Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/11/2015 - 11:47

Χρησιμοποιεις το Google maps στο watch? Εμενα περισσοτερο με μπερδευει παρα με βοηθαει. Νομιζω πως εχουν κανει πολυ κακη δουλεια στην συγκεκριμενη εφαρμογη. Πιστευω πως οι χαρτες της apple αν και χαλια ως χαρτες, σαν εφαρμογη στο ρολοι ειναι πολυ καλυτερη

γιατι χαλια ως χάρτες; Για μένα ειδικά μετά την αναβάθμιση στην 9 όπου δείχνουν και μέσα μεταφοράς κτλ είναι πολύ καλύτεροι από το google maps.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 24/11/2015 - 11:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 24/11/2015 - 15:49

Κανένα από τα δυο δεν χρησιμοποιώ εγώ :P δεν με βολεύουν εμένα οι χάρτες στο ρολόι. Συνήθως ανοίγω χάρτες για GPS όποτε τους έχω στο κινητό στο αμάξι, στο ρολόι μόνο το fitness app δουλεύω που μου δείχνει θερμίδες απόσταση κλπ για πλοήγηση κανένα.

#813   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2015 - 16:21

Κανένα από τα δυο δεν χρησιμοποιώ εγώ :P δεν με βολεύουν εμένα οι χάρτες στο ρολόι. Συνήθως ανοίγω χάρτες για GPS όποτε τους έχω στο κινητό στο αμάξι, στο ρολόι μόνο το fitness app δουλεύω που μου δείχνει θερμίδες απόσταση κλπ για πλοήγηση κανένα.

εγω κάνω μεγάλες διαδρομές Σαββατοκύριακα όταν έχει καλό καιρό με ποδήλατο. Εκεί στο ρολόι οι χάρτες ειναι σωτηριοι γιατι ειναι δύσκολο όπως καταλαβαινεις να βγάλω το πλας ενώ κάνω ποδήλατο για να κοιτάω τον διαδρομή..:)

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 24/11/2015 - 16:21

#814   jmarin

jmarin

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/11/2015 - 16:48

γιατι χαλια ως χάρτες; Για μένα ειδικά μετά την αναβάθμιση στην 9 όπου δείχνουν και μέσα μεταφοράς κτλ είναι πολύ καλύτεροι από το google maps.

Διοτι η αναζητηση παραμενει κακη, δεν εχει POI, και τελος γιατι δεν γινεται να σου λεει "Ομικρον προορισμος βρισκεται κτλ" οταν η google εχει μεχρι και την κινηση στους δρομους της ελλαδας! Επισης, εκτος αν μενεις σε καποια μεγαλη ευρωπαικη πολη ή στην αμερικη, τα μεσα μεταφορας ειναι αχρηστα ενω η google υποστηριζει και την ελλαδα. Δυστυχως αν και φιλος της apple και κατοχος συσκευων της σε ολες τις κατηγοριες, με εχει απογοητευσει στο θεμα υποστηριξη τριτων χωρων. Για τους παραπανω λογους χρησιμοποιω τους χαρτες τις google στο Iphone αλλα για γρηγορη ματια οταν περπαταω θα κοιταξω στο ρολοι τους χαρτες της apple.

#815   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2015 - 21:11

Διοτι η αναζητηση παραμενει κακη, δεν εχει POI, και τελος γιατι δεν γινεται να σου λεει "Ομικρον προορισμος βρισκεται κτλ" οταν η google εχει μεχρι και την κινηση στους δρομους της ελλαδας! Επισης, εκτος αν μενεις σε καποια μεγαλη ευρωπαικη πολη ή στην αμερικη, τα μεσα μεταφορας ειναι αχρηστα ενω η google υποστηριζει και την ελλαδα. Δυστυχως αν και φιλος της apple και κατοχος συσκευων της σε ολες τις κατηγοριες, με εχει απογοητευσει στο θεμα υποστηριξη τριτων χωρων. Για τους παραπανω λογους χρησιμοποιω τους χαρτες τις google στο Iphone αλλα για γρηγορη ματια οταν περπαταω θα κοιταξω στο ρολοι τους χαρτες της apple.

εγω μένω Λονδίνο όποτε και τα μέσα μεταφοράς χρησιμοποιώ τα οποία ειναι κλάσης ανώτερη λειτουργία από την αντίστοιχη της Google και poi έχω και η αναζήτησή ειναι μια χαρά. Επίσης βλέπω φυσικά και την κίνηση. Η μοναδική έλλειψη πλέον για μένα ειναι ότι δεν έχει να βγάζει οδηγίες για ποδήλατο το οποίο τα google maps το εχουν αλλά μικρό το κακό. Το γραφικό περιβάλλον προσωπικά μου αρέσει περισσότερο και η φωνητικές οδηγίες ανώτερες της Apple. Γενικά υπάρχουν παρά πολλές ελλείψεις σε όλο το φάσμα της τεχνολογίας για την Ελλάδα. Δεν ειναι μόνο οι χάρτες. Αλλά αυτό ειναι ενα άλλο θέμα και έχουμε ήδη βγει off topic..:)

#816   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2015 - 17:43

Σίγουρα εχει απαντηθεί αλλα 55 σελίδες μου φαίνονται πολλές . Ενώ πρώτα λειτουργούσε το dictation για να στείλω μήνυμα τωρα δεν ..... Επίσης όταν λειτουργούσε υπαγόρευα στα ελληνικά και έγραφε Λατινικά ακαταλαβίστικα . Πατούσα επι τόπου για να αλλάξω γλώσσα και μου έβγαζε ως επιλογή μόνο αγγλικά . Δεν έπρεπε να βγάζει και ελληνικά ? κάποιες λύσεις στα παραπάνω . Ευχαριστω

#817   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 17:44

Σίγουρα εχει απαντηθεί αλλα 55 σελίδες μου φαίνονται πολλές . Ενώ πρώτα λειτουργούσε το dictation για να στείλω μήνυμα τωρα δεν ..... Επίσης όταν λειτουργούσε υπαγόρευα στα ελληνικά και έγραφε Λατινικά ακαταλαβίστικα . Πατούσα επι τόπου για να αλλάξω γλώσσα και μου έβγαζε ως επιλογή μόνο αγγλικά . Δεν έπρεπε να βγάζει και ελληνικά ? κάποιες λύσεις στα παραπάνω . Ευχαριστω

μηπως στην συζήτηση που πας να απαντήσεις σου στέλνουν με greeklish?

#818   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 18:27

Κοίτα θέλω να στείλω ένα μήνυμα ή εμαιλ και στην υπαγόρευσου κάνω στα ελληνικά , μου βγάζει λέξεις στα αγγλικά . Δηλ. Π.χ Λέω τι θα κανείς το βράδυ ? και αυτο μπορεί να γράψει hello I have work . Στο σημείο αυτο πατάω παρατεταμένα για να εμφανιστεί η γλώσσα να αλλάξω για ελληνικά και μου βγάζει μόνο αγγλικά .

#819   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2015 - 19:55

Κοίτα θέλω να στείλω ένα μήνυμα ή εμαιλ και στην υπαγόρευσου κάνω στα ελληνικά , μου βγάζει λέξεις στα αγγλικά . Δηλ. Π.χ Λέω τι θα κανείς το βράδυ ? και αυτο μπορεί να γράψει hello I have work . Στο σημείο αυτο πατάω παρατεταμένα για να εμφανιστεί η γλώσσα να αλλάξω για ελληνικά και μου βγάζει μόνο αγγλικά .

εμένα λειτουργεί σωστά..

#820   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2015 - 23:33

Απενεργοποίησε το Siri
Ακόμα αφαίρεσε το ελληνικό πληκτρολόγιο και ξανά πέρασε το

 IPad air 2 μέσω tapatalk

#821   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2015 - 21:59

Επιτελους ελληνικα στο iwatch!!!! :))))

#822   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2015 - 22:10

Επιτελους ελληνικα στο iwatch!!!! :))))

apple watch λέγεται..

#823   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2015 - 08:45

Ευτυχής κάτοχος και εγώ εδώ και 1 βδομάδα....

Συνημμένα αρχεία

#824   assoalex

assoalex

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:09

ωραιος , ποσο πηγε το μαλλι για το hermes ?

#825   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:19

To hermes face μπορουμε να το βαλουμε στα απλα με καποιον τροπο ; Καλοριζικο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες