Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/06/2015 - 18:17

Δεν το έχω προσέξει στο ρολόι αλλά γενικά στις άλλες συσκευές δεν πέφτει ούτε επηρεάζει την φόρτιση...

Πως δεν επηρεάζει; Δοκίμασε να παίζεις κανένα παιχνίδι βαρύ και να φορτίζεις ταυτόχρονα από usb που είναι πιο αργό και εκεί θα δεις μεγάλη διαφορά..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/06/2015 - 18:25

Πως δεν επηρεάζει; Δοκίμασε να παίζεις κανένα παιχνίδι βαρύ και να φορτίζεις ταυτόχρονα από usb που είναι πιο αργό και εκεί θα δεις μεγάλη διαφορά..

Δηλαδη μου λες οτι οταν φορτιζει το κινητο και κανει upload φωτο στο Cloud η κανει backup αντι να φορτιζει η μπαταρια ξεφορτιζει ?

#468   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 17/06/2015 - 21:18

Δηλαδη μου λες οτι οταν φορτιζει το κινητο και κανει upload φωτο στο Cloud η κανει backup αντι να φορτιζει η μπαταρια ξεφορτιζει ?

Εννοεί πως αν η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη απο την φόρτιση πχ παίζοντας κάποιο παιχνίδι τότε πέφτει η μπαταρία αντι για να ανεβαίνει (φορτίζει). Μαθηματικά να το πούμε (και ολίγον μπακαλίστικα) αν χρειάζεται 1.2Α λόγω παιχνιδιού και με δεδομένο πως "τραβάει" μόνο 1Α κατά την φόρτιση τότε ναι θα πέσει η μπαταρία. Ωστόσο, από την εποχή του  3G αυτό γινότανε μόνο κατα την πλοήγηση με GPS και αυτό μόνο όταν ήταν ήδη αρκετά πεσμένη η μπαταρία. Σήμερα, έχω την αίσθηση πως δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο.

#469   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/06/2015 - 21:25

Αυτά τα τραγικά βλέπουν στην Samsung και γελάνε. Το Gear S δουλεύει σαν κινητό 3G, και η μπαταρία του κρατάει πάνω από δυο μέρες. Ο φορτιστής του γίνεται εξωτερική μπαταρία και τον έχεις μαζί σου για ώρα ανάγκης. Μεταχειρισμένο το βρίσκεις ελληνικό στα 250€ ενώ το Apple watch παρά εισαγωγής στα 500€.

#470   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 17/06/2015 - 21:46

Όλα καλα με το gear S, το μονο κακό είναι ότι θέλεις ...Ανδροιντ!

Οποτε από εκεί και πέρα ότι και να κάνει το ρολοι, χάνεται στην άβυσσο του Ανδροιντ, και στην γενική εμπειρία του χρηστη με αυτό. 

Και στο λέω σαν περιστασιακός χρήστης  Galaxy S4 lollipop με Samy gear 2. Όλα καλα και ωραια με το ρολοι, αλλα μόλις το τηλ. τα σκάτωνε, τι να το κανεις το ρόλοι μετά;;

Τώρα μπορεί να μου πεις ότι το  GS4 δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλα έχω εμπειρία και από αλλα ανδροιντ, και από αυτή άλλων ατόμων φίλων, και καταλήγω πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα. 

Ανδροιντ = ΜΜ (μεγάλη μούφα)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/06/2015 - 21:54

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#471   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2015 - 22:10

Φίλε μου είμαι κάτοχος ενός iPhone 6+, και ενός Galaxy Note Edge. Το γνωρίζεις το συγκεκριμένο κινητό; Σε πληροφορώ δεν έχει καμία σχέση με το GS4, και είναι σε πολλά σημεία καλύτερο του Iphone.

#472   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/06/2015 - 23:04

Δεν είπα για τέτοιες λειτουργίες. Όταν λειτουργεί πάντα ξοδεύει απλά αναλόγως την διεργασία ξοδεύει περισσότερο η λιγότερο. Γιαυτο ανέφερα τα παιχνίδια. Γιατί έχουν μεγάλη κατανάλωση..

#473   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2015 - 23:53

Φίλε μου είμαι κάτοχος ενός iPhone 6+, και ενός Galaxy Note Edge. Το γνωρίζεις το συγκεκριμένο κινητό; Σε πληροφορώ δεν έχει καμία σχέση με το GS4, και είναι σε πολλά σημεία καλύτερο του Iphone.

Φιλε μου δεν θα ανοίξω εδώ άλλο ένα θρεντ Ανδροιντ VS iOS. Υπάρχουν αρκετά ήδη εδώ μεσα στο φόρουμ.

Θα σου απαντήσω μονο ότι πέρα από την απλησίαστη τιμή που έχει ακόμα και τώρα (650€ > 750€ ) παρ' ολη την snapdragon 805, quad core 2,7 κτλ, δεν μου χρησιμεύουν σε τίποτα στην πραγματικότητα. 

Περισσότερο το ίδιο το τηλέφωνο τα χρειάζεται για να μπορέσει να στηρίξει αυτό το λειτουργικό σύστημα που λέγεται ανδροιντ, παρά εγώ!

Παιχνίδια δεν παίζω, οποτε μένουμε σε καθαρά λειτουργικό μερος.

Και εδώ θέλω να καταλήξω, έχω όλο το οικοσύστημα μου σε OS X _ iOS, (Mac, iPhone, iPad, Apple Watch etc),  και είμαι απολυτα ικανοποιημένος με το όλο.

Όπως οι περισσότεροι εδώ μεσα σε αυτό το φόρουμ νομίζω. (iPhonehellas)  

Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τόσο εύκολα της συνήθειες τους, για οποιοδήποτε σουπερ-ντουπερ ανδροιντ τηλέφωνο;!

Είμαι αρκετά καιρο σε αυτό το φόρουμ, και έχω δει άτομα και άτομα να βρίζουν τα iPhone, τα Mac, etc. Να λένε και να υπερηφανεύονται για το κάθε λογής νέο ανδροιντ που είχε βγει κατά καιρούς, ποσο καλύτερο είναι του iPhone, ποσο δεν πιάνει μια μπροστά τους, πόσο χαρούμενοι είναι που πούλησαν το iPhone για να πάρουν Android, και αλλα ωραια.

Kαι μετά από λίγο καιρο, τους έβλεπες η στις αγγελίες να ψάχνουν κάνα iPhone πάλι, η να περιμένουν πως και πως την άφιξη του καινούργιου iPhone, έχοντας πουλήσει ήδη το ΣουπερΝτουπερ Ανδροιντ!

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα ξεροκεφαλιάς να μην θέλουμε να μείνουμε στο Ανδροιντ, λίγο πολύ όλοι σήμερα τα έχουμε δοκιμάσει σαν δεύτερα. 

Είναι θέμα επιλογής ... ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/06/2015 - 23:57

#474   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 06:19

Το δικό μου οικοσύστημα περιλαμβάνει iMac, iPhone, iPod, iPad, Mac Mini και το μόνο που μου λείπει είναι το Apple watch. Και βέβαια δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε θρεντ apple vs Samsung. Όσο για τα android καταλαβαίνεις και εσυ ότι δεν είναι υπεύθυνη αλλά ούτε θα απολογείται η εταιρία Samsung.

Όπως όμως θα διάβασες η ανυσηχία μου ήταν πάνω στο ρολόι της apple. φίλοι εδώ μέσα το θωρακίζουν σαν καβούκι λες και είναι transformer μην και διαλυθεί με το πρώτο ακούμπηγμα. άσε ντε για το θέμα της μπαταρίας που είναι για γέλια, σε ένα ρολόι που ζητάει ένα σκασμό λεφτά για να το αγοράσεις. Η σύγκριση μου λοιπόν αν είδες ήταν με το Galaxy S.

Για φαντάσου μια εταιρία όπως η Apple, όταν πήρα το πρώτο, η Samsung πάλευε ακόμα να βγάλει καλές τηλεοράσεις. Μην στέκεσαι λοιπόν μόνο στο software δες λίγο και το hardware.

#475   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/06/2015 - 06:52

Και όμως, το software ειναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα (και) του watch.
Με δεδομένο οτι ηδη, στην πρωτη του έκδοση οι εφαρμογές που γράφονται γι'αυτό ειναι περισσότερες και μάλλον ποιοτικότερες απ'οτι των ανταγωνιστικών προϊόντων (λογικό αφού στο AppStore ειναι το χρήμα) το γκατζετακι πολύ σύντομα θα παίζει χωρις αντίπαλο-αν και δε νομίζω οτι εξαρχής ειχε αντίπαλο βασικά.
Το βασικό θεμα για μένα ειναι η έλλειψη επι του παρόντος καθαρής πρακτικής χρήσης για όλη την κατηγορία των wearables (τουλαχιστον για τους περισσότερους καταναλωτές), η μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας και ο δεδομένος σύντομος κυκλος ζωής ενός ψηφιακού προϊόντος στην πρωτη του έκδοση.
Μην έχουμε καμια αμφιβολία οτι σε λιγο καιρό το watch 3rd gen δε θα πιάνεται απο κανένα ανταγωνιστή. Μέχρι τότε όμως πληρώνεις λεφτά για να φορτίζεις άλλη μια σχεδον άχρηστη συσκευή καθε βράδυ και να χρειάζεσαι...αξεσουάρ για το αξεσουάρ.

#476   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 07:30

Το δικό μου οικοσύστημα περιλαμβάνει iMac, iPhone, iPod, iPad, Mac Mini και το μόνο που μου λείπει είναι το Apple watch. Και βέβαια δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε θρεντ apple vs Samsung. Όσο για τα android καταλαβαίνεις και εσυ ότι δεν είναι υπεύθυνη αλλά ούτε θα απολογείται η εταιρία Samsung.

Όπως όμως θα διάβασες η ανυσηχία μου ήταν πάνω στο ρολόι της apple. φίλοι εδώ μέσα το θωρακίζουν σαν καβούκι λες και είναι transformer μην και διαλυθεί με το πρώτο ακούμπηγμα. άσε ντε για το θέμα της μπαταρίας που είναι για γέλια, σε ένα ρολόι που ζητάει ένα σκασμό λεφτά για να το αγοράσεις. Η σύγκριση μου λοιπόν αν είδες ήταν με το Galaxy S.

Για φαντάσου μια εταιρία όπως η Apple, όταν πήρα το πρώτο, η Samsung πάλευε ακόμα να βγάλει καλές τηλεοράσεις. Μην στέκεσαι λοιπόν μόνο στο software δες λίγο και το hardware.

Kαι ποιος ευθύνεται; ...Ο γείτονας;;

Τότε να πούμε και για την Αππλ ότι το OS iOS που βάζει στις συσκευές της, ότι λάθος βγάζει, δεν φταίει αυτή για το λογισμικό της! 

Να βγάλει ένα δικό της λοιπόν και η Σαμυ, νομίζεις δεν μπορεί; Η να περάσει σε Mobile Windows, δεν με ενδιαφέρει, δικές της οι συσκευές, δικό της πρόβλημα. 

Όσο για το πως το ντύνει ο καθένας το ρολοι, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.  Και ασχέτως τι πιστεύεις, είναι η μειονότητα που το ντύνει σαν καβούκι όπως λες. 

Υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άτομα που είναι 'λίγο' πιο πολύ ευαίσθητοι στο θέμα της προστασίας.  Δεν θα κατηγορήσουμε και την Αππλ για αυτό τώρα. Μην τρελαθούμε...!

Όσο για το hardware, αστο, πονεμένοι ιστορία για την Σαμυ οι παντόφλες και η πλαστικουρα που έβγαζε μέχρι πρότινος. Τι να πρωτοπούμε! Το ίδιο ντιζάιν σε ναυαρχίδες 750€ σχεδόν κάθε χρόνο, το πλαστικό, το πως πέφτει η αξια του μεσα σε ένα 6μηνο κάνοντας τους αγοραστές της να χτυπάν το κεφαλι τους που το πλήρωσαν στην μάξι τιμή, και τέλος το Ανδροιντ, που το πας και αυτο!

Η Αππλ είναι η κατεξοχήν hardware εταιρία, και το έχει αποδείξει και από θέμα ντιζάιν, και από θέμα πωλήσεων. $$$ 

Και μην ξεχνάς ότι η πωλήσεις της βασίζονται πάνω σε τρία προϊόντα κατά κύριο λόγο. Μαcbook, iPhone, iPad. Και όχι σε 303 όπως της Σαμυ. 

Μονο αλεύρια δεν βγάζει σήμερα η Σαμυ.

Είτε software είτε hardware, σήμερα η Αππλ έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Σαμυ, ασχέτως πόσες συσκευές Ανδροιντ πωλούνται ετησίως.

Και για να κλείσω, σε ξαναρωτάω, τι μπορεί να κάνει ένα καλο ρολοι (gear η όχι), αν πρέπει να συνδεθεί με ένα Ανδροιντ; 

Για να χαρείς λοιπόν αυτό το 'ωραίο' ρολοι που κρατάει δυο και τρεις μέρες, πρέπει να έχεις σαν τηλ. ένα Ανδροιντ.  Θα το έχεις; Και αν ναι για πόσο καιρο;

Εγώ πάντως δεν άντεξα πάνω από 2 μήνες συνεχόμενης χρήσης. 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 18/06/2015 - 07:31

#477   dx5452

dx5452

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 09:17

Kαι ποιος ευθύνεται; ...Ο γείτονας;;

Τότε να πούμε και για την Αππλ ότι το OS iOS που βάζει στις συσκευές της, ότι λάθος βγάζει, δεν φταίει αυτή για το λογισμικό της! 

Να βγάλει ένα δικό της λοιπόν και η Σαμυ, νομίζεις δεν μπορεί; Η να περάσει σε Mobile Windows, δεν με ενδιαφέρει, δικές της οι συσκευές, δικό της πρόβλημα. 

Όσο για το πως το ντύνει ο καθένας το ρολοι, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.  Και ασχέτως τι πιστεύεις, είναι η μειονότητα που το ντύνει σαν καβούκι όπως λες. 

Υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άτομα που είναι 'λίγο' πιο πολύ ευαίσθητοι στο θέμα της προστασίας.  Δεν θα κατηγορήσουμε και την Αππλ για αυτό τώρα. Μην τρελαθούμε...!

Όσο για το hardware, αστο, πονεμένοι ιστορία για την Σαμυ οι παντόφλες και η πλαστικουρα που έβγαζε μέχρι πρότινος. Τι να πρωτοπούμε! Το ίδιο ντιζάιν σε ναυαρχίδες 750€ σχεδόν κάθε χρόνο, το πλαστικό, το πως πέφτει η αξια του μεσα σε ένα 6μηνο κάνοντας τους αγοραστές της να χτυπάν το κεφαλι τους που το πλήρωσαν στην μάξι τιμή, και τέλος το Ανδροιντ, που το πας και αυτο!

Η Αππλ είναι η κατεξοχήν hardware εταιρία, και το έχει αποδείξει και από θέμα ντιζάιν, και από θέμα πωλήσεων. $$$ 

Και μην ξεχνάς ότι η πωλήσεις της βασίζονται πάνω σε τρία προϊόντα κατά κύριο λόγο. Μαcbook, iPhone, iPad. Και όχι σε 303 όπως της Σαμυ. 

Μονο αλεύρια δεν βγάζει σήμερα η Σαμυ.

Είτε software είτε hardware, σήμερα η Αππλ έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Σαμυ, ασχέτως πόσες συσκευές Ανδροιντ πωλούνται ετησίως.

Και για να κλείσω, σε ξαναρωτάω, τι μπορεί να κάνει ένα καλο ρολοι (gear η όχι), αν πρέπει να συνδεθεί με ένα Ανδροιντ; 

Για να χαρείς λοιπόν αυτό το 'ωραίο' ρολοι που κρατάει δυο και τρεις μέρες, πρέπει να έχεις σαν τηλ. ένα Ανδροιντ.  Θα το έχεις; Και αν ναι για πόσο καιρο;

Εγώ πάντως δεν άντεξα πάνω από 2 μήνες συνεχόμενης χρήσης. 

θα συμφωνήσω με τα παραπάνω

Ως παλιός χρήστης της apple (Θυμάται κανείς το κατάστημα στην Στουρνάρη…) Έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας, κάθε σύγκριση με κάτι άλλο συνήθως αδικούσε τον απέναντι. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα brand που δουλεύει κάθετα την αγορά της. Παράγει το hardware , γράφει το software και ορίζει κανόνες για οποιονδήποτε 3ο που θέλει να μπει στο οικοσύστημα της, επιπλέον έχει και τα δικά της καταστήματα λιανικής. Αυτός ο απόλυτος έλεγχος της επιτρέπει να έχει την ποιότητα που έχουν κάνει συσκευές όπως το iPhone να είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αντιγραμμένα προϊόντα στον χώρο της τεχνολογίας.  Κατά καιρούς έχω δουλέψει συσκευές android γνωστών εταιρειών, μετά την  πρώτη εβδομάδα αρχίζω και νιώθω αυτό το «πνίξιμο» από τις σφυρίχτρες και την «άπειρη» παραμετροποίηση που τελικά σε κουράζει και χάνεις την μπάλα. Τη να κάνω την ρύθμιση της οθόνης με 20 διαφορετικά «πρότυπα» και 40 «μετρητές» ενέργειας, προτιμώ να έχω την πλέον ακριβή στην αίσθηση και αναπαραγωγή των χρωμάτων οθόνη που τελειοποιήθηκε από το iPhone 4 μέχρι σήμερα. Ή κόρη μου είναι 5.5 ετών, παίρνει μόνη της τηλέφωνο της μαμά της (ευτυχώς :)  :) ) βρίσκει τις φωτογραφίες και τις δείχνει στις φίλες της. Αυτή είναι η apple φιλικό minimal περιβάλλον τυλιγμένο σε άρτια αισθητική.

Όσο για τις θήκες προστασίας, είτε μιλάμε για το τηλέφωνο τo watch η τον Mac… Τι να πω είναι σα να παίρνεις την Aston martin DB9 και να την τυλίγεις με αλουμινόχαρτο για να μην χαλάσει… :P

Φιλικά Πάντα.

Δ.

#478   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 10:54

To ζητούμενο δεν είναι ότι απλώς το τυλίγεις το ρολόι γιατί έτσι σου 'ρθε, το πρόβλημα είναι ότι το ρολόι έχει θέμα στην αντοχή. Τα crash test που έχουν ανέβει στο youtube βγάζουν πολύ γέλιο αλλά και ανυσηχία.

Η samsung εδώ και καιρό πειραματίζεται στο λειτουργικό tizen, όπου το gear 2 και gear S το φοράνε, πράγμα που έφερε σε ανυσηχία την google.

Σαφώς η apple είναι η πιο αξιόλογη εταιρία κινητών στο χώρo, αλλά και η πιο παλιά. Μην ξεχνάμε ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε είχε να αντιμετωπίσει εταιρίες όπως η Nokia, Motorola, Ericsson, οι οποίες ήταν στα πρόθηρα του κορεσμού και της καταστροφής. Η samsung αντιθέτως είχε να αντιμετωπίσει τις HTC, LG, Sony, εταιρίες με android λειτουργικό, τις οποίες και  κατατρόπωσε άνετα.

Προς τιμήν της, κατάλαβε το λάθος της στο θέμα ποιότητα και τα Galaxy s6 kai s6 Edge είναι ποιοτικά αντίγραφα της apple. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν τελικά τα βρούνε οι δύο εταιρίες και η Samsung φορέσει κάποτε το ios. 

Τελευταία επεξεργασία από: valandis, 18/06/2015 - 10:56

#479   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/06/2015 - 11:58

Μηπως να τελειωνετε το off-topic ? 

#480   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 18/06/2015 - 12:34

Σε αυτό το θέμα το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι δεν αφορά το θέμα, σχεδόν από τις πρώτες σελίδες.. Ρε τι φαγωμάρα είναι αυτή για το ρολόι ... Σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλο θέμα..

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5