3 μέρες χαλαρά
Βέβαια χρησιμοποιώ την internal beta με siri στα Ελληνικά, οπότε του μιλάω πολύ!
Τι εννοείς internal beta με ελληνική Siri? έχω την beta 9.2 (ακόμα δεν έβαλα την 9.2.1) αλλά ελληνική σιρι γιοκ
Δημοσίευση 06/01/2016 - 00:36
3 μέρες χαλαρά
Βέβαια χρησιμοποιώ την internal beta με siri στα Ελληνικά, οπότε του μιλάω πολύ!
Δημοσίευση 06/01/2016 - 00:38
Τι εννοείς internal beta με ελληνική Siri? έχω την beta 9.2 (ακόμα δεν έβαλα την 9.2.1) αλλά ελληνική σιρι γιοκ
Δημοσίευση 06/01/2016 - 00:57
Ειπα και εγώ! Τουλάχιστον έχουμε υπαγόρευση στα ελληνικά (εν αντίθεση πχ με android wear)Inside joke μην αγχώνεσαι. Δεν έχει Ελληνικά
Δημοσίευση 06/01/2016 - 09:42
Επειδή τελευταία μου έχει καρφωθεί και σε μένα μπορείτε να μου προτείνεται από που συμφέρει να γίνει η αγορά του;
42 αρι space gray η stainless steel..
εγω προτίμησα το 42 space gray .οχι το stainless steel δεν ειναι καλύτερο αλλα γιατι ειναι κατα πολυ ακριβότερο και αν χρειαστεί σε καποια φαση να μεταβώ σε επομενο μοντελο δεν θα χασω τοσα πολλα χρήματα.το καλο φυσικα ειναι οτι ειτε το sport παρεις ειτε το πιο ακριβό ολες οι λειτουργίες ειναι ιδιες και αλλάζουν μονο τα υλικα κατασκευης του.
αγορα εγω εκανα απο deals365
Τελευταία επεξεργασία από: japan, 06/01/2016 - 09:45
Δημοσίευση 06/01/2016 - 09:48
Ερωτηση , αν κι ξερω την απαντηση , εχω ενα iphone 6s plus , ενα iphone 5 , κι ενα apple watch .
Μπορουν να ειναι συνδεδεμενα ταυτοχρονα στο ρολοι ?
Δημοσίευση 06/01/2016 - 09:50
Ερωτηση , αν κι ξερω την απαντηση , εχω ενα iphone 6s plus , ενα iphone 5 , κι ενα apple watch .
Μπορουν να ειναι συνδεδεμενα ταυτοχρονα στο ρολοι ?
νομίζω με μια συσκευή μπορείς .
Δημοσίευση 06/01/2016 - 09:53
κι εγω ετσι νομιζω , στο youtube παντως , καποιος εχει συνδεσει 2 apple watches σε ενα iphone ... ελεγα μηπως γινοταν καπως κι το αντιθετο ..
Δημοσίευση 06/01/2016 - 09:53
κι εγω ετσι νομιζω , στο youtube παντως , καποιος εχει συνδεσει 2 apple watches σε ενα iphone ... ελεγα μηπως γινοταν καπως κι το αντιθετο ..
ειδα και αυτο ομως για δες http://www.imore.com...ultiple-iphones
Δημοσίευση 06/01/2016 - 11:32
εγω προτίμησα το 42 space gray .οχι το stainless steel δεν ειναι καλύτερο αλλα γιατι ειναι κατα πολυ ακριβότερο και αν χρειαστεί σε καποια φαση να μεταβώ σε επομενο μοντελο δεν θα χασω τοσα πολλα χρήματα.το καλο φυσικα ειναι οτι ειτε το sport παρεις ειτε το πιο ακριβό ολες οι λειτουργίες ειναι ιδιες και αλλάζουν μονο τα υλικα κατασκευης του.
αγορα εγω εκανα απο deals365
Εγώ απο την αρχή κόλλησα με το ασημένιο Watch αλλά πήρα το "απλό" άσπρο watch sport για τους ίδιους λόγους που αναφέρει παραπάνω ο συμφορουμίτης.
Δημοσίευση 08/01/2016 - 19:24
Λοιπόν, επανέρχομαι μετά από 3 μέρες χρήσης για τα πρώτα σχόλια - εντυπώσεις.
Ξεκινάμε λοιπόν με τα θετικά.
- Πολύ ακριβές tracking δραστηριοτήτων.
- Ακριβής θερμιδομέτρηση (τουλάχιστον συμβαδίζει 99% με τα μηχανήματα στο γυμναστήριο).
- Όμορφο και χρηστικό UI.
- Κανένα ίχνος κολλήματος.
- Φανταστικό taptic engine - πολύ ωραίος ο τρόπος ειδοποιήσεων γενικά.
- Ελαφρύ σε σημείο να μην καταλαβαίνω ότι φοράω ρολόι.
- Γρήγορη φόρτιση.
Πάμε τώρα στα αρνητικά.
- Μέτρια μπαταρία. (Ναι μεν βγάζει τη μέρα, αλλά πολλές φορές ζορίζεται στο τέλος της αν πρόκειται να ξενυχτίσω π.χ.), Επίσης σε περιπτώσεις χρήσης για tracking άσκησης παράλληλα με αναπαραγωγή μουσικής από το ρολόι σε BT ακουστικά η μπαταρία εξανεμίζεται (π.χ. σε 2 ώρες παίζει να κλείνει από 100%).
- Παρατήρησα ότι μετά από άσκηση το λουράκι μου ερέθισε το χέρι, αλλά αυτό μπορεί να ήταν τυχαίο ή να ήταν τέτοια η τριβή που δημιουργήθηκε (μιλάμε για λουράκι σιλικόνης πάντα)
- Οι εφαρμογές των developers καμια φορά κολλάνε με αποτέλεσμα να χρειάζεται απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση προκειμένου να λειτουργήσουν.
Κλείνοντας, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συσκευή (ίσως να σκεφτόμουν τη μετάβαση στο μεγαλύτερο των 42mm αλλά είναι κάτι που θα δω στη δεύτερη γενιά στην οποία σίγουρα θα μεταβώ). Δεν είναι άριστη συσκευή σε καμία περίπτωση, αλλά είναι αρκετά καλή, και σίγουρα θα βελτιωθεί τόσο στην επόμενη γενιά, όσο και με άλλα software updates.
Δημοσίευση 09/01/2016 - 01:16
Δημοσίευση 09/01/2016 - 09:50
Θα το ευχαριστηθεις σιγουρα ... κι εγω αρνητικος ημουν , αλλα με βοηθαει καθημερινα εδω κι 4 μηνες
Δημοσίευση 09/01/2016 - 10:03
Θα το ευχαριστηθεις σιγουρα ... κι εγω αρνητικος ημουν , αλλα με βοηθαει καθημερινα εδω κι 4 μηνες
τι να πω 2 αλλαξα και δεν καταφεραν να με κρατησουν
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 09/01/2016 - 10:08
κι εμενα το δευτερο ειναι ... ειναι ομως τετοιου ειδους η φυση της δουλειας μου , συνεχεια skype κι emails που με βολεψε ..
Δημοσίευση 09/01/2016 - 11:51
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες