Και αυτό
http://www.ebay.com/...m/141730475959. Το λουρί έχει 15 ευρώ τώρα
Aν έχεις αυτό σου είναι εύκολο να μου πεις αν το χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο με το space grey του apple watch;
Δημοσίευση 14/10/2015 - 18:19
Και αυτό
http://www.ebay.com/...m/141730475959. Το λουρί έχει 15 ευρώ τώρα
Aν έχεις αυτό σου είναι εύκολο να μου πεις αν το χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο με το space grey του apple watch;
Δημοσίευση 14/10/2015 - 21:00
Εγώ πήρα χωρίς balance, μεσω PayPal μου χρέωσε κατευθείαν την κάρτα.
Απο γερμανικο apple store? Και ποια υπηρεσια προωθησης χρησιμοποιησες για παραλαβη πακέτου;
Δημοσίευση 14/10/2015 - 21:02
Ναι από το γερμανικό. Χρησιμοποίησα την mailboxde.com Ήταν πολύ γρήγορη στην αποστολή πάντως. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Την μέρα που παρέλαβαν πλήρωσα με PayPal και προχώρησαν αμέσως σε αποστολήΑπο γερμανικο apple store? Και ποια υπηρεσια προωθησης χρησιμοποιησες για παραλαβη πακέτου;
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 14/10/2015 - 21:05.
Δημοσίευση 14/10/2015 - 21:17
Οχι φίλε μου ακριβώς δεν είναι αν το προσέξεις φαίνεται η διαφοράAν έχεις αυτό σου είναι εύκολο να μου πεις αν το χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο με το space grey του apple watch;
Δημοσίευση 14/10/2015 - 21:38
του πάει πολύ το δερμάτινο λουράκι..! αν και θα μου άρεσε περισσότερο σε μαύρο...! όχι ότι με χαλάει και αυτό...!!έχω το sport 32 εγώ με το πράσινο λουράκι και σκέφτομαι να το αλλάξω... το θέμα είναι που βρίσκω λουράκια...
σου εχω στειλει πμ για ανταλλαγη με αλλο χρωμα λουρακι
και εγω δυσκολα βρίσκω αλλα λουρακια που θελω
Δημοσίευση 14/10/2015 - 22:28
Ναι από το γερμανικό. Χρησιμοποίησα την mailboxde.com Ήταν πολύ γρήγορη στην αποστολή πάντως. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Την μέρα που παρέλαβαν πλήρωσα με PayPal και προχώρησαν αμέσως σε αποστολή
Και μιας κι εκανες τη διαδικασια προσφατα είναι σωστα οπως βαζω τα στοιχεια στη φωτο παρακατω; Κι επισης ποσο κοστισε η ολη διαδικασια;. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Τελευταία επεξεργασία από: vanity, 14/10/2015 - 22:33.
Δημοσίευση 14/10/2015 - 22:39
Παιδες αν εχει παρει (η γνωριζει) καποιος ανταπτορα που να ειναι ακριβως το ιδιο χρωμα με το space grey του apple watch ασ'το παραθεσει
Δημοσίευση 14/10/2015 - 22:55
Παιδες αν εχει παρει (η γνωριζει) καποιος ανταπτορα που να ειναι ακριβως το ιδιο χρωμα με το space grey του apple watch ασ'το παραθεσει
Κάτι βρήκα εδώ αλλά ακόμα σε Pre order κατάσταση...
@CaLi@
Δημοσίευση 15/10/2015 - 00:12
Δημοσίευση 15/10/2015 - 06:44
Και μιας κι εκανες τη διαδικασια προσφατα είναι σωστα οπως βαζω τα στοιχεια στη φωτο παρακατω; Κι επισης ποσο κοστισε η ολη διαδικασια;. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Εκεί που έχεις βάλει το όνομα σου εγώ είχα βάλει το malboxde.com και από κάτω το όνομα μου. Όπως παρακάτω. Έτσι μου έχουν έρθει κανονικά μέχρι τώρα όλα
Screen Shot 2015-10-15 at 07.43.00.png 66.39KB 46 downloads
Δημοσίευση 15/10/2015 - 12:25
Φιλε μου το θελω και το πρασινο... λουρακια μπορουμε να βρουμε στο ebayσου εχω στειλει πμ για ανταλλαγη με αλλο χρωμα λουρακι
και εγω δυσκολα βρίσκω αλλα λουρακια που θελω
Δημοσίευση 15/10/2015 - 12:33
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι και εγώ κάτοχος του 38MM με μπλε sport band, και ψάχνω το μαύρο η κάποιο άλλο ποιοτικό δερμάτινο, αν έχει υπόψη του κάποιος μαγαζί από Ελλάδα η θέλει να ανταλλάξει το δικό του pm me. Απλά να τονίσω ότι ψάχνω κάτι καλό όχι τα κινέζικα που κυκλοφορούν στο amazon με 10$
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 15/10/2015 - 14:23
Παιδια 2 ερωτησεις. Για να βαλουμε δερματινο λουρακι απο ebay στο space gray θελουμε και τα ανταπτορακια ή τα δινουν μαζι αυτοι που πουλανε τα λουρακια; Επισης ξερει κανεις τι παιζει με εγγυηση στην ελλαδα; Το sport band μου αρχισε να φθιρεται απο την πρωτη εβδομαδα και δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο αυτο. Εψαξα και στο ιντερνετ και το εχουν παρατηρησει πολυ οτι φευγει η ματ επιστρωση. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια να με κατευθυνει;
Δημοσίευση 15/10/2015 - 14:50
Τωρα ειδα τα ορθογραφικα λαθη! συγγνωμη παιδια! φθειρεται* , πολλοι*
Δημοσίευση 15/10/2015 - 21:57
Αφού περίμενα τόσους μήνες, μπας και το φέρουν Ελλάδα, δεν κρατήθηκα άλλο και αγόρασα από σκρουτζομάγαζο το Space Gray Sport με την προϋπόθεση αν τελικά μου αρέσει να πάρω όταν έρθει το stainless steel, που σίγουρα είναι πιο όμορφο!
Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι, αν κάποιος αγοράσει το Sport και θέλει να αλλάζει λουράκια διαφόρων χρωμάτων και στυλ να ΜΗΝ πάρει το Space Gray, που είναι βέβαια πολύ όμορφο ΑΛΛΑ είναι δύσκολο να ταιριάξει ωραία καποιο από αυτά που ήδη κυκλοφορούν.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες