Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/06/2015 - 15:32

Τωρα που τελειωσαμε με τις διαμαχες...! θα μου πει κανεις γιατι δεν εχω γνωστοποιησεις για τα mail του Icloud λογαριασμου...! Ενω αντικατοπτρισμος ειναι ενεργος και λεει ειδοποιησεις μονο για το iCLoud λογαριασμο...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 18/06/2015 - 16:02

Όλα καλα με το gear S, το μονο κακό είναι ότι θέλεις ...Ανδροιντ!

Οποτε από εκεί και πέρα ότι και να κάνει το ρολοι, χάνεται στην άβυσσο του Ανδροιντ, και στην γενική εμπειρία του χρηστη με αυτό. 

Και στο λέω σαν περιστασιακός χρήστης  Galaxy S4 lollipop με Samy gear 2. Όλα καλα και ωραια με το ρολοι, αλλα μόλις το τηλ. τα σκάτωνε, τι να το κανεις το ρόλοι μετά;;

Τώρα μπορεί να μου πεις ότι το  GS4 δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλα έχω εμπειρία και από αλλα ανδροιντ, και από αυτή άλλων ατόμων φίλων, και καταλήγω πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα. 

Ανδροιντ = ΜΜ (μεγάλη μούφα)

το gear S είναι κορυφαίο με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας...! το έχω δουλέψει και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το apple watch...!!

το μονο που μου δεν θα δεχτώ όμως ποτε είναι να δουλεύω με android συσκευή...!! έχω το galaxy s6 και συνεχεια κολλάει...!! ο μονος λόγος που το έχω είναι για το Gear VR2 ένα virtual reality headset τις samsung σε συνεργασία με την oculus... :P

#483   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 18/06/2015 - 16:10

Τωρα που τελειωσαμε με τις διαμαχες...! θα μου πει κανεις γιατι δεν εχω γνωστοποιησεις για τα mail του Icloud λογαριασμου...! Ενω αντικατοπτρισμος ειναι ενεργος και λεει ειδοποιησεις μονο για το iCLoud λογαριασμο...!

Το γιατί δεν το ξέρω 100% σε εμένα δουλεύει, αλλά το εχω στο custom και ολα on εκτός από ένα που δεν με ενδιαφέρει και τόσο παίξε με τις ρυθμίσεις και δες ..

@CaLi@

#484   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 16:13

Ρε μάγκες ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν έχετε και με τι συνεργάζεται και αν δουλεύει καλά και ότι άλλο ... ΔΕΝ είναι γενική κουβέντα εδώ ΑΛΛΑ συγκεκριμένα για το ρολόι της Apple.. Να δω πότε θα το καταλάβουν κάποιοι ...

Φιλικά και όμορφα ....

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 18/06/2015 - 16:14

@CaLi@

#485   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/06/2015 - 17:35

Ρε velkus μην τρελαίνεσαι !!!!!!! Στα ποστ μου έγραψα για τα μειονεκτήματα του apple watch σε σχέση με το gear s, μιας κατώτερης εταιρίας για πολλούς εδώ μέσα . Όσο και αν εσυ θες να σφυράς αδιάφορα, το σίγουρο είναι πως στην Apple έχουν ήδη καταλάβει την γκάφα τους, δεν τους έχω για χαζούς . Εξάλλου ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει και την αυτοβελτίωση, για αυτό είμαι σίγουρος πως πριν από το τέλος του 2015 θα ακούσουμε για την δεύτερη έκδοση.

Τελευταία επεξεργασία από: valandis, 18/06/2015 - 17:37

#486   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/06/2015 - 18:11

Σε αυτό το θέμα το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι δεν αφορά το θέμα, σχεδόν από τις πρώτες σελίδες.. Ρε τι φαγωμάρα είναι αυτή για το ρολόι ... Σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλο θέμα..

Έτσι ακριβώς! Η φαγωμάρα δεν έχει τελειωμό! Μπαίνει να διαβάσεις για το θέμα και μόνο για το apple watch δεν διαβάζεις! Όπως έλεγε και γνωστή διαφήμιση.. κράζεις; θαυμάζεις! :P

Παρολα τα θέματα που έχει το ρολόι της apple μου θυμίζει την πορεία του πρώτου iphone (2g)

#487   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 18/06/2015 - 18:25

Έτσι ακριβώς! Η φαγωμάρα δεν έχει τελειωμό! Μπαίνει να διαβάσεις για το θέμα και μόνο για το apple watch δεν διαβάζεις! Όπως έλεγε και γνωστή διαφήμιση.. κράζεις; θαυμάζεις! :P

Παρολα τα θέματα που έχει το ρολόι της apple μου θυμίζει την πορεία του πρώτου iphone (2g)

Άρα δεν θα αργήσει να γίνει και συλλεκτικό.

#488   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/06/2015 - 19:18

Λογικό είναι το δεύτερο να είναι καλύτερο. Μαθαίνοντας από τους χρήστες τι θέλουν κτλ! Αλλά είπαμε αν περιμένουμε το 2ο Ελλάδα 2017 μας βλέπω

#489   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/06/2015 - 19:24

Ρε velkus μην τρελαίνεσαι !!!!!!! Στα ποστ μου έγραψα για τα μειονεκτήματα του apple watch σε σχέση με το gear s, μιας κατώτερης εταιρίας για πολλούς εδώ μέσα . Όσο και αν εσυ θες να σφυράς αδιάφορα, το σίγουρο είναι πως στην Apple έχουν ήδη καταλάβει την γκάφα τους, δεν τους έχω για χαζούς . Εξάλλου ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει και την αυτοβελτίωση, για αυτό είμαι σίγουρος πως πριν από το τέλος του 2015 θα ακούσουμε για την δεύτερη έκδοση.

Ναι αλλά είσαι συνεχώς off topic. Άσε τον καθένα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο. Προσωπική σου άποψη είναι και προσπαθείς να πείσεις όλους εδώ ότι το Apple Watch είναι κατώτερο ενώ το θέμα είναι εντυπώσεις των πρώτων APPLE WATCHES..

#490   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 19:55

Αν θέλετε να πείτε τα κατά και τα υπέρ πατήστε την επιλογή νέο θέμα φίλοι μου!! :) Μπορεί να μην με νοιάζει εμένα τι κάνουν τα αλλά αλλά αυτό που εχω επιλέξει και είμαι στο σωστό θέμα!

Την γκάφα που λες εσύ ίσως αυτοί το λένε marketing ...δείτε λίγο την πορεία του iPhone..,

Τέλος από εμένα γιατί δεν έχει νόημα και δεν ξανά ασχολούμε με το off topic ..

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 18/06/2015 - 20:02

@CaLi@

#491   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/06/2015 - 20:01

Ερωτηση προς κατοχους: συγγενης μου σκεφτεται σοβαρα την αγορα watch γιατι ειναι οδηγος και το προγραμμα δρομολογιων του καθε 2-3 ωρες του αποστελεται μεσω mail και δεν θελει να κοιταει το κινητο ενω οδηγει γιατι οι πελατες ειναι τουριστες και πιθανοτατα θα ενοχληθουν απο κατι τετοιο. Η οθονη του watch ειναι επαρκως ευαναγνωστη για εναν ανθρωπο μιας καποιας ηλικιας (οχι ματια 18χρονου δηλαδη) ωστε να μπορει να ξεχωρισει ονομα-διευθυνση επομενου πελατη με μια ματια χωρις να παρει το χερι απο το τιμονι ; Μιλαω για το 42αρι παντα.

#492   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/06/2015 - 20:06

Πιστεύω εξαρτάται από το e-mail. Λογικά θα πρέπει να κάνει scroll down για να πάρει όλες τις πληροφορίες. Θα πρέπει να έχει πάντως μια εξοικείωση για το αξιοποιήσει. 

#493   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 20:09

Πιστεύω εξαρτάται από το e-mail. Λογικά θα πρέπει να κάνει scroll down για να πάρει όλες τις πληροφορίες. Θα πρέπει να έχει πάντως μια εξοικείωση για το αξιοποιήσει. 

Θεμα εξοικειωσης με την τεχνολογια δεν τιθεται σε καμια περιπτωση.

Απλα αν ονομα και διευθυνση επομενου πελατη ειναι πανω-πανω στο mail φαινονται χωρις scrolling; Καποια στιγμη σε σταση θα εχει χρονο να διαβασει τα περαιτερω.

#494   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 20:10

Ερωτηση προς κατοχους: συγγενης μου σκεφτεται σοβαρα την αγορα watch γιατι ειναι οδηγος και το προγραμμα δρομολογιων του καθε 2-3 ωρες του αποστελεται μεσω mail και δεν θελει να κοιταει το κινητο ενω οδηγει γιατι οι πελατες ειναι τουριστες και πιθανοτατα θα ενοχληθουν απο κατι τετοιο. Η οθονη του watch ειναι επαρκως ευαναγνωστη για εναν ανθρωπο μιας καποιας ηλικιας (οχι ματια 18χρονου δηλαδη) ωστε να μπορει να ξεχωρισει ονομα-διευθυνση επομενου πελατη με μια ματια χωρις να παρει το χερι απο το τιμονι ; Μιλαω για το 42αρι παντα.

Κοιτά αν μιλάμε για θέμα με τα κοντινά και θέλει γιαλιά καλύτερα να μην το επιχειρήσει καν .. Τα γράμματα είναι οκ δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τα διΑβασεις μάλιστα έχει και επιλογή για να τα κανεις μεγαλύτερα και bold αλλά και παλι αν έχεις θέμα με τα μάτια λογικό σε αυτή την οθόνη να δυσκολεύεσαι λίγο .. Καλό είναι αν έχει έστω και την παραμικρή δυνατότητα να δει πριν αγοράσει... Και εγώ σιγά σιγά με τα κοντά δεν ειμαι και ο καλύτερος και μερικές φορές θέλω να εστιάσω λίγο παραπάνω.. :P

@CaLi@

#495   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2015 - 20:12

Αρα περιμενουμε να το δουμε απο κοντα καλυτερα και οχι online παραγγελια. Ευχαριστω παιδια.  :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες