Παιδια αν ήταν να το παίρνουν μόνο όσοι το εχουν "απόλυτη ανάγκη" και "τους βοηθά στην δουλειά ή στην παραγωγικότητα τους" τότε θα πουλούσε πολύ λιγότερο. Προσωπικά δεν θέλω να κανω επίδειξη αφού το ρολόι που εχω στο χερι μου συνήθως εχει πολύ μεγαλύτερη αξία απο το ακριβότερο steel αλλα θέλω να το δοκιμάσω. Το θέμα ειναι αν οντως θα με ικανοποιήσει η αγορά αλλα δεν ειναι θέμα προϊόντος αλλα καθαρά των δικών μου αναγκών.. Προσωπικά θεωρώ οτι η κατηγορία εχει μέλλον αλλα επισης να πω οτι αρκετοί άντρες κυριως που φοράνε ρολογια αξίας δεν νιώθουν και άνετα να βγάλουν το Rolex για το Apple watch ή αντίστοιχο wearable.. Προσωπικά θα πάρω το sport να το δοκιμάσω αφού το steel νομιζω χαράσσεται εύκολα συν οι επόμενες γενιές σίγουρα θα φέρουν περισσότερα στον καταναλωτή
Προσωπικά από μικρός είχα αδυναμία στα ρολόγια και είχα την μανία να τα ανοίγω ακόμα και μέσα στην τάξη στο δημοτικό και να αλλάζω μπαταρίες, σήμερα έχω φτάσει να έχω μια καλή συλλογή και αλλάζω ανάλογα την περίσταση και την διάθεση, δεν έχει σημασία αν είναι ακριβά, καλά, φθηνά, η οτιδήποτε άλλο αλλά πάντα ήθελα να αλλάζω και να μην μένω σε ένα, έτσι θα γίνει και με το συγκεκριμένο ρολόι, όταν πιστεύω ότι χρειάζεται λόγο των τεχνολογικών δυνατοτήτων θα το έχω στο χέρι.
Προς το παρών δοκιμάζεται και δείχνει για μένα καλά στοιχεία γιαυτό που περιορίζεται..
Οπως έχω πει και στο παρελθόν ο καθένας πράττει ανάλογα με αυτό που του αρέσει και του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του, δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους κάτι που δεν τους αρέσει και δεν προσπαθώ να μυθοποιήσω κάτι που διάλεξα εγώ και τους πείσω πως αυτό είναι το καλύτερο.. ...Για μένα αυτό είναι μεγάλο λάθος..
Οσο για την μόδα η την φιγούρα το αφήνω ασχόλειαστο γιατί δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ..
Αυτά και πάμε παρακάτω σε ότι άφορα το Apple Watch που όπως μας έχει αποδείξει η Apple να το αναπτύξει και να δούμε ωραίες τεχνολογικές δυνατότητες που θα μας εκπλήξουν!!