Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#916   leathernecks

leathernecks

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 09/01/2016 - 13:45

Μια ερώτηση-απορία,

Εάν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς.

Όταν αλλάζουμε οθόνη (φεύγουμε από την αρχική π.χ. με τους δείκτες) στην επόμενη οθόνη αχνοφαίνεται μια ασπρίλα στο μαύρο φόντο στο σημείο που ήταν οι δείκτες του ρολογιού.

Είναι φυσιολογικό αυτό ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#917   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 09/01/2016 - 14:30

Μια ερώτηση-απορία,

Εάν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς.

Όταν αλλάζουμε οθόνη (φεύγουμε από την αρχική π.χ. με τους δείκτες) στην επόμενη οθόνη αχνοφαίνεται μια ασπρίλα στο μαύρο φόντο στο σημείο που ήταν οι δείκτες του ρολογιού.

Είναι φυσιολογικό αυτό ?

δεν ειχα τετοιο θεμα, αν και ειχα το μικυ για ρολοι

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#918   Thanoucos

Thanoucos

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/01/2016 - 11:50

Καλησπέρα παιδιά
Φίλος πρόσφατα πειρε το 42mm

1)Μου είπε ότι ενώ εχει βαλει να κλειδώνει αυτόματα οταν σβήνει η οθόνη δεν το κανει και παραμένει ξεκλείδωτο (ενώ η οθόνη σβήνει κανονικα) και μετα "ανοίγει" χωρις κωδικό!

2)Οταν ειναι στο ρολόι και πατάει δυο φορές την ροδέλα ανοίγουν οι ρυθμίσεις!

Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Sent from my iPhone 6S 

Τελευταία επεξεργασία από: Thanoucos, 12/01/2016 - 11:56

#919   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/01/2016 - 12:22

Καλησπέρα παιδιά
Φίλος πρόσφατα πειρε το 42mm

1)Μου είπε ότι ενώ εχει βαλει να κλειδώνει αυτόματα οταν σβήνει η οθόνη δεν το κανει και παραμένει ξεκλείδωτο (ενώ η οθόνη σβήνει κανονικα) και μετα "ανοίγει" χωρις κωδικό!

2)Οταν ειναι στο ρολόι και πατάει δυο φορές την ροδέλα ανοίγουν οι ρυθμίσεις!

Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Sent from my iPhone 6S 

Κωδικο ζηταει αν το βγαλεις απο το χερι σου ! Και το ξαναφορεσεις..! 

#920   Thanoucos

Thanoucos

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/01/2016 - 12:23

Κωδικο ζηταει αν το βγαλεις απο το χερι σου ! Και το ξαναφορεσεις..!

Μάλλον τα κατάλαβε ο φίλος μου λάθος
Ευχαριστώ

Sent from my iPhone 6S 

#921   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/01/2016 - 13:33

Για το δεύτερο όταν πατάς δυο φορές το crown ανοίγει την τελευταία εφαρμογή που έχεις ανοίξει. Όποτε αν έχει ανοίξει τις ρυθμίσεις τελευταίο αυτο θα του ανοίγει..

#922   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/01/2016 - 16:11

Apple Watch 1 εβδομάδα μετά.

Συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα η συσκευή.

Η μπαταρία όσο περνάει ο καιρός όλο κρατάει και πιο πολύ (μέχρι 1,5 μέρα), σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με το ότι δεν το σκαλίζω όλη την ώρα να δω τι και πως, αλλά το χρησιμοποιώ όπως κάθε ρολόι με έξτρα τα notifications και το tracking άσκησης.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο δεδομένο θεωρώ ότι θα μεταβώ στη 2η έκδοση όταν αυτή με το καλό βγει.

Γενικά το θεωρώ ένα ωραίο αξεσουάρ για κάποιον που έχει iPhone.

Δεν είναι απαραίτητο σαν αξεσουάρ, αλλά για κάποιον που έχει μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει ή όχι η αγορά θα πω αξίζει. 

Τώρα για το αν αξίζει η αγορά τώρα ή η αναμονή για τη 2η έκδοση, αυτό έχει να κάνει με τον καθένα. Προσωπικά δεν το μετανιώνω και ας δούμε τη δεύτερη έκδοση να ανακοινώνεται εντός των επόμενων μηνών.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#923   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:13

Apple Watch 1 εβδομάδα μετά.

Συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα η συσκευή.

Η μπαταρία όσο περνάει ο καιρός όλο κρατάει και πιο πολύ (μέχρι 1,5 μέρα), σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με το ότι δεν το σκαλίζω όλη την ώρα να δω τι και πως, αλλά το χρησιμοποιώ όπως κάθε ρολόι με έξτρα τα notifications και το tracking άσκησης.

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο δεδομένο θεωρώ ότι θα μεταβώ στη 2η έκδοση όταν αυτή με το καλό βγει.

Γενικά το θεωρώ ένα ωραίο αξεσουάρ για κάποιον που έχει iPhone.

Δεν είναι απαραίτητο σαν αξεσουάρ, αλλά για κάποιον που έχει μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει ή όχι η αγορά θα πω αξίζει. 

Τώρα για το αν αξίζει η αγορά τώρα ή η αναμονή για τη 2η έκδοση, αυτό έχει να κάνει με τον καθένα. Προσωπικά δεν το μετανιώνω και ας δούμε τη δεύτερη έκδοση να ανακοινώνεται εντός των επόμενων μηνών.

+1 και από μένα

Το πήρα στις 2 Ιανουαρίου, αν και ήξερα για τις φήμες του Μαρτίου.

Όποιος έχει iPhone, να το πάρει αν θεωρεί έστω και λίγο ότι θα του φανεί χρήσιμο, σε notifications, σε activities tracking και σαν ρολόι.

Στα υπόλοιπα, δηλαδή στις μαμά Apple εφαρμογές, συνεργάζεται άψογα. Και υπάρχουν πολλές προσεγμένες λεπτομέρειες στην καθημερινή χρήση.

#924   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:14

+1 και από μένα

Το πήρα στις 2 Ιανουαρίου, αν και ήξερα για τις φήμες του Μαρτίου.

Όποιος έχει iPhone, να το πάρει αν θεωρεί έστω και λίγο ότι θα του φανεί χρήσιμο, σε notifications, σε activities tracking και σαν ρολόι.

Στα υπόλοιπα, δηλαδή στις μαμά Apple εφαρμογές, συνεργάζεται άψογα. Και υπάρχουν πολλές προσεγμένες λεπτομέρειες στην καθημερινή χρήση.

εγώ το πήρα στις 5 γιατί ήταν κλειστά τα courier :P χαχαχαχα

Αλλά κάθε μέρα όλο και λέω καλά έκανα. Οι μόνες σκέψεις είναι μήπως έπρεπε να πάρω το 42 αλλά νομίζω θα περιμένω το επόμενο και βλέπουμε.

#925   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:36

Στην ''πριζα'' κι εγω για την αποκτηση του.....απλα δεν ξερω με τι τροπο θα βγαλω απο το ''χερι μου το ρολοι μου''....για να βαλω το γκατζετακι της apple! Μου μοιαζει δυσκολο να κανω την μεταβαση οταν ειδικα καποιος εχει ''επενδυσει'' στην αγορα ενος ακριβου ρολογιου....

Αχ....ρε apple!!

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 12/01/2016 - 17:37

#926   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:38

Θα το παραδώσεις σε γυναίκα αργότερα. Οι περισσότερες έχουν λεπτούς καρπούς και τους ταιριάζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#927   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:43

Στην ''πριζα'' κι εγω για την αποκτηση του.....απλα δεν ξερω με τι τροπο θα βγαλω απο το ''χερι μου το ρολοι μου''....για να βαλω το γκατζετακι της apple! Μου μοιαζει δυσκολο να κανω την μεταβαση οταν ειδικα καποιος εχει ''επενδυσει'' στην αγορα ενος ακριβου ρολογιου....

Αχ....ρε apple!!

Προσωπικά έχω 4-5 ρολόγια (πέραν του Apple Watch). Δεν είναι των 500-600 ευρώ σε καμία περίπτωση, απλά είναι ρολόγια που είτε ήρθαν ως δώρο από δικούς μου ανθρώπους είτε αγόρασα εγώ σε κάποια στιγμή. 

Σε καμία περίπτωση το Apple Watch δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει πλήρως.

Μέσα στην ημέρα χρησιμοποιώ το Apple Watch κυρίως για να κάνω track τα activities μου, όταν όμως πρόκειται να βγω να πάω μια βόλτα, για ένα ποτό , για φαγητό ή σε κάποια εκδήλωση φοράω ένα από τα κανονικά μου ρολόγια. 

Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Μέσα στη μέρα που το ρολόι απλά το έχω για την ώρα το Apple Watch είναι ότι καλύτερο, την ώρα όμως που το ρολόι πέραν του να βλέπεις την ώρα, παίρνει και τη μορφή κοσμήματος τότε το Apple Watch μπαίνει στο φορτιστή και επιστρατεύεται ένα από τα άλλα. 

Όχι γιατί το Apple Watch είναι κατώτερο σαν ρολόι, απλά γιατί τα άλλα έχουν άλλη αξία.

#928   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:02

Προσωπικά έχω 4-5 ρολόγια (πέραν του Apple Watch). Δεν είναι των 500-600 ευρώ σε καμία περίπτωση, απλά είναι ρολόγια που είτε ήρθαν ως δώρο από δικούς μου ανθρώπους είτε αγόρασα εγώ σε κάποια στιγμή.

Σε καμία περίπτωση το Apple Watch δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει πλήρως.

Μέσα στην ημέρα χρησιμοποιώ το Apple Watch κυρίως για να κάνω track τα activities μου, όταν όμως πρόκειται να βγω να πάω μια βόλτα, για ένα ποτό , για φαγητό ή σε κάποια εκδήλωση φοράω ένα από τα κανονικά μου ρολόγια.

Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Μέσα στη μέρα που το ρολόι απλά το έχω για την ώρα το Apple Watch είναι ότι καλύτερο, την ώρα όμως που το ρολόι πέραν του να βλέπεις την ώρα, παίρνει και τη μορφή κοσμήματος τότε το Apple Watch μπαίνει στο φορτιστή και επιστρατεύεται ένα από τα άλλα.

Όχι γιατί το Apple Watch είναι κατώτερο σαν ρολόι, απλά γιατί τα άλλα έχουν άλλη αξία.

εμενα το stainless steel με το Milanese loop πάντως μια χαρά κόσμημα ειναι. Τα αλλα ρολόγια μου πιάνουν σκόνη στο συρτάρι και ειναι πολυ πολυ ακριβά όλα τους. Γιατι ακόμα και έξω να βγω το Apple Watch βάζω παντα απο τότε που το πήρα...

#929   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:04

εμενα το stainless steel με το Milanese loop πάντως μια χαρά κόσμημα ειναι. Τα αλλα ρολόγια μου πιάνουν σκόνη στο συρτάρι και ειναι πολυ πολυ ακριβά όλα τους. Γιατι ακόμα και έξω να βγω το Apple Watch βάζω παντα απο τότε που το πήρα...

Εγώ το φοράω όλη μέρα, αλλά το βράδυ που θα βγω κάτι με πιάνει και βάζω συνήθως ένα άλλο ρολόι.

Ίσως είναι ότι δεν θέλω να αφήσω τα άλλα που είναι δώρα να πιάσουν σκόνη :P

p.s. έχεις πάρει και ένα από τα ομορφότερα της σειράς.

#930   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:12

εεεεε οχι και να αφησω το Suunto d9 μου για να φορεσω apple watch και οταν με ρωταει η γυναικα "τι ωρα ειναι;" Να παιρνει απαντηση "ωρα να φορτισω το ρολοι μου γιατι θα μεινει απο μπαταρια"!!!

Μιλαμε για γκαραντι χωρισμο με κλειστα τα ματια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες