Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/06/2015 - 21:56

Οπότε ήρθε λέτε ο καιρός να προβούμε και εμείς σε παραγγελία ή θα λέγατε πως είναι καλύτερα να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο (που λογικά θα παρουσιαστεί και το νέο iPhone + iOS 9);

Νομίζω πως δεν έχουν κάνουν μαζί αυτά τα δυο .. Έσυ επιλέγεις και κανεις ότι θες ...

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 21/06/2015 - 00:25

Μια καλλιτεχνική.. :-) Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1434839125.607637.jpg   129,46KB   45 λήψεις

@CaLi@

#513   couver

couver

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2015 - 17:03

Καληςπερα σε ολους ,αυριο μου στέλνει ένας φίλος απο Αγγλία ένα apple watch.το πρόβλημα μου ειναι με πια ταχυδρομική υπηρεσία να μου το στείλει για να μην εχω πρόβλημα.Επιςης μου ειπε με Royal Mail αλλα δεν την εμπιστεύομαι πολυ.

#514   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/06/2015 - 17:38

Καληςπερα σε ολους ,αυριο μου στέλνει ένας φίλος απο Αγγλία ένα apple watch.το πρόβλημα μου ειναι με πια ταχυδρομική υπηρεσία να μου το στείλει για να μην εχω πρόβλημα.Επιςης μου ειπε με Royal Mail αλλα δεν την εμπιστεύομαι πολυ.

Royal Mail μια χαρά είναι. Την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως. Και προς Ελλάδα από κοντινό που είμαι..

#515   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/06/2015 - 18:20

Να βαλει την signed - for υπηρεσία καλυτερα για να εχεις και tracking.
Παντως, τελευταία τα δέματα που έχουν μπαταρια τα επιστραφούν πισω στον αποστολέα. Ας ρωτήσει ο φιλος σου για να εισαι σίγουρος τι ισχύει.

#516   gerasimos

gerasimos

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 18:31

Συγγνώμη αν έχει ξανά γίνει ερώτηση,πότε το περιμένουμε Ελλάδα και σε ποιά τιμή?Επιπλέον έχω λεπτό χέρι,θα μου ταιριάζει περισσότερο της έκδοσης sport το πιό μικρό η το λίγο μεγαλύτερο?Βέβαια πιστεύω θα τα έχουν για δοκιμή.

#517   Boran

Boran

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 18:53

Συγγνώμη αν έχει ξανά γίνει ερώτηση,πότε το περιμένουμε Ελλάδα και σε ποιά τιμή?Επιπλέον έχω λεπτό χέρι,θα μου ταιριάζει περισσότερο της έκδοσης sport το πιό μικρό η το λίγο μεγαλύτερο?Βέβαια πιστεύω θα τα έχουν για δοκιμή.

φιλε εγω εχω μικρο καρπο και το 38mm φαινεται στο χερι μου τελειο....το 42αρι δεν ξερω πως θα φαινοταν...βεβαια ειναι στιγμες που λεω μια μεγαλυτερη οθονη ισως να ηταν καλυτερα...στις φωτο ασπουμαι στο twiter sto instagram κτλ......αλα στο μικρο καρπο μου θα φαινοταν υπερβολικο ισως το 42mm

#518   gerasimos

gerasimos

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 19:02

φιλε εγω εχω μικρο καρπο και το 38mm φαινεται στο χερι μου τελειο....το 42αρι δεν ξερω πως θα φαινοταν...βεβαια ειναι στιγμες που λεω μια μεγαλυτερη οθονη ισως να ηταν καλυτερα...στις φωτο ασπουμαι στο twiter sto instagram κτλ......αλα στο μικρο καρπο μου θα φαινοταν υπερβολικο ισως το 42mm

Με κάνεις να το θέλω ακόμα περισσότερο λοιπόν έτσι όπως το περιγράφεις!

#519   pkexagias

pkexagias

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/06/2015 - 19:04

Στηλε καμια φωτογραφια να δουμε το 38mm.

#520   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 21/06/2015 - 19:21

Ορίστε μια που χρώσταγα.  Έχω και εγώ λεπτό καρπό, και πιστεύω το 42αρι για άντρα στέκεται μια χαρα.

Πιο μικρό φαίνεται πραγματικά ρικικι....! 

(πορτοκαλί 38αρι, )

Συνημμένα αρχεία

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#521   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/06/2015 - 20:06

Ορίστε μια που χρώσταγα.  Έχω και εγώ λεπτό καρπό, και πιστεύω το 42αρι για άντρα στέκεται μια χαρα.

Πιο μικρό φαίνεται πραγματικά ρικικι....! 

(πορτοκαλί 38αρι

πόσο κάνει το 42?

#522   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 20:12

450€ στο επίσημο site της Αππλ.  

(..με δωρεάν αποστολή)

#523   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/06/2015 - 20:23

Παντως εγω την γρατζουνια μου την μικρη την κονομησα πανω στο γυαλι...! Και αργησε ...! Στην 4η μερα.....! Δεν προλαβε να ερθει η μεμβρανη απο πανω..... :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 21/06/2015 - 20:24

#524   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 20:29

Έχεις λογικά αν θυμάμαι καλά, 60 μέρες μετά την αγορα του watch για να πάρεις την ασφάλεια Apple Care+. 

Από εκεί και πέρα, όταν με το καλο έρθει και επίσημα Ελλάδα, του δίνεις άλλη μια με το σφυράκι, και πας για αλλαγή. ;-)

(...την ώρα που θα κάνεις την ασφάλεια θα σε ρωτήσουν από το τηλ. αν το ρολόι είναι σε άριστη κατάσταση....εννοείται θα απαντήσεις ναι)!

#525   Boran

Boran

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2015 - 20:31

Το ξερετε οτι αν πατησετε το κερσορα ταυτοχροναμε το κατω κουμπι βγαζει φωτογραφια screenshot οπως το iphone?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες