Ολοι space grey Sport πείραμε ε ;
Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 10/10/2015 - 01:25
Ad
Δημοσίευση 10/10/2015 - 02:48
Attached Files
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 10/10/2015 - 02:49.
Δημοσίευση 10/10/2015 - 10:56
Σπύρο πως μπορώ να εμφανίζω στην οθόνη του Apple Watch τα νέα faces της Apple;Καλοφόρετο!!!! Κατέβασα και εγώ μερικά !!
Επίσης πως μπορώ να αλλάξω χρώματα στην ώρα, ημερομηνία;
Τώρα είναι σε λευκό χρώμα η ώρα χωρίς φώτο!
Ακόμη πως εμφανίζω το μενού με τις εφαρμογές με τα στρογγυλά εικονίδια;
Όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το iPhone πάνω από την ώρα έχει ένα κόκκινο εικονίδιο, έτσι πρέπει;
Πως μπορώ να έχω την ένδειξη της μπαταρίας στην κεντρική οθόνη;
Είχε WatchOS 1.0.1 και αναβάθμισα σε WatchOS 2.0 όλα ok.
Για δώστε φώτα για τα παραπάνω...
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 10/10/2015 - 11:02.
Δημοσίευση 10/10/2015 - 17:04
Σπύρο πως μπορώ να εμφανίζω στην οθόνη του Apple Watch τα νέα faces της Apple;
Όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το iPhone πάνω από την ώρα έχει ένα κόκκινο εικονίδιο, έτσι πρέπει;
Εχουμε και λεμε
1) Πιέζεις προς τα μέσα οταν σου ανοιξει το ρολόι (δεν αγγίζεις απλα πίεζεις για να ενεργοποιηθεί το force touch) εκει πατας customize και με την ροδέλα απο τα δεξιά αλλαζεις τι θελεις
2) Για τα στρογγυλα εικονίδια σηκωσε το χέρι σου να αναψει το ρολόι και πατα την ροδέλα προς τα μέσα
3) Η κοκκινη κουκίδα επανω στο ρολόι σημαίνει οτι εχεις notifications που δεν εχεις διαβάσει εαν κατεβάσεις το notification center θα τα δεις (οπως το κανεις στο iPhone σπρώχνεις στο ρολοι απο πανω προς τα κάτω)
4) Η ενδειξη της μπαταρία δεν το εχουν ολα τα watch faces αυτα που το εχουν θα τα βρεις στο customize που σου ειπα στο ενα για παράδειγμα το i) εχει ενω το ii) δεν εχει
i)
ii)
Δημοσίευση 10/10/2015 - 18:57
Stainless steel εδω με δυο τρία διαφορετικά λουράκια για αλλαγη..
Καλά από λουράκια άλλο τίποτα, σε λίγο θα χρειαστώ όπως με τα ρολόγια μου κασετίνα για τα λουράκια!!!
Σπύρο πως μπορώ να εμφανίζω στην οθόνη του Apple Watch τα νέα faces της Apple;
Νομίζω πως σε κάλυψε απόλυτα ο Slay3rg1
Και να ξέρεις πως δεν μπορείς σε όλα τα Faces να έχεις τις ενδείξεις που θέλεις, αλλά σε επιλεγμένα.. Όπως το παραπάνω στην φωτό...
Όταν το τηλέφωνο δεν είναι συνδεδεμένο, θα δεις ένα κόκκινο τηλεφωνάκι ...
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2015 - 19:20
Καλά από λουράκια άλλο τίποτα, σε λίγο θα χρειαστώ όπως με τα ρολόγια μου κασετίνα για τα λουράκια!!!
Νομίζω πως σε κάλυψε απόλυτα ο Slay3rg1
Και να ξέρεις πως δεν μπορείς σε όλα τα Faces να έχεις τις ενδείξεις που θέλεις, αλλά σε επιλεγμένα.. Όπως το παραπάνω στην φωτό...
Όταν το τηλέφωνο δεν είναι συνδεδεμένο, θα δεις ένα κόκκινο τηλεφωνάκι ...
Εχω ψηθεί τόσο πολυ για το hoco stainless steel
Νομίζω ταιριάζει και με το space grey sport οποτε με βλεπω να προχωράω στην αγορά του
Δημοσίευση 10/10/2015 - 20:06
Νομίζω ταιριάζει και με το space grey sport οποτε με βλεπω να προχωράω στην αγορά του
Αν σου πω ότι ξέμαθα πια... Είναι τόσο ελαφρύ το ρολόι με τα Sport και τα δερμάτινα bands και όταν φοράω άλλο ρολόι που κακοφαίνεται που είναι έστώ και λίγο πιο βαρύ...
Το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά με ανησυχεί προσωπικά το βάρος του..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 10/10/2015 - 20:06.
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2015 - 20:28
Πω πω τι μας εκανες τωρα
Δυστυχως ειναι sold out το space black
http://hoco.watch/co...iant=6173298369
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 10/10/2015 - 20:35
Αν σου πω ότι ξέμαθα πια... Είναι τόσο ελαφρύ το ρολόι με τα Sport και τα δερμάτινα bands και όταν φοράω άλλο ρολόι που κακοφαίνεται που είναι έστώ και λίγο πιο βαρύ...
Το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά με ανησυχεί προσωπικά το βάρος του..
Και εγω το σκέφτομαι αλλα ειναι τοσο ωραίο το ατιμοοοοοοοο
Πω πω τι μας εκανες τωρα
Δυστυχως ειναι sold out το space black
http://www.amazon.co...pf_rd_i=desktop
Αμ δε που δεν ειναι γι'αυτο μας κανει ζημιά :Ρ
Δημοσίευση 11/10/2015 - 10:13
Καλά δεν παίζεται το Apple Watch Sport... ελαφρύ, λεπτό, πολύ όμορφο, αν και Sport είναι Premium και το Space Gray έρωτας!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 11/10/2015 - 10:16.
Δημοσίευση 11/10/2015 - 10:18
ακομα προσπαθω να καταλαβω την χρησιμοτητα του συγκεκριμενου gadget!Δεν θελω να κατακρινω προς θεου!Απλως μου φαινεται λιγο αχρηστο κατα την ταπεινη μου αποψη!Βεβαια δεν ειμαι και τυπος που φοραει ρολογια!!
Δημοσίευση 11/10/2015 - 11:34
αμα δεν βλέπεις χρησιμότητα απλά μην το αγοράσεις. Εμείς που βλέπουμε χρησιμότητα το αγοράσαμε και το χαιρόμαστε. Δεν μπορούμε εμείς να πείσουμε εσένα οτι ειναι χρήσιμο ούτε εσύ εμείς οτι είμαι άχρηστο..ακομα προσπαθω να καταλαβω την χρησιμοτητα του συγκεκριμενου gadget!Δεν θελω να κατακρινω προς θεου!Απλως μου φαινεται λιγο αχρηστο κατα την ταπεινη μου αποψη!Βεβαια δεν ειμαι και τυπος που φοραει ρολογια!!
Δημοσίευση 11/10/2015 - 12:21
Το μόνο που θα ήθελα που το περιμένω πως και πως είναι πως όταν απομακρύνεται το ρολόι από το τηλέφωνο και πάει να χαθεί η σύνδεση να σε ειδοποιεί με ήχο η κάτι ..
@CaLi@
Δημοσίευση 11/10/2015 - 13:31
ναι δεν ειναι άσχημη ιδέα να είχε μια ειδοποίηση..Το δεξί μου χέρι στο αριστερό μου!!
Το μόνο που θα ήθελα που το περιμένω πως και πως είναι πως όταν απομακρύνεται το ρολόι από το τηλέφωνο και πάει να χαθεί η σύνδεση να σε ειδοποιεί με ήχο η κάτι ..
Δημοσίευση 11/10/2015 - 14:19
Το δεξί μου χέρι στο αριστερό μου!!
Ναι, αυτο το ειχε το Gear που ειχα παλια και ηταν πραγματικα πολυ πολυ χρησιμο
Επι της ευκαιριας. Οταν θελω να στειλω message την τοποθεσια μου βγαζει location sharing disabled
Σιγουρα καποια ρυθμιση ειναι και αν την ξερετε να την πειτε και σε εμας
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες