Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 16/10/2015 - 10:10

Αφού περίμενα τόσους μήνες, μπας και το φέρουν Ελλάδα, δεν κρατήθηκα άλλο και αγόρασα από σκρουτζομάγαζο το Space Gray Sport με την προϋπόθεση αν τελικά μου αρέσει να πάρω όταν έρθει το stainless steel, που σίγουρα είναι πιο όμορφο!

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι, αν κάποιος αγοράσει το  Sport και θέλει να αλλάζει λουράκια διαφόρων χρωμάτων και στυλ να ΜΗΝ πάρει το Space Gray, που είναι βέβαια πολύ όμορφο ΑΛΛΑ είναι δύσκολο να ταιριάξει ωραία καποιο από αυτά που ήδη κυκλοφορούν.

Και ποιο είναι καλύτερο χρώμα?

1) το αλουμίνιο

ή το 

2) Χρυσό αλουμίνιο

Μιλάμε πάντα για το Sport.

Γιατί εμένα το 2 μου έκαν κλικ εδώ και ένα μήνα που παρουσιάστηκε. Ειδικά ο συνδυασμός με το Midnight Blue Sport λουράκι, κάτι μου έκανε. Σαν το πιο προσιτό πάντα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,015 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2015 - 10:42

Σίγουρα το αλουμίνιο σου δίνει πιο πολλές δυνατότητες για χρωματικούς συνδυασμούς.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#753   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/10/2015 - 10:56

Το stainless steel πραγματικά είναι άπαιχτο σαν χρώμα παιδιά. Δυστυχώς ακόμα Ελλάδα δεν παίζει. Μόνο στο Amazon το είδα αλλά και εκεί πολύ ακριβό. Αν θυμάμαι καλά περίπου 700€ ζητούσε ο πωλητής. Ξέρουμε περίπου ποτε θα μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα ;

#754   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 19/10/2015 - 15:27

Εκανα τελικα την παραγγελια απο apple.de και την προχωρησε κανονικα με paypal τραβωντας απο την καρτα. Τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα με το mailboxde.com. Θα παραδοθει αυριο απο οτι βλέπω se mailboxde,com.

#755   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 21/10/2015 - 14:34

Εκανα τελικα την παραγγελια απο apple.de και την προχωρησε κανονικα με paypal τραβωντας απο την καρτα. Τωρα ελπιζω να πανε ολα καλα με το mailboxde.com. Θα παραδοθει αυριο απο οτι βλέπω se mailboxde,com.

Φίλη μου πόσο σου κόστισε με την mailboxde?? Γενικά τι πληρώνεις πέρα από την αξία του ρολογιού;;; Ας πάρουμε για παράδειγμα το 42mm, που κάνει 450 ευρώ στη γερμανία. Από εκεί και πέρα τι άλλο πλήρωσες για την αποστολη και τι μέθοδο αποστολής διάλεξες; Και ποια είναι η αμοιβή της mailboxde? 

#756   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2015 - 15:20

Φίλη μου πόσο σου κόστισε με την mailboxde?? Γενικά τι πληρώνεις πέρα από την αξία του ρολογιού;;; Ας πάρουμε για παράδειγμα το 42mm, που κάνει 450 ευρώ στη γερμανία. Από εκεί και πέρα τι άλλο πλήρωσες για την αποστολη και τι μέθοδο αποστολής διάλεξες; Και ποια είναι η αμοιβή της mailboxde? 

Διαλεξα ως μεθοδο αποστολης ups standard και κοστισε 21,78 ευρω -προσοχη υπαρχει λιγο φθηνοτερη μεθοδος με Deutsche post αλλα ισως εχει θεμα με προιoντα με μπαταρια λιθιου και δεν τα μεταφερει - Το δεμα είναι καθ΄όδον κι η παραδοση αναμενεται την επομενη Δευτερα. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να παραλαβω σωστα. Αρα συνολικα κοστισε 449+ 21,78 = 470,78 ευρω. Επισης ηταν ταχυτατη η mailbox Τριτη μεσημερι παρελαβαν και υστερα απο 2 ωρες το δεμα είχε σταλλει. Ανακεφαλαιωνοντας Δευτερα εκανα παραγγελια απο apple de πληρωνοντας με paypal ,Τριτη παρεδωσαν το δεμα στη διευθυνση mailbox που είχα δηλωσει και αμεσως η mailbox to εστειλε.

Τελευταία επεξεργασία από: vanity, 21/10/2015 - 15:28.

#757   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2015 - 18:18

Διαλεξα ως μεθοδο αποστολης ups standard και κοστισε 21,78 ευρω -προσοχη υπαρχει λιγο φθηνοτερη μεθοδος με Deutsche post αλλα ισως εχει θεμα με προιoντα με μπαταρια λιθιου και δεν τα μεταφερει - Το δεμα είναι καθ΄όδον κι η παραδοση αναμενεται την επομενη Δευτερα. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να παραλαβω σωστα. Αρα συνολικα κοστισε 449+ 21,78 = 470,78 ευρω. Επισης ηταν ταχυτατη η mailbox Τριτη μεσημερι παρελαβαν και υστερα απο 2 ωρες το δεμα είχε σταλλει. Ανακεφαλαιωνοντας Δευτερα εκανα παραγγελια απο apple de πληρωνοντας με paypal ,Τριτη παρεδωσαν το δεμα στη διευθυνση mailbox που είχα δηλωσει και αμεσως η mailbox to εστειλε.

Eίσαι εξαιρετική!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με κατατόπισες πολύ σωστά! Εύχομαι να είναι όλα τέλεια και τη Δευτέρα να το έχεις στα χέρια σου!! Περιμένω να μας δείξεις φωτό και να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας!!! Γιατί και εγώ είμαι ένα βήμα από το να το παραγγείλω και ήθελα πληροφορίες!!! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Να σε ρωτήσω, υπάρχει κάποιου είδους ασφάλεια σε όλο αυτό;; επειδή εμπλέκεται και το paypal φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε τα λεφτά μας;;!! 

#758   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2015 - 20:59

Η αλήθεια είναι οτι ενα αγχος το έχω μεχρι να παραλάβω. Κι εγω στηριχτηκα στην εμπειρια άλλων που παρελαβαν με παρομοιο τροπο. Θα ενημερωσω μολις παραλαβω κι ελπιζω να είναι ολα οκ.

#759   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/10/2015 - 21:16

Και πέρσι αλλά και φέτος που πήρα iPhone από Γερμανία δεν είχα κανένα πρόβλημα.

#760   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/10/2015 - 21:36

Και πέρσι αλλά και φέτος που πήρα iPhone από Γερμανία δεν είχα κανένα πρόβλημα.

άσχετο αλλά πήρα και εγώ s plus από Γερμανία και το ακύρωσα επειδή αργούσε πολύ. Εσένα τι επεξεργαστή έχει. Ελληνικά s που έχω δει έχουν samsung

Sent from my iPhone using Tapatalk

#761   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/10/2015 - 21:39

Δεν έχω το plus. Έχει τον tsmc

#762   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2015 - 11:14

Η αλήθεια είναι οτι ενα αγχος το έχω μεχρι να παραλάβω. Κι εγω στηριχτηκα στην εμπειρια άλλων που παρελαβαν με παρομοιο τροπο. Θα ενημερωσω μολις παραλαβω κι ελπιζω να είναι ολα οκ.

Πιστεύω όλα θα είναι καλά, don't worry! Περιμένουμε εντυπώσεις! Ποιο μοντέλο παρήγγειλες εάν επιτρέπεται;;; 

#763   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2015 - 11:28

Το stainless steel το έχει βρει κάποιος. Μου αρέσει πολύ σαν χρώμα αλλά δεν βλέπω από που μπορώ να το πάρω.

#764   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2015 - 11:30

Το stainless steel το έχει βρει κάποιος. Μου αρέσει πολύ σαν χρώμα αλλά δεν βλέπω από που μπορώ να το πάρω.

https://www.skroutz....Watch-42mm.html Oρίστε φίλε μου, βεβαια νομίζω ότι οι τιμές είναι αρκετά έως πολύ τσιμπημένες... 

#765   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2015 - 14:07

42mm Rose Gold Aluminum Case with Stone Sport Band.

Πιστεύω όλα θα είναι καλά, don't worry! Περιμένουμε εντυπώσεις! Ποιο μοντέλο παρήγγειλες εάν επιτρέπεται;;; 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες