστο γιατί δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ..

Αυτά και πάμε παρακάτω σε ότι άφορα το Apple Watch που όπως μας έχει αποδείξει η Apple να το αναπτύξει και να δούμε ωραίες τεχνολογικές δυνατότητες που θα μας εκπλήξουν!!

@CaLi@

#336   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 06/06/2015 - 12:31

...σήμερα έχω φτάσει να έχω μια καλή συλλογή και αλλάζω ανάλογα την περίσταση και την διάθεση, δεν έχει σημασία αν είναι ακριβά, καλά, φθηνά, η οτιδήποτε άλλο αλλά πάντα ήθελα να αλλάζω και να μην μένω σε ένα, έτσι θα γίνει και με το συγκεκριμένο ρολόι, όταν πιστεύω ότι χρειάζεται λόγο των τεχνολογικών δυνατοτήτων θα το έχω στο χέρι...

Σε βλέπω να κάνεις συλλογή από λουράκια περίεργα και θήκες μαζί για το Apple Watch! Η κύρια συσκευή να μένει η ίδια, και να custom-άρεις 365 φορές το χρόνο!

Και εγώ άνοιγα κάποτε τα ρολόγια μου, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι αλλοιώνω την αδιαβροχοποίηση και μετά δεν έχω ρολόγια για συλλογή

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παραδοσιακά ρολόγια, βλέπω την εξής εξέλιξη:

Όπως κάποτε ενσωματώθηκε η ημερομηνία και ένας χρονογράφος στα ρολόγια ως Complications, τώρα έχει προστεθεί... sorry, έχουν προστεθεί κάποιες χιλιάδες νέες δυνατότητες, από τις οποίες θα επιλέξει ο καθένας τις δικές του. Αποκτά νόημα πλέον να γίνονται εργασίες παρακολούθησης μέσω καρπού. Το πιο απλό παράδειγμα, κάποιος μικροέμπορος μέσω του ρολογιού να λαμβάνει ειδοποιήσεις πληρωμών, αποστολών, λήψεων των προϊόντων που εμπορεύεται. Μία χρήση που θα του προσδώσει περισσότεrο ελεύθερο χρόνο για άλλες εργασίες. Για αυτόν γίνεται άμεσα ένα περισσότερο αποδοτικό εργαλείο δουλειάς.

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 06/06/2015 - 12:33.

#337   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/06/2015 - 12:37

Πια είναι η λογική τιμή ενός μεταχειρισμένου apple watch 42' mm σε μαύρο χρώμα; Προφανός άμα είναι αγορασμένο από Αμερική δεν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση .

#338   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/06/2015 - 12:46

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λογική τιμή ακόμα και για μεταχειρισμένα αφού πωλούνται απο οτι βλέπω στα ιδια υψηλά επίπεδα τιμών σε δημοπρασίες..
Πάντως πολύ θα ήθελα να δω απο την Apple στο μέλλον ένα σύστημα kinetic direct drive όπως της Seiko (εχω 2 Velatura) με τέτοιο σύστημα.. Αποθηκεύει ενέργεια σε μπαταρια μέσω περιστρεφόμενου κυκλικού τομέα και λειτουργεί ως Quartz με το σύστημα αυτο..
Αυτο που λεει ο φίλος παραπάνω εμένα με φτιάχνει, κάθε μερα μπορεις να έχεις αλλο ρολόι μέσω faces και αλλαγή στο λουράκι

#339   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2015 - 12:56

Πήρα την ελευθερία και πείραξα λίγο τις φωτό σου!
Για να βγάλω δικά μου προεόρτια γούστα!

post-black%201.jpgpost-black.jpg

#340   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/06/2015 - 13:38

Όταν βγήκε το πρώτο iPad στην Αμερική, στην Ελλάδα άργησε πολλούς μήνες να έρθει. Όταν τελικά ήρθε και στην Ελλάδα, όλοι έτρεξαν να το πάρουν, χωρίς να ασχοληθούν με το αν θα βγει και ipad2. Εντέλει μετά από ούτε τρεις μήνες περίπου ήρθε στην Ελλάδα το iPad 2, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να κλαίει τα λεφτά του που πήρε το ipad1, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ χειρότερο από το 2, και στην ουσία ήταν ένα πείραμα της Apple.

Δεν ξέρω αν η ιστορία επαναλαμβάνεται......

#341   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2015 - 13:47

Σε βλέπω να κάνεις συλλογή από λουράκια περίεργα και θήκες μαζί για το Apple Watch! Η κύρια συσκευή να μένει η ίδια, και να custom-άρεις 365 φορές το χρόνο!

Και εγώ άνοιγα κάποτε τα ρολόγια μου, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι αλλοιώνω την αδιαβροχοποίηση και μετά δεν έχω ρολόγια για συλλογή

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παραδοσιακά ρολόγια, βλέπω την εξής εξέλιξη:
Όπως κάποτε ενσωματώθηκε η ημερομηνία και ένας χρονογράφος στα ρολόγια ως Complications, τώρα έχει προστεθεί... sorry, έχουν προστεθεί κάποιες χιλιάδες νέες δυνατότητες, από τις οποίες θα επιλέξει ο καθένας τις δικές του. Αποκτά νόημα πλέον να γίνονται εργασίες παρακολούθησης μέσω καρπού. Το πιο απλό παράδειγμα, κάποιος μικροέμπορος μέσω του ρολογιού να λαμβάνει ειδοποιήσεις πληρωμών, αποστολών, λήψεων των προϊόντων που εμπορεύεται. Μία χρήση που θα του προσδώσει περισσότεrο ελεύθερο χρόνο για άλλες εργασίες. Για αυτόν γίνεται άμεσα ένα περισσότερο αποδοτικό εργαλείο δουλειάς.

Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια προστασία σε ότι αφορά το σασί για μην γρατζουνιστεί λόγο το ότι η δουλειά που εχω προσωρινά την απαιτεί και εχω ήδη προβεί σε αγορά μαζί με μια βάση φόρτωσης και από λουράκια ένα καλό μαύρο λουράκι και τέλος ... Περιμένω το 2 το οποίο φαντάζομαι θα είναι ανώτερο του παρόντος ..

Σε ότι αφορά στα ήδη υπάρχοντα ρολόγια τα οποία χρειάζονται τεχνική για μην δεν δέχονται νερά πάνε σε επαγγελματία για την ανάλογη διαδικασία και τα αυτόματα δεν τα αγγίζω ποτέ...

Πάντως μετά από 15 μέρες που εχω το Apple watch βλέπω πως το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιώ συνέχεια αφού το ρολόι μου έχει λύσει τα χέρια,, ειδικά όταν δεν το εχω Εύκαιρο στον χώρο..

Κάποιοι το βλέπουν έξτρα και μη απαραίτητο και κάποιοι εργαλείο που τους δίνει το κάτι παραπάνω!!!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα !! :) LoL!!

@CaLi@

#342   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2015 - 14:11

Σε ότι αφορά την μπαταρία το φοράω γύρο στις 8:00 και στις 23:30 που το βάζω για φορτίση είναι περίπου στα 40% με Φούλ ειδοποιήσεις και με φυσιολογική χρήση... Μπαίνει μαζί με το κινητό το βράδι και το εχω όλη μέρα γιαυτό που το χρειάζομαι !! :-)

@CaLi@

#343   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/06/2015 - 14:17

Σε ότι αφορά την μπαταρία το φοράω γύρο στις 8:00 και στις 23:30 που το βάζω για φορτίση είναι περίπου στα 40% με Φούλ ειδοποιήσεις και με φυσιολογική χρήση... Μπαίνει μαζί με το κινητό το βράδι και το εχω όλη μέρα γιαυτό που το χρειάζομαι !! :-)

Καθόλου άσχημη η μπαταρια!!  :)

#344   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2015 - 14:28

Καθόλου άσχημη η μπαταρια!! :)

Και εγώ θεωρώ το ίδιο...

Είναι ένα ρολόι όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν που είναι συνδεδεμένο με Bluetooth στο τηλέφωνο σου για να δώσει τις πληροφορίες που μέχρι τώρα επέρνες μόνο από το κινητό σου.. Εγώ πάντα το βγάζω το ρολόι την ώρα του ύπνου και έτσι δεν με απασχολεί που θα βρίσκετε την ώρα που κοιμάμαι.. Το δε κινητό 6 plus δεν καταλαβαίνει από μπαταρία και έτσι δεν εχω πρόβλημα σε αυτό το θέμα ..

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω Εμπεριστατομένη άποψη ...

@CaLi@

#345   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/06/2015 - 14:45

Και εγώ θεωρώ το ίδιο...

Είναι ένα ρολόι όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν που είναι συνδεδεμένο με Bluetooth στο τηλέφωνο σου για να δώσει τις πληροφορίες που μέχρι τώρα επέρνες μόνο από το κινητό σου.. Εγώ πάντα το βγάζω το ρολόι την ώρα του ύπνου και έτσι δεν με απασχολεί που θα βρίσκετε την ώρα που κοιμάμαι.. Το δε κινητό 6 plus δεν καταλαβαίνει από μπαταρία και έτσι δεν εχω πρόβλημα σε αυτό το θέμα ..

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχω Εμπεριστατομένη άποψη ...

Είχα άλλη εντύπωση για την μπαταρία  :)

Όπως τα έχεις περιγράψει εσένα σε βολεύει αρκετά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες